homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-114

#2148 2011-05-10 11:39:30

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

mikule,merg,nu am alta alternativa puss

nici eu nu am facut analizele alea sad

mada puss nici nu-mi venira si incepui...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-10 11:40:09)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2149 2011-05-10 11:41:25

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna dragelor, va pup pe toate, nu am reusit sa recuperez mare lucru pt ca am si un pic de treaba, dar o sa citesc mai tarziu un pic, vroiam sa-i raspund lui Almi neaparat pt ca putin m-a deranjat ce mi-a zis, am citit asa putin pana am mancat.

Almi m-a deranjat ca ai zis ca eu am uitat cum a fost pana am ramas gravida odata ce am ramas. Esti sigura? De nenumarate ori cand am zis cuiva ceva, am amintit prin ce am trecut, de nenumarate ori am scris ca nu am mai intrat cateva zile in preajma uratilor din ultima luna, nu ca nu am vrut sa mai intru pt mai mult timp sau altceva cum am inteles. Pe mine nu m-a ajutat faptul ca lucrez Almi, nici nu am zis asa ceva pt ca eu lucrez 8 ore si sunt restul timpului libera, sincer cand eram cateodata foarte preocupata cu altele si nu aveam timp liber nu ma mai gandeam atat de mult, dar majoritatea fetelor care au devenit foarte ocupate in ultimul timp au spus ca le-a ajutat acest lucru sa nu se mai gandeasca atat la bebe, mai uita, de Cris sunt sigura ca a zis acest lucru, alte fete deasemenea, la Sonia eram aproape sigura ca daca ar sta acasa toata ziua sau oricum, mai mult timp, s-ar gandi mai mult la bebe si ar fi mai afectata, eu asta cred sincer, asta am vazut, ai vazut cate lucruri frumoase povesteste despre copii, cat o incanta si cat o surprind, esti sigura ca asta nu a ajutat-o de multe ori sa-si mai revina, vad ca asta crezi, eu nu cred, chiar daca o afecteaza ca nu-i face astfel de bucurii propriul copil, sunt sigura ca acei copii ii aduc zambetul pe buze de multe ori. Mie sincer mi se pare ca Sonia sufera foarte mult si sincer din proprie experienta sunt sigura ca asta contribuie foarte mult la faptul ca nu vine bebe, treaba ta daca crezi altceva. Erai foarte sigura ca am uitat cat am plans si cat m-a durut, nu mai fi asa sigura Almi pt ca numai eu stiu ce a fost in sufletul meu si cat m-a marcat, chiar, acest lucru, mai ales sunt foarte fericita ca am mai multa incredere in Dumnezeu de atunci, aveam si inainte pt ca de mica am fost crescuta asa, dar am suferit atat de mult incat parca m-am suparat pe Dumnezeu ca nu-mi da un bebe si nu o sa uit niciodata acest lucru, dar mi-a aratat ca nu este bine cum gandesc si mi-a demonstrat cat e de bun si ca nu m-a uitat, eu sincer am si castigat din aceasta suferinta. Nu o sa uit niciodata ca am avut cel mai trist Craciun din viata mea anul trecut, plangeam peste tot pt ca vedeam gravide si copii, nu am uitat si nu o sa uit cum ai zis tu. Am fost foarte stresata, dar cu siguranta de la Dumnezeu am primit o putere si m-am ridicat cand am cazut mai rau, cand o vedeam pe cumnata mea cu burta si pe nasa eram sigura ca o sa fiu in curand fericita ca ele, ca o sa-mi pot mangaia si eu burtica, nici acum nu-mi vine sa cred ca m-am putut ridica intr-atat, am ajuns sa rad in cateva zile atunci cand de obicei plangeam, am zis stop, sunt ok, vine bebe si atunci cand am fost cel mai linistita am si ramas si eu sunt sigura ca asta m-a ajutat si Dumnezeu normal, de aia repet mereu ca stresul nu ajuta pt ca stiu din proprie experienta, nu am uitat, Almi si acum plang uneori dupa copilasul pierdut, nu sti cum e, dar crezi ca atat de repede am uitat. O sa plang mereu dupa el, mereu pun o lumanare pt el cand pun pun pt fratele si tatal meu. Imi zici sa-mi amintesc ca am plans ca eu nu raman gravida si alte fete raman, nu am uitat Almi si nu o sa uit niciodata. Asta sincer m-a deranjat foarte tare pt ca nu ai de unde sa sti ce e in sufletul meu, dar pt ca am ramas sunt mai puternica, din acet motiv nu mai am de ce sa plang si am crezut ca ajut, de acum incolo o sa stau in banca mea, am vorbit din proprie experienta, doar faptul ca am zis ca munca o ajuta pe Sonia nu era foarte experimentata de mine, restul da, dar atatea fete au spus ca le-a ajutat faptul ca au fost mai ocupate, poate chiar si pe tine te-a ajutat cateodata sa te gandesti mai putin, dar la alte fete nu le-ai facut observatie ca gresesc ca sa nu mai vina cu aceste bla bla. Sincer daca tot mi-ai zis am observat de mai mult timp ca eu iti sunt antipatica, s-a intamplat sa-ti spun si eu 2 cuvinte cand erai trista si sa te faci ca nu vezi, sau daca aveam eu ceva nu te oboseai sa zici sanatate macar sau altceva, dar nu conteaza, erai singura care nu ma baga in seama, daca nu e cam mult spus asa. Mai este o persoana care de multe ori cand ii zic ceva la fel din proprie experienta si ma grabesc sa-i spun ca am trecut si eu prin asta si ii dau un sfat, dar ignor de fiecare data aproape, dar nu are rost sa o mai lungesc, nu mai conteaza, am vrut sa ajut, dar se pare ca nu este nevoie de sfaturile mele, care vad ca sunt doar niste vorbe aiurea ca sa nu tac. Daca te-am deranjat asta e, sincer imi pare rau si nu-mi pare pt ca ma doare prea tare ca ai zis ca am uitat deja ca am plans pt ca nu ramaneam, etc. Sa sti ca eu sunt foarte sensibila pt ca de mica am suferit, nu uit greutatile prin care am trecut cand dau de bine.

