|
Nu esti logat.
Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?#1 2011-04-30 11:33:55
Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Buna, Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #2 2011-04-30 11:39:14
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Din punctul meu de vedere, nu se considera inselat, din simplul fapt ca nu implica absolut nici un sentiment, nici macar acela de atractie animalica pentru maseur/maseuza. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-04-30 11:51:11
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Mie personal nu prea mi-ar placea sa stiu ca iubitul meu se duce la astfel de saloane... adica, ma gandesc ca un masaj asemanator i-as putea face si eu; cred ca poate fi mai reusit cand cei doi se iubesc si pot continua Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2011-04-30 12:00:25
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?
asta doar tu poti sa stii Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2011-04-30 12:11:42
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Sa stii ca un barbat care merge la salon se poate implica intr-o relatie platonica... Acum 2 ani, drept cadou de ziua unui peieten, l-am legat la ochi, l-am suit in masina si l-am dus la masaj erotic. Era singur de ceva vreme si am zis noi ca ii prinde mai bine decat un parfum s-un tricou. Treaba e ca dupa, a ramas fascinat de tipa de acolo... si tot cauta sa faca rost de bani sa mearga iar la ea... aia profita si o mai aduce pe inca una si pac! tarif dublu... S-a lecuit de treaba asta abia dupa ce s-a implicat intr-o relatie. Nah, o fi fost si mai vulnerabil... Failure teaches Success! Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-30 13:00:11
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Categoric nu as fi de acord!Daca vrea sa fie frecat si masat de alta in zonele intime,go away....and forever Offline #7 2011-04-30 13:19:03
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?si acum sa va explic... Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #8 2011-04-30 13:27:08
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?DA,consider ca m-ar insela.daca vrea,sa se duca definitiv...acolo...nu la mine! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #9 2011-04-30 13:30:57
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Eu unul as aprecia mai mult daca mi ar spune ca vrea sa mearga acolo si la revedere, decat sa se frece cu aia pe acolo... Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #10 2011-04-30 14:24:58
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?eu da,sunt de acord cu tine Offline #11 2011-04-30 14:33:47
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?nu stiu...dupa mine cei care merg acolo sunt aia care cauta altfel de cerinte, nevoi.... Offline #12 2011-04-30 18:18:39
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?Nu confundati cabinetele de masaj erotic cu bordelurile Un salon care se respecta nu va oferi niciodata servicii sexuale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-04-30 18:25:19
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?si eu am o carte de vizita din aia in portofel Offline #14 2011-04-30 21:29:26
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?nu consider inselat....totusi eu nu inteleg care e faza cu saloanele astea de masaj erotic, ma refer in conditiile in care nu se face sex....adica ma gandesc ca trebuie sa fie ceva destul de excitant, nu iti vine cheful sa faci sex dupa? nu devine astfel frustrant daca nu presupune si sex? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #15 2011-04-30 21:32:35
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?pai la saloane de genul asta....nu mereu primesti sex adica politica saloanelor asta implica, doar masaj. ca ii dai aleia ceva in plus ca sa faca si sex, e partea a doua, dar poate nu accepta. stiu ca exista saloane unde nu ai voie nici sa ejaculezi, te trimit sa faci dus rece sa iti revii, daca ejaculezi s-a terminat masajul, chiar daca platesti 60 min si termini dupa 10, pa si la revedere. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2011-04-30 21:46:16
Re: Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul(a)?da sau nu?pentru mine inselat e tot ce face cu o alta femeie ce nu ar face cu mine de fata si nu cred ca s-ar lasa frecat de alta de fata cu mine deci e inselat.in plus nu o fi bordel da e destul de aproape. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #17 2011-04-30 22:21:55
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #18 2011-04-30 22:29:56
de acord si eu, nu am ce cauta alaturi de un "barbat" care frecventeaza bordeluri...pardon...aaa...saloane de "masaj erotic" Offline #19 2011-05-03 08:58:58
da, de acord. stiu si eu pe cineva din bucuresti care se duce la saloanele de masaj erotic atunci cand iubita nu vrea sa faca sex cu el, ca sa se elibereze asa ca eu nu cred ca e vb doar de masaj erotic la saloanele astea, la majoritatea e cu finalizare si sincera sa fiu, mi se pare de`a dreptul scarbos. Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-05-03 09:01:12) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|