homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-116

#2186 2011-05-10 13:11:58

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

angel pai este normal sa arate asa wink  dupa ce ai muscat din el rodnar

cmin, la intrebarile tale am un singur raspuns : un morcov in erectie nesatisfacut de ani buni cu venele ingrosate stand sa explodeze pe o palarie de floarea soarelui. sper ca te-am lamurit big_smile

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2187 2011-05-10 13:13:47

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Cmin dar capotul il ai la tine ? sau macar cordonul?  rotfl

Georgi tu chiar vrei sa ma faci sa ma doara burta de ras  rotfl  rotfl saracul morcov solitar

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2188 2011-05-10 13:14:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

georgy, multa bafta la analiza sotului. Sper ca de data asta sa iasa buna!

Si eu m-am mai degajat in ultima perioada ca am am fost f ocupata, sincer nici nu stiu cand am ovulat, nici n-am prestat dupa simptome de ovulatie ci cand ne-a venit noua. Insa in weekend la nunta la care am fost ( afost si botez in acelasi timp) au venit cred ca peste 10 bebelusi, m-am simtit f rau, vroiam sa plec cat mai repede ca nu mai rezistam. Imi venea sa plang incontinuu, dar mai ieseam la un dans si imi mai reveneam. Din acest motiv nici n-am avut putearea sa-mi iau nepotica in brate (a carui botez a fost), eram constienta ca o sa ma bufneasca pansu instant si o sa se uite toata lumea la mine. Bineinteles ca n-am scapat de miile de intrebari: "Noi cand ii invitam la botez?" sau "tu urmezi?"si se uiteau la burtica si mai ca dadeau sa o mangaie . Le0am zis clar si tare : Nu vrem copii deocamdata. Noi nu am spus parintilor prin ce trecem, dar cred ca mama mea si-a dat seama si cand apareau intrebarile astea, sarea repede si le taia elanul astfel incat sa se inchida subiectul.

Poke, eu nu sunt de acord cu ce vrei tu sa faci. Cu toate ca vrei sa iei un antibiotic cu spctru larg, e totusi un antibiotic si nu se ia dupa ureche. Daca nu ai nimic si il iei degeaba..nu bagi degeaba in tine antibiotic. Vreau sa-ti spun ca mie intr-o luna mi-a iesit e-coli insecretie si in urina. Si  antibioticul care mi-l daduse din antibiograma de la secretie era rezistent in antibiogerama pt infectia in urina. Asa ca am schimbat pe unu pt care era sesnsibila la ambele. Este vb de augmentin (primul antibiotic) si asta in general e cu spectru larg, deci nu se potriveste: bagi un abntibiotic asa "just in case". Plus ca antibioticul slabeste imunitatea si poate duce la alte chestii: candida de ex. Tu faci cum vrei, dar eu te sfatuiesc sa iei antibiotic numai daca e cazul si numai pe baza unei antibiograme.

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-05-10 13:55:53)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2189 2011-05-10 13:15:27

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Georgi rotfl2 rotfl2

#2190 2011-05-10 13:25:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

morcoveei dance
diri, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva kram
eu nu iau augmentin pt ca in mai multe cazuri, la mine nu si-a facut efectul.
probabil voi lua doxiciclina, ca am mai luat pt amigdale si m-a ajutat. si citesc ca e buna si pt urea, myco dar si pt tot felul de afectiuni care tin de orl...
cat despre faptul ca slabesc sist imunitar, nu te contrazic, insa daca le iei cum trebuie e ca si cum ti le-ar da doc. pt ca si ei tot pe incercate le dau, daca vrei sa iei pt mai multe, cum vreau eu.
plus ca nu o sa ma joc, il pun pe iubi sa se intereseze cat trebuie luate...eu stiu ca in general trebuie luate 5-7 zile..mai vad.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#2191 2011-05-10 13:27:54

bunea georgeta
Platinum member
Site

multumesc, diri puss Spuneai tu mai jos de fiv..ai vazut cate hartogarii se cer?banuiesc ca atunci cand depui dosarul ,trebuie toate analizele sa fie bune... eu subiectul '' bebe'' nu il mai discut cu nimeni, deja cred ca am devenit irascibila cu raspunsurile  si antipatica.

angel , eu nu vreau sa te doara burta smile dar daca voi ma provocati?

alirox wink

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 13:28:13)

#2192 2011-05-10 13:34:31

angel_sweety
Platinum member

Georgi eu sunt cuminte, nu te provoc  chicot

Mika unde ai disparut ?  trombon

Poke daca iei antibiotic , baga o doza in plus si pentru mine, ca eu sigur o sa ma puna astia la tratament  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-10 13:35:03)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2193 2011-05-10 13:45:05

Alirox
Full member

Poke, tu la ce ginecolog te duci??

#2194 2011-05-10 13:51:26

dirida
Insomniac member

da, georgy, am vazut. Cand e vb de stat e clar ca tb sa ne asteptam la multa birocratie. Eu nu cred ca am sa particip pt ca nu am bani anu asta nici de tratamanet. Daca s-o mai prelungi si la anu mai vad, dar oricum n-am sa fac la vreo clinica la mine in oras. Nu au deloc reusite si is numai dupa bani si nu si dupa rezultate. Eu m-am gandit la Chisinau, in caz ca nu voi apela la programul lor FIV gratuit ...care nu e nici pe departe gratuit...poate daca doar juma din suma o plateste statul.

