homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-117

#2205 2011-05-10 14:36:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

diri, multumsc pt parere puss
ali, la ayed sunt eu. tu?
eu am citit ieri in ziar ca iti dau o parte din bani cand se face fiv-ul, si vreo 1000 si ceva de lei, la nastere....well nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2206 2011-05-10 14:37:36

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Georgi ce m-as rade sa te vad inundata de pompieri acum  rotfl  rotfl
vai de mine numai prostii faci , tu ai boala rau pe aragazul ala

Ali asa bravo, asa e bine sa le raspundeti

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2207 2011-05-10 14:41:48

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

angel , stau si eu pe geamul la sufragerie...sa ma vada toata lumea bang  bang  bang  sa nu ma trezesc cu furtunul cu apa in bucatarie bang  bang  bang ...iese fum rau, era intr-o cutiuta putina ceara si idioata a luat foc

am fost asa penibial..a sunat la usa un vecin si i-am spus'' stati linistit ca am eu ceva pe foc''...'' doamna pai cred ca a luat foc''..sa stiu sa chemam pompierii, ca sare blocul in aer''..............ce rusine bang  bang

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 14:44:39)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2208 2011-05-10 14:44:49

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

poke, aia e altceva. Aia sunt banii care-i primeste clinica. Eu si georgy vorbim de faptul ca pe langa procedura in sine pt care statul da 1500 euro in 2 transe (la clinica, cuplul nu primeste nimic in mana) sunt multe alte cheltuieli: analizele premergatoare, care sunt multe si f costisitoare (cel putin inca 500 euro) + tratamanetul care ajunge si asta la vreo 1000 euro + drumuri + cazare/masa etc. Dweci in total statul nu da nici macar jumatate din suma necesara, dar te si pune la multa umblatura dupa hartii.

vai georgy, se putea sa nu faci tu o boacana rotfl

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-05-10 14:45:10)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2209 2011-05-10 14:45:22

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Georgi sa nu stai pe geamul de la bucatarie ca o  sa creada lumea ca vrei sa sari pe geam din cauza focului  chicot

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-10 14:45:53)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#2210 2011-05-10 14:47:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

voi sunteti de vine ca ma tineti de vorba pe forum supa  bang  lol  rotfl2

angel , sa stii ca m-am gandit si eu la asta lol  stau pe geam in sufragerie

imi este frica de mine disperat  disperat  kapitulation

#2211 2011-05-10 14:49:25

pokemon
Diamond member

geo rotfl
diri, stiu...mi s-a parut ciudat asa,ca idee...

#2212 2011-05-10 14:56:29

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Poke, eu de tipul ala Ayed Kamal daca n ma insel, nu am o parere f buna. Am fost la el acum 2 ani pt o amarata de candida, care in afara faptului ca nu mi-a tratat-o, era sa ma nenoroceasca. Inceputul a fost o fituica pe care descoperise el ca am aceasta ciuperca si inca ceva ce nu se intelegea, fara antibiograma, mi-a dat un tratam cu lomexin, un ovul o sapt si unu a doua sapt. Si asa a inceput calvarul. Dupa 3 sapt imi sareau ochii din cap si ma simteam rau, nici pe fotoliu care e mai moale nu mai puteam sta de usturimi. M-am intors si i-am explicat problema, la care el ma intreaba, "auzi, dar tu ai mai platit bani?" in situatia in care mersem de 2 ori la el, o data pt recoltare (unde am platit 50 lei) si o data sa-mi ridic rezultatul. M-a pus sa mai platesc 50 lei ca m-am intors sa-i spun ca nu ma simt bine dupa tratam ca sa-mi spuna ca poate a doua chestie care iesise e de vina, dar nu intelege ce e (era o prescurtare) si a presupus ca e leptotrix (aiurea-n tramvai) si mi-a mai dat un medicament, care mi-l mai daduse o data fara efect. Pe moment nu mi-am dat seama, iar pe drum, gasind reteta trecuta am obs ca e accelasi lucru si-l sun sa-i spun, la care raspunsul lui a fost sa cer si eu la farmacie altceva pt treaba aia.
Aaa si uitasem, ca am fost si cu sotul, ca el a zis ca poate sa vina la el pt recoltare, unde iar am platit si f uimitor sotul avea altceva decat mine si ne raspunde sec la amandoi ca e f posibil asa ceva, ca se poate lua si din "alte parti". Binenteles ca recoltarea nici macar nu i-a facut-o cum trebuie (pe bat), ci pe placuta direct, asa ca ce sa mai spun...asa m-am chinui vreo 3 luni pe la nenorocitul ala de, imi aparuse din cauza candidei f abundente datorita medicamentelor la care eu aveam rezistenta si au inmultit-o si mai mult, la o frumusete de iritatie pe col de mai ave f putin si dadea in rana adevarata.

