homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48-28

#514 2011-05-23 10:53:16

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48

angelus goodluck sa gasiti o masinuta buna pe gustu vostru!

bravo,onu!asa! diablo

ce bine ca al meu nu se uita la fotbal!si bere bea o data in luna!acu ca am avut invitati a baut...eu ma enervez imediat si iau foc.eu zic ca barbatu cum il inveti asa il ai.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-23 10:57:21)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#515 2011-05-23 10:54:47

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

deea o zi frumoasa wave
onutza bravo applause

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#516 2011-05-23 11:00:15

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia asa e, eu sunt vinovata ca l-am invatat prost. daca m-a tinut putin in brate si a fost romantic, am zis "hai sa-i strang hainele de data asta" si "data asta" a devenit de fapt "de fiecare data". dar ma fac a dracu' si ii ies lui fumurile din cap. nu zic ca al meu bea bere mereu, tot asa cand se uita la un meci, dar fix atunci vrea pizza si eu tre sa pregatesc totul singura si sa fie gata si la timp. si evident ca nu e big_smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#517 2011-05-23 11:00:21

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

sonia multam

Onutza hai sa iti zic cat de rea pot fi eu , eram bosumflata pe el, chiar daca in sufletul meu il iertasem, nu vroiam sa ii arat, insa corpul meu cerea lugu-lugu , asa ca m-am conformat cerintei , dar doar pentru placerea mea, atat, am terminat eu repede inaintea lui, m-am ridicat si am plecat la baie , iar pe el l-am lasat cu buza umflata (in momentul ala cu altceva umflat) asa a realizat cata nevoie are de mine nu doar sa ii fac curat si mancare

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-23 11:02:09)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#518 2011-05-23 11:02:07

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Muco, neata!  puss

Sonia puss tu cum te-ai distrat la munte? azi...am de facut hartoage butter  si nu ma chef ...ma doare si capul sad

Angel,  va citesc din umbra  chicot

Maya puss  a fost frumos...dar obositor  disperat

astept pozele
**

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-05-23 11:05:52)

.

Publicitate

loading...

#519 2011-05-23 11:02:45

sonia30
Moderator

si eu ma plang ca nu am cand sa stau cu al meu,doar seara.da asta mi-e programu.el are mai mult timp liber si mai iese pe afara,nu in baruri,doar la taica sau mai merge dimineata.ca acum el e patronu barului.miercuri e ziua lui,seara pana la 8 jum am med.o sa stam un pic dimineata,da trebuie sa mergem la banca.sper sa am actele pana miercuri.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#520 2011-05-23 11:05:14

angel_sweety
Platinum member

Mika ce super , imi plac mult rochitele , iar in prima poza ce superba e caleasca
si ma rog de ce ne citesti din umbra, ia iesi la lumina , poate d-aia te doaare capul de la atata umbra si intuneric  chicot  5, 4, 3, 2 , 1,

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-23 11:06:14)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#521 2011-05-23 11:07:30

sonia30
Moderator

mikule,ce frumoasa ai fost! puss eu am stat la terase si am mancat chicot nu e genu nostru de relaxare,da ,na,o data nu am murit.a fost bine.

angelus rotfl ce tare ai fost!

#522 2011-05-23 11:07:48

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata gagici kram

O saptamana usoara si productiva tuturor !!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#523 2011-05-23 11:10:08

sonia30
Moderator

neata,smart puss

#524 2011-05-23 11:11:47

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! puss puss puss

angel puss e super cu soțul acasă.. suntem mai mult plecați chicot

dea puss goodluck cu graficul

mayya chicot am fost plecați o noapte la țară, iar ieri am fost pe munte aici ?n Dobrogea big_smile am urcat pe Măcin  spranceana și acum sunt roșie toată la față, m?inile roșii doar p?nă la umeri, iar la g?t soarele mi-a făcut un colier lol

onu puss nu te mai supăra pe soțoi.. așa sunt ei .. și al meu a fost la pescuit și trebuia să vină acasă la 1.. p?nă la urmă l-am lăsat să stea c?t vrea.. a ajuns acasă la 4 lol am ?nțeles care a fost problema ta, ai dreptate.. eu aș fi făcut niște crize dacă eram ?n locul tău puss e nasol cu supărările astea.. ?ți spun eu, că de fiecare dată c?nd pleacă zic că nu mă mai cert niciodată cu el.. e tare nasol c?nd nu e acasă și să-l ai l?ngă tine să te cerți cu el.. cesafac ?ncercați să ajungeți la un numitor comun.. e foarte important puss

sonia30 a scris:

ce bine ca al meu nu se uita la fotbal!si bere bea o data in luna!acu ca am avut invitati a baut...eu ma enervez imediat si iau foc.eu zic ca barbatu cum il inveti asa il ai.

