homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48-26

#476 2011-05-23 09:51:09

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48

neatza maya puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#477 2011-05-23 09:51:24

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Mada neata! puss

Mayya kram

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#478 2011-05-23 09:51:33

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

multumesc la fel fetelor puss
sunt cam in urma cu somnul, am dormit putin zilele astea, dar imi place atat de mult vremea de afara ca nici oboseala nu ma poate prost dispune big_smile
I'm happy smile

#479 2011-05-23 09:52:09

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fete puss
vin si eu la o cafeluta
big_smile
multumesc fetelor care mi-au zis "noapte buna " aseara, nu am mai avut nervi sa stau sa se incarce sa pot sa va raspund puss ... f prost mi-a mers forumul aseara sad

azi iar nu e ok temperatura.....am luat-o la 5 neutral
e o harababura totala in graficul meu lol angel, sper sa fie ca si in cazul tau....cand nu ai mai avut graficul perfect, intact si sclipitor, atunci s-a intamplat goodluck
...tinand cont ca am de ceva zile opk-uri negative....cand credeti ca am ovulat??? neutral sa fie z18 cum a zis si elena??

dea goodluck si sa fie cu ochisori rugaciune
pupici pt fiecare puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#480 2011-05-23 09:52:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

io pic de somn,da trag cu ochiu la voi,ca adorm aci cu copiii pe masa chicot

faruc,neata puss poate ai ovulat si in z19

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-23 09:53:59)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#481 2011-05-23 09:55:18

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

angel nu le-as pune la suflet daca ar recunoaste macar ca a gresit...

sonia, el sambata s-a dus la pescuit. l-am rugat sa se intoarca pe la ora 1 ca sa ma ajute cu niste cumparaturi la serviciu (de obicei ma ajuta mama, dar era plecata din oras). l-am sunat de la 1:15 pana la 2 si nu mi-a rasp. ma suna la 2:30 ca e la nu stiu cati km de oras si ajunge. i-am zis ca eu am iesit deja in oras. la 4 cand a venit dupa mine m-a intrebat de ce am bot. iar aseara imi zice ca m-am suparat degeaba spranceana

any imi trecuse, am iertat desi nu voi uita gestul lui. dar dupa ce mi-a zis si aseara ca nu aveam motiv sa ma supar, parca m-a deranjat si mai tare. nu e bine sa stau suparata pe el, asteptam macar un "iarta-ma ca am intarziat, ca nu te-am sunat deloc", orice sa fi venit din partea lui, dar de unde?

mada puss neata si mult spor la treaba! ma bucur ca esti happy, un motiv anume sau e stare generala?

mayya puss neata!  mornincoffee

far puss neata, nu te-am mai zarit de ceva vreme pe aici, dar nici nu am citit tot din urma sa vad pe unde ai umblat tongue

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#482 2011-05-23 09:58:40

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza poate sotul tau de obicei iti cere iertare cand greseste, dar sa sti ca sunt barbati care nu pronunta in viata lor cuvintele " iarta-ma , am gresit " (dovada vie e sotul meu ) in schimb imi arata din gesturi ca regreta si ca doreste sa il iert , eu cel putin m-am obisnuit asa cu el si il cunosc cand regreta

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#483 2011-05-23 10:00:17

Onutza23
Insomniac member

angel, de obicei daca ne certam ne cerem amandoi iertare, eu prima apoi zice si el. de data asta a fost altfel. tie macar iti arata. dar al meu daca a spus ca m-am suparat degeaba, clar nu regreta nimic. oricum a stricat prietenia cu mine pt faza asta, cum am spus nu voi putea uita prea curand ce mi-a facut...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-23 10:01:24)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#484 2011-05-23 10:03:13

sonia30
Moderator

onu,am inteles.iarta-l acum puss

nici al meu nu mi-a zis vreodata iarta-ma.imi arata...da el e mai catar asa...

onu,te-ai suparat rau... neutral

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-23 10:04:18)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#485 2011-05-23 10:03:20

angel_sweety
Platinum member

Onutza iubita, offf barbatii astia sunt ca niste copii, nu ar recunoaste niciodata ca au gresit, stai linistita ca si al meu initial imi zice ca ori e vina mea ori m-am suparat fara motiv, in stilul asta crede ca scapa basma curata, abia cand vede ca e groasa treaba bate in retragere
sa va dea d-zeu mullta rabdare si iubire, lucrurile astea marunte le uiti repede

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-23 10:04:04)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#486 2011-05-23 10:04:42

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Far multumesc! puss Doamne ajuta sa fie si la tine cu ochisori! goodluck

onutza toti barbatii sunt asa,sunt foarte rare exceptiile! Asa ca nu te supara ca tot tie iti faci rau! kram si puss sa treaca!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-05-23 10:08:24)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#487 2011-05-23 10:06:44

angel_sweety
Platinum member

Parfumel scuze  dumbom am uitat sa te salut
uite te pup acum puss si iti tin pumnii sa ai un grafic haotic dar cu finalizare ca al meu  rugaciune

#488 2011-05-23 10:07:28

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

far eu cred ca ai ovulat in 18, ca in 19 ti-a crescut temperatura, sa fie cu  gravida  puss
onutza sa stii ca si iubi meu mai face faze din astea si ma supar, dar tot asa sustine ca nu a gresit cu nimic, dar eu ii zic verde in fata ca m-a deranjat cesafac , nu il bag in seama o jum de ora ca sa se simta chicot , apoi ma pupa sau ma ia in brate , dar "iarta-ma" zice dupa ce eu ii scot din gura cu clestele forgetit
stiu ce simti, am trecut si eu prin asta, dar iti zic din propria experienta sa nu lasi sa intervina intre voi faze din astea, incearca sa treci peste puss  puss  puss
mada ma bucur ca esti bine applause  puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#489 2011-05-23 10:07:29

