homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema!!! Need Help

#1 2011-05-30 18:57:13

jenelmartin
Membru
Inregistrat: 2011-05-30

Problema!!! Need Help

Salutare tuturor. Sunt nou pe acest forum si sper sa ma ajutati in solutionarea problemei pe care o am cu prietena mea. Azi dimineata am facut dragoste in mod normal ca in fiecare zi, iar cand a trebuit sa termin m-a rugat sa imi dau drumul pe fata ei. Am facut asta de mai multe ori. dar in aceasta dimineata dupa ce am ejaculat pe fata....prietena mea, in gluma m-a sarutat murdarindu-ma de sperma pe fata. eu am reactionat intr-un mod nu tocmai placut pentru ea....aratandu-ma scarbit de acest lucru. ea s-a suparat pe mine si ne-am certat putin...deoarece eu i-am spus ca doar fetele fac asta dupa ce mi-a zis ca doar ''e sperma mea''. ca atare, dupa acest eveniment prietena mea mi-a zis ca nu vrea sa imi mai faca nici sex oral, nici sa ma lase sa termin pe fata ei si nici sa inghita. Vrea sa facem dragoste normal, nu e suparata pe mine, ma iubeste...doar ca nu mai vrea lucrurile enumerate mai sus. Ce este de facut? Cum as putea sa o conving sa se razgandeasca. Astept parerile voastre. Va multumesc.

#2 2011-05-30 18:59:22

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Problema!!! Need Help

Serios ? Vrei sa o faci sa se razgandeasca ? Dupa ce ea saraca s-a simtit in ultimul hal dupa faza de dimineata ?
Am si eu o intrebare. Tie iti face placere sa iti dai drumul pe fata ei, nu ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2011-05-30 19:01:56

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Foarte urat din partea ta smile
Vad ca tie iti pasa mai mult ca nu vrea sa iti mai faca sex oral,nu ca s-a simtit ea f prost. Niste scuze nu strica.

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-05-30 19:02:47)

#4 2011-05-30 19:04:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Ce scuze? Eu nu i le-as accepta sa fiu in locul ei. Femeia e buna doar sa o manjesti tu de secretii corporale, atunci e perfecta. In momentul in care din greseala ajung pe tine e murdara si scarboasa, nu?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-05-30 19:05:33

jenelmartin
Membru
Inregistrat: 2011-05-30

QueenOfRoses a scris:

Serios ? Vrei sa o faci sa se razgandeasca ? Dupa ce ea saraca s-a simtit in ultimul hal dupa faza de dimineata ?
Am si eu o intrebare. Tie iti face placere sa iti dai drumul pe fata ei, nu ?

Da,ai dreptate, imi face placere sa imi dau drumul pe fata ei. Si ei ii facea placere sa imi dau drumul pe fata ei. Dar dimineata am fost putin socat de ceea ce s-a intamplat...de faptul ca m-a murdarit cu sperma. Si ne-am contrazis...ea a zis ca suntem toti egali...eu ca doar fetele ''se joaca cu sperma'' M-a luat prin surprindere. daca mi-ar fi spus in prealabil as fi acceptat intr-un alt mod.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-30 19:17:41

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

jenelmartin a scris:

Si ne-am contrazis...ea a zis ca suntem toti egali...eu ca doar fetele ''se joaca cu sperma'' .

skitarg sincer, in locul ei ma ofticam exact la fel (sau mai rau). si poate nu pentru faptul in sine ca ai facut mutre (ca nah,  ai fost luat prin surprindere si poate nu ti`ai dat seama pe moment) cat pentru mentalitatea asta de "doar fetele ..." aka "sunt baiat, deci superior".
ah si.. uita de "cum sa o convingi sa se razgandeasca". daca ii fac placere lucrurile astea, in timp vor veni de la sine. intre timp, multumeste-te cu cat primesti si gandeste-te mai degraba cum sa-ti ceri scuze pentru cum ai facut-o sa se simta.. wink

Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2011-05-30 19:21:27)

If you take it personal, that's ok! wink

#7 2011-05-30 20:05:32

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

yoyolina a scris:

Ce scuze? Eu nu i le-as accepta sa fiu in locul ei. Femeia e buna doar sa o manjesti tu de secretii corporale, atunci e perfecta. In momentul in care din greseala ajung pe tine e murdara si scarboasa, nu?

