|
Nu esti logat.
Sondaj-2#20 2011-06-13 22:26:10
Re: sondajsi pe mine ma intereseaza chestiile anti-celulita, si alte creme de corp frumos mirositoare. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #21 2011-06-13 22:38:56
Re: sondajNici eu nu cred in cremele anticelulita,dar sincera sa fiu nici nu am incercat Eu stau departe de celulita prin sport. Offline #22 2011-06-13 22:43:02
Re: sondajSi eu sunt interesata de cosmetice pentru ftza in general. Creme/ uleiuri hidratante, antiage etc...eu nu prea am rabdare sa ma documentez si sa-mi creez singura, folosesc numai vreo 2 tipuri de ulei. Ti-am vazut tenul pe la topicul de machiaj si as avea toata increderea sa cumpar. Faci produse personalizate? Adica daca eu vreau o lotiune pe baza de nu-stiu-ce, adaptezi reteta? Sau ai numai retete fixe? Offline #23 2011-06-13 22:44:21
Re: sondajCora am si eu o intrebare pentru tine......o crema pentru punctele negre ai ceva?si pentru o fetita de 11 ani ai ceva ca a inceput sa aiba acnee pe fata(banuiesc ca se pregateste sa ii vina menstruatia) "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-13 23:51:33
Re: sondajeu la publicitate,doar e domeniul meu Offline #27 2011-06-14 00:10:57
Re: sondajeu ma oferisem deja sa ii fac un business plan, dar nah, nu ma mai bag acum Offline #28 2011-06-14 07:59:12
Re: sondajoo am primit ceva raspunsuri, va multumesc fetelor Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-14 08:00:57) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #29 2011-06-14 08:09:56
Re: sondajMultumesc mult Cora. "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline #30 2011-06-14 08:58:39
Re: sondajCora,un blog cred ca e cel mai bine Offline #33 2011-06-14 11:22:25
Re: sondajCred ca o sa ma abonez si eu la tine la produsele astea. La inceput din curiozitate si daca chiar sunt multumita raman clienta fidela. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #34 2011-06-14 21:25:34
Re: sondajbuna seara multumesc mult pentru raspunsuri, insa tin sa va reamintesc ca nu incerc sa imi fac reclama prin intermediul forumului nu vreau sa va conving sa luati de la mine, nici sa imi prezint aici posibilele produse Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #36 2011-06-14 21:31:28Re: sondajCoraline, eu iti spun sincer ca nu as avea incredere. Nu vreau sa sune rautacios, dar as vrea sa vad niste teste sa stiu ca functioneaza, ca nu o sa imi iasa o a treia mana De asemenea, nu iesi pe piata cu ele pana nu stii sigur termen de valabilitate si cum trebuiesc pastrate, nu inspira incredere daca nici tu nu stii asta. Offline #37 2011-06-14 21:34:36
Re: sondajdenise, pregatesc un blog special cu niste poze si il pun are poze, descrieri, tot. nu, fara preturi, nu vand nimic Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|