homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pentru o poveste trista...

#1 2011-05-26 16:29:28

iupc
New member
Inregistrat: 2011-05-26

Sfaturi pentru o poveste trista...

Am sa incerc sa nu ma lungesc cu povestea mea, desi sunt constienta ca in cazul meu chiar si cele mai neinsemnate detalii fac totul.
Am iubit un baiat 4 ani de zile. De cand a intrat in clasa a 9-a la liceu si pana acum, cand termina clasa a 12-a. Am schimbat la inceput cateva vorbe, insa imi cerea sa ma culc cu el, lucru pe care nu puteam sa-l fac din diverse motive. S-a tinut dupa mine mult timp, muuult timp, eu il refuzam mereu.
Acum 2 ani si-a facut prietena.. Cand treceam unul pe langa altul, se uita la mine, dar am zis ca sub nicio forma nu mai vreau sa-i dau atentie. Am zis ca o sa ma resemnez cu faptul ca are prietena si de acum nu mai am de ce sa ma mai gandesc la el. Doar ca mereu cand ne intalneam se simtea "chimia" aia, imi tremurau picioarele, nu mai eram atenta la nimic din jurul meu. Poate vi se pare o chestie ciudata, un moft, un gest copilaresc, insa l-am iubit cum n-am iubit pe altcineva in viata mea. In acesti 4 ani nu a fost zi in care sa nu-mi stea gandul la el. E greu de spus in cuvinte ce simt si cu cat ma straduiesc mai mult, cu atat ma indepartez de miez.
De la anul nu va mai fi in liceul in care invat. Ma macina gandul ca n-o sa-l mai vad, ca pleaca cu o parte din mine. M-am gandit sa-i spun ca vreau sa ne intalnim si astfel sa-i zic scurt si la obiect ce simt. Nu vreau sa ma lungesc.
Voi ce parere aveti? Nu-l cunoasteti,s tiu asta. Nu puteti sa-mi spuneti cum va reactiona, insa as gresi daca mi-as expune asa sentimentele? Are vreun rost?
Multumesc ca ati citit.

#2 2011-05-26 16:37:02

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: Sfaturi pentru o poveste trista...

Din moment ce ti-a cerut sa te culci cu el,e clar ca ati avut unele discutii,si ti-ai exprimat punctul de vedere,si el stie f bine ca il placi,altfel nu indraznea sa iti ceara asta.
Daca in 4ani nu a iesit nimic,ba mai mult,di-a facut si prietena,eu cred ca nu are niciun rost.
Dar totusi o discutie cu el nu ar strica,da` ideea e sa nu iti faci iluzii prea mari,trebuie sa fii constienta ca mare lucru nu se va intampla...daca nu a fost in 4ani,de ce va fii dupa 20min-1 ora?! Cred ca trebuie sa fii realista si sa iei lucrurile asa cum sunt.
Discutia nu va face decat sa iti ia o piatra de pe inima,sa te simti usurata smile

#3 2011-05-26 16:38:23

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

smile iupc, cred ca toate am trecut prin asta. vei vedea ca ai sa il uiti cu timpul, pe masura ce nu-l vei mai vedea. nu te mai lega de el - are prietena, tie nu-ti acorda atentie (sau cel putin n-ai spus ca ar face-o), deci e o cauza pierduta. mergeti fiecare mai departe pe drumul propriu.

BiancaElena a scris:

Discutia nu va face decat sa iti ia o piatra de pe inima,sa te simti usurata smile

sau umilita. ma indoiesc ca respectivul va sta la o discutie inutila pt el.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-05-26 16:41:17)

#4 2011-05-26 16:41:00

iupc
New member

Se uita mereu la mine cand trec pe langa el si asta imi da aripi. Nu-mi place sa ma mint, am luat in calcul si ce spuenti voi, dar...e ceva din mine care ma impinge de la spate sa vorbesc cu el.
Bine, mare branza nu o sa se intample. O stiu.
De cand are prietena, mi-am zis ca nu-i mai arunc nicio privire. Si el continua... De ce?