Almi inca ceva, acum mi-am amintit, i-am scris Soniei sunt sigura, desi nici nu am recitit postul ca i-am spus ca am trecut aproape prin ce trece ea, deci eram aproape sigura ca ea sufera mai mult, dar asta nu cred ca ai citit pt ca direct imi zici ca am uitat cand am plans.

Va pup pe toate si de acum incolo o sa stau in banca mea, dar am suferit alaturi de voi, dar se pare ca nu se vede, am inteles sincer de la Almi ca odata ce mi-am atins scopul de a ramane gravida vin si eu si ma bag in seama pe aici cu niste sfaturi aiurea, mie nu mi-a facut bine faptul ca am plans, acum daca vin si spun nu mai plange cuiva spun niste vorbe aiurea, dar asta e. De multe ori cand cineva suferea si cand nu eram pe forum ma gandeam la acea persoana si de multe ori ma rugam la Dumnezeu sa o ajute, dar se pare ca sunt doar de umplutura. Va pup.  puss  puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 11:45:04)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2150 2011-05-10 11:44:46

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Mika,nu le-am facut inca! Ti-am adresat ieri o intrebare referitor la noul tratament,dar poate ai omis asa ca te mai intreb o data! MI-a dat acum 2tb de Closty/zi din Z5-Z9,din ziua 16-25 Arefam cps moi,cate una seara intravaginal, si mi-a zis sa cumpar 2 fiole de Pregnyl,si o sa-mi spuna ea cand trebuie sa le fac,dupa ce imi face vinerea aceasta foliculometrie! A zis ca daca nici asa nu vine bebe,atunci o sa ne apucam de analize! Dar intrebare a mea este de fapt ce parere ai despre tratament?

