homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!

#1 2011-05-19 15:37:57

CopilFaraCopilarie
New member
Inregistrat: 2011-05-19

Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!

Buna tuturor! Sunt o fata de 14 ani si am ajuns sa scriu pe acest forum deoarece am impresia ca n-o sa mai prind ziua de maine grater 
Sa incep... Parintii mei s-au casatorit la o varsta frageda,iar dupa un an au inceput bataile (am aflat si eu de pe la bunici). Cand mama era gravida cu sora mea mai mare tata a batut-o si a inchis-o in camera,mama sunand la toti vecinii s-o ajute... Eu ce sa zic? N-am avut copilarie sad Numai batai si scandaluri la vremea aia deoarece aveam prea multi bani,iar acum deoarece avem prea putini. De la o vreme tata a inceput s-o bata destul de rau pe mami grater Chiar daca nu in fata noastra,dar cand sunt singuri acasa si eu altundeva ma inspaimantez cand ma gandesc ca mama poate fi batuta in orice moment. Asta nu inseamna ca n-are curaj s-o bata si-n fata noastra (a mea si a surorii mele).
Azi simt ca-mi explodeaza inima si ma gandesc din ce in ce mai serios la tentativa de sinucidere,desi nu credeam c-o sa ajung aici niciodata. De dimineata mama cand m-a trezit mi-a zis "Ana,nu pot sa te mai duc azi la scoala! uite ce am pe fata..." Cand m-am uitat la ea avea tot nasucul zgariat...Nici nu puteti sa va ganditi ce era in sufletul meu ca,copil sad
Cand am venit de la scoala toata era vanata grater Vaaai de mine nu mai suport!!! L-am sunat pe tata si l-am intrebat "Ce i-ai facut lu' mama?",iar el a zis "Nimic...Dar ce are" Javra dracu' nu-l mai suport... In aceste momente (desi e pacat) imi doresc sa-l vad intre 4 scanduri! Ce am facut eu si sora mea?? Nu mai vreau in familia asta! Vreau sa ma adopte cineva normal! Vreau la prietena mea,care ma iubeste cu adevarat grater
Acum ma gandesc ca nimeni nu mai iubeste,ca nu mai am nimic,nici iubire,nici nimic... grater Imi vine sa scriu o scrisoare in care sa spun tot ce am pe suflet si sa ma arunc de la balcon grater Dar stiu ca n-o voi face...Sunt o fricoasa,n-am curaj... grater
Va rog dati-mi niste sfaturi sau ceva care sa ma faca mai optimista grater

#2 2011-05-19 15:40:29

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!

Du-te la politie, fa o plangere. Alte rude nu ai?
Nu vorbi despre sinucidere... stiu ca asta e singura solutie care iti trece prin capsor. Been there. Gandeste-te prin ce durere trece mama ta acum, moartea ta ii mai lipseste.

Cere ajutorul unui profesor daca nu ai curaj sa faci singura un pas atat de mare precum cel de a-ti denunta tatal.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-05-19 15:44:29

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu vreau sa mi-o iei in nume de rau insa...mama ta are o mare parte din vina. daca a vazut care e treaba putea foarte bine sa divorteze si sa stati toate 3 linistite.
  usor de zis, greu de facut insa e pentru linistea voastra

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2011-05-19 15:44:40

CopilFaraCopilarie
New member

Nu vrea mama! Cum sa anunt profesor? Mi-e rusine,si-n plus de asta voi fi privita cu alti ochi grater Rude,nu am...

#5 2011-05-19 15:47:34

yoyolina
Moderator

Pai fa ceva fato, sau vrei ajungi orfana (in cel mai rau caz)? Trezeste-te si reactioneaza pana nu e prea tarziu. Daca mama ta nu are puterea sa potoleasca animalul, altcineva trebuie sa o faca pt ea.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-19 15:47:54

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Ca sa faci un astfel de gest nu iti trebuie curaj cum spui tu, ci inconsitentza si frica. Tu, povestind acum prin ce treci to,cmai ai dat dovada de curaj si multa maturitate, exact ce ii trebuie unui om ca sa iasa dintr-o situatie aparent fara sfarsit. Imi pare rau ca in ziua de azi mai sunt persoane care se comporta asa si te compatimesc dar nu privi totul in tragic pentru ca lucrurile se vor aranja intr-un final. Tu nu ai niste rude cu care sa te intelegi si care sa faca ceva practic pentru a va ajuta? Bunici, unchi, matusi care sa va ajute pe tine, mama si sora ta si sa va sprijine sa scapati de monstrul asta de om? Stai de vorba cu mama ta si da-i curaj sa faca ceva practic pentru ca in ritmul asta nu o sa rezolvati nimic. Uniti-va toate trei si scapati de calvarul asta...ca desi ea poate zice ca nu se poate descurca cu voi daca divorteaza, parerea mea e ca nici daca sta la fel in continuare nu o sa va fie bine niciuneia. Mult succes. Mai intra si mai discuta cu noi oricand simti nevoia pentru ca nu esti singura!

