homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand ne-am mutat impreuna...-2

#20 2011-05-10 11:06:34

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Cand ne-am mutat impreuna...

Eu am mai stat cu al meu ocazional, cate o saptamana. In general nu sunt probleme, dar ma enerveaza cand ii spun de ex sa stranga masa si o face peste juma' de ora. In rest, ador sa mergem impreuna la cumparaturi, sa ne gandim ce sa facem de mancare, la ce sa ne uitam la tv etc etc. Profitam acum, pt ca dupa ce o sa ne mutam de adevaratelea impreuna nu o sa mai avem timp sa facem tampeniile astea impreuna tot timpul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#21 2011-05-10 12:12:15

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

wild_wind a scris:

spranceana unde i se albeste parul?

In cap ii albeste  parul .... tu  credeai ca acolo  jos ? rotfl2 , acolo pe  la  60+  ani o sa inceapa sa i se  rareasca . wave

#22 2011-05-10 12:57:40

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Mie-mi convine cand e ea la mine. Face tot ce ar trebui sa fac eu daca as fii singur. Si in foarte putine cazuri o ajut si eu, sau ii tin companie. Iar din experientele trecute in care am petrecut mai mult timp impreuna pot sa zic ca nu e deloc inceputul sfarsitului. Cel putin nu pentru noi. Parca e mai interesant cand vizionarea unui film sau jucatul pe calculator se transforma intr-o partida de sex, spre deosebire de vizite regulate unde se stie ca va fii acea partida de sex (sau unde nu e acea partida de sex ca sa nu fie monoton si programat totul). Deci daca gasesti o persoana potrivita cu care sa convietuiesti nu e nici un sfarsit, e doar o noua faza.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#23 2011-05-10 14:19:09

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ingerul a scris:

Sustin ceea ce zice  luisjota  smile , iar ca   bonus primeste   barbatul albirea parului , dupa ce sta  o perioada cu femeia  in casa in fiecare zi big_smile

de ce ii albeste parul?  ori barbatii nasc 2-3 copii, ii alapteaza, merg la serviciu, au grija de casa si plimba catelul? hai sa ne plangem.. ca suntem barbati

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#24 2011-05-10 14:40:39

ingerul
Banat

Dar oare de ce  barbatii  mor  mai devreme  statistic  vorbind  decat femeile ? Oare  barbatii nu  au si ei o munca destul de grea ce ii poate solicita  psihic si  fizic ?big_smile + ca dupa aceea vine si  cand aude  gura  nevestii   cu decibeli de ,,inalta"  ii  vine sa se duca  dracu...  Toate acestea au  un pret ... niste vorbe frumoase din partea ei  + ceva sex cand si cand ...

Publicitate

loading...

#25 2011-05-10 14:44:52

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

offtopic iar se deviaza de la subiect

am avut o relatie de 2 ani, dat fiind faptul ca locuiam in acelasi bloc pot sa spun ca am stat impreuna, cand eram eu la el, cand el la mine, prieteni comuni ....tot...nimic nu faceam unul fara altul ...a fost o experienta frumoasa care m-a maturizat...acum totul apartine de trecut si nu pentru ca a fost rau, ci pentru ca asa a fost sa fie  smile

#26 2011-05-10 14:46:25

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

offtopic ingerul esti misogin

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-05-10 14:58:24)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#27 2011-05-10 14:49:05

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ingerash, deviezi tare mult de la subiect...vorbeam de mutatul impreuna nu de albitul perilor big_smile
ms pentru sustinere, dar nu-mi re-interpreta cuvintele, daca se poate

fucking perfect...

#28 2011-05-10 15:04:09

ingerul
Banat

Nu  reinterpretez  ,  decat  ca   sunt  de acord cu ce ai scris  tu  !

