Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 7-33
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 7
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Inainte de toate sa las pastilele, sa ne gasim de munci si apoi ne punem si pe bebe.
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata
Si Maria a dormit astazi pana la 9 si la 11 jum s-a cerut din nou la somn. A fost obosita dupa ce a alergat aseara atata Pun imediat poze la topicul nostru.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
neata ce norocoase sunteti cu bebei asa "somnorosi" , la noi daca apuca 8 .45 dam petrecere
sa va povestesc ce face tanarul meu in biserica azi , m-am dus sa il mai impratasesc si eu , daca am tot fost la curte, nu am mai dat cu nasul prin biserica .Intru eu cu tanarul, isi scoate baiatul basca exact la usa bisericii ( pura INTAMPLARE< atunci i-a venit lui sa scape de ea), o doamna de varsta a 3a..."bravo, ce frumos te-a invatata mama"..."EU ma umflu in pene, savurand o lauda NEMERITATA". Ajungem la altar, si incepe corul sa cante...ceva, eram in plina slujba, baiatul meu , simte ritmul melodiei si incepe sa danseze , cu mana pe sus ( cu degetul aratator, ca in filmuletul de la topic)....preotul ( cel ce l-a botezat) zambea...babele se uitam cam chioras...se termina "melodia" si andu apluada....radeam pe infunadate, o vecina la fel...Luam sfanta impartasanie si plecam f fericiti ...
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
Sa nu te astepti sa te salut!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ally, e clar, andu si cris is frati cris danseaza si pe clopote tot spre oroarea babeor si deliciul meu
noi cu muzica am patit alta... cris cand aude muzica zice "lili-lilu" (=trilulilu, ca eu ii ziceam mereu ca ii pun trilulilu sa cante)... si arata cu degetul "sursa" de muzica. bai si trecem intr-o zi intr-un parc peste o gasca de "duri", rasi in cap, "baieti rai", care ascultau hip hop la mobil. cris, aratandu-i cu degetul: "lilu-liluuuuu" radeam duop-aia cu tat-su, ii ziceam ca spre binele integritatii noastre fizice, sa nu mai zica liluilu la baieti duri rasi in cap, ca ne-o luam
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Allyna Kata, ma deprima cartea aia. Cand imi dau seama ce credeam cu ceva timp in urma si ce am facut la inceput cu Ana, ma simt vinovata. Acu' m-apucai si de investigatii psiho. Caut explicatia pt problemele mele in frageda copilarie Aaaaa, si cred ca putem gasi si motivul pt care unii dintre sotii nostri inca mai vor tzatza de la mamica lor: nu au fost alaptati cat aveau nevoie si nici tinuti in brate. Asta e cu ras si plans.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- ally_na
- Hero member
garga, si restul bine ca va inveselim
adina sotul meu nu a fost alaptat nici o zi, si trimis de la osaptamana la bunici....dar ii dau eu tzatza cata nevoie are, numai sa nu vad "gandaci" prin casa
si noi avem biserica langa bloc si clopotele sunt startul la masinuta cu muzica
kata e clar, noi cu babele voi cu "suparatii "....
referitor la carte , si eu in primele 2 saptamani am incercat sa " fac ca lumea", nu lua brate f des, lasa-l sa mai bazaie, nu mai legana copilul, alapteaza din 3 in 3 ore, si dupa 10-11 zile de cand am iesit din spital am zis STOP, copilul meu nu mai plange voit, sa isi creasca altii copilul asa, ( si si'l cresc , sa il lase sa planga si etc)eu nu l-am facut ca sa il fac sa planga, au altii timp in viata asta sa il faca sa sufere suficient.
am o amica ce imi povestea ca intr-o ( noapte) isi aude baiatul de 6-7 luni ca bazaie si asteapta 10 min sa vada dc se linisteste, ok copilul se culca la loc si dimineata il gaseste dormin asa in semi fund, ptr ca era bagat intr-un sac de dormit...Am explodat si i-am zis de la obraz , esti diabolica, daca avea nevoie de ceva, il musca ceva, astptai pana dimineata ???, raspunsul.." de aia doarme al tau cu tine in pat, te joaca cum vrea el"...OK....go,go,go...de atunci nu orea mai vorbim
azi sotul isi aducea aminte ca a plecat la munte in cls a 12 a si nu i-au ajuns banii si a rabdat pana a ajusn acasa de foame. etc, si l-am intrebat " de ce nu ai sunat acasa?" si rapunsul a fost" pai nu imi mai trimte-au bani , chiar dc muream de foame, probabil ma si ceertau ca i-am cheltuit "...minunat
Eu nu inteleg astfel de oameni , ma iertati cele ce ganditi la fel.
