homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sondaj-3

#39 2011-06-14 21:55:23

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: sondaj

mi-e frica insa ca daca pun blogul, o sa se considere reclama. si, dupa cum am mai spus, nu vreau sa se creada ca vreau sa fac profit de pe urma forumului.
eu astept in continuare pareri. nu va sfiiti!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#40 2011-06-14 22:38:42

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

momentan daca nu ai preturi nu cred. Macar trimite-mi un mail cu facebook-ul big_smile

#41 2011-06-14 22:40:28

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Si mie cateva pozici  rugaciune 
Eu sunt f curioasa(nu ca as vrea sa iti fur ideea,ca nu ma pricep la asa ceva  lol  )

#42 2011-06-14 22:44:58

coraline
Addicted member

denise, ai mail tongue

biannca pot sa iti dau mail cu el daca vrei tongue dar am nevoie sa iti adaugi adresa

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#43 2011-06-14 22:55:12

*joy*
Insomniac member

cora zi-mi daca esti pe faza,ca scriu repede big_smile

Publicitate

loading...

#44 2011-06-14 22:55:57

coraline
Addicted member

sunt aici tongue

#45 2011-06-14 22:57:00

*joy*
Insomniac member

Ce frumoasa o sa ma fac cu produsele corei  dance

smoke2

Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-06-14 22:58:05)

#46 2011-06-14 22:57:19

coraline
Addicted member

gata tongue

#47 2011-06-14 22:57:58

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu stiu daca are legatura dar a cumparat mami un ruj bio/ incrediente naturale si m-a lasat masca. Tine foarte mult, dar dupa o noapte in baie (baie unde nu se face baie lol deci nu era abur, ci racoare) efectiv s-a topit. si e de lao firma destul de mare nustiu

#48 2011-06-14 23:08:08

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Ce firma ? Alverde ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#49 2011-06-15 15:26:54

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

cora, incep cu sondajul:
1. am si cumparat, deci
2. am si testat
produsul a fost un sapun (ca sa-ti spun sincer, chiar la o crema nu m-am aruncat) si mi-a placut desi m-a frapat putin mirosul cu totul diferit de cel al sapunurilor comerciale.
ce vreau insa sa te intreb e urmatorul lucru: tu vrei sa vinzi produsele astea "clandestin", adica fara sa ai vreo certificare, etc? nu de alta dar lumea e cum e, sa nu te trezesti cu vreo surpriza neplacuta...
daca vrei sa-ti certifici produsele cred ca e cam dificil. pot sa-ti spun din experienta unor buni prieteni ca aici nu ai voie sa faci, de exemplu, gem de fructe de padure acasa si sa-l vinzi. practic DSV-ul iti cere masina echipata cu compartiment frigorific, salariati calificati, etc, etc, etc bang

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#50 2011-06-15 17:38:04

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

alinda a scris:

cora, incep cu sondajul:
1. am si cumparat, deci
2. am si testat
produsul a fost un sapun (ca sa-ti spun sincer, chiar la o crema nu m-am aruncat) si mi-a placut desi m-a frapat putin mirosul cu totul diferit de cel al sapunurilor comerciale.
ce vreau insa sa te intreb e urmatorul lucru: tu vrei sa vinzi produsele astea "clandestin", adica fara sa ai vreo certificare, etc? nu de alta dar lumea e cum e, sa nu te trezesti cu vreo surpriza neplacuta...
daca vrei sa-ti certifici produsele cred ca e cam dificil. pot sa-ti spun din experienta unor buni prieteni ca aici nu ai voie sa faci, de exemplu, gem de fructe de padure acasa si sa-l vinzi. practic DSV-ul iti cere masina echipata cu compartiment frigorific, salariati calificati, etc, etc, etc bang

la asa ceva ma refeream cand am scris postul trecut, cu conditiile sterile de fabricare & ambalare & co.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#51 2011-06-15 17:48:50

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Cora, vreau si eu un mail cu facebookul.Chiar sunt curioasa smile.
On: Da, as cumpara si as fi dispusa sa le incerc, ceva mai soft la inceput, un sapun, un balsam de buze, si daca as vedea ca sunt de calitate as trece si la ceva mai hardcore lol precum cremele de fata, corp etc.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#52 2011-06-15 18:20:52

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

QueenOfRoses a scris:

Ce firma ? Alverde ?

nu.iti dau mail sa nu fie...reclama..

#53 2011-06-15 18:31:50

coraline
Addicted member

alinda da, ma gandeam "clandestin" sa fie, ca sa imi fac firma am nevoie de mii de aprobari si sincer nu am banii de asa ceva. ar fi....o bisnita sa ii spun asa.

pana la urma pun blogul, daca moderatorii considera ca este reclama rog sa il stearga smile

http://nature-lives.blogspot.com/

sunt putine, dar am facut pe masura ce aveam nevoie, nu m-am apucat sa prepar tot ce imi trecea prin minte. in week-end voi face un sapun mai...special si voi updata blogul.

#54 2011-06-15 18:52:53

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Vreau sapunuri, muuuuulte sapunuri  drool

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#55 2011-06-15 18:58:43

coraline
Addicted member

yoyo lol stai sa vezi ce voi face in week-end, va fi mai exotic, mai special tongue

lala te cred, si eu am stat in dubii pana sa pun ceva pe fata. insa ador sa fac sapunuri, mai mult decat orice crema, ma pot juca mult mai mult cu fantezia tongue daca as vinde doar sapunuri as fi happy

mie imi place sa le fac apetisante, haioasa, atragatoare, speciale. nu ma vad ca bunica cu ceaunul in curte si amestecand in sapun lol

aici tin sa precizez: metoda sapunurilor este cea la rece, pentru a pastra toate proprietatile ingredientelor, nu metoda la cald, cea a bunicii la ceaun. metoda la rece presupune doar incalzirea ingredientelor pentru a le putea combina mai bine.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-15 18:59:30)

#56 2011-06-15 19:01:47

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Pai si eu am ramas "marcata" de sapunurile de genul asta de cand cumpara mama de la cineva care stia pe cineva care.. poveste lunga lol Si imi erau asa dragi, de toate culorile, si cu petale de trandafiri sau alte flori prin ele si in forma de fluturasi, gargarite si alte cele hjarta Sa nu mai zic de miros... demential!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#57 2011-06-15 19:04:26

coraline
Addicted member

stiu hjarta au un parfum extraordinar hjarta si mie imi place sa pun plante, tarate de grau, petale si frunze..... cand devin mai buna la asta voi face cu lapte si smantana ca sa fie mai catifelate hjarta la sapunui poti pune ce ai tu mai frumos si mai bun, ies dementiale. de forme trebuie sa fac rost, era sa cumpar o galetusa cu forme de nisip pentru copii ca aveau forme frumoase hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.