homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47-118

#2224 2011-05-10 15:29:45

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-47

wink  poke

#2225 2011-05-10 15:29:50

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

poknitoare, eu mi-am ales numele..dar prea ma strigi ca la inchisoare:: bunea 33 in fata!!! lol

Onu puss

Almi , eu nu prea am inteles ceva: cum adica revii cu un ultim mesaj?
    fiecare avem dreptul sa ne exprimam...sper ca nu ai in cap la ce ma gandesc eu!!! kapitulation ...este pacat ... pe toate ne leaga ceva; dorinta de a deveni mama puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 15:35:20)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2226 2011-05-10 15:39:54

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dar e funny sa iti zic bunea rotfl
plus ca ma gandeac ce o sughita vecina! lol
aha, deci din cauza ta m-am muscat eu de limba!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2227 2011-05-10 15:43:30

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

n-am apucat sa ma pun la zi, dar daca va certati ma supar sad

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2228 2011-05-10 15:44:32

bunea georgeta
Platinum member
Site

pocnitoare , nu ma tine de vorba ca mi-am pus as-mi fac un ceai..si nu vreau sa uit de ibric pe aragaz lol

Publicitate

loading...

#2229 2011-05-10 15:45:58

pokemon
Diamond member

geo lol
eu nu mai rad, ca maine-poimaine o patesc si eu smile

#2230 2011-05-10 15:46:24

bunea georgeta
Platinum member
Site

asa, poke, sa nu mai razi lol

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-05-10 15:47:31)

#2231 2011-05-10 15:50:08

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Onuta, bine-ai revenit puss
Cum te mai simti, astazi?

#2232 2011-05-10 15:51:18

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Almi nu am nevoie sa-mi cauti mesaje, vezi tu imi zici ca eu nu am observat probabil ca ai zis ca iei o pauza, am observat foarte bine, stiu sigur ca am citit atunci si am fost alaturi de tine, stiu sigur ca ti-am zis si eu cateva cuvinte. Da, chiar la ultima perioada m-am gandit Almi, mai exact la faptul, de exemplu, ca de catre ori intrai si eram online, te pupam fara sa-mi zici nimic, dar daca tu erai online si erai angajata in discutii pe aici si intram multe fete ma pupau, tu niciodata, intrau fete si ziceau si chestii off topic si le ziceai ceva, le puneai un kiss, mie nu, de aia am zis ca am observat ca iti sunt antipatica si ca nu imi raspundeai, m-am simtit si eu rau in ultima saptaman, dar sincer nu-mi amintesc sa-mi fi zis ceva, dar nu conteaza. Si ce m-a deranjat la ce mi-ai zis aseara a fost faptul ca ai zis ca bag de seama (ceva de genul, nu m-ai intrebat daca am uitat cum e sa concepi un bebe) ca aceste trairi se uita odata ce ramai gravida si te-ai referit strict la mine in acel mesaj, ai specificat asta. Deci e o diferenta sa intrebi pe cineva daca a uitat sau sa-i zici ca a uitat odata ce a ramas gravida, m-a durut foarte tare. Sincer mie mi se pare mai de ajutor sa-i zici unei persoane sa incerce sa nu mai fie stresata cand tu ai trecut prin stres si ai vazut ca se poate cu greu, dar se poate sa mai reduci stresul si esti sigura ca asta te-a ajutat decat sa-i zici : plangi, descarcate, maine va fi mai bine. De unde stim noi ca-i va fi mai bine maine daca azi plange. sunt sigura ca fara stres ii va fi mai bine, dar ma rog fiecare cu parerea ei. Uite eu asta am crezut ca o ajuta pe Sonia sa nu se mai gandeasca atat de mult, faptul ca e foarte ocupata, asta e parerea mea, am citit ca multe fete au povestit asta, daca tu nu crezi asta treaba ta, puteai fain frumos sa-mi zici ca nu consideri prea de folos sfatul meu, ca ma crezi mai fara minte, etc, dar nu sa-mi zici ca am uitat cum a fost odata ce am ramas, asta m-a durut enorm de mult. Eu am sfatuit-o cum am putut mai bine. Mi-a placut foarte mult de tine, te-am admirat foarte mult, dar ai gresit spunandu-mi partea aia, pt ca asa cum ti se pare tie ca nu stiu ce simti tu si ce e in sufletul meu, nici tu nu ai cum sa fi atat de sigura ca am uitat, ce simt eu.