Ca sa fiu  on-topic   va  pot spune  ca  eu nu m-as  grabi sa ma  mut cu  respectiva impreuna ... as lasa pe cat  posibil  sa mai  treaca  timpul , sa vedem  daca se  merita sau nu sa facem acest pas impreuna / adica  de a ne muta.   Este  usor  de  luat  o decizie  atunci la cald  cand sunt acei fiori  si  cand  credem ca  tot in jur e roz ,  dar  bine este sa analizam si la  rece ca  oamenii si sa ne gandim  daca este  bine sa nu  pana la solidizarea unei  relatii de ceva ani  / casatorie .

#29 2011-05-10 16:04:49

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

taniusha a scris:

ne-am mutat la 4 ani de relatie, si nu din cauza ca doream sa locuim impreuna, dar am venit pt studii in strainatate si asa era mai convenabil pt ambii. din cauza ca nu cunosteam pe nimeni petreceam prea mult timp impreuna. nu aveam alta viata decat in doi. niciodata nu a aparut gelozie etc etc caci eram mereu alaturi. si asa a intervenit monotonia. el era prea sigur pe mine si eu pe el. la fel eram prea tineri cand ne-am mutat impreuna, 18 ani, si deja aveam 4 ani de relatia. dupa parerea mea, relatiile trebuie sa evolueze, spre ex faci cunostinta, apare flirtul, fiorii, apoi te indragostesti, apare pasiune etc etc, ne cunoastem unul pe celalalt, apoi ne mutam impreuna, apoi dupa o perioada, daca totul merge bine, treci la alt nivel, te logodesti, casatoresti etc etc etc. insa la noi relatia a ajuns intr-un punct si acolo si a ramas. Ne cunostem la perfectie, ne intelegem super dar mai mult nimic. Nici eu nu vreau nunta la 20 de ani, nici el; casatoria ar fi binevenita pe la 25 de ani,insa pana atunci e mult, si de aceea am pus punct relatiei. de atunci au trecut 2 ani, si continuam sa locuim impreuna, insa deja in camere diferite si fiecare isi duce viata in felul sau. cred ca ar fi fost si mai bine sa locuim aparte, insa din punct de vedere financiar si inca n motive ne este mai convenabil asa. la inceput a fost greu, acum in sfarsit ma simt bine asa cum este. nu il pot exculde total din viata mea, caci ne cunoastem deja de 14 ani, si cercul de prieteni este comun, si acum el imi este cel mai bun prieten, la bine si la rau, si eu la randul meu ii sunt mereu alaturi.

wow eu una nu as putea sa locuiesc cu cineva cu care nu mai sunt sub acelasi acoperis,ar fi too much for me

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#30 2011-05-10 17:14:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Tot timpu' un barbat se va plange ca el are viata mai grea decat o femeie, la fel cum o femeie face acelasi lucru. E human nature.
Cat despre ce a zis nimeni altu

Parca e mai interesant cand vizionarea unui film sau jucatul pe calculator se transforma intr-o partida de sex, spre deosebire de vizite regulate unde se stie ca va fi acea partida de sex (sau unde nu e acea partida de sex ca sa nu fie monoton si programat totul).

ce pot sa zic decat tru', tru', asa, cu regretele de rigoare ca ma regasesc in a 2a parte a frazei.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2011-05-10 19:43:11

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ce pot sa zic dupa un an ... un lucru e cert: habar n-am ce e monotonia si deocamdata nici nu da semne ca ar intentiona sa apara. Avem un program mai haotic (adica "am" si il influenteaza si pe el intr-o anumita masura) si atunci e cam greu sa traim monoton, asta per ansamblu. De iesit in oras, clar iesim mai des decat cand stateam separat pt ca uneori daca venea cu propunerea si era prea tarziu, mie mi-era lene sa ma pregatesc si sa ies din casa, totul trebuia planuit din timp pt ca nu stateam chiar in oras. Acuma, daca suna vreun prieten "veniti la film/club in 2 ore?" "venim!"
Iesim si cu prietenii mai des, facem tot felul de chestii, si cu ei si doar noi doi.