#2213 2011-05-10 14:57:13

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! puss

mayya puss eu nu prea sunt fan tocuri ?nalte dar la nuntă chiar vreau să port lol

mika puss mulțumesc.. c?t despre anii aceia, tind să cred că se cam uită, mai ales c?nd ?ncepi să ?mparți sfaturi de cum se ?face? un copil c?nd tu ?nsăți erai stresată și indignată că nu răm?i.. forgetit

sonia puss

dirida kram

angel ms puss o să povestesc smile

muco, alirox, onu puss puss puss

mădă puss e prea devreme pentru test kram

ana nu aș vrea să mă ?ntind cu un alt mesaj kilometric.. aseară am spus exact ce am simțit, exact ceea ce g?ndesc.. nu ești singura care a ?ncercat să dea astfel de sfaturi.. c?nd dai un sfat unei aspirante care face analize, care ?ncepe investigații, care nu are norocul să răm?nă ?nsărcinată mai repede cu toate că-și dorește la fel de mult ca tine acest lucru, eu personal mă simt băgată ?n aceeași oală și ?mi asum și eu acel sfat (că doar și eu sunt aspirantă de un an jumate)..
c?t despre ?ncurajările pe care spui că nu ți le-am dat... promit că p?nă pe seară voi căuta absolut toate mesajele ?n care te-am ?ncurajat și ți-am răspuns la fiecare mesaj trist postat de tine.. probabil nu ai citit că am intrat ?ntr-o perioadă de pauză cu privire la bebe și asta (multe fete au observat, poate tu nu) a implicat și activitatea mea redusă pe forum, asta ?nsemnănd să răspund strict persoanelor care-mi rostesc numele (inclusiv ție, cel puin cu un puss ) și celor care expun noutăți legate de sănătate.. am ?ncercat să reduc discuțiile offtopic ?n ceea ce mă privește tocmai pentru că m-am refugiat să fac ceva ce-mi place, ceva ce m-ar putea ține departe de g?ndul BEBE.. și c?nd tu vii și spui ?nu te stresa, e bine că muncești că-ți distrage atenția de la bebe? eu personal (care fac lucrul ăsta și știu sigur că nu e așa) am văzut negru ?n fața ochilor și nu am putut să nu răspund.. tocmai că știu prin ce ai trecut m-a făcut să te ?ntreb dacă nu cumva ai uitat cum e să concepi un bebe (stress+disperare+g?nduri de tot felul nu le poți ?ndepărta așa la comandă) și cred că m-am ?ntins prea mult smile ?mi pare rău că te-ai supărat, așa cum tu i-ai scris ce ai simțit soniei, și eu mi-am luat libertatea să scriu ce simt referitor la sfaturile tale (și nu numai ale tale, că au fost multe fete care au pus mereu aceeași placă)

poke puss mulțumesc.
c?t despre faptul că nu ești de acord cu mine, dar de fapt ești... chiar nu știu ce să zic lol ai zis așa: ?eu, sincer, nu sunt de acord cu almi...cred ca suntem toate aici, una langa cealalta, insa ne incurajam diferit!
fiecare are modul ei de a spune ceva, eu de ex, sunt mai dura si prefer intr-un fel sau altul sa le 'scutur' pe fete...ok, plangi...o ora, 2, 9...dar apoi trebuie sa iti revii!?

dacă ai fi citit bine ce am scris aseară, poate ai fi realizat și tu că de fapt ești pe aceeași lungime de undă cu mine forgetit pentru că eu am scris așa: ?aș prefera mai degrabă un: sunt l?ngă tine, pl?ngi, descarcă-te acum, m?ine va fi mai bine.. ține capul sus și mergi mai departe?

eu zic că e cam același lucru nustiu .. ?n fine..

?n altă ordine de idei, voi ?ncerca să mă țin de promisiune și să caut mesajele ?n care am ?ncurajat-o pe ana și ?n care i-am răspuns (făc?nd abstracție de la ultima lună c?nd nu am stat să mai răspund cum o făceam altădată)

LE: vă doresc o zi plăcută și bebei c?t mai repede tuturor puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-05-10 15:01:29)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2214 2011-05-10 15:03:14

Alirox
Full member

Georgy se mai intampla! big_smile Asta e, lasa rusinea ca a trecut smile Stiu ca e aiurea, dar ce se vede aici pe forum e totusi fun rotfl2

#2215 2011-05-10 15:07:27

pokemon
Diamond member

ali, stii cum e: fiecare doc e bun pt cineva si pt altcineva nu...mie imi place de el, mi-a dat tratament potrivit, am scapat de lighioane de la primul tratament, se poarta frumos, vb frumos. bine noi intr-un anumit fet ne-am dus la el si cunoscundu-l... acum tu poate ai fost alergica la lomexin, cine stie ce s-o fi intamplat...la faza cu banii esti prima pe care o aud zicand asa ceva, cele cu care am vb eu spuneau ca, din contra, alergau dupa el sa ii dea ceva dupa ce se duceau la spital-era vb de nastere, ca la cabinet plateau tariful fix.
chiar nu stiu ce sa spun, daca la un mom dat nu voi mai fi multumita de el, ma duc si eu la altcineva. deocmadata mi-e bine.
tu la cine mergi acum?
almisor, am vrut sa spun ca nu sunt de acord cu tine la faza cu ?aș prefera mai degrabă un: sunt l?ngă tine, pl?ngi, descarcă-te acum, m?ine va fi mai bine.. ține capul sus și mergi mai departe?  si am zis ca fiecare incurajeaza si spune ceea ce crede ea ca ajuta. daca ana asa a considerat ca o ajuta pe sonia, e dreptul ei sa o incurajeze in felul ei....
atat am vrut sa spun.

