|
Nu esti logat.
Problema!!! Need Help#1 2011-05-30 18:57:13
Problema!!! Need HelpSalutare tuturor. Sunt nou pe acest forum si sper sa ma ajutati in solutionarea problemei pe care o am cu prietena mea. Azi dimineata am facut dragoste in mod normal ca in fiecare zi, iar cand a trebuit sa termin m-a rugat sa imi dau drumul pe fata ei. Am facut asta de mai multe ori. dar in aceasta dimineata dupa ce am ejaculat pe fata....prietena mea, in gluma m-a sarutat murdarindu-ma de sperma pe fata. eu am reactionat intr-un mod nu tocmai placut pentru ea....aratandu-ma scarbit de acest lucru. ea s-a suparat pe mine si ne-am certat putin...deoarece eu i-am spus ca doar fetele fac asta dupa ce mi-a zis ca doar ''e sperma mea''. ca atare, dupa acest eveniment prietena mea mi-a zis ca nu vrea sa imi mai faca nici sex oral, nici sa ma lase sa termin pe fata ei si nici sa inghita. Vrea sa facem dragoste normal, nu e suparata pe mine, ma iubeste...doar ca nu mai vrea lucrurile enumerate mai sus. Ce este de facut? Cum as putea sa o conving sa se razgandeasca. Astept parerile voastre. Va multumesc. Offline #2 2011-05-30 18:59:22
Re: Problema!!! Need HelpSerios ? Vrei sa o faci sa se razgandeasca ? Dupa ce ea saraca s-a simtit in ultimul hal dupa faza de dimineata ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-05-30 19:01:56
Re: Problema!!! Need HelpFoarte urat din partea ta Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-05-30 19:02:47) Offline #4 2011-05-30 19:04:33
Re: Problema!!! Need HelpCe scuze? Eu nu i le-as accepta sa fiu in locul ei. Femeia e buna doar sa o manjesti tu de secretii corporale, atunci e perfecta. In momentul in care din greseala ajung pe tine e murdara si scarboasa, nu? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-05-30 19:05:33
Re: Problema!!! Need Help
Da,ai dreptate, imi face placere sa imi dau drumul pe fata ei. Si ei ii facea placere sa imi dau drumul pe fata ei. Dar dimineata am fost putin socat de ceea ce s-a intamplat...de faptul ca m-a murdarit cu sperma. Si ne-am contrazis...ea a zis ca suntem toti egali...eu ca doar fetele ''se joaca cu sperma'' M-a luat prin surprindere. daca mi-ar fi spus in prealabil as fi acceptat intr-un alt mod. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-30 19:17:41
sincer, in locul ei ma ofticam exact la fel (sau mai rau). si poate nu pentru faptul in sine ca ai facut mutre (ca nah, ai fost luat prin surprindere si poate nu ti`ai dat seama pe moment) cat pentru mentalitatea asta de "doar fetele ..." aka "sunt baiat, deci superior". Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2011-05-30 19:21:27) If you take it personal, that's ok! Offline #7 2011-05-30 20:05:32
f bine zis, pestoaico si eu gandesc la fel... nu pt ca as fi f suparacioasa sau feminista, dar asemenea gest e impardonabil.... adica el sa nu se murdareasca ca o fi scarbos pt el, da pt fata e normal. doamne, ce mentalitate. si scuze, dar esti egoist. te gandesti ca n`o sa iti mai faca sex oral, dar nu te gandesti la cum s`a simtit. poate ca par fatalista, dar daca prietenul meu mi`ar face asemenea gest, eu n`as mai avea ce vb cu el. pt ca faptul ca s`a scarbit cand a simtit sperma pe fata, spune multe despre caracterul lui.... in sensul ca se considera superior femeii pt ca pt ea nu e scarbos, dar pt el e. Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-05-30 20:06:40) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #8 2011-05-30 20:47:37
Re: Problema!!! Need HelpCer scuze dar parerea mea e ca cineva care are creer nu ar fi facut ce ai facut tu Niciodata. Dat fiind insa ca nu mai e nimic de schimbat eu zic sa iti stabilesti pentru tine prioritatile si ceea ce pentru tine conteaza cu adevarat si doar dupa ce realizezi ca ai gresit, cauti ceva cuvinte frumoase pentru ea ... In locul ei nu te iertam in viitorul apropiat, daca ea totusi isi gaseste puterea si o face - apreciaza asta si data viitoare gandestete de doua ori. Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #9 2011-05-30 22:06:12
Re: Problema!!! Need Helpjenel-e... fucking perfect... Offline #10 2011-05-30 22:13:41Re: Problema!!! Need HelpPerfect de acord cu luis Offline #11 2011-05-30 22:30:17
Re: Problema!!! Need HelpNici nu a mai intrat ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #12 2011-05-30 22:33:05
Re: Problema!!! Need HelpWow. Esti un mare norocos ca nu ti-a zis adio si la ne-revedere. Si un mare norocos ca pana acuma accepta sa nu o saruti, dupa sex oral/ terminat pe fata? E o chestie de bun simt, pararea mea, si cine vrea sa fie cu un tip care nu are bun simt? Ma rog, daca vrei sa dregi lucrurile, multe scuze sincere, admiti ca a fost o prostie chestia ca e "doar pentru fete", ii spui ca nu mai functiona creierul dupa orgasm, etc, si ca de acuma inainte nu o sa se mai repete.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #14 2011-05-30 22:42:18
La cum i-ati dat peste nas ce o fi zis " Doamne chiar am dat-o in bara si fata mea nu e tampita" Sper sa fie si continuarea " as face bine sa indrept asta" ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #16 2011-05-31 23:41:13
Spunei ca chiar daca e sperma ta nu inseaman ca trebuie sa o gusti/simti pe tine. La fel e si urina si cu toate astea nu inseamna ca e o placere sa te pisi pe tine. Prin urmare spune-i ca iti pare rau daca ai reactionat prea urat dar ai fost socat. Si gandeste-te bine daca pe viitor esti dispus sa accepti asta sau nu. Ii spui daca esti de acord pe viitor sau nu cu asta si incercati sa va bucurati de relatie... Daca te iubeste o sa te inteleaga si o sa-ti accepte scuzele... daca nu eu zic sa nu stai dupa p***a ei doar pentru ca si-o trage cu tine. Inteleg ca sunteti tineri si inca mai experimentati cu cate una alta... deci ar trebui sa fie ceva ce poti sa faci si tu pt ea, lucru care ea sa aprecieze. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #18 2011-06-01 00:01:47
Daca practici Watersports nu mai e asa de mare diferenta intre urina si sperma. Si aici e vorba de ceea ce prefera un om. Nu inseamna ca trebuie sa-i placa sa aibe sperma sa in gura... defapt cred ca daca era ok cu asta isi sorbea rezultatul dupa fiecare masturbare, macar e un meniu sanatos. Sunt de acrod ca nu ar fii trebuit sa reactioneze violent (verbal sau fizic). Dar faptul ca s-a intamplat nu inseamna ca fata e curata ca lacrima. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|