Nu pot sa zic ca facem totul in 2, dar nici nu mi-ar placea, eu am nevoie de spatiul meu, plus ca fiecare avem lucruri separate care ne plac si lucruri care nu ne plac. Ne impartim la facutul curateniei ca asta nu ne place niciunuia dar trebuie facut.
Ce am invatat: ca 2-3 sosete mototolite pe jos nu inseamna sfarsitul lumii si nici nu e semn ca nu m-ar iubi  lol La fel, am invatat ca nu cade tencuiala din bucatarie daca ramane o farfurie nespalata in chiuveta o data pe luna, totul e sa nu se adune mormane.  Foarte important - am invatat cum sa obtin ceva de la el fara scandal si cand sa cer ceva de el ca sa stiu ca obtin acel lucru (fara cearta).
Am invatat sa las de la mine mai mult, pt ca e mai important sa fie armonie in casa, decat sa fie toate lucrurile cum vreau eu. Prefer ca atunci cand vin acasa sa vina la usa sa ma sarute si sa ma ia in brate decat sa dea rapid o tura prin bucatarie sa nu fie ceva nelalocului lui "ca iar urla scorpia si face scandal". 

Dar totusi nu e totul roz, mai sunt aspecte la care mai avem de lucrat sau chestii cu care nu m-am impacat si nici nu stiu cum / daca o sa ma impac.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#32 2011-05-10 19:52:31

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

noi ne-am mutat impreuna dupa 6 ani de relatie..cu lungi insistente la tata care nu m-a lasat sa ma mut cu soacra ,si am preferat sa ne mutam cu chirie si avem 1 an si jumatate de cand stam asa si inca ne e bine lol
tata si acum suspina ca m-am mutat pt ca el are impresia ca ma chinui si ca sunt prea tanara ( 24 de ani ) rotfl

Sa nu te astepti sa te salut!

#33 2011-05-11 08:41:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lol

ingerul a scris:

wild_wind a scris:

spranceana unde i se albeste parul?

In cap ii albeste  parul .... tu  credeai ca acolo  jos ? rotfl2 , acolo pe  la  60+  ani o sa inceapa sa i se  rareasca . wave

lol sa stii ca nu sunt blonda,stiu foarte bine de ce am pus intrebarea...
era o remarca la ce afirmasesi tu.... spranceana

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#34 2011-05-11 14:24:21

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

eu m-am mutat cu al meu sot dupa cateva spatamani big_smile bine nu definitiv dar stateam cate o saptamana la el, apoi la mine.  eram la facultate, fiecare stateam in chirie, aveam doar un coleg/colega de apartament , deci era usor.
la momentul respectiv asa am simtit, si am simtit bine din moment ce a devenit sotul meu tongue . urmatorul an de facultate ne-am luat noi doi apartament in chirie . apoi dupa ce am terminat facultatea eu m-am mutat la el, parintii lui sunt plecati din tara. parintii mei au reactionat  fiecare in felull lui, adik tata era cam impotriva, mama zicea ca oricum nu ma poate controla in alt oras si ca mai bine stie ce facem , decat sa ne ascundem. pana la urma s-au conformat, iar cand am terminat facultatea chiar ne=au sustinut sa stam impreuna in continuare.
cat despre efectul asupra relatiei , eu una ma bucur ca am avut ocazia sa stam impreuna inainte sa ne casatorim, o persoana o cunosti cu adevarat doar daca stai cu ea. si daca ii accepti toate toanele si tabieturile atunci relatia are viitor. la noi nu a aparut niciodata monotonia, oricum fiecare a avut  libertatea lui.
recomand tuturor celor implicati intr-o relatie serioasa sa locuiasca impreuna, asa veti vedea daca aveti viitor.

