Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm-3
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm
oameni buni, s-a mai discutat despre asta, e o etapa normala in dezvoltarea copilului, nu are nimic sexual in sensul in care va ganditi voi si nu are sens sa-i dai copilului la 2 ani lectii de morala sau vreo mama de bataie, mai degraba il traumatizezi asa bine ar fi ca oamenii, inainte de a se apuca de facut copii, sa aiba macar niste vagi cunostinte de psihologie... ca tot vad oameni cu studii superioare care in problemele astea gandesc ca tata Floarea de pe marginea santului
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
heimdall a scris:oameni buni, s-a mai discutat despre asta, e o etapa normala in dezvoltarea copilului, nu are nimic sexual in sensul in care va ganditi voi si nu are sens sa-i dai copilului la 2 ani lectii de morala sau vreo mama de bataie, mai degraba il traumatizezi asa bine ar fi ca oamenii, inainte de a se apuca de facut copii, sa aiba macar niste vagi cunostinte de psihologie... ca tot vad oameni cu studii superioare care in problemele astea gandesc ca tata Floarea de pe marginea santului
subscriu
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- nimenialtu
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-13
heimdall a scris:oameni buni, s-a mai discutat despre asta, e o etapa normala in dezvoltarea copilului, nu are nimic sexual in sensul in care va ganditi voi si nu are sens sa-i dai copilului la 2 ani lectii de morala sau vreo mama de bataie, mai degraba il traumatizezi asa bine ar fi ca oamenii, inainte de a se apuca de facut copii, sa aiba macar niste vagi cunostinte de psihologie... ca tot vad oameni cu studii superioare care in problemele astea gandesc ca tata Floarea de pe marginea santului
Stii cum era bancul ala cu "esti mai prost decat prevede legea", eh asa sunt unii mai ignoranti si le stiu pe toate.
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
pai da, dar daca tot suntem la proverbe, cand 10 oameni iti zic ca esti beat, te duci si te culci in loc sa pui mana pe o carte sa vezi cum sta treaba si sa nu te mai sochezi atata, insisti sa spui ca noi astia care nu ne socam suntem defecti aici nu mai e vorba de controverse, e ca si cum ai zice ca tu nu esti de acord ca iarba sa fie verde... ei, uite ca si fara acordul tau ea isi vede de treaba
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
heimdall a scris:bine ar fi ca oamenii, inainte de a se apuca de facut copii, sa aiba macar niste vagi cunostinte de psihologie...
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
Multumesc tuturor pentru raspunsuri !
Nimenialtu', Am intervenit doar ocazional, si numai prin distragerea atentiei spre o alta activitate, cand chiar nu era locul si momentul pentru 'frecangeala' Sotia mea era mai intoleranta, ma tot intreba: Tu esti sigur ca e normal ?! Deh, poate femeile sunt mai intransigente cu placerile altora Glumesc!
Si Bianca are intr-un fel dreptate...
Pentru un parinte este un eveniment ceea ce face copilul in asemenea situatii. Se simte obligat sa intrerupa actiunea cu orice pret, i se pare anormala, periculoasa, scandaloasa. Problema este ca numai parintelui i se pare asa, copilul nici nu constientizeaza actiunea (chiar daca o provoaca voit). Pentru copil e placere. Pentru parinte este masturbare precoce, perversiune !!!
As intreba aici ce consideram "Normal"? Cine poate da un verdict absolut, de genul: Masturbarea este anormala! Homosexualitatea este anormala!
Mai mult, chiar daca noi spunem ca ceva este anormal, asta nu inseamna ca fenomenul va dispare, lasandu-ne pe noi, cei NORMALI, sa ne traim viata noastra NORMALA, in liniste
Ceea ce ma ingrijoreaza insa este nu atitudinea Biancai fata de acest subiect, cat modul in care respinge aprioric orice argumentatie. Mi se pare ca nici nu are legatura cu masturbarea la copii...
Ma intreb daca in viata de zi cu zi suntem dispusi sa ascultam argumente pro si contra, inainte de a ne forma o parere despre un subiect.
Am vazut/auzit de multe ori replici de genul: "Orice ai spune, nu ma poti convinge! PUNCT ! Aceasta atitudine cred ca e gresita.
Va doresc o zi frumoasa, insorita!
MM
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
katami a scris:heimdall a scris:oameni buni, s-a mai discutat despre asta, e o etapa normala in dezvoltarea copilului, nu are nimic sexual in sensul in care va ganditi voi si nu are sens sa-i dai copilului la 2 ani lectii de morala sau vreo mama de bataie, mai degraba il traumatizezi asa bine ar fi ca oamenii, inainte de a se apuca de facut copii, sa aiba macar niste vagi cunostinte de psihologie... ca tot vad oameni cu studii superioare care in problemele astea gandesc ca tata Floarea de pe marginea santului
subscriu
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
mature_man a scris:Multumesc tuturor pentru raspunsuri !