f bine zis, pestoaico big_smile si eu gandesc la fel... nu pt ca as fi f suparacioasa sau feminista, dar asemenea gest e impardonabil.... adica el sa nu se murdareasca ca o fi scarbos pt el, da pt fata e normal. doamne, ce mentalitate. si scuze, dar esti egoist. te gandesti ca n`o sa iti mai faca sex oral, dar nu te gandesti la cum s`a simtit. poate ca par fatalista, dar daca prietenul meu mi`ar face asemenea gest, eu n`as mai avea ce vb cu el. pt ca faptul ca s`a scarbit cand a simtit sperma pe fata, spune multe despre caracterul lui.... in sensul ca se considera superior femeii pt ca pt ea nu e scarbos, dar pt el e.

si ca sa raspund la titlu.... ai face bine sa iti ceri mii de scuze... depinde si cum e ea, cat de repede iarta etc. dar cel mai bine e sa iti ceri scuze si sa nu mai faci niciodata vreun gest care sa denote scarba. ca in pat daca te arati scarbit, ceva e aiurea.

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-05-30 20:06:40)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#8 2011-05-30 20:47:37

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Cer scuze dar parerea mea e ca cineva care are creer nu ar fi facut ce ai facut tu Niciodata. Dat fiind insa ca nu mai e nimic de schimbat eu zic sa iti stabilesti pentru tine prioritatile si ceea ce pentru tine conteaza cu adevarat si doar dupa ce realizezi ca ai gresit, cauti ceva cuvinte frumoase pentru ea ... In locul ei nu te iertam in viitorul apropiat, daca ea totusi isi gaseste puterea si o face - apreciaza asta si data viitoare gandestete de doua ori.

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#9 2011-05-30 22:06:12

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

jenel-e...rotfl
te-ai lins pe bot de la oral cel putin 5-6 luni, asta pentru inceput...rotfl
fetele au dreptate, nu trebuia sa faci asta...e doar o joaca si e sperma ta, nu a altuia...tongue

bai daca era vreo necunoscuta poate mai intelegeam 1% din reactia ta, dar asa...e prietena ta, se presupune ca o iubesti ft mult si ea pe tine...si iti face sex oral, te lasa sa termini pe fatza ei, inghite sperma cand si cum vrei tu, iti face toate poftele...deci te iubeste ft mult!!! iar tu, daca te saruta cu gura plina de sperma...tu te retragi scarbit? rotfl

te-ai lins pe bot de la oral...poti sa faci tu si ca Spiderman pe langa ea, degeaba...rotfl

acum, e de inteles poate daca esti la inceputul relatiilor sexuale, mai bine zis daca ea e prima iubita cu care ai facut sex...sau care ti-a facut oral, asa poate as intelege, dar cand deja ai o relatie stabila cu sex total se intelege ca nu are de ce sa-ti fie scarba de nimic...

chiar ea nu te-a sarutat niciodata dupa ce ti-a facut sex oral??? nu-mi vine sa cred...
sau tu nu ai sarutat-o pe ea dupa ce ai lins-o? iar nu-mi vine sa cred...big_smile
daca e asa, trebuie sa te gandesti cum sa-ti schimbi total conceptia si campul de vizibilitate in sex big_smile

fucking perfect...

#10 2011-05-30 22:13:41

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Perfect de acord cu luis  tummenupp
Adica nu ti-ar fi putintica rusine dupa toate lucrurile enumarate care ti le face ea tu sa reactionezi in felul in care ai facut-o iar apoi sa vi si sa zici  ca nu stii cum sa o convingi sa se intoarca la vechile obiceiuri ? Sincer iti compatimesc putin prietena, iti face toate placerile , iar tie iti e jena sa ii ceri niste scuze ? Oare meritit tu tot ce iti face ? >tongue

#11 2011-05-30 22:30:17

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nici nu a mai intrat lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#12 2011-05-30 22:33:05

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Wow. Esti un mare norocos ca nu ti-a zis adio si la ne-revedere. Si un mare norocos ca pana acuma accepta sa nu o saruti, dupa sex oral/ terminat pe fata? E o chestie de bun simt, pararea mea, si cine vrea sa fie cu un tip care nu are bun simt? Ma rog, daca vrei sa dregi lucrurile, multe scuze sincere, admiti ca a fost o prostie chestia ca e "doar pentru fete", ii spui ca nu mai functiona creierul dupa orgasm, etc, si ca de acuma inainte nu o sa se mai repete....

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#13 2011-05-30 22:34:56

denise_dd
Full member
Site

k?reste a scris:

Nici nu a mai intrat lol

tummenupp Bine punctat ! rotfl

#14 2011-05-30 22:42:18

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

denise_dd a scris:

k?reste a scris:

Nici nu a mai intrat lol

tummenupp Bine punctat ! rotfl

La cum i-ati dat peste nas ce o fi zis " Doamne chiar am dat-o in bara si fata mea nu e tampita" big_smile Sper sa fie si continuarea " as face bine sa indrept asta" smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#15 2011-05-30 23:07:55

denise_dd
Full member
Site

Oare ? Probabil e genul ala de tipi care vor muuuulte , insa nu stiu sa aprecieze nimic .