#5 2011-05-26 16:43:52

*joy*
Insomniac member

Probabil e curios sa iti vada reactiile smile Nu iti face iluzii degeaba...sunt niste gesturi specifice varstei,daca era ceva si din partea lui,ar fii venit el la tine smile

Publicitate

loading...

#6 2011-05-26 16:44:24

anca90
Platinum member

pt ca ii gadila orgoliul masculin. nu fii naiva si nu-ti irosi sentimentele cu astfel de specimene.

#7 2011-05-26 16:45:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic sa vorbesti cu el ca sa-ti lamuresti niste lucruri, oricum ar fi, orice relatie are nevoie de ceea ce americanii numesc closure, tu n-ai avut-o si poate nici el si cel putin unul din voi isi face iluzii in continuare sau crede despre celalalt sau despre eventuala voastra relatie lucruri care nu sunt reale
nu e vorba de nimic dramatic aici, o discutie ca intre adulti si gata
evident, daca pui o intrebare trebuie sa fii pregatita pentru un raspuns, nu-ti imagina ca el o sa lase totul acum ca sa se intoarca la tine, fii realista
zic asta in conditiile in care multe femei sunt inclinate spre a-si face iluzii si scenarii si uneori e nevoie de un raspuns care sa te trezeasca la realitate ca sa poti merge mai departe cu inima impacata

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-05-26 16:46:52)

#8 2011-05-26 16:52:11

anca90
Platinum member

heimdall a scris:

o discutie ca intre adulti si gata

huh care adulti? are 18 ani si dupa cum il descrie iupc e departe de a se comporta si a fi capabil sa poarte o discutie ca un adult.

#9 2011-05-26 16:53:46

heimdall
Diamond member

si pana la urma ce nenorocire se poate intampla, ca nu inteleg ? ea o sa-i spuna : stii, inca mai am sentimente pentru tine etc, el o sa spuna in cel mai rau caz : eu nu
stiu persoane care viseaza inca dupa 20 si ceva de ani la "ce-ar fi fost daca" fiindca nu si-au clarificat situatia, ceea ce nu mi se pare normal

#10 2011-05-26 16:55:27

*joy*
Insomniac member

Asta am vrut si eu sa spun...care adult?
18-19 ani,si daca mai are mami si tati ceva bani,si-a luat atitudinea specifica varstei si statutului social,si nu ai cu cine sta de vorba. Bine,nu generalizez,n-am eu de unde sa stiu ca o fii chiar asa baiatul asta.

#11 2011-05-26 16:56:42

heimdall
Diamond member

eu nu inteleg de ce ati tras voi concluzia ca e un nenorocit... chiar fata a zis ca ea l-a tot refuzat pana cand omul si-a vazut de viata lui, care e problema ?  neutral

#12 2011-05-26 16:57:33

iupc
New member

Cu iluziile mereu am avut o problema. Insa, zic eu, in domeniul asta m-am maturizat. poate nu sufiecient, da' ceva progrese tot se vad. smile
Ma rog, chestia e ca nu stii niciodata ce e in sufletul omului. Sa zicem ca ar posta el pe un forum, cerand pareri daca sa ma mai caute sau nu. eu, cum am zis, sunt idiferenta cand trec pe langa el, nu ma uit la el, nimic, nimic. Si unii ar zice, ba chiar majoritatea, "nu mai are rost. nu vezi ca nu-i pasa?". Si in realitate lucrurile stau cu totul altfel.
Mi-e frica de umilire, asta nu as putea sa suport.

#13 2011-05-26 16:59:01

anca90
Platinum member

heimdall a scris:

si pana la urma ce nenorocire se poate intampla, ca nu inteleg ?

el impreuna cu gasca de prieteni sa-i rada in fata, sa-si dea coate, sa faca misto-uri, de cate ori o vor intalni in viitor. nu stiu cat de bine i-ar pica dupa ce l-a iubit atat de mult. ar fi intr-adevar o trezire la realitate, dar una mult prea brusca si dureroasa.

