homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pentru o poveste trista...-2

#20 2011-05-26 17:50:40

iupc
New member
Inregistrat: 2011-05-26

Re: Sfaturi pentru o poveste trista...

Mihaela, simt ca l-ai descris perfect. Cand va vedea ca inca mai tin la el, ar profita de chestia asta si m-ar intreba daca m-am razgandit cu privire la propunerea lui.
M-am saturat ca mereu sa fiu eu cea cu initiativa. Mi-am zis la un moment dat "mereu o sa fac ceea ce simt". Dar omul din greseli invata si m-am inselat crezand ca e bine mereu sa spui sau sa faci ceea ce simti. O sa las lucrurile sa-si urmeze propriul curs.

#21 2011-05-26 17:53:33

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Draga mea,nu punem etichete aici... Am inteles,esti o fata indragostita de 4 ani de un baiat. Noi incercam sa iti spunem ca adolescenta la baieti e f diferita de adolescenta la fete,ei vor sa cunoasca,sa experimenteze,sa traiasca parca totul intr-o singura zi.
Ti-am spus ca discutia e ok sa o ai cu el,dar fara sa iti faci iluzii,ceea ce nu s-a intamplat in 4ani,nu se va intampla dupa o discutie.
Dar pana la urma faci cum simti tu,eu doar iti spun cum vad lucrurile de pe "margine" ca sa zic asa.
goodluck

#22 2011-05-26 17:56:14

iupc
New member

M-am decis, zic eu. Nu o sa fie nicio intalnire/marturisire pentru ca, vorba ta, nu o sa duca nicaieri, ba mai mult decat atat, poate atrage dupa sine si niste consecinta destul de urate. Gen umilire sau mai stiu eu ce. Asa ca mai bine stau eu in banca mea cum am facut-o pana acum. smile

Ultima oara a fost editat de iupc (2011-05-26 17:57:20)

#23 2011-05-26 21:41:55

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

eu sunt de acord cu heim in toata povestea asta..daca nu vorbesti cu el te va macina muuult timp gandul "ce-ar fi fost daca"...
in urma marturisirii tale daca nu se va comporta frumos macar ai inima impacata ca n-ai pierdut nimic, cu atat mai mult baiatul ala pe care tu il credeai unic smile

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-05-26 21:44:43)

#24 2011-05-26 22:46:26

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

si eu cred ca este mai bine sa vorbesti cu el...daca lucrurile raman neterminate o sa te gandesti intotdeauna "ce-ar fi fost daca", asa cum ti-au spus si fetele mai sus

Publicitate

loading...

#25 2011-05-26 23:20:46

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

iupc a scris:

M-am decis, zic eu. Nu o sa fie nicio intalnire/marturisire pentru ca, vorba ta, nu o sa duca nicaieri, ba mai mult decat atat, poate atrage dupa sine si niste consecinta destul de urate. Gen umilire sau mai stiu eu ce. Asa ca mai bine stau eu in banca mea cum am facut-o pana acum. smile

cea mai buna decizie dupa parerea mea.
cred ca e cam clar ce ar fi vrut el de la tine. daca dorea o relatie calumea, iti spunea, ca nu duce lipsa de incredere, ca sa nu zic tupeu, de vreme ce ti-a spus ca voia sa se culce cu tine. ca si-a facut o prietena iar e un motiv suficient sa-l lasi naiba.
termini liceul, se vor schimba multe si il vei uita. nu s-a putut pana acum pt ca il vezi mereu, dar o sa treaca "dragoastea" asta a ta pt el...care e doar atractie fizica daca ma intrebi pe mine

bebe V., soarele si luna

#26 2011-05-26 23:27:53

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

cinthya a scris:

si eu cred ca este mai bine sa vorbesti cu el...daca lucrurile raman neterminate o sa te gandesti intotdeauna "ce-ar fi fost daca", asa cum ti-au spus si fetele mai sus

Ce ar mai fii de lamurit? spranceana

#27 2011-05-27 23:55:38

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

si mie, cand mi-a spus un individ ca ar servi doar sex de la mine (mai voalat ce-i drept), nu mi-au trecut complet sentimentele pentru el, ce durau de ani de zile. dar l-am evitat si gata. sentimentele au trecut de tot dupa ce am gasit baiatul potrivit (dupa vreo alti 5 ani)

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-05-28 00:13:16)

#28 2011-05-28 02:53:29

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

stii vorba aia: "in time you'll be more dissapointed by what you didn't do than by what you did" (Mark Twain). asa ca wtf... fa ce simti smile

#29 2011-05-28 08:21:01

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ehe imi aduc aminte ce pasiune aveam eu pentru un tip in liceu, 6 sau 7 ani am suspinat dupa el. nu i-am spus niciodata ce simteam si consider ca am facut bine. acum uitandu-ma in spate imi dau seama ca daca stateam sa ii spun nu as fi fost decat bataia de joc a lui si a prietenilor lui. si s-a facut si foarte urat pe parcurs tongue lol

asa cred, din pacate, ca s-ar intampla si daca i-ai spune tu. ai fi fraiera care tii la el, o tontina care suspina si un motiv de fala pentru el "uite-o ba pe asta, cica ii place de mine, sunt smecher nu?" mai ales ca din cate povestesti tu.

