|
Nu esti logat.
Cand ne-am mutat impreuna...-2#20 2011-05-10 11:06:34
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Eu am mai stat cu al meu ocazional, cate o saptamana. In general nu sunt probleme, dar ma enerveaza cand ii spun de ex sa stranga masa si o face peste juma' de ora. In rest, ador sa mergem impreuna la cumparaturi, sa ne gandim ce sa facem de mancare, la ce sa ne uitam la tv etc etc. Profitam acum, pt ca dupa ce o sa ne mutam de adevaratelea impreuna nu o sa mai avem timp sa facem tampeniile astea impreuna tot timpul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #21 2011-05-10 12:12:15
Re: Cand ne-am mutat impreuna...
In cap ii albeste parul .... tu credeai ca acolo jos ? , acolo pe la 60+ ani o sa inceapa sa i se rareasca . Offline #22 2011-05-10 12:57:40
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Mie-mi convine cand e ea la mine. Face tot ce ar trebui sa fac eu daca as fii singur. Si in foarte putine cazuri o ajut si eu, sau ii tin companie. Iar din experientele trecute in care am petrecut mai mult timp impreuna pot sa zic ca nu e deloc inceputul sfarsitului. Cel putin nu pentru noi. Parca e mai interesant cand vizionarea unui film sau jucatul pe calculator se transforma intr-o partida de sex, spre deosebire de vizite regulate unde se stie ca va fii acea partida de sex (sau unde nu e acea partida de sex ca sa nu fie monoton si programat totul). Deci daca gasesti o persoana potrivita cu care sa convietuiesti nu e nici un sfarsit, e doar o noua faza. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #23 2011-05-10 14:19:09
de ce ii albeste parul? ori barbatii nasc 2-3 copii, ii alapteaza, merg la serviciu, au grija de casa si plimba catelul? hai sa ne plangem.. ca suntem barbati www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #24 2011-05-10 14:40:39
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Dar oare de ce barbatii mor mai devreme statistic vorbind decat femeile ? Oare barbatii nu au si ei o munca destul de grea ce ii poate solicita psihic si fizic ? + ca dupa aceea vine si cand aude gura nevestii cu decibeli de ,,inalta" ii vine sa se duca dracu... Toate acestea au un pret ... niste vorbe frumoase din partea ei + ceva sex cand si cand ... Offline Publicitateloading...
#25 2011-05-10 14:44:52
Re: Cand ne-am mutat impreuna... iar se deviaza de la subiect Offline #26 2011-05-10 14:46:25
Re: Cand ne-am mutat impreuna...ingerul esti misogin Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-05-10 14:58:24) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #27 2011-05-10 14:49:05
Re: Cand ne-am mutat impreuna...ingerash, deviezi tare mult de la subiect...vorbeam de mutatul impreuna nu de albitul perilor fucking perfect... Offline #28 2011-05-10 15:04:09
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Nu reinterpretez , decat ca sunt de acord cu ce ai scris tu ! Offline #29 2011-05-10 16:04:49
eu una nu as putea sa locuiesc cu cineva cu care nu mai sunt sub acelasi acoperis,ar fi too much for me regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #30 2011-05-10 17:14:51
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Tot timpu' un barbat se va plange ca el are viata mai grea decat o femeie, la fel cum o femeie face acelasi lucru. E human nature.
ce pot sa zic decat tru', tru', asa, cu regretele de rigoare ca ma regasesc in a 2a parte a frazei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #31 2011-05-10 19:43:11
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Ce pot sa zic dupa un an ... un lucru e cert: habar n-am ce e monotonia si deocamdata nici nu da semne ca ar intentiona sa apara. Avem un program mai haotic (adica "am" si il influenteaza si pe el intr-o anumita masura) si atunci e cam greu sa traim monoton, asta per ansamblu. De iesit in oras, clar iesim mai des decat cand stateam separat pt ca uneori daca venea cu propunerea si era prea tarziu, mie mi-era lene sa ma pregatesc si sa ies din casa, totul trebuia planuit din timp pt ca nu stateam chiar in oras. Acuma, daca suna vreun prieten "veniti la film/club in 2 ore?" "venim!" Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #32 2011-05-10 19:52:31
Re: Cand ne-am mutat impreuna...noi ne-am mutat impreuna dupa 6 ani de relatie..cu lungi insistente la tata care nu m-a lasat sa ma mut cu soacra ,si am preferat sa ne mutam cu chirie si avem 1 an si jumatate de cand stam asa si inca ne e bine Sa nu te astepti sa te salut! Offline #33 2011-05-11 08:41:01
sa stii ca nu sunt blonda,stiu foarte bine de ce am pus intrebarea... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #34 2011-05-11 14:24:21
Re: Cand ne-am mutat impreuna...eu m-am mutat cu al meu sot dupa cateva spatamani bine nu definitiv dar stateam cate o saptamana la el, apoi la mine. eram la facultate, fiecare stateam in chirie, aveam doar un coleg/colega de apartament , deci era usor. Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-05-11 14:24:50) Offline #35 2011-05-11 15:21:25
Re: Cand ne-am mutat impreuna...si noi suntem impreuna de 4 ani jumate,dar din nefericirenu ne putem muta impreuna:motive financiare:(.dar anul trecut,o verisoara de prietenului meu,a plecat 2 saptamani cu familia in concediu,si ne-a rugat p noi sa avem grija de canarii lor. faptul k am stat impreuna si acele 2 sap a fost cva;eram singuri,gateam impreuna,faceam ce vroiam,cand vroiam,nu dadeam explicatii nimanui,era alceva decat daca am fi stat la mn(eu stau in camin)sau la el(el sta cu parintii).oricum,pt a vedea intradevar daca esti facut unul pt celalat, e cel mai bine k inainte de casatorie,sa te muti impreuna,k asa il descoperi p celalat de langa tine. Ultima oara a fost editat de ioana20bv (2011-05-11 15:22:45) Offline #36 2011-05-11 16:46:23
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Luis, ne spui si noua de ce ar fii the beginning of the end mutatul impreuna? Adica imi fac o idee in general, ca pierzi din libertate, ca trebuie sa suporti defectele celuilalt etc dar din cate imi dau seama mai devreme sau mai tarziu tot ajungi sa stai impreuna (daca esti genul care isi doreste familie cu copii cel putin). Insa nu vad de ce la o relatie serioasa nu s-ar putea sa fie bine? What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #37 2011-05-11 18:13:45
Re: Cand ne-am mutat impreuna...de ce ai postat asta la totul despre sex? mutatul impreuna means more sex, not just sex acum lasand gluma la o parte, eu si al meu urmeaza sa ne mutam, i'll keep u posted Offline #38 2011-05-11 18:30:11
Re: Cand ne-am mutat impreuna...Noi ne-am mutat dupa 5 ani de relatia si vreo 3 jumate in care am visat chestia asta... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|