|
Nu esti logat.
Postinor#1 2011-05-23 14:14:14
postinorhei fetelor, am o intrebare. joi in data 19.05 am avut un contact sexuat cu prietenul meu NEPrOAejAT, si a laaat in mine dar a 2 zi am luat postinor si peste alte 12 ore a 2 pastila. sambata am avut din nou un contact sexual dar de aceasta data protejat si spre final spre stupoarea amandurora s-a rupt prezrrvativul fara sa ne dam seama.. si am luat din nou postinor2. vreau sa stiu daca leam luat asa rpd ca si zile daca ( prima cutie cu cele 12 ore distanta intre pastile luate corect, si a 2 cutie.. luata si ea corect) exista riscul sa nu isi faca efectul si sa raman insarcinata.?? Offline #2 2011-05-23 18:19:11
Re: postinorsincer eu zic ca tu o sa faci BUUM , ai luat nu o bomba hormonala ci 2 intr-o singura saptamana un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #3 2011-05-23 19:09:51Re: postinorDoamneeee !! Cata inconstienta ! Postinor se ia 1 la minim jumatate de an , tu ai luat 1 pe 19 si apoi inca unu pe 21 . Fetito au trecut 2 zile .... Inteleg ca s-a intamplat sa se rupa .... dar atatia hormoni ai bagat in tine intr-un timp atat de scurt !!!! Eu nu sunt deloc de acord cu ce ai facut tu ! Nu stiu ce ai fi putut sa faci , dar ... nici asa nu cred ca este corect . Offline #4 2011-05-23 19:49:38
Re: postinorO singura data in viata mea am luat postinor,si n-ai idee prin ce am trecut mi s-a dereglat menstruatia,dureri de burta groaznice,ameteli sa nu mai aud de asa ceva,dar de 2ori intr-un interval de 3 zile Offline #5 2011-05-23 20:07:43
Re: postinorinteleg ca sunteti indignate, dar la urma urmei a fost o greseala, s-a speriat si a facut ce a crezut mai bine. Acum ca o sa i se deregleze menstruatia, cred ca a inteles, si stie gravitatea gresealei pe care a facut-o. Daca nu, o sa isi dea seama mai tarziu. Dar nu mi se pare normal sa va luati asa de ea. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-23 20:15:34
Re: postinorQueen,eu nu ma iau de ea,i-am spus doar efectele negative... si at de "suparata" sunt eu pe aceasta pastiluta Acum trebuie sa traga singura concluziile Offline #7 2011-05-23 20:23:30
Re: postinorNu vreau sa etichetez pe nimeni sau jignesc pe cineva doamne fereste, dar denisse si angel mi s-au parut cam rele ca sa zic asa, desi nu este cel mai bun cuvant. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #8 2011-05-23 20:27:35
Re: postinorQueen ce te face sa crezi ca ma intereseaza asa de mult daca am fost rea sau nu, e forum public, atata timp cat nu am jignit pot scrie tot ce vreau un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #9 2011-05-23 20:33:35
Re: postinorba da, ar fi fost mai bine sa puna intrebarea inainte sa mai ia o data postinor.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #10 2011-05-23 20:39:25
Re: postinorSi daca punea intrebarea inainte sa ia a doua oara postinor, ce ati fi sfatuit-o? I-ati fi zis cumva sa nu ia? Ce alta alternativa ar fi avut? "There is nothing more frightening than ignorance in action." Offline #11 2011-05-23 21:05:28
Re: postinorok este gresala mea, sunt o neinstruita sexual dar am fost disperata... am luat dar nu mai iau momentan.... ce alta alternativa puteam sa am daca a 2 oara sa rupt prezervativul si lichid spermatic era sigur.... momentan vreau sa stiu ce sanse sunt ca sa raman insarcinata si ce solutii am. Imi dau seama de gresala imensa dar la 19 ani inca in clasa a 12 cine ridica mana sus pentru un bebe > cand nici de alocatie nu esti sigura.... Va rog mult .. sunetimi ca inca sunt disperata Offline #12 2011-05-23 21:11:54
Re: postinoreu zic ca nu ai nici o sansa sa ramai insarcinata.. la cati hormoni ai bagat acum, nici vorba sa se prinda vreo sarcina. Acum asteapta sa iti vina, normal, si cel mai bine reincepe anticonceptionalele. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #13 2011-05-23 21:19:29
Re: postinorin mod normal, mi se deregleaza ciclu tare >? am mai luat acuma 1 an aproape pt prima data postinor, am avut ceva dureri dar suportabile si totul a fost ok la ciclu Offline #14 2011-05-23 21:19:45
Re: postinorNu sunt sanse sa fi ramas, dupa parerea mea. Cum spune si Queen, doza de hormoni a fost foarte mare. "There is nothing more frightening than ignorance in action." Offline #15 2011-05-23 21:21:17
Re: postinorpai avand in vedere ca ai luat doua doze, sunt sanse sa nu-ti mai vina vreo luna, sau sa iti vina doar spotting. Oricum stai linistita insarcinata nu ai cum sa fi. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #16 2011-05-23 21:28:35
Re: postinoram avut ceva dureri la prima cutie dimineata, dar dupa aceea miam revenit, ma simt chiar normala chiar daca sunt o bomba cu ceas .. referitor la primul reply, dc ar exista sanse sa nu mai pot avea copii veci.. ? bine la bebe ma gandesc abea peste 4,5,6 ani asa serios Offline #17 2011-05-23 21:30:17
Re: postinoreu zic ca daca ai luat acum o bomba cu hormoni, nu cred ca nu o sa mai poti face copii. Atat timp cat te protejezi, si nu faci avort, sunt sanse minime de infertilitate. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #18 2011-05-23 21:32:20
Re: postinorok, si atata timp cat am mai luat anticoceptionale + "doza " de hormoni ar fi normal sa imi intarzie cilcu ?> (dar daca imi vine ) ? sa fac un test de sarcina preventiv ? si daca da cand ? Offline #19 2011-05-23 21:34:53
Re: postinorPai de intarziat iti intarzie sigur, poate sa nici nu apara. Pai un test il faci la 3 saptamani de la ultimul contact, si e relevant. Desi eu in locul tau l-as face mai mult pentru linistea mea. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|