homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-119

#2243 2011-05-10 16:19:00

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

nocry  Ana

#2244 2011-05-10 16:19:50

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Ali vezi ca iar am editat mai sus, eu mereu fac asa  chicot  kram Nu mai plang, gata mi-a trecut. Iar am editat  chicot

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 16:20:20)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2245 2011-05-10 16:20:01

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

ana acum chiar g?ndești ca un copil.. zău așa.. c?nd spun ?vă pup pe toate? oare nu te includ și pe tine?? crede-mă că am ?pupat? forumul ăsta mai mult dec?t mi-am pupat soțul și chiar o spun la modul cel mai serios.. și tu vii acum să-mi scoți ochii că nu te pup de c?te ori mă pupi tu pe mine... asta mi se pare o copilărie ?n adevăratul sens al cuv?ntului.. c?t despre sfaturi, ești liberă să le dai ?n modul tău, iar eu sunt liberă să-mi exprim părerea legat de modul tău de a da sfaturi.. nu mi-ai fost niciodată antipatică, ba chiar te-am simpatizat de la ?nceput.. de cele mai multe ori am răspuns cum am putut fiecărei persoane care mi-a cerut sfatul și părerea.. mereu spui că nu citești tot, dar ești foarte sigură că nu-ți răspund la pupici, la probleme etc.. dar poate le am și eu pe ale mele.. poate ?n perioada asta de pauză efectiv nu mai vreau să mă implic emoțional ?n nicio problemă expusă de fete inclusiv de tine.. am intrat și intru pe forum de dragul fetelor care de fiecare dată c?nd am zis că nu mai intru m-au convins să revin.. dar asta a ?nsemnat să fiu scurtă și concisă și să nu mai răspund la absolut totul.. dacă au fost c?teva dăți c?nd s-au făcut offtopicuri și am intrat ?n discuție nu vădunde e problema.. nu era sfatul tău să nu ne mai stresăm și să ne ocupăm timpul cu ceva ce ne face să mai uităm de stress? ?n altă ordine de idei, mesajele tot le voi căuta, pentru că-mi place să mă țin de promisiuni.. și-ți voi demonstra că ți-am răspuns la 90% din mesaje..

geo, mădă puss puss mă refeream strict la un ultim mesaj din partea mea legat de subiectul ăsta.. și da, vreau să-l postez oric?t de t?rziu...

merg să-mi termin treaba..

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-05-10 16:22:15)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2246 2011-05-10 16:22:46

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Ana sper din tot sufletul sa am si eu un bebe cat mai curand! Luna asta trebuie sa fie. Simt eu ca va veni la mine!

#2247 2011-05-10 16:27:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Am reusit sa recuperez, mai putin mesajele lungi ale Anei pe care le voi citi acasa, ma grabesc sa postez ca tre sa predau tura

Sonia puss eu te inteleg si-ti sunt alaturi. Dar nu-mi place sa te stiu asa, trista si pesimista. Stiu ca e greu sa fii altfel, si ca mie mi-e usor sa-ti dau sfaturi, vreau doar sa nu te mai simt asa. Imi amintesc de pozele tale din album, cat de firava si sensibila mi-ai parut din poze. Insa eu stiu ca nu e asa. Stiu ca esti puternica, trebuie doar sa gasesti in tine forta de care ai nevoie ca sa mergi inainte si sa lupti pt visul tau. Stiu ca vei reusi si n-o spun doar asa ca sa te incurajez, o sa fii mama! Fii puternica si capul sus, trebuie sa dai bataie inainte! Ne incurajam una pe alta, dar intotdeauna trebuie sa ne incurajam si pe noi insele! pusspuss

Mika puss, am citit ce mi-ai scris legat de inr, protombina, timp quick. Aseara nu am avut liniste si m-am uitat pe analize. Timp quick-ul e de 17 s, in conditiile in care valorile date de laborator sunt 14-17 (am vazut ca tu ai gasit 11-13). INR intr-adevar nu depaseste 1,5, de fapt e 1,13, iar activitatea de protobina e 83,8 % (valorile de referinta sunt 80-110 %). Banuiesc ca pot sta linistita. Nu-mi place ca e quick-ul egal cu limita maxima, dar m-a linistit fraza ?Un timp de protrombina mai mare cu 3 secunde decat valoarea de referinta a laboratorului si un INR peste 1,5 sunt valori considerate anormale si necesita evaluari suplimentare?. Si INR-ul e ok, incerc sa nu ma mai gandesc la asta. Multumesc de informatii! puss
- ti-ai schimbat avatarul, cand am vazut poza credeam ca e o noua aspiranta. Frumos, din copii ai devenit femeie wink

Georgi puss, am ras cu lacrimi de povestile tale din copilarie rotfl
- succes la analizele sotului, sa fie toate bune goodluck
- aoleu, ai comis-o cu ceara. Sa se rezolve repede

Almi puss, cum ti-a iesit culoarea la par?
- eu am 1,60, sotul putin peste 1,80 big_smile, iti dai seama ce pitica sunt pe langa el