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#7 2011-05-19 15:48:39

green_fairy
Platinum member

atunci suportati situatia
prefer sa numar banii de mancare decat sa stau intr-o asa situatie..dar eu una sunt mai radicala din fire. daca vad ca nu am cu cine, merg mai departe, nu ma ancorez in haos

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-05-19 15:50:38)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2011-05-19 15:52:50

CopilFaraCopilarie
New member

Nu cred ca un copil are atata "putere" ca sa-si denunte propriul parinte neutral
@ password : Nu vreau sa raman cu mama si sora! Sunt groaznice! Mereu au vrut sa-mi faca rau si cand sora mea imi facea ceva mama ma pedepsea pe mine! Parintii n-au frati,bunicii au murit,deci n-am rude... Pe cuvant,ca mi-as dori sa scap de tot. Daca as putea sa merg departe de aceasta tara...

#9 2011-05-19 15:53:18

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Extraordinar.
In primul rand,scoate-ti din minte gandul cu sinuciderea...gandeste-te la mama ta,care ar suferii mult mai mult daca tu ai face asa ceva.
Trebuie sa fii tare si rationala pentru mama ta,si sa spui cuiva ceva,cuiva care ar putea lua masuri.

#10 2011-05-19 15:53:44

AnneMaries
Full member
Inregistrat: 2009-12-22

Gandeste-te ca trebuie sa fi alaturi de mama ta si nu sa o distrugi si mai mult. Cu mama ta vorbesti despre ceea ce simti? I-ai spus ce ai tu in cap, respectiv ce ai scris aici? Eu cred ca ar trebui sa vorbiti serios cu ea si poate va divorta. Cel putin o mama care vrea binele copiilor ei asta ar face, nu ar suporta sa-si vada copiii crescand intr-un asemenea mediu. Stiu ca este greu probabil sa treci printr-un divort insa daca se gandeste la binele vostru va divorta chit ca tatal tau nu-i va da casa sau mai stiu eu ce pretentii are.
Vorbeste cu ea, solutii exista intotdeauna numai sa vrei sa le iei in calcul.

#11 2011-05-19 15:55:29

yoyolina
Moderator

Pai pe el nu vrei sa il denunti, nu vrei nici sa continue situatia, vrei doar sa iti faci bagajul si sa pleci?
Gandeste-te ce lasi in urma ta. Te mai poti adresa directiei pt protectia copilului, dar anchetele dureaza si probabil nu vor avea ici o finalitate.

#12 2011-05-19 15:55:30

CopilFaraCopilarie
New member

@ BiancaElena : Doamne daca ai stii tu cum ma invatat "viata" sa gandesc... Nu-mi pasa de nimeni! Poate sa regrete oricine ar regreta! Macar eu scap si nu voi mai stii ce se intampla.

#13 2011-05-19 15:55:32

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hei aveti grija cum vorbit, exact de sfaturi de genul , suporta situatia sau trezeste-te la realitate nu are ea nevoie acum, chiar daca din afara asa pare

Copila, iubita linisteste-te , nu esti singura, in primul rand nu te gandi la sinucidere, iti faci mai mult rau, ramai aici pe forum si vorbeste cu noi

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-19 16:04:10)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#14 2011-05-19 15:57:48

yoyolina
Moderator

Mai bine se trezeste acum din cauza comentariilor noastre taioase decat sa se trezeasca in momentul in care se va intampla ceva rau.
Eu chiar as fi avut nevoie de cineva care sa ma scuture bine, dar din pacate n-am avut, si chestia asta si-a pus o mare amprenta asupra personalitatii mele.

#15 2011-05-19 15:58:32

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Am crezut ca te intelegi cu mama, cu sora-ta dar vad ca m-am inselat. Totusi cu ele ce problema ai, de ce nu va intelegeti. Ca de tatal tau am inteles, dar cu ele ce probleme ai avut?

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#16 2011-05-19 15:59:06

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Stai un pic... in primul mesaj folosesti cuvinte ca "mami" si "nasuc" si din ce spui reiese ca iti e mila de ea si ca nu iti suporti tatal. Apoi spui ca si mama dar si sora ta sunt groaznice... nu vrei sa spui profesorilor, rude nu ai... ce vrei tu de fapt?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#17 2011-05-19 16:02:40

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

sunshine16 a scris:

Stai un pic... in primul mesaj folosesti cuvinte ca "mami" si "nasuc" si din ce spui reiese ca iti e mila de ea si ca nu iti suporti tatal. Apoi spui ca si mama dar si sora ta sunt groaznice... nu vrei sa spui profesorilor, rude nu ai... ce vrei tu de fapt?

exactly my point  tummenupp

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#18 2011-05-19 16:03:23

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Copile dar pe tine te duce mama la scoala la 14 ani ?

sunshine asta ma intreb si eu acum

Yoyo scuze, pana am scris eu mesajul, se mai scrisese cateva , printre care si cel cu sora si cu mama

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#19 2011-05-19 16:04:02

green_fairy
Platinum member

angel..cred ca are nevoie sa se trezeasca.
denuntat nu, divort nu, ramas cu mama nu...apoi nu trece situatia cu draganeala si cuvinte dulci. in cazuri de genul ori pui mana sa faci ceva, ori suporti situatia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.