|
Nu esti logat.
Solar#1 2011-05-10 19:53:50
solareu am facut atacuri de panica anul trecut,si acum fac tratament cu xanax si asetra.mama a zis ca nu e voie sa ,erg la solar..sui ca solarul scade calciu si de la el mi se poate face rau.e adevarat?nu e bine daca fac acest tratament?va rog rasp iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2011-05-10 19:57:27#3 2011-05-10 19:58:56
Re: solardeeyanna, merg la solar de 2 ani, in fiecare primavara - inceput de vara.. si nu am avut probleme (nici nu am probleme de genu) insa, o data am simtit eu ca ceva nu e in regula (cata am stat in solar) iar cand am iesit am crezut ca lesin acolo...imi venea sa vomit si de'abea ma tineam pe picioare, am incercat sa am controlez cat de cat ca sa nu pic pe jos acolo... urmatoarele 20 de minute le-am stat intins, nici nu am reusit sa ma imbrac ca lumea, am iesit de-acolo sa anunt pe cineva, ca fiind singura daca picam pe-acolo cine stie ce mai pateam si cand venea cineva sa ma gaseasca. cert e ca face rau, insa in cazult tau nu stiu ce sa spun, mergi cu o prietena, intrati aman2 in incaperea cu solarul si stai 3-5 minute vezi cum reactionezi daca tii neaparat sa mergi la solar Offline #4 2011-05-10 20:48:12
Re: solar
Exact acelasi lucru am patit si eu,diferenta e ca eu am iesit ok,m-am imbracat,n-am avut nicio problema,dar cand am iesit afara si am luat contact cu soarele,am simtit ca ma topesc,ca nu ma mai tin picioarele,etc. Am reusit decat sa intru in masina si aveam o sticla de apa,care,evident se incalzise de la soare,am luat o gura si in urmatoarea secunda am simtit cum se misca totul cu mine si...am vomitat. Mi-a luat cam 1jum de ora sa imi revin,doar cat sa pot ajunge acasa. M-am simtit destul de rau si urmatoarele zile. Nu stiu daca a fost de la solar sau nu,cert e ca nu am mai mers de la solar atunci,si am totusi o mica retinere in a mai merge la solar. Offline #5 2011-05-11 12:17:29
Re: solarCand faci solar e important sa fii hidratata si sa nu stai nemancata. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-11 12:47:27
Re: solar
Atacurile de panica le-ai facut cand ai fost la solar sau pe alt fond ? Offline #7 2011-05-11 12:48:45
Re: solarpresupun ca daca faci tratament cu anxiolitice nu ai o problema cu calciul Offline #8 2011-05-15 22:10:59
Re: solaratacurile nu de la solar au inceput...de la un deces in familie.....eu cred totusi ca nu am nimic...si ca tot gandindu-ma vai..poate mi se face rau dupa ce ies din solar chiar mi se face rau din cauza ca ma tot gandesc acolo... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|