Asa e si cu soacrele egoiste, nu pot sa cred ca ele nu constientizeaza ca fac rau in viata fiului lor, in casnicia lor, dar ele merg innainte , de aia eu de multe ori refuz sa ma mai cert, enervez cu al meu ptr ei, Ea suna si apoi traieste bine, si la noi erau nervi si tensiune...asa...sa fie fericita, dupa cum se vede, Costin are amintiri urate...eu am frumoase
Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-06-19 14:50:48)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Alyna, e mai ussor acolo unde barbatulxoopereaza si isi pune sotia pe primul loc. Ma bucur ca la voi eok.
Cat despre mamicile astea care gandesc la modul "nu face plodul ce vrea el cu mine", pacat ca au copiii aia.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Soacrata nu e normala. Ce treaba are ea cu caruciorul. Ca e cu 10 cm mai mic ??? Ete ca se poate ai mai rau. Cat despre carut... Nu pot sa mi dau eu cu parerea pt ca am o porcarie de carut luat de la cineva.
- ally_na
- Hero member
myla..eu am avut carutul asta ...
Carucior Peg Perego Uno - pliere tip "carte": inchis se mentine vertical Caruciorul Peg perego Uno este un carucior cu maner reversibil care se transforma in landou! Capotina caruciorului este prevazuta cu fermoar si se transforma in parasolar. Invelitoare de picioare din 2 parti: protectia laterala ? pentru pregatirea landoului, protectia anterioara detasabila care se fixeaza cu fermoar pentru a inchide landoul. Manerul caruciorului Peg Perego Uno este reversibil, reglabil in inaltime, dotat cu frana manuala si suport pentru bauturi. Spatar reglabil in mai multe pozitii (pana la pozitia orizontala) si suport de picioare reglabil in 2 pozitii. Dispune de sistem de prindere automat al cosului auto Primo Viaggio Tri-Fix (cosul auto Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix se achizitioneaza separat). Tavita poate fi atasata barei de protectie, care este reglabila in lungime. Centurile de siguranta in 5 puncte asigura copilului "libertate de miscare" Rotile anterioare cu diametrul de 17,5 cm sunt pivotante/fixe Rotile posterioare ale caruciorului Peg Perego Uno au diametrul de 26,2 cm si sunt dotate cu frana centralizata pe maner. Caruciorul dispune de un cos amplu pentru accesorii, cu sistem de ridicare si coborare. Pliere "carte", inchis se mentine vertical. Manere laterale pentru transport.
Dimensiuni desfacut: 105 x 102.5 x 60.5 Dimensiuni pliat: 91 x 37.5 Greutate: 10.3 kg
e pus si la Bazar... auzi cine merge cu copilul afara? tu sau ea??? cine a dat banii pe el? voi sau ea...ce se tot baga atat....??
si in primul rand ..AL cui e copilul????
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
myla
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
erau si mai mici acolo..si nu am vrut..avem unul imprumutat si asta e mare..landoul. ea vrea ca asta.mie nu imi place ca e prea mare si prea greu..si nici rotile nu se intorc..cand fac la dreapta trebuie sa apas si sa`l ridic ...ma apuca nervii..cand am plecat de acasa a zis "vezi sa fie ca asta" si am luat de care am vrut.. l`am luat din banii nostri nu din banii ei..dar nu`i convine ca asta a costat mai mult decat ala.. are BANI scris pe frunte !!! sa nu cumva sa cheltuim banii.. imi vine sa`i dau cu carutul in cap... eu o sa ies cu el dar se bat care din ele sa iasa cu el la plimbare..cumnata`mea..soacra`mea..si vezi doamne ea vrea carucior calumea..ete sanky.................................... am zis ca nu mai iese cu nimeni si gata..sa`si faca copii.. cam ca asta e..difera culoarea si mici chestii..nu pot sa`i fac poza ca l`am demontat. http://www.e-kociky.sk/?820,hornet Blue
Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-06-19 16:29:33)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|