Fetelor va multumesc pt tot, am citit ce mi-ati scris, va pup pe absolut toate.
Cmin nu m-am referit deloc la, strict ?o sa fie bine?, ai pus intrebari legate de anumite dureri, despre secretie daca nu ma insel, din ce mi-a zis dr ti-am impartasit, nu m-am referit la fleacuri din astea, dar ma bucur ca nu te-ai suparat, m-am gandit ca e mai corect sa spun daca tot am inceput, eu nu prea spun in fata ce am de spus si de multe ori am suferit din cauza asta, azi mi-am varsat oful, oricum mi-a trecut, ma bucur ca ai inteles si nu te-ai suparat.  puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 15:55:59)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2233 2011-05-10 15:54:46

bunea georgeta
Platinum member
Site

Ana puss  ,Almi  puss  mai fetelor , nu va mai suparati puss

#2234 2011-05-10 15:59:31

AnaArc
Hero member

Giorgi  puss  poate ai inteles ce m-a durut, poate sa-mi zica oricine ca dau sfaturi copilaresti, eu am invatat pe pielea mea ca e bine sa fi optimist si sa incerci din rasputeri sa reduci stresul pt ca te ajuta foarte mult si am repetat asta de multe ori pt ca am crezut ca fac un bine.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#2235 2011-05-10 16:03:57

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

mada, multumesc. ma simt bine, la fel ca ieri. doar ca n-am mai mers la baie deloc si sper din suflet sa nu fi venit fara sa am un simptom sau jena ceva

ana si bebe pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2236 2011-05-10 16:04:48

pokemon
Diamond member

am curatat kiwi cu lingura big_smile

#2237 2011-05-10 16:04:51

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

wave salutare dragele mele

azi sunt la munca neutral dar maine am liber, plus ca sunt libera vineri , sambata, duminica si luni  happy
doar ca de sapt viitoare ramn singura pe plantatie  supa , partea buna e ca ma aveti pe cap de la 9 la 6 lol

sonia puss sper ca esti mai bine puss
dirida puss te inteleg foarte bine, si in jurul meu toata lumea are copii, si la fel nimeni, nici parintii nu stiu de problemele noastre dar raspunsul meu mereu este ca mai asteptam sa ne mutam la casa noastra
angel si bebelino puss graficul meu e gol , si gol va ramane pt ca luam pauza de tot de la bebe pana nu aflu ce e cu mine dar puss multumesc pentru incurajare .
cat despre analize ma bucur ca esti bine dar nu ia zi ce nu a iesit bine de zici ca iti va trebui antibiotic  spranceana , si faza cu rh-ul  wow  wow
cmin si bebe puss, far puss, any puss , alirox puss , onutza puss , mika puss
poke puss  goodluck cu actele, sa fie totul bine cu casa
mada  goodluck nu iti pierde speranta, temp e sus pana nu vin uratii sunt sanse  goodluck
ana si bebe puss nu fi suparata
georgy puss  goodluck la analizele lui C,  rugaciune sa fie bune , cat depsre isprava  wow ai grija de tine draga, nu de alta dar avem nevoie de tine aici pe forum  chicot cine ne mai distreaza
oricum ceara e pericol public, soacra-mea a patit la fel, doar ca aragazul era pe balcon, a uitat de ceara, a luat foc, a luat foc si perdeaua, s-a topit chederul de la geamuri, etc big_smile ..bine ea are antecedente cu aragazul de pe balcon, mereu uita ce era pe foc, a ars nenumarate mancaruri, oale, etc
almi puss nu fi suparata puss puss e normal sa iti spui parerea

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-05-10 16:09:10)

#2238 2011-05-10 16:11:37

AnaArc
Hero member

Giorgi acum mi-am amintit continuarea la ce am inceput,  chicot  am plecat putin si am uitat pana m-am intors, deci oricine poate sa-mi zica ca dau sfaturi aiurea, fara sa gandesc, chiar deranjante cum a zis almi de ce i-am scris soniei, dar sa nu-mi zica nimeni ca am uitat acum ca sunt gravi cat de greu a fost si vin cu niste sfaturi de rahat, nu am uitat si nici nu o sa uit, e normal sa nu te mai doara acum, dar nu uiti.

Onutza, Mayya  puss

Poke mie mi se par bananele mai bune daca le tai feliute si le mananc asa  chicot  puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 16:12:50)

#2239 2011-05-10 16:14:16

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

La la la la la la Ana te mai pupacesc o data numai sa stergi cu buretele ce s-a zis... Nu mai conteaza, e trecut, uita-te spre viitor si vezi ce frumos e!!! par  puss  par  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
Uite am vazut undeva ceva frumos : Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca! cam asa ar trebui sa procedezi si tu. Te pup

#2240 2011-05-10 16:15:02

pokemon
Diamond member

mayya puss
eu ma plictisesc cesafac cred ca mai bag o tura de nani lol

#2241 2011-05-10 16:15:59

AnaArc
Hero member

Ali merci mult de tot, esti o scumpa, ce frumos e citatul, iti intorc pupicii, dar mai multi decati pun, da?  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  par  par  par  par Ce frumos e bebe tau de la avatar, Doamne ajuta sa ai curand si tu un bebe asa.  rugaciune

Cmin mai aveam si pt tine o continuare  chicot , Da, pun mult prea multe la suflet, sunt prea sensibila, nu e bine, dar nu ma pot schimba, am incercat, imi iese, dar nu tot timpul, mereu revin la stadiul de pus prea mult la suflet  puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-05-10 16:19:22)

#2242 2011-05-10 16:16:17

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

aaa si georgy sa iti zic solutia propusa de socru-meu la momentul respectiv lol sa punem un extinctor in balcon lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.