homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand ne-am mutat impreuna...

#1 2011-05-09 21:15:59

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Cand ne-am mutat impreuna...

Spuneti experientele voastre: bune, rele... de cand v-ati mutat impreuna (cu primul/a iubit/a, a2-lea/a...ce numar o fi) smile
La cat timp de relatie? Cum au reactionat parintii? E acum mai bine ca inainte?

Eu inca nu ma mut cu iubi, doar din toamna o sa facem pasul asta si ca niciodata mama (care inca stie ca sunt virgina lol rodnar ) mi-a propus asta, iar eu nu am refuzat rotfl2 .

dupa cum se pare, ne-ar merge mai bine impreuna, pentru ca stam in zone diferite ale orasului, iar cand ramane la mine, colegele de apartament comenteaza.

La voi cum e/a fost? hjarta

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#2 2011-05-09 21:40:31

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Re: Cand ne-am mutat impreuna...

nici eu nu m-am muta inca cu iubitul meu,sincer mi-e teama de tot ce inseamna casatorie,mutat,parca nu mai am libertatea de care inca ma bucur.sunt de 4 luni cu el si el inca mi-a propus sa ne mutam impreuna iar eu il tot aman.

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#3 2011-05-09 21:58:58

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Nu ne-am mutat permanent impreuna. Dar ea a stat la mine si cateva luni la rand.

Cum sa fie? Bine in general. Dar din fericire avem ce face impreuna si ne intelegem bine cand vine vorba de cum petrecem timpul liber. Deci nu m-am simtit sufocat deloc (si ea nici atat). Acum depinde cat de obisnuite sunteti sa va spele parintii rufele/vasele etc, dar daca ati stat la camin (inteleg ca five a stat macar in comun cu niste colege de apt) nu ar fii prea greu. Dupa parerea mea abia atunci iti dai seama daca ai sa fii cu pers repsectiva mai multa vreme sau nu. Deci mutatul impreuna is the second best way after sex big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#4 2011-05-09 22:54:17

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

ne-am mutat la 4 ani de relatie, si nu din cauza ca doream sa locuim impreuna, dar am venit pt studii in strainatate si asa era mai convenabil pt ambii. din cauza ca nu cunosteam pe nimeni petreceam prea mult timp impreuna. nu aveam alta viata decat in doi. niciodata nu a aparut gelozie etc etc caci eram mereu alaturi. si asa a intervenit monotonia. el era prea sigur pe mine si eu pe el. la fel eram prea tineri cand ne-am mutat impreuna, 18 ani, si deja aveam 4 ani de relatia. dupa parerea mea, relatiile trebuie sa evolueze, spre ex faci cunostinta, apare flirtul, fiorii, apoi te indragostesti, apare pasiune etc etc, ne cunoastem unul pe celalalt, apoi ne mutam impreuna, apoi dupa o perioada, daca totul merge bine, treci la alt nivel, te logodesti, casatoresti etc etc etc. insa la noi relatia a ajuns intr-un punct si acolo si a ramas. Ne cunostem la perfectie, ne intelegem super dar mai mult nimic. Nici eu nu vreau nunta la 20 de ani, nici el; casatoria ar fi binevenita pe la 25 de ani,insa pana atunci e mult, si de aceea am pus punct relatiei. de atunci au trecut 2 ani, si continuam sa locuim impreuna, insa deja in camere diferite si fiecare isi duce viata in felul sau. cred ca ar fi fost si mai bine sa locuim aparte, insa din punct de vedere financiar si inca n motive ne este mai convenabil asa. la inceput a fost greu, acum in sfarsit ma simt bine asa cum este. nu il pot exculde total din viata mea, caci ne cunoastem deja de 14 ani, si cercul de prieteni este comun, si acum el imi este cel mai bun prieten, la bine si la rau, si eu la randul meu ii sunt mereu alaturi.

#5 2011-05-09 23:12:42

hai_faiv
Hero member

taniusha sad ce poveste trista sad

insa, sunt sigura ca poate candva tu iti vei gasi pe altcineva si va fi totul bine, sau poate cand va veti indeparta (ca distanta) va veti da seama ca defapt inca va iubiti. cine stie angel

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-09 23:28:47

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Noi ne-am mutat impreuna dupa 1 an de relatie.Si acest pas pe care l-am facut ne-a apropiat foarte mult,ne cunoastem si cu bune si cu rele si am realizat ca el este cel alaturi de care vreau sa raman toata viata,sa ma casatoresc,sa imbatranesc lanaga el,sa am copii  hjarta  Normal ca mai avem si mici neintelegeri,ne ciondanim de la prostii,insa prin comunicare am rezolvat totul si e minunat hjarta  Pt mine a fost benefic mutatul impreuna,mi'am descoperit partenerul din toate punctele de vedere si il iubesc asa cum e,cu defecte si calitati,pt mine este barbatul ideal  hjarta  rodnar

