Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 7-82
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 7
Daria Ioana - 06.08.2010
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
asa ma patiti si eu sanca acum 2 zile, i-am facut supa din legume maruntite, maruntite, si a 2-a zi le-am vazut in caca...
9 ani de copilarie ....
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Kata, multumesc! Sa stii ca deja ma gandeam ca dupa 6 luni voi incepe diversificarea si in timp va avea nevoiie fata de lap-te mai putin. Si ma intrebam singura ce fac eu cu atata lapte, ca de scos cu pompa...e nevoie mare, dar de curs singur curge... Inseamna ca trebuie sa iau toate etapele asa cum vin ele. Pupici la Crisu!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
adina, kata multumesc de raspuns. intentia mea nu era neaparat de a o face sa pape bucati ca na.. abia avem 2 dinti si unu care acum creste.. insa eram happy ca gasisem o metoda sa o pot face sa manance si ea ceva insa bag de seama ca nu e ok
Daria Ioana - 06.08.2010
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Pucca, fata, du te linistita la biserica si da le naibi de babe. Asa imi ziceau si mie, ca sa fac eu la bis pt ca mamele nu treb sa mearga. Nu zau !!! Si tot soacra mea imi zicea ca la botez mama nu e importanta. Vorba ta, planta... Si ca tot ne apucaram de barfit soacre(foarte urat !!) ma gandeam ieri... Cum de le detestam le ele asa mult in timp ce ii iubim pe baietii lor ? Mi se pare si ciudat si firesc in acelasi timp.
Lasand soacrele in pace, copilul meu doarme de 2 ore nu mi vine sa cred. Doamne ajuta !!
Pupam Maria mica care nu papa
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
ginut, nici eu nu vad alergie, daca deja au si punga de apa...fuga la infectioase ( de unde esti? ) are febra ceva??
flow vacanta placuta si pupici lui carol , facem gasca de metalisti ce frumos , cu cortul si noi visam asta, pentru la anu
kata imi pare rau ptr geloziile matzei, episodul la care am fost eu martora a fost "horor" si nu povestesc ptr a nu speria lumea , ideea este ca pisica respectiva avea puisori de cateva zile si a reactionat groasnic
mariuca si te intelegem, si noi suntem in greva din cauza dintilor
czuk superb avatar
la multi ani garga si pupacim
dariuca si tie un pusi vai ce pupaciosi suntem azi
fara febra, cu maraiala , suparati ca poua afara si nu putem sa iesim, i-am adus toboganul in casa si se da in el catelul ( spre disperarea mamei mele) doarme inchesuit in balansoarul lui andu
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
fetelor,voi spuneati de cineva care vinde pampersi mai ieftin??sau visez??
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
pucca_pucca89 a scris:fetelor,voi spuneati de cineva care vinde pampersi mai ieftin??sau visez??
apropo de pampersi.....am fost azi in carrefour sa luam " chiloti" si este o promotie daca cumperi pampers si un pachet de servetele primesti 2 cupoane pe care le razuiesti si poti castiga un autocolant/un pachet de pampers/o paturica cocolino......noi am castigat 2 pachete de pampers cu cate 21 de buc fiecare .....m-am scos ca de cand cu olita ii pun la strumf pampers doar in somn si cand mergem in vizite
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Eu am castigat paturica...e foarte draguta
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
buna ! offf...eu iar intru tarziu... vad ca fiecare cu problemele lui...asa si eu cu ale mele...eu ma tot ciondanesc cu al meu de cateva zile in privinta botezului,eu vreau o dat asi el alta data si nu cadem de acord....pe mine m aenerveaza cel mai mult ca atunci cand vrea el,de fapt atunci ar vrea socru-meu ca-i pica lui cel mai bine..si dincauza asta eunu vreau atunci...pai ce..ori fac botezu cand imi pica mie bine,...ori nu mai fac...
el vrea pe 13 august inainte de sf marie cand e si post si s-a dus el la biserica s aintrebe daca s eface si preotul a zis ca se face,dar eu nu vreau atunci... i-am spsu de l ainceput ca nu vreau sa isi bage nimeni nasu la organizarea botezului ca il fac eu asa cum vreau,... cica atunci cand vreau eu..n-o sa vina lumea ca se duce la nunti, ba c aunii lucreaza si tot asa...ete frate...zic dar ce eu cand am fost l anunti si botezuri m=a intrebat cineva daca imi convine data sau nu?m-am dus si gata...cand il vad asa ...dar eu i-am spus clar ca nu ma razgandesc si eu nu fac niciun botez pe 13..sa gaseasca alta data dupa 15 august,daca nu sa fie sanatos....si el tot trage d etimp ca poate ma razgandesc...cred ca asa a vb el cu el lui ca e bine...dar uite ca eu nu vreau...plus ca am fost la nu stiu cate localuri si de abia gasim data libera si el ii vine sa faca pe 13 cand e post...
si pucca cum sa nu te duci la biserica cand iti botezi copilul? c ema enerveaza lumea asta de isi baga nasu asa aiurea in treburile altora,ca doar am si eu niste specimene de genul asta...si ma apuca dracii,numai ca eu indiferent de ce zic ei,tot ca mine fac...
