|
Nu esti logat.
Din nou despre candidoza...#1 2011-05-19 16:08:48
din nou despre candidoza...Buna fetelor.Sunt noua aici pe forum,dar tot timpul am intrat s am mai citit una alta.De data aceasta eu sunt ce-a cu probleme...de ceva timp ma confrunt cu o problema ce eu zic ca este candidoza.Acum cateva saptamani am fost foarte racita si am luat niste antibiotice puternice,din cate am inteles erau pe baza de ciuperci,nu stiu daca asta are vreo importanta.Imediat dupa tratament,dupa ce mi-am revenit,am inceput sa am mancarimi in zona genitala.Am scurgeri abundente de culoare alba,branzoasa,insa fara miros.Nu am usturimi la urinare,doar mancarimi ingrozitoare!! Offline #2 2011-05-19 16:15:21
Re: din nou despre candidoza...Pai ce raspuns ti s-ar putea da pe forum? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-05-19 16:22:46
Re: din nou despre candidoza...Eu am pus o intrebare despre o problema a mea.Pana ajung la doctor,as vrea sa aud o parere,poate mai e cineva care a patit asa ceva si stie despre ce vorbesc. Offline #4 2011-05-19 16:28:13
Re: din nou despre candidoza...Pana ajungeai la un doctor trebuia sa iei ceva care sa te space de mancarime, nu sa bagi ovule si pastile pana nu stii exact ce ai. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-05-19 17:10:42
Re: din nou despre candidoza...daca iei medicamente aiuria, gen ovulele dupa ureche, risti sa cresti rezistenta candidei... Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-19 17:19:05
Re: din nou despre candidoza...In primul rand nu stiu de ce razi la sfarsit pt ca ceea ce ai e o problema. In al doilea rand, faptul ca ai inceput sa-ti administrezi medicaamente e cea mai mare prostie pe care puteai sa o faci, bine, poate doar administrarea clotrimazolului nu mi se pare grava pt ca stiu sigur ca e destinat mancarimilor si eventualelor rani, in plus se foloseste pt mai multe probleme. In al treilea rand daca ai fi pus intrebarea mai devreme ti-as fi zis sa te speli extern cu bicarbonat si sa mergi urgent la medic. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #7 2011-05-19 17:29:02
Re: din nou despre candidoza...Ideea de baza: nu mai lua nici un tratament local si nici o pastila pana nu iti faci analizele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-05-24 15:17:21
Re: din nou despre candidoza...Buna ziua fetelor. Am o intrebare. Acum o luna am fost la ginecolog, am facut o analiza a secretiei vaginale, mi s-a spus ca am candida si mi s-a dat tratament: spalaturi cu tantum rosa si crema canesten iar ca pastila mi s-a spus sa iau flucovin(cred ca asa se numeste) dar nu am gasit asa ca am luat difulcan. Cand ma gandeam sa ma duc iar sa vad daca mi-a trecut mi-a venit mesntruatia si nu a mai fost cazul. Acum trebuie sa ma duc din nou la ginecolog. Mancarimile si usturimile au reaparut, de secretie nu se puen problema ca inca sunt la menstruatie. As vrea sa va intreb daca am vreo sansa sa scap de candida in cazul in care sunt virgina? Adica nu pot sa bag ovule, iar singurul tratament este acela care l-am mai urmat sau ceva asemanator... Offline #9 2011-05-24 15:21:06
Re: din nou despre candidoza...Imposibil nu e, dar altceva nu stiu ce as putea spune. Doctorul stie mai bine. Lupta va trebui sa o porti cu pastile, pt ca local nu se pune problema sa aplici ceva. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-05-24 16:39:44
Re: din nou despre candidoza...
Problema e ca nici nu pot sa bag o tona de pastile in mine pentru ca din cate stiu eu pastilele pentru asa ceva sunt doze unice, tratamentul este 3-7 zile, apoi trebuie sa mai astepti vreo 2 saptamani inainte sa mergi la un nou control, nu stiu daca e bine sa faci testul acela inainte de menstruatie(nu stiu daca sunt rezultatele relevante) si uite asa ajung sa ma duc doar o data pe luna la doctor si in ritmul asta nu stiu cand imi va trece. Offline #11 2011-05-24 16:42:40
Re: din nou despre candidoza...sigur ca poti scapa urmand doar tratament cu pastile si cel mult spalaturi sau crema extern, nu vad unde e problema Offline #12 2011-05-24 16:44:39
Si antifungigrama tot din secretia vaginala reiese sau cum? Si de poate face aceasta antifungigrama chiar daca sunt virgina? Offline #13 2011-05-24 16:46:44
Re: din nou despre candidoza...da, la fel ca examenul de secretie Offline #14 2011-05-24 18:07:21
Si un pret ca idee pentru antigungigrama? Ultima oara a fost editat de Karina_ (2011-05-24 18:08:07) Offline #15 2011-05-24 22:13:37
Re: din nou despre candidoza...Ca si pret,depinde de laborator,oras etc,in principiu costa cam 40 ron,antifungigrama este un procedeu folosit de laborator,pt a vedea la ce este sensibila candida ta,la ce substante cedeaza..unii pun in pretul analizei si antifungrama,la altii platesti separat,depinde de politica fiecaruia,si o vei primi o data cu analiza..substantele acestea se gasesc in mai multe medicamente,nu neaparat in doza unica.. Offline #16 2011-05-24 23:34:00
Cam 40 RON costa, depinde de laborator si oras intr-adevar. Rezultatul nu arata la ce substanta e rezistenta candida.. ci la ce substanta e sensibila. Adica ce trebuie luat pentru a te trata. Offline #17 2011-05-26 12:40:09
Re: din nou despre candidoza...fetelor, diflucan si flucovim e acelasi lucru? Pe reteta am diflucan dar m'ar costa numai asta 100 lei pt mine si partener si am o ditamai reteta ce ziceti pot inlocui? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #18 2011-05-26 12:42:41
Re: din nou despre candidoza...da, e acelasi lucru, uita-te la concentratie si cere la fel pentru flucovim Offline #19 2011-05-26 15:13:55
Re: din nou despre candidoza...mersi ... si inca ceva....mi-a dat ovule klion, pe prospect scrie ca sunt pentru trichomonas si candida, eu am candida si ureaplasma, o sa aiba efect? :s And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|