#16 2011-05-31 23:41:13

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

jenelmartin a scris:

Salutare tuturor. Sunt nou pe acest forum si sper sa ma ajutati in solutionarea problemei pe care o am cu prietena mea. Azi dimineata am facut dragoste in mod normal ca in fiecare zi, iar cand a trebuit sa termin m-a rugat sa imi dau drumul pe fata ei. Am facut asta de mai multe ori. dar in aceasta dimineata dupa ce am ejaculat pe fata....prietena mea, in gluma m-a sarutat murdarindu-ma de sperma pe fata. eu am reactionat intr-un mod nu tocmai placut pentru ea....aratandu-ma scarbit de acest lucru. ea s-a suparat pe mine si ne-am certat putin...deoarece eu i-am spus ca doar fetele fac asta dupa ce mi-a zis ca doar ''e sperma mea''. ca atare, dupa acest eveniment prietena mea mi-a zis ca nu vrea sa imi mai faca nici sex oral, nici sa ma lase sa termin pe fata ei si nici sa inghita. Vrea sa facem dragoste normal, nu e suparata pe mine, ma iubeste...doar ca nu mai vrea lucrurile enumerate mai sus. Ce este de facut? Cum as putea sa o conving sa se razgandeasca. Astept parerile voastre. Va multumesc.

Spunei ca chiar daca e sperma ta nu inseaman ca trebuie sa o gusti/simti pe tine. La fel e si urina si cu toate astea nu inseamna ca e o placere sa te pisi pe tine. Prin urmare spune-i ca iti pare rau daca ai reactionat prea urat dar ai fost socat. Si gandeste-te bine daca pe viitor esti dispus sa accepti asta sau nu. Ii spui daca esti de acord pe viitor sau nu cu asta si incercati sa va bucurati de relatie... Daca te iubeste o sa te inteleaga si o sa-ti accepte scuzele... daca nu eu zic sa nu stai dupa p***a ei doar pentru ca si-o trage cu tine. Inteleg ca sunteti tineri si inca mai experimentati cu cate una alta... deci ar trebui sa fie ceva ce poti sa faci si tu pt ea, lucru care ea sa aprecieze.

PS: Daca ii place sa faca sex oral o sa-ti mai faca, metoda asta de a ameninta cu restrictionarea beneficiilor mi se pare puerila. Nu e singura fata pe pamant inca.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#17 2011-05-31 23:53:29

denise_dd
Full member
Site

Nu sunt chiar deacord cu tine wink Poate doar pentru simplu fapt ca sunt fata . Adica crezi ca ei ii convine sa iti faca nevoile pe ea ? E diferenta intre urina si sperma ...

#18 2011-06-01 00:01:47

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

denise_dd a scris:

Nu sunt chiar deacord cu tine wink Poate doar pentru simplu fapt ca sunt fata . Adica crezi ca ei ii convine sa iti faca nevoile pe ea ? E diferenta intre urina si sperma ...

Daca practici Watersports nu mai e asa de mare diferenta intre urina si sperma. Si aici e vorba de ceea ce prefera un om. Nu inseamna ca trebuie sa-i placa sa aibe sperma sa in gura... defapt cred ca daca era ok cu asta isi sorbea rezultatul dupa fiecare masturbare, macar e un meniu sanatos. Sunt de acrod ca nu ar fii trebuit sa reactioneze violent (verbal sau fizic). Dar faptul ca s-a intamplat nu inseamna ca fata e curata ca lacrima.

Ca idee, chiar daca un barbat zice sau nu, sau daca realizeaza sau nu, in timpul sexului (de orice fel) se produce un power exchange (goole it daca nu aveti idee ce e). Prin urmare mi se pare perfect normal ca lui sa nu-i convina asta, la fel cum mi se pare perfect normal ca o tipa sa fie ok cu a primi sex oral in timp ce ea nu presteaza in schimb. Prin urmare ceea ce se intampla in pat nu presupune reciprocitate totala.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#19 2011-06-01 00:04:39

denise_dd
Full member
Site

Dar as putea sa pariez ca tipul asta nu are mai mult de 16 17 ani si ca in fata asta nu a gasit decat un prilej de a avea parte de sex  la orice ora din zi si din noapte . Eu nu as accepta reactia asta wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.