Nimenialtu', Am intervenit doar ocazional, si numai prin distragerea atentiei spre o alta activitate, cand chiar nu era locul si momentul pentru 'frecangeala' Sotia mea era mai intoleranta, ma tot intreba: Tu esti sigur ca e normal ?! Deh, poate femeile sunt mai intransigente cu placerile altora Glumesc!
Si Bianca are intr-un fel dreptate...
Pentru un parinte este un eveniment ceea ce face copilul in asemenea situatii. Se simte obligat sa intrerupa actiunea cu orice pret, i se pare anormala, periculoasa, scandaloasa. Problema este ca numai parintelui i se pare asa, copilul nici nu constientizeaza actiunea (chiar daca o provoaca voit). Pentru copil e placere. Pentru parinte este masturbare precoce, perversiune !!!
As intreba aici ce consideram "Normal"? Cine poate da un verdict absolut, de genul: Masturbarea este anormala! Homosexualitatea este anormala!
Mai mult, chiar daca noi spunem ca ceva este anormal, asta nu inseamna ca fenomenul va dispare, lasandu-ne pe noi, cei NORMALI, sa ne traim viata noastra NORMALA, in liniste
Ceea ce ma ingrijoreaza insa este nu atitudinea Biancai fata de acest subiect, cat modul in care respinge aprioric orice argumentatie. Mi se pare ca nici nu are legatura cu masturbarea la copii...
Ma intreb daca in viata de zi cu zi suntem dispusi sa ascultam argumente pro si contra, inainte de a ne forma o parere despre un subiect.
Am vazut/auzit de multe ori replici de genul: "Orice ai spune, nu ma poti convinge! PUNCT ! Aceasta atitudine cred ca e gresita.
Va doresc o zi frumoasa, insorita!
MM
deacord cu tine..
Bianca cauta pe net sau unde vrei tu despre acest comportament al copiilor...si atunci sa iti formezi o parere..
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- diana_24
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-09-23
[...] nimenialtu,ar fii ceva sa ne lasam copiii sub 5 ani sa faca doar ce le trece prin cap
Deja ma depaseste subiectul...
Si pe mine ma depasesc greselile de genul asta, mai ales cand sunt facute in mod repetat. Este un topic interesant pe tema asta..Poate inveti ceva nou
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- mature_man
- Full member
Multumesc, NafNaf
Si mie imi place avatarul lu Blueeyes, chiar foarte mult ! E interesant cum imaginea unei femei care se mangaie este superba, in timp ce un barbat cu mana in chiloti e... cel putin vulgar
MM
- anca90
- Platinum member
mie nu mi s-a parea vulgar un barbat, ci o femeie. probabil fiecare gaseste atractiva imaginea daca in ea apare o pers de sex opus.
- mature_man
- Full member
Ca sa revin la titlul subiectului, mi-am amintit inca o intamplare, cand am fost luat prin surprindere de un orgasm: Inotam la Mare, cand am simtit un curent puternic ce ma tragea in larg... Oricat ma impotriveam, curentul ma ducea in voia lui. M-am speriat cumplit, dar totusi incercam sa-mi pastrez calmul si sa inot spre mal.
Ei bine, dupa cateva momente am simtit ca-mi vine... Poate si asta a contribuit la salvarea mea
MM
Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-21 17:23:43)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
probabil de la adrenalina
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- anca90
- Platinum member
sa nu spui ca te-a ajutat sa carmesti mai usor!
- mature_man
- Full member
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
"Cand 10 oameni spun ca esti beat,du-te si culca-te" ce sa zic...e parerea mea,nu trebuie sa imi "bage" cineva pareri in cap. Am citit astazi destul de mult pe tema asta,si am mai intrebat in stanga si in dreapta. Toata lumea spune ca e ceva firesc...pur si simplu am fost luata prin surprindere,nu am stiut de asa ceva. Eu n-am incercat sa conving pe nimeni de nimic,si nici n-am zis ca mi-as traumatiza copilul,l-as obliga sa nu mai faca asta...spun doar ca as fii socata. Dar acum sigur nu o sa mai fiu Asa-i viata,intotdeauna e cate ceva de invatat.
@diana_24 ,imi asum greselile de obicei. Am o mare problema cu "a fii" "a fi" ,"greseala,gresala" , "aseaza/asaza" , "inseala/insala" . Si asta nu ca as fii/fi vreo analfabeta. Cel putin eu nu ma consider. Astea pur si simplu imi scapa
Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-04-21 20:59:23)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Relax, te-a citat pe tine ca era postul mai proaspat In rest, sunt de acord si cu tine. Si eu cred ca as avea un mare soc sa il/o vad ca face asta, dupa care probabil m-ar busi un ras isteric, si dupa inca vreo 5 minute m-as gandi ce sa-i zic.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|