Nera si bebe puss imi pare rau pt somnul tau de azi noapte, inteleg ca de fapt grijile si-au spus cuvantul. E greu in ziua de azi sa-ti faci o viata mai buna cand salariile sunt de rahat. Dar important e sa fii tu sanatoasa si bebe si sotul tau, o sa le rezolvati usor usor pe toate! Capul sus! puss

Mayya puss ma bucur ca te-ai simtit bine aseara. Am citit ce-ai scris si te simt optimista si bine dispusa, ma bucur sincer, tine-o tot asa ca-mi place atitudinea ta la nebunie! puss

Diri puss ai avut un weekend ocupat. Cum vor fi urmatoarele mele 3 weekend-uri...
-imi pare rau pt situatia de la eveniment, e deprimant sa fii mereu intrebata ? tu cand faci unul??. De parca noi n-am vrea...

Poke puss felicitari ca se rezolva cu documentatia
- ai dreptate, legat de cura de antibiotice nu sunt deloc de acord cu tine. Pastilele astea luate asa, fara o antibiograma, nu te vor ajuta deloc, ba chiar vei reusi sa devii rezistenta la ele si nu-si vor mai face nici un fel de efect. Tu faci cum crezi ca esti mare, vaccinata si mai nou maritata tongue (am zis toate astea ca sa smulg un zambet de la tine), parerea mea e ca numai medicul ti le poate recomanda. Eu de ex cand am avut lighioanele, ziceam ca iau doxi pt una din ele si pe prospect scria ca e buna si la cealalta lighioana. Iar doctora mi-a dat altceva. Nu spun cu nici o rautate, ci din contra, iti vreau binele, iar antibioticele astea luate asa nu cred ca iti vor face bine, nici tie, nici sotului. Eu sper sa te simti mai bine si sa te razgandesti big_smile, iti respect alegerea pt ca fiecare face cum considera mai bine pt el, dar am simtit ca sunt datoare, pt prietenia virtuala dintre noi, sa-mi spun parerea

Any puss, felicitari pt cumparaturile pt casa

Far puss sa stapanesti si sa folosesti cu placere noul pc

Mada puss poate a fost prea devreme pt test. Cat timp e sus temperature sunt sperante

Angel puss  ma bucur pt rezultatele la analize. Ce nu ti-a iesit in regula? Tare faza cu rh-ul, sistemul sanitar romanesc...

Ana si bebe pusspuss. Nu mai fi suparata, fiecare e liber sa-si spuna punctul de vedere, asa cum considera ca e mai bine. Important e sa fim alaturi una de alta, nu se poate sa gandim toate la fel sau sa ne exprimam la fel

Alirox puss ai intrat de curand in gasca noastra, dar e ca si cum te-am gasit aici cand am venit eu. Succes sa ai bebitza al tau cat mai curand

predau tura si fug acasa, va citesc mai tarziu. pupicei dulci la toata lumea!pusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-10 16:28:54)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2248 2011-05-10 16:28:45

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Ana puss , Almi puss  in viata uneori este bine sa mai lasam si de la noi...sa mai inchidem ochii si sa ne prefacem ca nu am vazut

mayya, multumesc puss ce solutie a gasit socrul tau!! chicot  compania ta ne face placere big_smile

pocnitoare , baga somn big_smile  ca o sa patesti ca mine chicot  la ora 4 dimineata vei scrie pe forum ca nu ai somn lol

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2249 2011-05-10 16:29:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

almisor puss puss

super machiajul de ieri , am uitat sa iti spun big_smile, hai sa iti dau o tema chicot un machiaj ceva cu portocaliu big_smile, nu de alta de am nunta saptamana viitoare si rochia e alb, cu portocaliu big_smile

iti raman datoare buga buga puss puss puss

georgy rodnar o sa fiti satule de mine smile

onutza puss am scris ce simt ca poate va molipsesc si pe voi chicot

scuzati ca scriu in reluare da merge tare prost netul

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-05-10 16:36:02)

#2250 2011-05-10 16:31:16

bunea georgeta
Platinum member
Site

Onu, multumesc puss gandurile m-au acaparat complet uitand de ceara big_smile

angel , mika trombon  pe unde sunteti?

