homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm-4

#58 2011-04-21 22:47:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm

OMG! Acuma ma intreb, oare si eu faceam chestii de astea cand eram mica? Si m-o fi prins careva? Ca nu tin minte niciun episod traumatizant ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#59 2011-04-22 14:04:35

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

OMG! Acuma ma intreb, oare si eu faceam chestii de astea cand eram mica? Si m-o fi prins careva? Ca nu tin minte niciun episod traumatizant ...

Cred ca majoritatea parintilor nu aplica bataie (sau imi place sa cred asta), ci doar iti spun ca nu e frumos sa faci asta si au grija sa te dezvete prin atentionari repetate. Intreaba-ti parintii poate au povesti care sa te amuze, si daca sunt foarte amuzante poti sa le impartasesti pe forum big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#60 2011-04-22 14:15:37

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

kathrynn a scris:

Poti sa fii sigura ca si tu o faceai, perversa mica  lol

In orice caz, e bine sa fim pregatiti pentru astfel de intamplari, mai ales cand ii vom surprinde pe copii nostri facand asta.

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#61 2011-04-22 23:31:50

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da, nici eu nu cred ca m-ar fi batut mama pt asta, ca in general nu era adepta batutului copilei dar nici nu ma gandesc sa o intreb  lol

Da chiar toti copiii o fac inca de asa de mici? ca n-am mai auzit niciodata pana acum si am mai citit una-alta despre copii mici, ca ma intereseaza subiectul. Sau poate nu se vorbeste despre asta fiind considerat un subiect mai tabu decat la adulti?

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-22 23:32:04)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#62 2011-04-23 00:45:31

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

Da, nici eu nu cred ca m-ar fi batut mama pt asta, ca in general nu era adepta batutului copilei dar nici nu ma gandesc sa o intreb  lol

Da chiar toti copiii o fac inca de asa de mici? ca n-am mai auzit niciodata pana acum si am mai citit una-alta despre copii mici, ca ma intereseaza subiectul. Sau poate nu se vorbeste despre asta fiind considerat un subiect mai tabu decat la adulti?

Nu am citit nici pe departe atat de mult ca MM (mai am pana sa fac copii). Insa da, pentru ca ei de cand sunt mici si isi baga degetele in gura exploreaza. Defapt si bagatul degetelor in gura li se pare magic si noi. De aia copiii mici baga mana peste tot, pun mana pe tot, ridica tot si iti arata (eu am adus un sobolan mort acasa odata (mi-a povestit mama)) etc. Deci la un moment dat dau de organele respective si atingerea le produce placere. Ei nu sunt capabili sa distinga acea placere si sa-si dea seama ce-i cu organul insa faptul ca le place o sa-i incurajeze sa exploreze in continuare. Daca o face in public e bine sa-i explici sa astepte pana acasa. Sau cum a facut MM sa-i distragi atentia (asta daca e mereu sub supravegherea parintilor/rudelor si convin toti asupra acestui approach). Eu nu vad nici pe departe ceva asa de grav ci am de gand sa-mi las copilul sa exploreze. Atata vreme cat nu asociaza cu sexualitatea acest lucru (si nu prea au cum zic eu) nu vad nimic rau. Si chiar daca ar asocia cu asa ceva, nu vad cum ai putea sa ii opresti odata ce au facut asocierea (decat daca esti nebun de tot si vrei sa-i faci terapie cu electrosocuri). Asa ca cel mai bine e sa-i lasi sa faca, daca sunt destui de mari si vin sa-ti spuna poti sa le explici cum sta treaba (nu in detaliu dar macar cat sa stie ca e un gest ce tine de intimitate si nu trebuie facut si impartasit tuturor). Si eventual sa te tina posted up cu evolutia descoperirilor.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.