subscriu la tot! puss tummenupp

pup toate fetele de la A la Z puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#525 2011-05-23 11:13:37

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Angel  lol  acum ma refac...soarele imi face rau  rotfl2

Sonia puss  pentru cununie am luat o rochita pe care sa o pot imbraca si de zi cu zi wink

neata Smart puss  multumim la fel .

neata Almi  puss  si pe mine? chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-05-23 11:15:17)

.

#526 2011-05-23 11:15:16

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

angelus numai tu puteai face asa ceva rotfl2
smart puss
mika nu am prins pozele, dar din cate au zis fetele, ai fost frumi puss  sa treaca ziua mai repede
almi ce frumos ai petrecut puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#527 2011-05-23 11:15:37

Onutza23
Insomniac member

angel chiar ca esti rea. al meu s-ar supara f tare daca i-as face asta, anul trecut m-a suparat o data tare si am facut asa si nu mi-a vorbit toata ziua chicot. aseara terminasem si eu si ma relaxam sa o luam de la capat cand mi-a zis ca m-am suparat degeaba pe el sambata. initial am vrut sa ma ridic, i-am zis doar sa taca mai bine si sa nu mai spuna nimic. azi mi-am amintit iar, desi toata noaptea m-a tinut in brate si m-a pupat, ca m-a enervat cu cafeaua ca e mai tare aia pe care o face mama lui sau a mea nu iese ca a ei desi folosim aceeasi cafea, si m-au apucat iar dracii pe el smile. dar m-a calmat intre timp datorita voua. de acum doar ii arat ca am bot, chiar daca nu am big_smile

mika puss f dulce esti hjarta

sonia, nici al meu nu merge la baut sau de astea. el la fotbal merge des la sala sau mai are meciuri in campionat, ca face parte dintr-o echipa de aici, sau la pescuit. nu i-am zis niciodata sa nu se duca, insa inainte cand eram libera renunta ca sa stea cu mine acasa. acum in fiecare zi e fotbal, indiferent ca sunt acasa sau la munca. oricum i-am hotarat si fac urat daca ma mai lasa in casa si pleaca la batut mingea

smart si bebe pusspuss neata si o saptamana frumoasa si usoara!

almi se vede ca ai sotul acasa, intri mai rarut chicot
o dau eu la pace si cu sotul, mie nu-mi place sa ma cert sau sa stau suparata pe el, si in marea majoritate a timpului avem o relatie foarte frumoasa. dar acum m-a suparat. aveam nevoie de el si de asta m-a deranjat ca n-a venit, altfel putea sa stea oricat vroia ca nu aveam nimic impotriva

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-23 11:19:01)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#528 2011-05-23 11:16:40

sonia30
Moderator

f bine,mikulici puss

almisor puss  chicot

onu,daca mi-ar zice ceva de ma sa,cred ca ar pleca la ea! skitarg  lol

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-23 11:19:41)

#529 2011-05-23 11:19:58

Onutza23
Insomniac member

am reusit in sfarsit sa recuperez tot:

angel f frumos gestul tau de a lua catei de la adapost, se vede ca iubesti animalele, bravo!
- ce i-ai facut sotului, 60 km pt seminte de dovleac. si a fost doar un moft, nu pofta rotfl
- imi pare rau ca de ziua lui sotul a trebuit sa mearga l munca, si nici masina nu ati mai fost sa o vedeti

sonia ce de cumparaturi ai facut. sa purtati sanatosi noile achizitii iar sotului tau sa-i placa mult cadoul! ma bucur sa citesc ca ti-ai revenit, super atitudine ai adoptat acum, asa si trebuie, o viata avem si nu ne permitem luxul s-o traim plangand. bravo cu lenjeria ta rosie, imi place atitudinea ta, sa-l dai pe spate si la propriu si la figurat si sa se lase cu iubareala multa!
- ma bucur pt iesirea de la munte, chiar daca prietenii vostri au fost mai comozi si nu prea ati putut face tot ce ati dorit

any trebuie sa credem ca in curand vom avea si noi burtica. si sa prestam. mai mult nu stiu ce sa spun, dar nu trebuie sa ne descurajam sau sa renuntam la visul nostru!
- ma bucur ca a iesit buna pizza wink
- am salvat si eu reteta ta de praji

nera si bebe pusspuss ma bucur ca sunteti bine iar tu esti linistita. cum a fost la nunta?

