homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?

#1 2011-04-30 11:33:55

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?

Buna,
am si eu nevoie de parerile voastre referitoare la de masaj erotic pentru baieti, fete, dar si pentru cupluri !
1.Daca merge prietena mea singura se considera ca ma inseala ?
2.Ce se poate face la un salon de genul acesta ptr un cuplu?A fost careva ?
3.Daca m as duce eu singur se considera ca am inselat o ?
Mentionez ca indiferent din ce perspectiva a ti lua problema e doar curiozitate...si in functie de raspunsurile voastre va explic mai multe.

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2011-04-30 11:39:14

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?

Din punctul meu de vedere, nu se considera inselat, din simplul fapt ca nu implica absolut nici un sentiment, nici macar acela de atractie animalica pentru maseur/maseuza.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-04-30 11:51:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mie personal nu prea mi-ar placea sa stiu ca iubitul meu se duce la astfel de saloane... adica, ma gandesc ca un masaj asemanator i-as putea face si eu; cred ca poate fi mai reusit cand cei doi se iubesc si pot continua big_smile
Dar, teoretic nu mi se pare ca e vorba de inselat, depinde de fiecare in parte daca accepta sau nu.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2011-04-30 12:00:25

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Andrew1kiss a scris:

!
1.Daca merge prietena mea singura se considera ca ma inseala ?

asta doar tu poti sa stii

Sa nu te astepti sa te salut!

#5 2011-04-30 12:11:42

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Sa stii ca un barbat  care merge la salon se poate implica intr-o relatie platonica... Acum 2 ani, drept cadou de ziua unui peieten, l-am legat la ochi, l-am suit in masina si l-am dus la masaj erotic. Era singur de ceva vreme si am zis noi ca ii prinde mai bine decat un parfum s-un tricou. Treaba e ca dupa, a ramas fascinat de tipa de acolo... si tot cauta sa faca rost de bani sa mearga iar la ea... aia profita si o mai aduce pe inca una si pac! tarif dublu... S-a lecuit de treaba asta abia dupa ce s-a implicat intr-o relatie. Nah, o fi fost si mai vulnerabil...

Eu nu as fi de acord nicicum sa mearga la masaj erotic singur, iar impreuna... nu m-ar pasiona sa vad o tipa in pielea goala cum se freaca cu uleiuri de iubitul meu sau de mine...

Failure teaches Success!

Publicitate

loading...

#6 2011-04-30 13:00:11

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Categoric nu as fi de acord!Daca vrea sa fie frecat si masat de alta in zonele intime,go away....and forever lol
Poate nu as considera chiar inselat...insa e ceva ce nu mi'ar conveni sub nicio forma si nu as sta cu un astfel de barbat.
Insa in cazul meu, el are aceeasi parere cand vine vorba de mine,iar de mers in cuplu,la noi nici nu se pune problema lol 
Ne oferim reciproc masaj erotic si e fooooarte bine asa big_smile

#7 2011-04-30 13:19:03

Andrew1kiss
New member
Site

si acum sa va explic...
am o prietena foarte buna, care mi a cerut parerea in legatura cu faptul ca a gasit la iubitul ei o carte de vizita a unui salon de acest gen. l a intrebat ce e cu ala i ar el i a explicat ca l a primit pe strada drept reclama de la niste tipe si la pastrat involuntar...ea bineinteles ca s a suparat pe el dar cica s au impacat repede. Ea insa a sunat la acel salon si a cerut relaytii in legatura cu servicii ofera...iar ei au spus ca ofera servicii de masaj erotic cuplic, masculin si feminin. Iar eu i am spus ca dupa parerea mea tot un fel de inselat e, deoarece implica o relatie sexuala ! e tot una cu mersul la prostituate sau cev de genu !
Eu unu daca as afla ca prietena mea a mers intr un astfel de loc, as renunta la orice sentiment pe care l am fata de ea si gata ! as suferi o vreme si apoi sper ca mi ar trece...nu stiu ce sa zic...Eu i am zis ca poate prietenul ei are dreptate si n are nici o legatura cu saloanele de masaj erotic, dar am sfatuit o totodata sa fie atenta !
Voi ce parere aveti ?

