homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenul meu nu vrea sa facem dragoste

#1 2011-05-15 20:36:50

ioanababy17
New member
Inregistrat: 2011-05-15

prietenul meu nu vrea sa facem dragoste

Buna seara, numele meu este Ioana si as avea o problema.
Sunt cu prietenul meu de 2 ani jum, a fost primul barbat din viata mea si singurul.. Probabil de asta sunt atta de apropiata, si nu vad cum as putea trai fara el..
De cateva luni nu mai facem sex decat de 1-2 ori pe luna..si atunci e ceva foarte rapid.. noi nu stam impreuna.. Cand vreau sa facem dragoste ma refuza, se face ca ii e somn, etc. Incerc sa vb cu el, insa nu vrea sa vb..ma rog de el sa-mi spuna care e problema si nu zice nimic si ma face pr mine sa par vinovata de refuzul lui.. pentru ca "nu creez atmosfera"(l-am citat). Ce sa fac? Sunt disperata... mi-e frica sa nu ma insele..si sa nu-l pierd.. sunt geloasa si posesiva.. am impresia ca relatia asta ma imbolnaveste..
Help me!!

#2 2011-05-15 20:53:22

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragoste

Cam de cate luni?Inainte cat de des faceati?Daca as fi in locul tau prima concluzie pe care as trage-o ar fi ca m-ar insela.Insa sa speram ca nu  e asa.Ai incercat sa discuti cu el poate are probleme sau poate ca s-a saturat de comportamentul tau daca zici ca esti posesiva.Incearca sa ii faci mici surprize,sa il surprinzi mai mereu cu cate ceva diferit...sau cel putin din cand in cand.In afara de asta s-a schimbat si altcv in comportamentul sau?

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#3 2011-05-15 20:57:47

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Incearca sa creezi o atmosfera care stii sigur ca lui i-ar placea si ca stii ca nu ar putea sa te refuze . Iar daca nici atunci nu vrea ... trebuie neaparat sa discuti cu el . Nu mai lasa sa treaca muult timp in situatia asta sad Bafta  goodluck  Si in  legatura cu posesia ta , incearca sa fi mai putin geloasa sau macar sa nu ii arati lui asta .. Chestiilea asta legate de gelozie baietii nu prea le accepta

#4 2011-05-15 21:04:03

Asd
Full member

Si incerca sa nu o faci mereu pe "accesibila"daca intelegi ce vr s zic,prefa-te mai ocupata,nu ii mai acorda asa multa atentie cum ii acorzi de obicei insa ai grija sa nu il negiljezi ca apoi o sa creada altcv:PIncerca sa-ti limpezesti mintea,sa fi sigura pe tine.Decat sa stai sa te gandesti ca ce o face,unde e,cu cine mai bine in timpul ala faci cv pt tine...daca e sa fie te va insela oricum,iar daca te va insela insemana ca nu te merita asa ca nu ai dc sa-ti faci griji.Tu ce o sa faci?O sa stai toata viata sa te gandesti la asta?Mie mi se pare pierdere de timp...ce ai zice daca s-ar intoarce roata si l-ai face pe el sa isi dea seama ce fel de persoana are laga el si sa isi mai puna si el intrebarile pe care ti le pui tu din cand in cand?Totul depinde doar de tine,poti avea ce-ti doresti,trebuie sa inveti cum sa reactionezi in diverse situatii.Da-i mai multa libertate,nu incerca sa il controlezi tot timpul sau sa faci crize.Mai bine ati stabili niste "reguli" de care sa tineti cont amandoi de ele.De ex  sa va dati msj/sunati cand plecati undeva si cu cine si ca idee cam cat timp o sa stea.Incarca sa te aranjezi astfel decat de obicei,sa-i trezesti interesul.Poate ca a devenit ceva nush...monoton...A fost faze ceva de care ati avut parte in relatie si de atunci i s-a schimbat comportamentul?Mie mi se pare o copilarie sa ma refuzi si sa pari dezinteresat de mine si sa zici ca nu ai nimic...dar fiecare cu comportamentul sau.Dar mai intai incarca sa vb cu el clar si la subiect...ca sa vezi daca mai are rost sa faci ce am scris mai sus.L-ai intrebat vreodata direct daca mai vr sa continuie relatia cu tine sau daca te mai iubeste?

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-05-15 21:11:58)

#5 2011-05-15 21:04:27

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Stiu ca iar o sa se iste discutii, dar eu n-am mai auzit de barbat care sa ceara "atmosfera" ca sa se atinga de partenera... Pentru majoritatea (din cate am mai vb si eu cu prietenii si din cate am mai citit pe forum) e de ajuns sa isi vada iubita goala si poc, trec la actiune.