mika puss tu cum te-ai distrat? mie mi-au placut pantofii tai, cred ca ai aratat hjarta. o poza ceva si pt noi?

far puss sa se lase cu ochisori cat de curand, ma bucur ca ai adus vesti bune de la eco! am inteles si de ce nu ai mai intrat la noi de atata vreme, bine ca s-au remediat problemele cu netul

poke puss felicitari pt eco si pt samburelul tau care va creste mare-mare!

mayya puss imi pare rau pt urati, dar pe de alta parte cred ca e bine ca au venit, nu?
- super platformele alea roz prafuit, imi plac la nebunie hjarta. ce bine ar fi daca ar exista si marimea mea
- am citit ca te-ai distrat tot weekend-ul, ma bucur, bravo. e o lectie pe care tre s-o invatam si noi de la tine

mi_ka puss frumos visul tau, sa dea DD sa ti se indeplineasca in curand!

elena puss imi pare rau de uratii, mai ales ca ti-au venit asa in forta. sa fie ultimii pe anul asta!
- imi pare rau ca nu ti-a iesit nuanta la par, si eu stiam ca la urati nu prinde vopseaua

georgi puss ma bucur ca esti bine, sper ca te-ai relaxat la tara

am vazut ca ieri a fost ziua gratarelor, mai toate ati iesit in natura. cred ca iesim si noi azi, avem niste prieteni buni de la iasi care au venit in vizita la o ruda de pe langa oras si azi vom merge si noi acolo, au un iaz sa pescuiasca baietii, sa facem un gratar, sa ne jucam cu bebe lor. deci sotul meu tot ceva peste azi, dar e bun ca ma ia si pe mine wink))

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-23 11:23:07)

#530 2011-05-23 11:20:04

angel_sweety
Platinum member

Muco voi sa nu va luati dupa mine ca eu nu am toate tiglele pe casa, iar al meu ma accepta asa zurlie cum sunt doar eu l-am dresat

Mika si mie imi face rau soarele , dar de adevaratelea, cand eram in clasa a doua am facut punctie si de atunci nu mai suport sa stau prea mult in soare

Almi puss asa e bine , profitati cat mai mult unul de altul acum cat e acasa

Onutza pai normal ca nici lu al meu nu i-a venit bine, dar asta era si interesul, sa fie si el bosumflat , pai ce numai eu
sincer acum, mie daca imi spunea ca nu fac cafeaua ca ma-sa i-o puneam in cap la propriu , cu asa ceva isi da foc la caruta cu mine

LE: Onutza lasa ca i-am facut bine cu semintele, ieri in colindarile noastre daca i se parea ca ma uit un pic mai atent la cate ceva ma intreba repede daca imi e pofta , de frica porma sa nu il trimit inapoi  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-23 11:22:29)

#531 2011-05-23 11:20:29

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

mika puss superba hjarta
chicot am vazut ca toate sunteti niste harnicute...numai eu sunt mai leneoasa azi  dumbom .....deci ar fi indicat sa ma pauc si eu de treaba
cine vrea sa ma impinga putinel de la spate big_smilebig_smilebig_smile ?
puss pt fetele care au intrat intre timp puss

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-05-23 11:23:38)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#532 2011-05-23 11:21:34

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mika puss și pe tine big_smile

muco da hjarta

sonish puss

onu știi ce face soțul meu acum? pune masa big_smile deci sonia are dreptate: cum ?l ?nveți așa ?l ai.. ia faceți cu r?ndul ?n bucătărie: azi fac eu de papa, m?ine faci tu.. săptăm?na asta dau eu cu aspiratorul, săptăm?na viitoare dai tu sau tu dai cu aspiratorul, eu dau cu mopul nustiu noi așa facem.. dacă mă apuc de treabă și el stă la calculator las totul așa și stau și eu.. singură nu le fac dec?t c?nd sunt singură (e el la muncă).. dacă pleacă p?nă ?n oraș de exemplu aștept să vină și facem treabă ?mpreună .. puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.