#7 2011-05-10 00:01:00

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

hai_faiv, uite aici ditamai subiectul despre asta: http://www.anticonceptionale.ro/forum/t … irea-.html
Ehee, ce vremuri cand ma bantuiau si pe mine gandurile astea inainte sa fac pasul ...  tongue Am si scris destul de mult la topicul ala. Ar trebui sa scriu niste concluzii despre primul an de convietuire sau "Cum am reusit sa nu ne strangem de gat"!  lol

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-05-10 00:01:24)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#8 2011-05-10 00:27:04

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kath,ce stresata erai si cate probleme iti puneai  lol
Pun pariu ca te amuzi acum tongue

on:cu unul singur am locuit,timp de aproape 2ani;ne-am mutat impreuna dupa 1an de relatie. El nu facea nimic prin casa pentru ca nici nu avea timp,nici chef  lol

#9 2011-05-10 07:47:21

hai_faiv
Hero member

kath, am vazut subiectul, dar pe mine nu ma interesa neaparat daca distruge iubirea sau ce se intampla, ci si reactia celor din jur odata cu mutatul impreuna smile

mersi

#10 2011-05-10 08:30:55

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ne-am mutat impreuna la putin timp dupa ce ne-am cuplat, cred ca vreo 6 luni.. nu avem casuta noastra dar ne impartim intre cele doua case(unde sta el cu ai lui si eu cu mama). Ne-am mutat fiindca el avea nevoie de buletin de bucuresti si s-a oferit mama sa-i faca si in gluma - in serios i-a zis ca acum daca are mutatie la mine trebuie sa stea la mine smile si asa suntem de 2 ani.. ne intelegem super, ne impartim responsabilitatile in case dar imi e putin frica de monotonia care s-a si instalat de ceva timp.. oricum sper sa trecem peste ea intr-un fel sau altul. Eu ma inteleg super cu ai lui si el cu mama si sper sa fie si de acum inainte asa.. deja nu mai pot sa dorm singura in pat sau sa nu aud "buna dimineata" si "noapte buna" in fiecare zi big_smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#11 2011-05-10 08:39:32

hai_faiv
Hero member

asa si eu cu al meu hjarta ne intelegem super, cu toate ca nu ne-am mutat impreuna, inainte statea la mine cate o saptamana si deja mi-e greu sa dorm fara el, parca imi sucesc gatul singura in pat lol

mi-e frica si mie de monotonie, dar cand ne plictisim, ne punem la un film si radem ca si descreierații sau facem mereu ceva nou... ne batem cu pernele, ne tachinam...

apropo, mama ta e de treaba big_smile

#12 2011-05-10 09:04:02

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

e de treaba doar cand nu ma enerveaza big_smile
daca dorm singura nu pot dormi mai mult de 4 ore oricat de obosita as fi.. nu am pe cine sa urc picioarele, nu am pe cine sa lovesc in somn.. deci nu ma odihnesc cum trebuie big_smile
mie imi place cel mai mult ca tot ceea ce se face in casa se face in 2 indiferent ca suntem la el sau la mine.. curatenia se face in 2, baia se face in 2, mancare(dar f rar se intampla sa gatim noi) se face in 2.. absolut totul se imparte si atunci nu pot sa spun ca nu e bine si ca nu-mi convine ceva..
rugaciune  sa fie si de acum incolo asa si cand vom avea un  bebe

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#13 2011-05-10 10:41:10

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

hmm...imi pare rau sa va dezamagesc, dar mutatul impreuna e inceputul sfarsitului tonguetonguetongue
c'est la vie ...

fucking perfect...

#14 2011-05-10 10:46:15

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

luisjota a scris:

hmm...imi pare rau sa va dezamagesc, dar mutatul impreuna e inceputul sfarsitului tonguetonguetongue
c'est la vie ...

rotfl2  rotfl2 Nu cred ca e chiar asa  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#15 2011-05-10 10:53:46

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Sustin ceea ce zice  luisjota  smile , iar ca   bonus primeste   barbatul albirea parului , dupa ce sta  o perioada cu femeia  in casa in fiecare zi big_smile

#16 2011-05-10 10:59:42

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

spranceana unde i se albeste parul?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#17 2011-05-10 11:01:52

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Am si eu o intrebare? Casniciile cum rezista zeci de ani? Ca si aia tot in aceiasi casa stau tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#18 2011-05-10 11:02:41

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

invata sa traiasca impreuna,se tolereaza...sau nu se mai baga in seama.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#19 2011-05-10 11:03:52

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

noi am cumparat apartamentul si abia asteptam sa ne mutam in el lol suntem deja de 2 luni si ne facem planuri mari.. deja ea se "vede" in apartamentul ala facand o gramada de chestii. dar momentan stam la camin si e fain si acolo.. prieteni, etc smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.