|
Nu esti logat.
Postinor-2#20 2011-05-23 21:34:55
Re: postinorTin sa te intreb de unde ai ideea asta ca exista posibilitatea de a nu mai putea avea copii? "There is nothing more frightening than ignorance in action." Offline #21 2011-05-23 21:36:10
Re: postinora spuns denisse intr-un post mai sus. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #22 2011-05-23 21:44:22
Re: postinordeci din urmatoarea luna daca o sa revin pe anticonceptionale ( uite un lucru pe care vi lam ascuns: mie miau fost recomandate pt acnee, cosuri, etc, la mine in familie nici nu se accepta ideea de sex inainte de casatorie, si miam consumat cele 3 blistere si pana nu mia facut doctorul pt alte 6 luni nu am putut sa imi mai iau) e normal sa reincep din luna urmatoare ? sau trebuie sa astept pana vine ciclu? Offline #23 2011-05-23 21:46:05
Re: postinorDa, scuze, nu vazusem. Ultima oara a fost editat de Artemis86 (2011-05-23 21:47:59) "There is nothing more frightening than ignorance in action." Offline #24 2011-05-23 21:46:52
Re: postinorpai e normal sa le reincepi atata timp cat tie iti vine normal cantitativ si calitativ, nu sangerarea indusa de postinor. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#25 2011-05-23 21:50:52
Re: postinorok fetelor, multumesc, am sa astept sa imi vina "serios" si am sa reincep cu yaz, sincet ma-ti mai linistit, am noroc ca si prietenul meu ma sustine si este langa mine Offline #26 2011-05-23 21:54:24
Re: postinorcu placere. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #27 2011-05-23 23:41:14Re: postinorNu am spus ca daca a luat postinor nu mai poate sa aibe copii, am spus doar daca se gandeste la asta , eu am ceva cu lucrul asta , sunt putin impotriva acestul lucru: de doua ori intr-un timp atat de scurt . Asta ma deranja pe mine , si daca face asta de mai multe ori se da tot organismul peste cap . Imi pare rau ca am fost putin rautacioasa si imi cer scuze pentru asta , dar trebuie sa fim putin atente fetelor cu ce facem cu corpul nostru, ca pana la urma baietii nu sufera pe tema asta cat suferim noi din toate punctele de vedere: nastere , problemele din timpul menstruatiei si muuuulte altele pe care le patim noi zilnic . Deasta zic, ca probabil nu a fost atent cand a pus prezervativul si a intrat aer si probabil din cauza asta s-a si spart. Iar din cauza neatentiei lui tu acum ai fost nevoita sa faci asta , asta doar daca asta ar fi cauza ruperii prezervativului . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|