Iar acum in legatura cu restul povestii... o fi avand si el toanele lui, ca doar si noi avem. Poate vrea altceva, sau i s-au shimbat idealurile (asta nu implica neaparat ca te inseala). Degeaba ne dam noi cu presupusul, tot de la el tre' sa scoti explicatiile, inainte de a-ti face vreun scenariu.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-15 21:14:15

Asd
Full member

Da iti dai seama...Si eu sunt de acord cu tine dar ma gandesc ca nu e nici chiar asa.Adica vad destule situatii in care,dupa trecerea timpului unul dintre parteneri se obisnuieste cu relatia sau se satura....si nu prea ii mai arde de nimic,sta langa persoana respectiva din comoditate.Eu niciodata nu o sa inteleg purtarile astea si nici nu o sa le accept...

#7 2011-05-15 21:17:50

ioanababy17
New member

Din pacate nu pot comunica cu el in privinta aceasta.. am incrcta mereu sa vb dar nu vrea sa discutam.. tace si nu zice nimic. Initial m-am gandit ca poate e frustat ca nu-l tine mult. si poate d-asta nu mai vrea..
Ideea e ca la inceput nu trecea un weekend sa stam impeuna si singuri fara sa facem sex.
In legatura cu gelozia., eu nu ma pot abtine, am incercat sa nu mai fiu dar nu pot, mereu imi imaginez kestii..
El imi zice ca n-are chef.. Poate cateodata ca fiecare, nu are chef, dar totusi aceeasi scuza mereu pare ciudat..
In rest noi ne intelegm super bine,, radem.. discutam... ne prostim.. ne pupam... ne imbratisam.. adica ca orice fata simti cand persoana de langa tine tine la tine.. si el tine la mine sunt sigura.. dar kestia asta cu sexul ma omoara,.. imi macina mintea.. am devenit eu frustata la gandul ca poate nu ma descurc bn in pat.. nu am experinta prea multa.. poate d-asta nu mai vrea.. dar el nu-mi zice nimic si eu nu stiu ce se intampla..

#8 2011-05-15 21:21:53

Asd
Full member

In situatia asta ma retrag....nu stiu ce sa zic.Daca zici ca asa va intlgti bn si doar sexul e problema...Chiar nu stiu...poate il deranjeaza cv,poate are vreo problema.Daca el nu discuta nu ai nici tu de unde sa stii si ce sa faci.Eu zic ca nu e vorba de experienta si nici nu iti trebuie cine stie ce experienta ca sa faci dragoste cu persoana iubita pt ca totu vine de la sine.Chiar nu stiu....Sper sa va reveniti... puss

#9 2011-05-15 21:22:05

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Experienta personala. Nu am facut sex cu prietena nush cate luni la rand. Nu am inselat-o dar nici chef nu aveam. Aveam destule pe cap, aveam si niste probleme sa zicem in relatie si pur si simplu lucrurile se racisera. Asta a durat nush... per toatal cred ca max 1 an. Dar dupa perioada aia am apucat sa petrecem mai mult timp impreuna, sa radem si sa fie o atmosfera destinsa si totul a revenit la normal. Daca ai rabdare poate o sa merite. (De precizat ca nu sunt genul care sa vorbeasca cu tipe sau sa agate asa de chestie deci nu prea avea de ce sa-si faca griji cu inselatul)

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#10 2011-05-15 21:24:53

Asd
Full member

Inseamna ca esti norocos daca te-a inteles atata timp...insa cred ca la tine nu a fost cazul de lipsa de comunicare...

#11 2011-05-15 21:30:29

ioanababy17
New member

Mie mi-e imposibil sa vb cu el.. degeaba insisit.. tace si nu zice nimic.. faptul ca nu vrea sa facem dragoste ma face sa cred ca am vreo problema.. ca nu-i place cu mine.. nu stiu.. poate trebuie sa fiu mai "perversa " in pat..  eu arat bine, ma aranjez.. nu stiu.. ma macina problema asta.. si ma imbolnaveste in acelasi timp.. 
Eu sunt si f posesiva si geloasa.. Nu stiu daca ma inseala sau nu..nu pot baga mana in foc pt nimeni.. motive nu am primit..
va multumesc tuturor ca mi-ati raspuns..

#12 2011-05-15 21:36:00

nimenialtu
Full member

Asd a scris:

Inseamna ca esti norocos daca te-a inteles atata timp...insa cred ca la tine nu a fost cazul de lipsa de comunicare...