#2216 2011-05-10 15:22:09

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

pokemon a scris:

si am zis ca fiecare incurajeaza si spune ceea ce crede ea ca ajuta. daca ana asa a considerat ca o ajuta pe sonia, e dreptul ei sa o incurajeze in felul ei....
atat am vrut sa spun.

am ?nțeles poke și fiecare are dreptul să fie sau nu de acord cu modul celorlalți de a da sfaturi, nu? ... zic.. am considerat că sfatul dat unei aspirante, le implică și pe celelalte, și implicit pe mine... și am raportat acel sfat la mine..
nu mai are rost să repet ce am mai spus de 2 ori chiar..

merg să-mi termin treaba apoi revin cu un ultim mesaj puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2217 2011-05-10 15:22:44

bunea georgeta
Platinum member
Site

Alirox a scris:

Georgy se mai intampla! big_smile Asta e, lasa rusinea ca a trecut smile Stiu ca e aiurea, dar ce se vede aici pe forum e totusi fun rotfl2

stiu ca se vede funny pe forum chicot  daca i se intampla cuiva dintre voi, eu sincer ma durea burta de ras chicot
  dar este trist ca mi-a venit alt vecin la usa supa m-am scuzat cum am putut eu mai bine big_smile 

miroase toata casa disperat  acum stau cu toate geamurile deschise supa  sunt cea mai cascata fiinta din lume disperat
  cred ca baba cloanta m-a speriat in vis  lol

Almi puss  puss

pokemon puss  puss  daca imi mai zici '' bunea'' eu iti voi spune'' pocnitoare' yikes ...sau ma gandesc eu la alt nume rotfl2

#2218 2011-05-10 15:23:21

pokemon
Diamond member

normal ca are dreptul sa raspunda...
am stranutat si mi-am muscat limba...mi-au dat lacrimile lol

#2219 2011-05-10 15:24:08

Alirox
Full member

Poke, e adevarat si ce zici tu, cu toate ca mai am prietene care au mers la el si la fel le-a tapat de bani. Eu merg la Cotarcea acum, e super femeie, nu cere bani asa in disperare si mi-a si rezolvat problema de prima data. Acum merg doar pt verificari, papanicolau si ultima data pt ureaplasma, mycoplasma etc, analizele necesare inainte de BB si au iesit bine, se pare ca nu am nimic...
Nu vreau sa jignesc, dar sunt de parere ca doctorul care e bun nu tine cont de faptul ca ma cunoaste sau nu, pe mine ma seaca treburile astea cu nu si-a facut treaba, sau nu a dat atentie ca nu te cunostea... si eu lucrez in domeniul medicinii si nu mi se par in regula tratamentele preferentiale. Plus ca tratamentul dupa ureche care l-am primit de la el iar mi s-a parut aiurea, NU se da tratament fara antibiograma, ca de-asta se ajunge la tot felul de virusi rezistenti si alergii si tot felul de minunaii de genul asta.
Scuze ca m-a luat valul asa rau si te rog sa nu te superi, dar eu cand aud de el ma apuca nebunia.

#2220 2011-05-10 15:24:48

bunea georgeta
Platinum member
Site

pokemon a scris:

normal ca are dreptul sa raspunda...
am stranutat si mi-am muscat limba...mi-au dat lacrimile lol

asta este inceputul la tine, pocnitoare neutral ...................... rotfl2

#2221 2011-05-10 15:27:04

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna dragele mele. am revenit in sfarsit la voi, o juma de ora v-o rezerv pana tre sa plec acasa

merg in urma sa recuperez, am cateva pagini de citit. ceva vesti? va pupacesc pe toate! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2222 2011-05-10 15:27:49

pokemon
Diamond member

bunea rotfl pai tu ti-ai ales nick-ul asta rotfl
la mine nu scrie nicaieri pokemon_Poknitoare lol
ali, nu-i nimic...ti-am zis, fiecare e sau nu multumit de un anumit medic, i se potriveste sau nu...eu sunt multumita de el deocamdata, asa ca nu am de ce sa il schimb. daca mi s-o pune pata, fug lol

#2223 2011-05-10 15:29:07

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

off, eu am avut o gramada de treaba sad
mi-e foarte somn, abia astept sa se faca 5 sa plec acasa.

voi iar va suparati pe aici si chiar nu e cazul  punish
Almi, cum adica revii cu 'un ultim mesaj'  spranceana
mai, fetelor, pe noi toate ne-a adunat pe acest forum, un singur gand. haideti sa nu-l uitam si sa ne sprijim ca si pana acum
nu mai puneti totul la suflet. suntem mai irascibile uneori si ne mai suparam. dar totul e bine cand trecem peste si acceptam ca fiecare are pareri si idei diferite.
va pup pe toate si sper sa va treaca supararea puss puss puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.