este doar o infatuare de licean, cred ca multe dintre noi am trecut prin asta, dar se va duce smile daca ai vorbi cu el poate ca te-ar jigni asa de mult comportamentul lui ca ai suferi mai mult, 1. pentru ca tii la el; 2. pentru ca vei realiza o data in plus ca nu merita.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2011-08-21 00:11:53

iupc
New member

buna fetelor, am revenit pe forum, chiar daca a trecut ceva vreme de la ultima mea postare...

e cam tarziu, mi-am pus niste melodii de astea care-ti dau o stare nasoala. si da, inca ma mai gandesc la el, nu ma pot controla, nu stiu ce mi se intampla. vreo 2 luni am zis, gata, am pierdut ceva care in fond nu mi-a apartinut niciodata, dar uneori, ca si in cazul de fata, imi vine sa plang. poate par penibila, dar na... sunt anumite momente cand ai vrea pur si simplu sa-ti descarci sufletul in fata cuiva. si cum toti "prietenii" mei sunt acolo, langa mine, doar la bine...

#31 2011-08-21 00:20:22

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

stai linistita, pana la urma cred ca toata lumea trece prin asa ceva smile viata e frumoasa, trebuie doar sa incerci sa o vezi asa smile

#32 2011-08-21 00:23:09

iupc
New member

e intr-adevar frumoasa, nu fac din cazul asta o drama. sa incep sa spun ca nu mi se intampla lucruri bune sau mai stiu eu ce.
uff, nu stiu.. e un sentiment care ma macina efectiv. cine stie... poate peste cativa ani o sa rad de ce mi s-a intamplat lol. sau poate acolo, undeva, tot o sa pastrez o amintire vaga.

#33 2011-08-21 00:34:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Cu un tip de genul asta care nu stie altceva decat sa foloseasca oamenii dupa necesitatile lui, as juca jocul cu armele lui: eu l-as fi folosit, in locul tau, ca fuck buddy. Eu l-as fi redus pe el la gradul de obiect, nu invers. De regula asta ii bulverseaza si le cauzeaza o schimbare de comportament, cand observa cum e sa fie de cealalta parte a baricadei... mie mi s-a intamplat ca astfel un mascul alfa dominant si superficial sa ajunga catelus dresat care imi manca din palma, doar pentru ca i-am aratat cum e sa fii folosit ca un obiect. Pe de alta parte, daca nu era asta reactia, macar era o palma a realitatii pentru el si a bit of fun pentru tine. smile Dar asta e doar opinia mea.

Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2011-08-21 00:36:06)

#34 2011-08-21 00:39:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Iupc, cred ca aproape toate am trecut printr-o poveste de genul asta. Atunci cand iubesti si nu ti se raspunde, parca totul e mai intens, mai dureros... doar iubesti pt doi. Nu te mai chinui asa, vorbeste cu el. Pe bune, ce poti pierde? Eu cred ca daca te refuza, o va face intr-un mod frumos, in sensul ca nu va rade si nu te va face sa te simti prost, ci iti va spune de ce nu vrea si ce simte. Nu vad cu ce te-ai umili spunandu-i ca il placi... doar sunt sentimentele tale. Iti place mai mult sa plangi si sa te intrebi "ce ar fi fost daca?" In felul asta o sa il uiti mai greu.
E posibil si ca peste 2 luni sa razi de situatia in care esti acum si sa te indragostesti de altcineva, dar, cum a scris si wendy, mai bine regreti ce ai facut, decat ce n-ai facut.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#35 2011-08-21 04:38:28

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

smile

Ultima oara a fost editat de Sumire (2012-01-29 21:01:37)

#36 2011-08-21 10:15:21

iupc
New member

in primul rand tin sa va multumesc ca m-ati ajutat cu o parere/sfat.

@carmen, nici nu-ti inchipui cat de mult mi-as dori sa vorbesc cu el, asa, ca doi prieteni. fara propuneri d'alea sau mai stiu eu ce. numai ca nu e atat de simplu sa vin eu, dupa anii astia, nici nu stiu cum ar trebui sa incep o conversatie cu el.
nu stiu daca mi-ar rade in fata, inclin sa cred ca nu, insa probabil ar zice sa-l las in pace, date fiind circumstantele actuale. si-apoi cand o sa-i vad pe ei doi, impreuna, fericiti si tot tacamu', o sa ma simt ca ultima fraiera.

@sumire, mi-as dori, cum am spus mai sus, sa fim prieteni. da' nu stiu daca-i chiar in avantajul meu. cu mine cam ce-ar putea sa discute? despre cum e vremea, despre ce greu e la facutlate, despre... la sfarsitul zilei tot ei ii va spune ca o iubeste. asa imi spunea si o alta colega "fiti mai apropiati, poate pe viitor?". dar oare chiar asa ar trebui sa ma comport, sa astept ca o sclava ceva ce s-ar putea ca niciodata sa nu se intample?

#37 2011-08-21 10:24:30

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

iupc,traieste-ti viata!peste cativa ani tot ce o sa regreti este ca ai suferit in acesti ani,cei mai frumosi....

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#38 2011-08-21 11:02:54

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

De acordca cu Sonia. Iti spun din proprie experienta ca mai tarziu o sa regreti ca ti-a placut atatia ani de un astfel de tip. O sa-ti dai seama ca n-a meritat si ti-a ocupat gandurile degeaba. Ar trebui sa incepi sa iesi cu alti baieti.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.