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#8 2011-04-30 13:27:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

DA,consider ca m-ar insela.daca vrea,sa se duca definitiv...acolo...nu la mine! diablo

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#9 2011-04-30 13:30:57

Andrew1kiss
New member
Site

Eu unul as aprecia mai mult daca mi ar spune ca vrea sa mearga acolo si la revedere, decat sa se frece cu aia pe acolo...
Sau m as simti mai bine daca m ar insela cu un baiat pentru care simte ceva !
Oricum, finalul tot despartire e...dar asa ca moralitate...ar fi foarte josnic pentru ea...sunteti de acord cu mine ?

#10 2011-04-30 14:24:58

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

eu da,sunt de acord cu tine smile

#11 2011-04-30 14:33:47

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

nu stiu...dupa mine cei care merg acolo sunt aia care cauta altfel de cerinte, nevoi....

nu m'as duce lol nu pentru ca as insela, ci pentru ca mi'e scarba de astfel de locuri nustiu

#12 2011-04-30 18:18:39

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Nu confundati cabinetele de masaj erotic cu bordelurile smile Un salon care se respecta nu va oferi niciodata servicii sexuale.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#13 2011-04-30 18:25:19

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

si eu am o carte de vizita din aia in portofel lol
pe o parte e reclama la un salon de masaj erotic, si pe cealalta la o firma de taxi-uri. Am pastrat-o asa, la misto lol
Poate prietena ta isi face griji chiar degeaba nustiu

#14 2011-04-30 21:29:26

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu consider inselat....totusi eu nu inteleg care e faza cu saloanele astea de masaj erotic, ma refer in conditiile in care nu se face sex....adica ma gandesc ca trebuie sa fie ceva destul de excitant, nu iti vine cheful sa faci sex dupa? nu devine astfel frustrant daca nu presupune si sex? nustiu
eu una nu as plati asa ceva, daca am chef de erotism sub orice forma imi gasesc un tip pe care nu trebuie sa-l platesc (cel putin nu acuma, mai vedem cand o sa fiu baba tongue rotfl ) ..... si ca tip....nu zic ca mai bine te duci la c**ve, ca nici asta nu mi se pare ceva f ok (si totusi aici dai un ban dar chiar faci sex tongue ), dar poti de asemenea sa gasesti o tipa de la care sa obtii mai mult decat masaj erotic...zic si eu...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#15 2011-04-30 21:32:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai la saloane de genul asta....nu mereu primesti sex lol adica politica saloanelor asta implica, doar masaj. ca ii dai aleia ceva in plus ca sa faca si sex, e partea a doua, dar poate nu accepta. stiu ca exista saloane unde nu ai voie nici sa ejaculezi, te trimit sa faci dus rece sa iti revii, daca ejaculezi s-a terminat masajul, chiar daca platesti 60 min si termini dupa 10, pa si la revedere.

inselat? depinde de fiecare, dupa gusturi lol sentimente nu implica nici un fel de aventura, ca e o tipa/un tip agatat in club sau o maseuza la salon. dar fiecare isi are "gusturile" in materie de ce inseamna inselatul. pentru unii si un sarut este greseala capitala, la unii doar amanta pe termen lung.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#16 2011-04-30 21:46:16

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

pentru mine inselat e tot ce face cu o alta femeie ce nu ar face cu mine de fata smile si nu cred ca s-ar lasa frecat de alta de fata cu mine deci e inselat.in plus nu o fi bordel da e destul de aproape.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#17 2011-04-30 22:21:55

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Deliria a scris:

pentru mine inselat e tot ce face cu o alta femeie ce nu ar face cu mine de fata smile si nu cred ca s-ar lasa frecat de alta de fata cu mine deci e inselat.in plus nu o fi bordel da e destul de aproape.

rock

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#18 2011-04-30 22:29:56

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

sonia30 a scris:

Deliria a scris:

rock

de acord si eu, nu am ce cauta alaturi de un "barbat" care frecventeaza bordeluri...pardon...aaa...saloane de "masaj erotic"  roll

#19 2011-05-03 08:58:58

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

sleeping_beauty a scris:

sonia30 a scris:

Deliria a scris:

rock

de acord si eu, nu am ce cauta alaturi de un "barbat" care frecventeaza bordeluri...pardon...aaa...saloane de "masaj erotic"  roll

da, de acord. stiu si eu pe cineva din bucuresti care se duce la saloanele de masaj erotic atunci cand iubita nu vrea sa faca sex cu el, ca sa se elibereze  spranceana  roll  asa ca eu nu cred ca e vb doar de masaj erotic la saloanele astea, la majoritatea e cu finalizare si sincera sa fiu, mi se pare de`a dreptul scarbos.

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-05-03 09:01:12)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.