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

almi puss ai revenit kram pe unde ai umblat spranceana , cat despre decizia noastra , si luna trecuta a fost la fel , si asa o tin pana nu incept tratament daca e cazul , si mi-ar place o tura de shopping cu tine big_smile , daca ajung prin zona te anunt puss

georgy puss puss in avans, abia asteptam sa te intorci

elena puss ce aiurea cu vopseaua, eu nu am patit niciodata asa, si m-am facut de multe ori cand aveam urati

cmin si bebe puss ce tare ai fost cu batman

poke si bebe puss si tu te-ai petrecut in weekend tummenupp, o zi usoara azi la agentie puss

green puss , neruca si bebe puss , mada puss , ana si bebe puss , far puss , dea puss , any puss , onutza puss, mada puss

mika puss cum a fost la nunta ?

sonia puss ma bucur ca te-ai simtit bine la munte si o zi usoara sa ai azi puss

dirida puss imi pare rau de urati, chiar ca au aparut cand nu trebuia,  goodluck cu proiectul sa il termini si sa te odihnesti si tu putin ca ai avut un weekend plin puss

angel si bebe puss multumim  de cafeluta, unde ai umblat ieri ? si nu ai uitat big_smile , gata promit ca le fac diseara big_smile

eu vad ca am inceput ziua in forta, suna telefoanele la greu, o sa mai dispar ca se anunta o zi cam grea

#490 2011-05-23 10:09:00

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Onutza, nu am motiv, pur si simplu ma bucur de soare, de viata...ma simt asa ca si cum as fi iesit dintr-o perioada lunga de hibernare
luna asta nu m-am mai gandit nici la bebe, am luat o pauza de gandit. oricum maine merg la doctora cu care naste nasa mea, ca e buna pe infertilitate, sa vedem ce zice si ea.
dea, iti tin pumnii iubita sa fie bebe luna asta puss

#491 2011-05-23 10:09:36

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

onuta puss si nu-mi place deloc sa te vad suparata neutral
cum sa strici mai prietenia cu el??? supa e o chestie de cateva zile/ore......nici in gluma sa nu zici asa ceva puss
lasa ca va trece voua smile si o sa fie tare dulce momentul impacarii hjarta

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#492 2011-05-23 10:12:30

sonia30
Moderator

maya,mersi  puss sa ai o zi usoara!

mada goodluck la dr!

#493 2011-05-23 10:16:06

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Neatza fetele  cascat  O sa merg sa va citesc.
Onu nu fii suparata, mai stim un specimen asa. Poate azi vine cu gogosele big_smile , conditia e ca tu sa fii imbufnata, chiar daca l-ai iertat  box  Toti sunt la fel, ca niste ... copii mai mari  chicot
Iti dau un  puss  sa nu mai fi suparata.

#494 2011-05-23 10:17:24

Onutza23
Insomniac member

sonia chiar ca m-am suparat rau pt ca aveam nevoie de el si m-a lasat balta. oricum ii trebuie o lectie, l-am alintat prea mult si acum si-a luat-o in cap smile

angel e copil rau, are timp sa creasca. m-a deranjat atitudinea lui, si aseara la fel. la tara am vorbit cu el, am ras, ca altfel vedeau socrii ca nu-i treaba buna. si asa nu am fost ca de obicei, dar am dat eu vina pe munca si oboseala. ieri cand ne-am intors el s-a bagat in pat si dupa dush am venit si eu. m-a luat in brate, a inceput sa ma pupe, lugu-lugu. a batut in retragere, dar degeaba. nu iert numai pt ca s-a gandit el sa ma impace asa mai romantic. cateodata o vorba face mai mult decat 10 fapte si eu aveam nevoie sa-si recunoasca greseala. oricum s-au adunat mai multe si cred ca de asta nu pot sa trec peste. de o sapt il rog sa dea cu aspiratorul si sa-si stranga hainele. i le pun pe pat in fiecare zi, el crede ca glumesc si-mi spune "azi nu mai ai treaba, le pui tu in dulap". de o sapt zac asa, nici nu si le mai gaseste, dar nici nu le pun la locul lor. mereu zice de timpul lui liber, pe care si-l petrece la fotbal sau la pescuit, cu mine mai deloc. dar timpul meu liber unde e? inainte ma ajuta, acum nimic. cand ne-am mutat mi-a promis cate-n luna si-n stele, ca face, drege, ma ajuta. acum eu duc casa in spate iar el are timp liber de petrecut afara.

far impacarea a fost dulce aseara, de 2 ori mai dulce decat de obicei, pana a zis ca m-am suparat degeaba

na ca am rabufnit, trebuia sa ma descarc ca nu mai pot. cred ca trebuia doar sa scot din mine si sa ma calmez. prietenia o stric cu el in sensul ca s-au dus vremurile in care il alintam si faceam eu totul. dar gata, nu mai pot sa le fac singura, 2 zile la munca, vin acasa e dezordinea de pe lume in conditiile in care eu vin doar sa dorm, si cat sunt libera 2 zile fa mancare, spala rufe, curatenie, vase de ma satur. iar el nu face nimic. poate sunt exagerata, dar viata mea unde e? timpul meu liber, odihna?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.