#2251 2011-05-10 16:38:50

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Almi imi zici ca gandesc ca un copil si tu la fel nu te supara, am spus mai sus chiar exact la ce m-am referit, nu la faptul ca intri si pupi pe toata lumea, asta fac si eu, am zis ca intrai si eu eram si te pupam, eu intram erai, dar nu ma pupai, sper ca ai inteles si ti-am mai spus ca m-am referit chiar la ultima perioada, si eu am insistat sa nu iei acea pauza de pe forum, dar se pare ca nu mai ti minte, uite acum mi-am amintit ca acum cateva zile erai suparata, nu mai retin exact, ai vorbit cu o prietena care e plecata in alta tara, erai suparata, ti-am zis si eu ceva, nu mai stiu exact ce, ceva de genul sa incerci sa te gandesti la sotul tau cu care ai atatea amintiri frumoase, nu la acele lucruri si fac pariu ca nu mi-ai raspuns nimic. Ai zis ca eu mereu zic ca nu am citit din urma, te cam inseli, citesc tot, doar cand se intampla mai rar sa nu intru cateva zile si e mult si nu ma simt prea bine nu citesc, in rest cam citesc tot sa sti. Repet nu m-a deranjat ce ai zis de sfaturi, 2% m-a deranjat asta, repet m-a deranjat ca ai zis ca am uitat odata ce am ramas gravida cat a fost de greu, ti-am repetat de nu stiu cate ori asta, dar se pare ca nu m-ai inteles, asta m-a durut enorm, nu o sa uit niciodata, mi-a fost foarte greu si inteleg prin ce trec majoritatea fetelor, am si spus ca sunt fete care sufera mai mult decat am suferit eu pt ca la mine au trecut doar 8 luni de chin, dar vad ca astea nu le bagi in seama. Eu nu ti-am cerut sa-mi promiti nimic, ti-am explicat exact la ce m-am referit, dar cand ai revenit cu mesajul iar ai vorbit la general, nu strict la ce m-am referit eu, treaba ta. Imi zici ca nu vezi unde e problema pt ca discuti off topic, dar nici nu ti-am zis ceva despre asta, ca am o problema, ai interpretat tu asta. Si nu te supara ai fost si cam rautacioasa la faza asta desi eu nu ti-am zis nimic ca am ceva ca esti off topic, am pladat pt off cand a fost momentul, poate ai uitat. Nu mai zic nimic, nu vreau sa ma cert cu tine.

Onutza  puss   puss

Giorgi  puss , ai dreptate, dar daca almi mi-a raspuns in continuare, am raspuns si eu, mai ales ca eu i-am spus ce m-a deranjat strict, dar nu se leaga doar de acel lucru, asta e.

Plec la munca, mai intru de pe tel,  puss  wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 16:41:29)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2252 2011-05-10 16:47:39

mayya06
Insomniac member

ana puss wave servici usor , sa treaca repede puss

#2253 2011-05-10 16:53:24

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

salut fetelor puss
am revenit si eu un pic happy
fetelor nu va mai suparati, suntem aici cu un scop- sa ne ajutam una pe alta si la bine si la rau, nu?sa ne sustinem kapitulation
georgy bafta la analize, sa iasa bune goodluck
ana nu mai fi suparata ca faci rau lui bebe puss
uite almi si pt tine puss
angelus ma bucur ca au iesit bune analizele cool
dirida imi pare rau ca treci prin asa ceva puss  supa

merg sa mai citesc

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2254 2011-05-10 16:56:23

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

imi pare rau dar nu pot sa citesc mesajele voastre kilometrice, sunt full la servici.
maya, stiu, insa noi ne-am mutat la casa noastra deja, motivul tau nu-l mai pot folosi. Acum imi dau seama, ca noi discutam aici de acele peroane care ne tot intreaba despre subiectul sensibil, insa daca ele nu stiu prin ce trecem nu isi dau seama ca noua ne e greu sa fim intrebate. Eu le-am taiat-o sec: "Mai asteptam deocamdata". Insa daca si-ar da seama n-ar mai continua discutia cu "de ce?", ar tacea si schimba subiectul. Insa multi nu concep ideea ca poate nu putem si te streseaza cu intrebarile.
Dar si cand o sa vina si vremea noastra big_smile

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2255 2011-05-10 16:57:50

bunea georgeta
Platinum member
Site

Almi ,Ana big_smile  mai fetelor, incetati...  scrieti prea mult, citindu-va ard si mancarea si apoi o sa ma supar si eu rotfl  rotfl 

muca, multumesc puss

Ana, serviciu usor wave

#2256 2011-05-10 17:00:42

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

puss  puss  puss  restul fetelor ca nu am recuperat inca

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2257 2011-05-10 17:04:19

mayya06
Insomniac member

dirida rock asa e , o sa vina si vremea noastra si le inchidem la toti gura

bine eu cu siguranta nu o sa ma abtin cand voi fi intrebata daca a fost o intamplare sau cum ne-am hotarat si le voi spune cat de greu a fost , is rea la faza asta dar vreau sa se gandeasca de doua ori data viitoare cand vor stresa pe altii ..bine ma refer la apropiati, ca astia ma streseaza cel mai mult, incepand cu soacra-mea ..

#2258 2011-05-10 17:07:29

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

va pup asa pe fuga , pe toate  puss  imi termin treaba si revin  wave

.

#2259 2011-05-10 17:11:29

mayya06
Insomniac member

mika puss wave spor la treaba

#2260 2011-05-10 17:14:45

bunea georgeta
Platinum member
Site

buna Mika puss  spor la treaba puss

#2261 2011-05-10 17:22:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

va pup pe toate. sunt happy ca am finalizat proiectul 1. v-am citit asa pe sarite. sper ca acasa sa am timp sa va citesc mai mult ca trebuie sa lucrez pentru un raport

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.