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2151 2011-05-10 11:46:28

sonia30
Moderator

ana,iti multumesc pt tot ce mi-ai spus.nu esti de umplutura.sunt convinsa ca ai suferit mult.te pup si ai grija de bebe :kiss:si-mi dadura lacrimile cand zisesi ce copiii mei de la scoala si ca vezi ca sufar mult kram

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-10 11:47:19)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2152 2011-05-10 11:48:29

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Deea, mi se pare ok atat timp cat faci monitorizare eco si administrezi pregynl pentru spargerea foliculilor  goodluck
probabail mi-a scapat , neavand net am avut de citit 25 de pagini si sigur am uitat sa-ti raspund  wink

buna Ana  puss

.

Publicitate

loading...

#2153 2011-05-10 11:50:59

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Ana, nu te supara puss
Cred ca Almi nu a zis cu rautate ce a zis. Cred ca totul s-a inteles gresit.Si ea pe tine si tu pe ea. Noi toate suferim sau am suferit asteptand testul cu 2 liniute. Chiar nu cred ca e cazul sa ne certam si sa ne suparam reciproc pe acest forum. Aici suntem sa ne ajutam si sa ne intelegem.
Va pup pe toate puss

#2154 2011-05-10 11:51:21

sonia30
Moderator

eu am plecat la scoala.o zi calda wave  puss

#2155 2011-05-10 11:51:48

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Hello!

sonia puss astazi sper ca te simti mai bine puss

muca, poke, cmin, angel , mika, Onu , Ana puss nu m-a vizitat baba cloanta wink ca m-am facut fata mare si cuminte big_smile

va pup pe toate puss

Eu chiar daca am luat o pauza sufar in continuare..incerc sa fiu ocupata dar mintea imi fuge tot la bebelus.
   Este al naibii de greu...au fost zile , inca mai sunt, cand plang si sufar ..Voi suferi toata viata daca nu voi avea propiul meu copil..
   Fiecare dintre noi  suferim in felul nostru..cert este ca trebuie as ne sustinem una pe cealalta , stiind ce inseamna aceasta durerea..nu o poate intelege decat acea persoana care si-a dorit cu adevarat un copil si bunul d-zeu i la dat mai tarziu sau inca nu i la dat.
   Astazi C isi  face prolactina..am emotii, imi este frica de rezultat supa ...dar nu ma pot opune in fata destinului....O sa fie asa cum vrea el rugaciune

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 11:58:46)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2156 2011-05-10 11:53:04

sonia30
Moderator

geo scump puss nu stiu cum ma mai simt

#2157 2011-05-10 11:53:42

dea_dea
Sr. member

Mika puss multumesc! Nu face nimic! kram Imi face monitorizare incepand din ziua 9 (adica vineri)!

Ana si bebe puss hjarta hjarta hjarta Nu te supara ca ii faci rau lui bebica! puss

Giorgi puss Multumesc pt ieri! kram

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-05-10 11:55:09)

bebe 38+

#2158 2011-05-10 11:57:37

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

geo, sigur-sigur? big_smile mie mi se pare ca ai ochii cam bulbucati si ma gandesc sa nu te fi speriat aseara rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2159 2011-05-10 12:01:58

bunea georgeta
Platinum member
Site

poke puss  nu vezi bine big_smile . am avut palosul langa mine toata noapte( vorba lui mika big_smile ) si m-a pazit de acea tanti

sonia puss  si mie imi mai curge sange din nas...stresul  , supararea isi fac de cap in organismul nostru ..

dea puss

mada, iti doresc sa fie aceasta luna, cea norocoasa rugaciune  puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 12:02:59)

#2160 2011-05-10 12:03:14

dea_dea
Sr. member

Giorgi goodluck la analizele sotului! rugaciune sa iasa foarte bune!