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
am fost si noi cu albert la pediatru..altul bineinteles care pare sa-si dea interesul..mi l-a consultat de-a fir a par,reflexe si tot tacamul si mi-a zis ca e super bine bebe,ca are reflexe bune, e activ,nu e hipoton,ca e ok doar ca e el mai micut dar ca arata bine chiar si asa ca e dezvoltat armonios,microsom a zis ca e sau ceva de genul acesta...e cu 1 kg sub limita mi-a zis ca parerea d-ei de dr ca ar trebui sa stea la 7 luni singur in fundulet ceea ce albert inca nu face,el sta doar sprijinit..acum eu am citit ca pana la 9 luni copilul tre sa stea bine si singur in fund..nu stiu ce sa mai cred..voi ce stiti? maine dim la 9 jum avem programare pt analize de sange ca vrea sa-i verifice functiile ficatului,hemoleucograma sa nu fie anemic cica,urina,examen coproparazitologic,exudat faringian,secretie nazala,uree,creatinina,cam asta citesc
acum temerea mea cea mai mare e de luatul sangelui la un bebe asa mic,voi le-ati facut analize piticilor asa mici?vreau sa stiu la ec sa ma astept maine..va rog pareri si experiente asa de nelinistita sunt de numa m-a certat ca am dat copilului fier fara analize si vigantol 4 p/zi cum mi-a dat pedi celalalt
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ddunia, imi place de pediatrul asta nou al tau ma bucur ca sunteti bine. ref la analize placut clar nu-i
ally... si episoadele ei de gelozie sunt fff urate. primul a fost cand am adus acasa un cutu mic... ea nu mai vazuse alt animal, a sarit pe el, eu l-am luat in brate si am iesit... zgariata pe tot piciorul, pana la glezna, adanc. am luat catelul si am plecat de acasa, l-am sunat pe sot sa-l anunt. mi-a pov reactia lui cand a ajuns acasa: "intru in casa... pe clanta sange, pe jos sange, nevasta nu, canele nu, matza urland a nervi di baie" si mai funny a fost ca a doua zi aveam o masa oficiala cu colegii lui de serviciu, treaba cu pretentii, io am mers imbrcata elegant, cu tocuri etc... si un picior zgariat ca-n desene animate noua ne-a fost frica sa nu-l atace pe cris, la inceput prea entuzasmata n-a fost, dar, in timp, au invatat sa se suporte
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
as vrea sa stiu de unde ii ia sange si cat dureaza toata chestiunea aaa da kata,i-am pove de episodul cu ba e faringita ba nu e ba e rubeola si m-a certat ca i-am administrat copilului o doza de antibiotic..i-am zis ca daca o cunosteam pe ea veaneam la ea din prima..dar eu am fugit la mine in oras mai aproape..dr asta e maniaca cu tratamentele homeopate..gaseste la toate rezolvare
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
a mea aseara de la 9.20 pana la 12 numai la san a stat si s-a smiorcait...si azi nu a dormit mai deloc... i-am luat temperatura si a avut 37 cu 4...apoi am mai stat un pic si a avut 36 cu 9,aia cu 37 e mare?
nu stiu de ce are brobonitele alea pe fata...sunt asa mici mici si albe asa ca pielea si cand se agita ea asa s efac rosii...o sa ma duc cu ea la dr sa o vada sa-mi zica ce sunt....cineva mi-a zis ca ar fi puncte de grasime si ca trec...eu acu nu stiu ce sunt...
mirik ,blue m abucur ca bebeii vostri sunt bine....voi p ana acum nu ati incpeut diversificarea? ati alaptat numai?
ieri a fost si sotul meu la carrefour de a luat pampers dar nu i-a spus nimeni de nicio promotie... razu tu cati pampersi mai consumi pe luna? eu cam 2 baxuri pe luna ,fiecare acate 94 de bucati....e mult? voi consumati mai putini?
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|