homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sondaj-2

#20 2011-06-13 22:26:10

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: sondaj

si pe mine ma intereseaza chestiile anti-celulita, si alte creme de corp frumos mirositoare.  nails
Aa, si daca se poate in ambalaje mai mici decat cum se gasesc acum pe piata ca ma satur de o crema pana o termin.

cora, nici eu nu cred in chestii minune anti celulita, dar  ma fac si cu aparatul de vibromasaj o data la cateva zile si vreau sa merg si la inot (ca sport). asa ca toate astea impreuna poate ar da ceva rezultate

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#21 2011-06-13 22:38:56

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Nici eu nu cred in cremele anticelulita,dar sincera sa fiu nici nu am incercat smile Eu stau departe de celulita prin sport.
Cora,pozici big_smile

#22 2011-06-13 22:43:02

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Si eu sunt interesata de cosmetice pentru ftza in general. Creme/ uleiuri hidratante, antiage etc...eu nu prea am rabdare sa ma documentez si sa-mi creez singura, folosesc numai vreo 2 tipuri de ulei. lol Ti-am vazut tenul pe la topicul de machiaj si as avea toata increderea sa cumpar. Faci produse personalizate? Adica daca eu vreau o lotiune pe baza de nu-stiu-ce, adaptezi reteta? Sau ai numai retete fixe?

#23 2011-06-13 22:44:21

Alina_sweet
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-01-10

Cora am si eu o intrebare pentru tine......o crema pentru punctele negre ai ceva?si pentru o fetita de 11 ani ai ceva ca a inceput sa aiba acnee pe fata(banuiesc ca se pregateste sa ii vina menstruatia)

multumesc mult

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

#24 2011-06-13 23:50:36

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

As vrea si eu sa iti fac facebook-ul big_smile Este chiar o super idee. Eu poate te ajut la ambalaje b-) In PhotoShop lol

Publicitate

loading...

#25 2011-06-13 23:51:33

*joy*
Insomniac member

eu la publicitate,doar e domeniul meu lol

#26 2011-06-13 23:53:25

denise_dd
Full member
Site

Ah si stiu si pe cineva care face site-uri ieftin , deci poate te ajut si cu asta lol

Suntem foarte binevoitoare big_smile

#27 2011-06-14 00:10:57

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

eu ma oferisem deja sa ii fac un business plan, dar nah, nu ma mai bag acum lol

#28 2011-06-14 07:59:12

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

oo am primit ceva raspunsuri, va multumesc fetelor puss

ioana, stiu, mersi tare mult puss cu prima ocazie ti-l dau

queen sigur big_smile sper miercuri sau joi cand termin cu licenta sa merg la profa sa le si scriu. nu sunt lungi dar tot mananca timp tongue

kath stii cate arome pot iesi? tongue eu am deja cu aroma de lamaie, de roinita care miroase super.. sunt o multime de combinatii, nici nu am apucat sa le incerc toate. ambalaje mici ar fi si indicat, ca sa nu stea 1 an in dulap, atunci chiar cred ca se strica tongue

heart fac personalizate smile daca tu vrei ceva anume, chiar daca aroma sau produsul nu se regasesc in lista mea, pot sa iti fac smile

alina pentru puncte negre din pacate cred ca nu naturistul ajuta sad doar scurb-ul (care da, il pot face eu) ins ape langa el mai trebuie si creme speciale cu AHA si BHA care deja ies din sfera bio si eventual o cosmeticiana. imi pare rau dar nu stiu daca te pot ajuta, insa am sa ma interesez si poate gasesc ceva.

denise, bianca rotfl multumesc mult tongue site-uri o pot ruga pe sora mea sa imi faca dar ma gandeam initial la un blog sau un magazin gen cele de pe okazii, ca sa am deja trafic asigurat. daca vad ca merge treaba, o sa ajung si pe site-uri.

soph rotfl stii ca oricand e binevenit ajutorul tau puss te astept sa vii saptamana asta pe la mine

PS: acum plec la munca, cand vin diseara pun si niste poze

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-14 08:00:57)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#29 2011-06-14 08:09:56

Alina_sweet
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-01-10

Multumesc mult Cora.
Spor la munca

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

#30 2011-06-14 08:58:39

*joy*
Insomniac member

Cora,un blog cred ca e cel mai bine smile
Servici usor big_smile

#31 2011-06-14 09:43:33

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

si eu as lua!!!

#32 2011-06-14 10:31:46

denise_dd
Full member
Site

Atunci iti fac un banner lol lol pentru blog rotfl

#33 2011-06-14 11:22:25

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cred ca o sa ma abonez si eu la tine la produsele astea. La inceput din curiozitate si daca chiar sunt multumita raman clienta fidela.  puss

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#34 2011-06-14 21:25:34

coraline
Addicted member

buna seara tongue multumesc mult pentru raspunsuri, insa tin sa va reamintesc ca nu incerc sa imi fac reclama prin intermediul forumului smile nu vreau sa va conving sa luati de la mine, nici sa imi prezint aici posibilele produse smile
as dori sa stiu doar opinia voastra legata de o astfel de idee, daca va surade, daca va displace, va inspira sau nu incredere, ati prefera sa luati de la o marca deja cunoscuta sau din farmacii direct.
Lucruri de genul acesta tongue In functie de raspunsurile voastre am sa vad ce dubii au oamenii, daca merita sa ma lansez sau nu.

denise, mersi mult lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#35 2011-06-14 21:31:19

denise_dd
Full member
Site

Caro cu palcere . Ai promis niste poze big_smile Eu sunt foarte curioasa lol

#36 2011-06-14 21:31:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Coraline, eu iti spun sincer ca nu as avea incredere. Nu vreau sa sune rautacios, dar as vrea sa vad niste teste sa stiu ca functioneaza, ca nu o sa imi iasa o a treia mana lol De asemenea, nu iesi pe piata cu ele pana nu stii sigur termen de valabilitate si cum trebuiesc pastrate, nu inspira incredere daca nici tu nu stii asta.

Tot asa, vezi ce norme trebuiesc indeplinite daca vezi asta ca o afacere ce vrei sa creasca.

In rest, sincer daca as putea cumpara produsele si as sti ca sunt "safe" le-as cumpara. Chiar cunosc pe cineva care si-a lansat acum cativa ani o afacere cu sapunuri naturiste si i-a mers bine o perioada (dupa nu am mai pastrat legatura).

Acuma e la moda tot ce tine de ecologic, natural bla, bla, deci coraline, daca te pasioneaza, incearca. smile Eu iti urez bafta, numai ca iti spun ca exista multe persoane ca mine care vor sa stie sigur ca ce vinzi e "safe".

#37 2011-06-14 21:34:36

coraline
Addicted member

denise, pregatesc un blog special cu niste poze si il pun smile are poze, descrieri, tot. nu, fara preturi, nu vand nimic lol

monica, multumesc mult smile asta voiam sa si aud. momentan le testez eu pe mine, pe ai mei, sa vedem daca apar reactii ciudate, daca se strica rapid, daca chiar isi fac treaba, nu o sa ma risc sa vand ceva ce nu cunosc pentru ca nu m-ar ajuta publicitatea negativa.
ma bucur sa aud asa opinii, stiu unde sa pun punctul pe i, unde sa mai lucrez smile

#38 2011-06-14 21:35:47

denise_dd
Full member
Site

Ok, atunci astept blogul puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.