#14 2011-05-26 17:01:04

*joy*
Insomniac member

heimdall a scris:

eu nu inteleg de ce ati tras voi concluzia ca e un nenorocit... chiar fata a zis ca ea l-a tot refuzat pana cand omul si-a vazut de viata lui, care e problema ?  neutral

Cine a zis ca-i un nenorocit? Daca e un pusti,nu zice nimeni ca-i nenorocit...doar ca baietii de varsta asta isi doresc sa experimenteze,nu stiu catora le sta gandul la iubire,si la povesti cu printese si printi pe cai albi smile

#15 2011-05-26 17:01:20

heimdall
Diamond member

cand se mai intalnesc pe viitor, ca termina liceul ?
in fine, mie-mi plac lucrurile clare, daca vi se pare mai frumos sa traiesti asa intr-o telenovela perpetua...
iupc, dar tu intre timp nu ti-ai facut un prieten, nimic ? sau inca iti mai faci sperante cu baiatul asta ?

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-05-26 17:01:47)

#16 2011-05-26 17:02:21

anca90
Platinum member

heimdall a scris:

iupc a scris:

Am schimbat la inceput cateva vorbe, insa imi cerea sa ma culc cu el, lucru pe care nu puteam sa-l fac din diverse motive. S-a tinut dupa mine mult timp, muuult timp, eu il refuzam mereu.

la asta am inteles eu ca l-a refuzat. baiatul vroia prietena doar pt sex, nu pt altceva tongue

eu sunt de acord cu bianca. heimdall, ori n-ai cunoscut latura asta a adolescentei, ori ai uitat-o. noi nu-i spunem sa continue telenovela, ci sa-i puna punct de la sine, fara a fi nevoie de o "palma" puternica de la viata.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-05-26 17:06:58)

#17 2011-05-26 17:06:45

iupc
New member

heimdall a scris:

cand se mai intalnesc pe viitor, ca termina liceul ?
in fine, mie-mi plac lucrurile clare, daca vi se pare mai frumos sa traiesti asa intr-o telenovela perpetua...
iupc, dar tu intre timp nu ti-ai facut un prieten, nimic ? sau inca iti mai faci sperante cu baiatul asta ?

Ba da, am avut 2 prieteni de atunci. cu ultimul chiar ma atasasem destul de mult. Insa n-am ajuns sa simt ceva atat de intens ca ceea ce am simtit pentru cel de care va povestesc.
Daca spun ca sunt la liceu, imi lipiti repede o eticheta, gen "copila, imatura". Sentimentul pe care l-am simtit pentru baiatul acesta nu a pierit asa, dupa o saptamana, cum se intampla in cazul multor adloescente. A tinut patru ani si inca persista...

#18 2011-05-26 17:27:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Chestia asta tre' s-o inchei intr-o forma sau alta. Stiu cum e smile La mine nu au fost 4 ani, ci mai putin, dar tot pe-acolo. Ori vorbesti cu el, ori il uiti. Ziceai ca termini liceul... nici nu stii cum ajuta sa nu-l mai vezi o perioada smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#19 2011-05-26 17:30:49

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

e sentimentul de a-ti dori ceva si a nu-l avea.. cand il vei avea iti vei da seama ca e doar un capriciu de moment.. cel putin asa vad eu lucrurile. eu zic sa-l lasi in pace fiindca discutia voastra va avea (din pct meu de vedere) urmatoarea finalitate : "te-ai mai gandit daca te culci cu mine?!" si nu cred ca va vrea o poveste de dragoste, cu atat mai mult cu cat poate va intra la o facultate si va cunoaste oameni noi, fete noi, etc.. eu pun pariu ca nici cu prietena actuala nu va ramane dupa ce intra la facultate(daca intra).. deci.. lasa asa mai bine, sa ramana o poveste frumoasa cu un final visator.. decat dezamagitor.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.