Eram mai inchis. Nu am mintit-o dar se simtea distanta ca sa zic asa. Sigur, aveam momente (nu mai stiu cate) cand eram foarte tandru si mai si discutam. Dar au fost si certuri stari constante de iritare si cicalire si chestii de genu. Insa stia ca o iubesc si ca o sa fie bine... si stia ca merita sa aibe rabdare (am avut o relatie... mai aparte dea lungul timpului).

LE: nush ce intelegi prin mai perversa dar poate nu ar strica. De bine de rau cand vine vb de experimentat in pat nu avem probleme. Adica facem tot ce ne trece prin cap si gandim asemanator. Astfel incat nu se pune problema sa fie ceva facut doar de dragul ceiluilalt ci realmente ne place fizic sau psihic ceea ce facem.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-05-15 21:37:47)

Ten minutes of silence.

#13 2011-05-15 21:37:19

Asd
Full member

sad sfatul meu este sa incerci sa faci ce ti-am zis mai sus si acorda-i mai multa libertate...nu incerca sa-l controlezi la fiecare miscare(sau fa in asa fel incat sa nu isi dea el seama ce urmaresti tu de fapt) si arata-i ca ai incredere in el(asta ar si trebui!Sincer ma mir cum in astia doi ani jumatate te indoiesti asa  mult de el).

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-05-15 21:39:19)

#14 2011-05-15 21:40:36

ioanababy17
New member

Ce intelegi u prin libertate? ce ar trebui sa fac?
Sincer si eu ma intreb.. dar asa sunt.. nu ma pot abtine in a fi geloasa si suspicioasa.. am incercat dar nu am putut..

#15 2011-05-15 21:42:01

Asd
Full member

Pai ce intelegi tu prin geloasa si posesiva?Dc crezi ca esti asa?Cum te comporti cu el?

#16 2011-05-15 21:47:43

ioanababy17
New member

Pai cred ca cel mai rau lucru pe care il fac : sunatul des.. pana la 4 stiu ca e la servici, dupa 4 il sun de vreo 3-4 ori pana seara cand ne culcam.. cu intentia de  a-l controla evident..

#17 2011-05-15 21:52:56

Asd
Full member

Mai mie nu mi se pare exagerat:-??Eu vb aproape non-stop....daca nu vb la tel vbm prin mesaje.Acu depinde de persoana.Dar daca lucreaza iti dai seama ca e stresat,obosit...mai ales daca stie ca tu il suni cu intentia aia ii iei tot chefu.Deci incerca sa te gandesti si sa ai incredere in el...asa ai fost de la inceput?Ti-a dat motive sa te indoiesti de el?Cand il suni cam cum decurge convorbirea?Adica ce il intrebi?

#18 2011-05-15 22:02:47

ioanababy17
New member

si pe facebook daca adauga vreo fata la prieteni il iau la intrebari cine e respectiva.. big_smile ..cand il vad online pe mess ma gandesc ca vb cu vreuna.. cand e cu mine nu intra never pe facebook si pe mess.. tocmai sa nu-l iau la intrebari.. sau poate ii e frica.. nu stiu..
Eu in general nu cred ca am incredere in el.. ce ciudat suna si aiurea.. stiu.. ar trebui sa am..
Eu asa am fost de la inceput.. nu foarte multe motive si nu grave.. cand il sun il intreb ce fc.. bla bla.. decurge ok.. vorbim pur si simplu.. nu e iritat ca il sun.. dar imi mai reporseaza uneori cand e nervos..ca-l disper cu telefoanele..

#19 2011-05-15 22:12:27

nimenialtu
Full member

ioanababy17 a scris:

si pe facebook daca adauga vreo fata la prieteni il iau la intrebari cine e respectiva.. big_smile ..cand il vad online pe mess ma gandesc ca vb cu vreuna.. cand e cu mine nu intra never pe facebook si pe mess.. tocmai sa nu-l iau la intrebari.. sau poate ii e frica.. nu stiu..
Eu in general nu cred ca am incredere in el.. ce ciudat suna si aiurea.. stiu.. ar trebui sa am..
Eu asa am fost de la inceput.. nu foarte multe motive si nu grave.. cand il sun il intreb ce fc.. bla bla.. decurge ok.. vorbim pur si simplu.. nu e iritat ca il sun.. dar imi mai reporseaza uneori cand e nervos..ca-l disper cu telefoanele..

Deci te intelege dar cand nu are energie evident nu ii arde de telefoane. Eu zic sa stai linistita. Daca o sa fie o sa revina si cheful de sex. Iar daca nu n-ai ce sa-i faci really.

Ten minutes of silence.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.