bebe 38+

#2161 2011-05-10 12:04:35

bunea georgeta
Platinum member
Site

dea, multumesc. cum o vrea bunul d-zeu asa va fi puss

Ana puss

#2162 2011-05-10 12:04:39

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Fetelor, va pup, va multumesc, la inceput nu m-a deranjat cand am citit, dar acum chiar ma doare foarte tare, plang si eu acum pt ce mi-a zis Almi, ar trebui sa ma doara undeva, dar nu pot altfel, nu pot sa fiu insensibila, altfel nu am stiut sa dau sfaturi, eu am scris ce am simtit, nu m-am gandit ca ajuta mai mult sa zic: plangi, descarcate, maine o sa fie bine. Asta e, asta sunt eu, va las, chiar nu mai pot sa stau, ma doare prea tare, sper sa intru curand, acum sincer nu mai vreau, ma doare prea tare, dar imi trece mie. Ca sa nu fiu inteleasa gresit mai bine spun la cine m-am mai referit, la Cmin, Cmin nu te supara, dar la topicul burticilor de multe ori cand erai ingrijorata de ceva iti spuneam o sa fie bine, uite la fel am patit si eu, am facut asa si uite ca e bine, dar foarte rar m-ai bagat in seama, chiar daca sunt la inceput ca si tine, poate ti-am dat un sfat bun, m-a mai deranjat ca aproape niciodata cand povesteam ceva frumoas sau cand am pus poza cu bebe au ai zis macar: frumos Ana sau ma bucur pt tine, altor fete le spuneai, eu iti spuneam tie mereu, dar nici macar un  puss nu puneai, de multe ori erau mai multe fete care iti urau ceva, am fost si eu printre ele, s-a intamplat sa le numesti, dar eu nu eram in lista nicodata acolo, sper ca nu te-am suparat, dar mai bine iti spun toate astea.

Va pup inapoi si eu fara sa va numesc  puss  wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 12:05:27)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2163 2011-05-10 12:07:18

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Georgy, multumesc puss si succes la analiza.
Ana, sper sa te linistesti puss

#2164 2011-05-10 12:17:39

pokemon
Diamond member

geo, succes la analize puss acum am avzut ca ai editat!
eu, sincer, nu sunt de acord cu almi...cred ca suntem toate aici, una langa cealalta, insa ne incurajam diferit!
fiecare are modul ei de a spune ceva, eu de ex, sunt mai dura si prefer intr-un fel sau altul sa le 'scutur' pe fete...ok, plangi...o ora, 2, 9...dar apoi trebuie sa iti revii!
asa e felul meu si nu pot sa fiu doar miere, pt ca nu mi se pare sanatos!
anuca puss
eu ma gandesc, ca dupa ce o veni si o trece cm asta, sa fac o cura cu antibiotice. nu vreau sa ma duc sa ma caut in toate partile, dar as lua 5-7 zile ceva cu spectru larg, ca sa ma curat.
o sa il pun si pe iubi sa ia si el, si o sa il pun sa se informeze de ceva care sa acopere si myco si urea, chlamidia, dar sa fie bun si pt vreo infectie urinara, si ma rog...ce-o mai putea fi vreau sa fac asta si pt ca ma gandesc ca de 2 sapt tot ma doare gatul, ba ma doare toata partea stanga cu tot cu ureche si masea...astept sa treaca faza asta in care se manifesta si apoi fac o cura serioasa.
stiu ca unele dintre voi nu veti fi de acord cu mine ca iau antibiotice dupa ureche, insa nu le iau chiar fara sa fiu informata deloc si sincer nu am chef sa imi dea orl-istul o natie de antibiotic, gineco, alta, med de familie alta ca o mai aparea so ceva prin urina...sau pe stiu eu unde...

#2165 2011-05-10 12:18:15

dea_dea
Sr. member

Ana puss Speram ca lucrurile sa revina la normal! Se intampla destul de des ca una dintre noi sa cedeze psihic! Nu stiu ce sa zic! Fiecare are greselile lui,cateodata le treci cu vederea iar altadata nu!

Imi pare sincer rau de ceea ce se intampla! supa Pacat!

Poke kram Sa dea roade tratamentul!  goodluck  goodluck  goodluck Eu respect parerea tuturor! Fiecare este pt sine liberul arbitru! puss

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-05-10 12:22:50)

bebe 38+

#2166 2011-05-10 12:20:23

pokemon
Diamond member

dea, eu am observat ca aceste discutii pe forum sunt ca si criza financiara: apar la intervale regulate de timp, ating punctul critic, se rezolva, atingem maximul de bine si apoi o luam iar la vale chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.