Poke, faci crum vrei. Eu ti-am spus parerea mea.

#2195 2011-05-10 13:53:56

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

georgi multumesc de raspunsuri .. acum pot sa dorm linistita  rotfl2
angel nu am nimic la mine dar diseara il violez pe barbate-miu ca prea a scapat de cateva zile bune  chicot
diri  puss  pe mine ajunsese sa nu ma mai intereseze ce ziceau ceilalti .. eram odata la un botez cu nasii nostrii , care si ei se chinuie de ceva timp sa faca bebe, noi atunci, la fel ne chinuiam.. si incepe lumea sa zica pe acolo .. hai cand va vedem si voi asa? si tot felul de astfel de remarci .. noi ne uitam unii la altii si le ziceam ca mai e timp , dar numai noi stiam ce era in sufletul nostru ... lumea e rea si uneori , multi dintre ei chiar nu se gandesc cand zic lucrurilie astea, le arunca asa sa se afle in treaba ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2196 2011-05-10 14:03:41

dirida
Insomniac member

cmin, nu-i vb ca ma intereseaza sau nu ce zic ceilalti. Ca oricum nu-i bag in seama, dar ma indispun intrebarile lor, si uneori chiar nu pot abtine si imi dau lacrimile. Plus ca eu incerc sa nu ma mai gandesc si ei imi aduc aminte prin ce trec numai aceste intrebari. Prefer sa nu fiu intrebata. Si e si f greu cand mai nimeni din jurul tau nu stie prin ce treci. Dupa cum am zis nici macar parintilor nu am zis.Am o prietena buna careia i-am povestit si voua, atat.

#2197 2011-05-10 14:09:35

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

diri, te inteleg
si eu urasc intrebarile astea.
pana sa trec prin ce trec nu-mi dadeam seama cat sunt de indiscrete si personale.
eu alor mei le-am zis ca am probleme, pt ca ma stresau cu intrebarile, ca vor si ei un nepot de la noi.
oricum e greu....
puss

#2198 2011-05-10 14:12:36

cmin
Addicted member

la noi stia doar mama si nasii atat.

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2199 2011-05-10 14:17:27

angel_sweety
Platinum member

Fetelor fi-ti rele si raspundeti-le cu rautate tuturor ce va calca pe bataturi, in final e vorba de viata voastra si nimeni nu are dreptul sa va frece cu intrebarile

eu 10 ani de cand am pierdut sarcina , le raspundea urat la toata lumea care ma intreba daca mai incerc iar la un bebe , si asa le taiam imediat craca de sub picioare
acum un an cand ne-am hotarat iar sa incercam , nu i-am spus decat surori mele (si aici pe forum) sotul cand a fost intrebat :pai cum a venit asa copilul? " (in sensul ca a aparut pe neasteptate ) le-a raspuns la toti ca "nu, l-a adus vecinul si l-a pus in burta la nevasta-mea "

#2200 2011-05-10 14:21:07

cmin
Addicted member

da, asta e iar o intrebare aiurea ... si pe mine ma intrebau .. pai si cum asa deodata ai vazut ca nu ti-a venit? ... si le-am zis ca nu e chiar asa .. nu am vrut sa creada nimeni ca nu este un copil dorit, dar explicatii nu am dat decat cateorva pers din familie ... eu deja, cand ma emerveaza cineva imi imaginez ca pun semnul asta  forgetit  si trec mai departe ...  forgetit

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2201 2011-05-10 14:24:41

bunea georgeta
Platinum member
Site

nici eu nu suport sa mi se puna asemenea intrebare...

cmin wink

diri, dar nici jumatate nu plateste statul, plus ca analizele care trebuiesc la dosar sunt foarte scumpe.ei iti dau o parte din bani pentru embriotransfer..

offtopic   sunt tampita. au venit vecinii la uasa. am uitat ceara pe foc. si iesea fum pe geamul de la bucatarie..imi pusesem la incalzit sa-mi dau mustata jos disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  vai ce este in bucatarie, nu mai iese fumul si mirosul

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 14:32:16)

#2202 2011-05-10 14:33:25

cmin
Addicted member

aoleu georgy  disperat  disperat  disperat

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2203 2011-05-10 14:35:28

bunea georgeta
Platinum member
Site

au iesit vecinii la ferestre / balcoane...vroiau sa cheme pompierii...sper sa nu ma trezesc cu pompierii bang  bang  bang i

#2204 2011-05-10 14:35:57

Alirox
Full member

Si pe mine ma streseaza intrebarile de genul "si copilul cand vine? cand va apucati de treaba?" Le aud din ce in ce mai des si ma scot din sarite. E o problema personala ce fac cu sotul in dormitor si cand o sa vina si copilul. Sunt stupizi cei care intreaba si o data m-a enervat una ca i-am spus ca daca ne mai tine mult de taina, nu mai vine copilul azi big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.