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-05-11 14:24:50)

#35 2011-05-11 15:21:25

ioana20bv
New member
Inregistrat: 2008-11-01

si noi suntem impreuna de 4 ani jumate,dar din nefericirenu ne putem muta impreuna:motive financiare:(.dar anul trecut,o verisoara de  prietenului meu,a plecat 2 saptamani cu  familia  in concediu,si ne-a rugat p noi sa avem grija de canarii lor. faptul k am stat impreuna  si acele 2 sap a fost cva;eram singuri,gateam impreuna,faceam ce vroiam,cand vroiam,nu dadeam explicatii nimanui,era alceva decat daca am fi stat la mn(eu stau in camin)sau la el(el sta cu parintii).oricum,pt  a vedea intradevar daca esti facut unul  pt celalat, e  cel mai bine k inainte de casatorie,sa te muti impreuna,k asa il descoperi p celalat de langa tine.
cel putin asa cred eu,si sper k la anu ,knd termin si eu,sa facem  pasul acesta. . dance

Ultima oara a fost editat de ioana20bv (2011-05-11 15:22:45)

#36 2011-05-11 16:46:23

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Luis, ne spui si noua de ce ar fii the beginning of the end mutatul impreuna? Adica imi fac o idee in general, ca pierzi din libertate, ca trebuie sa suporti defectele celuilalt etc dar din cate imi dau seama mai devreme sau mai tarziu tot ajungi sa stai impreuna (daca esti genul care isi doreste familie cu copii cel putin). Insa nu vad de ce la o relatie serioasa nu s-ar putea sa fie bine?

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#37 2011-05-11 18:13:45

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

de ce ai postat asta la totul despre sex? mutatul impreuna means more sex, not just sex lol acum lasand gluma la o parte, eu si al meu urmeaza sa ne mutam, i'll keep u posted

#38 2011-05-11 18:30:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Noi ne-am mutat dupa 5 ani de relatia si vreo 3 jumate in care am visat chestia asta...
Mutatul impreuna are parti bune, dar si parti mai dificile. In prima categorie intra independenta. Faptul ca nu ma mai tocane nimeni la cap si ca pot sa fac ce vreau, cand vreau a contat extrem de mult pentru mine.

Pe de alta parte, desi esti mult mai independent, chestia asta vine la pachet cu cateva responsabilitati. Nu mai e nimeni sa stea sa-ti puna masa (ma rog, mai mult ca idee, ca eu il astept cu masa, el ma asteapta pe mine).... ideea e ca nu mai iei totul de-a gata ca atunci cand esti la mama acasa, trebuie sa-ti faci tu de toate.

La mine primele doua luni au fost destul de dificile. Nu din cauza lui, cat din cauza ca ma simteam un pic coplesita: facultate, meditatii, facut mancare si tinut o casa... nu e lucru usor. Intr-adevar, sarcinile in casa se pot imparti, dar sa fim serioase... una e cand pune mana o femeie sa faca ceva. Al meu mascul pare uneori ca are doua maini stangi.
Ne tachinam si noi si mai avem neintelegeri.... de regula, eu ma enervez si tip si el ma ia la misto, pentru ca in final sa umfle rasul pe amandoi... uneori cred ca am putea face un veritabil sitcom cu viata noastra. Eu una nici nu prea am pus mana sa fac treaba in casa inainte (nu ca mi-ar parea rau), iar atunci cand a trebuit sa pun mana sa fac o mancare, sa am grija sa fie totul pus la punct nu a fost foarte usor. Dar m-am adaptat, am intrat intr-un ritm anume si acum lucrurile s-au linistit.

Cele mai frumoase momente sunt cele cand avem cate o revelatie, cand mergem la piata sau la supermarket impreuna, sau cand gatim ceva sau cand ne ciondanim pe tema al cui e randul sa dea cu aspiratorul in casa... momente in care amandoi ne dam seama cat de bine ne simtim cu schimbarea asta si ne imaginam in ritmul asta multi ani de acum incolo (ca sa nu zic toata viata, ca suna prea siropos pentru pragmatica din mine)

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.