|
Nu esti logat.
Singur/a de sarbatori-18#324 2008-12-26 20:35:35
Re: singur/a de sarbatoriallys, noi suntem aici, asa ca nu esti singura I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #325 2008-12-27 11:21:14
Re: singur/a de sarbatoriconteaza foarte mult ca sunteti aici Offline #326 2008-12-27 11:35:53
Re: singur/a de sarbatorinici nu ma gandeam ca nu voi fi singura sa sarbatori....m-a ajutat doamne doamne si mi l-a dat pe iubitu' expect the worst , hope for the best! Offline #327 2008-12-27 11:36:01
Re: singur/a de sarbatorisi eu sunt singura de ieri; iubi vine pe 31; m-am simtit singura pt k nu am parintii mei buni; Offline #328 2008-12-27 17:18:44
Re: singur/a de sarbatorihm sunt baiat ... am voie sa postez aici ? oricum nu am ceva deosebit de zis doar sa ma plang ca de cateva luni bune sunt singur si petrec sarbatorile singur singurel nici de revelion nu am cine stie ce planuri. sincer nu simt niicun fel de bucurie ca au venit sarbatorile... ba chiar tristetea ma cuprinde de multe ori cand vad cupluri fericite cum isi fac planuri pentru vacanta si cum vor petrece timpul liber colac peste pupaza si multi dintre amici m'au lasat balta ca deh ... nu mai sunt companie prea placuta... m'am inchis in mine si zambesc mai greu si fals :-< nush ce sa zic... sper sa treaca perioada asta si sa o pot lua de la capat ... acum traiesc cu speranta ca va fi mai bine si pt mine Stai langa mine si priveste'ma Dormi langa mine si viseaza'ma Inchide lumina si aprinde'ma Rupe din tine, intregeste'ma Offline Publicitateloading...
#329 2008-12-27 17:21:55
Re: singur/a de sarbatoriasa ma simt si eu .... ...lasa k vine si vremea mea odata si odata .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #330 2008-12-27 17:33:20
Re: singur/a de sarbatori
Welcome Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #331 2008-12-27 17:44:54
las ca trece. tu ai o relatie din cate zici ... la mine situatia e pe termen nelimitat Stai langa mine si priveste'ma Dormi langa mine si viseaza'ma Inchide lumina si aprinde'ma Rupe din tine, intregeste'ma Offline #332 2008-12-27 17:49:25
Re: singur/a de sarbatorihai ca mi-ai mai ridicat moralul. mai sunt si baieti singuri. deci nu's pierduta de tot. Offline #333 2008-12-27 17:58:18
Re: singur/a de sarbatoriBa ... deci serios acum. Chestia asta ma depaseste. I cannot do anything in order to solve my problem & I feel like shit Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-12-27 17:59:14) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #334 2008-12-27 18:02:01
damn si aici a inceput sa ninga si e un geeer Stai langa mine si priveste'ma Dormi langa mine si viseaza'ma Inchide lumina si aprinde'ma Rupe din tine, intregeste'ma Offline #335 2008-12-27 18:05:49
Re: singur/a de sarbatorieu is cea mai fericita ca e ultima zi de craciun. a fost groaznic. m-am simtit oribil. in continuu am avut un nod in gat si m-am abtinut sa nu plang. de doua zile ma abtin sa nu plang sa nu ma vada mama. dar acu a plecat si am tras un bocet zdravan. ma simt putin mai bine. dar tot singura. de o ora stau cu nasul lipit de geam si ma uit cum ninge. ninge ca-n povesti si ma gandesc cu groaza ca maine n-am sa am cu cine sa ies la sanius. dar mai bine ma bucur acum ca ninge ca-n povesti si am sa vad maine ce oi mai face. Offline #336 2008-12-27 18:09:02
Re: singur/a de sarbatoriYou got that right ally. Si ideea e in cazul meu, situatia asta incepe sa se permanentizeze ... Oh, sweet sister mother or mercy ... ease our pain, please Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #337 2008-12-27 18:14:30
Re: singur/a de sarbatorihaideti, dragelor! fruntea sus! frumos e sa ai pe cineva langa tine mereu, nu doar de sarbatori! dar daca nu e nimeni inseamna doar ca nu a aparut inca aceea persoana care sa merite locul de langa insa de aparut va aparea! de asta sa fiti sigure! eu pun pariu ca astea vor fi ultimele sarbatori pe care le veti petrece singure! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #338 2008-12-27 18:16:06
Re: singur/a de sarbatorisper sa ai gura pocita lucia. Offline #339 2008-12-27 18:17:34
Re: singur/a de sarbatoriMultumim pentru incurajari, lucia Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #340 2008-12-27 18:32:59
Re: singur/a de sarbatoripocita? yo stiam aurita Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #341 2008-12-27 20:43:27
Re: singur/a de sarbatoripocita/aurita tot acolo e expect the worst , hope for the best! Offline #342 2008-12-27 21:03:12
Re: singur/a de sarbatorihaideti mai si ce daca sunteti singuri de sarbatori? nu aveti familii, prieteni? si eu sunt singura si credeam ca o sa fie super naspa dar pana la urma chiar a fost ok...de revelion inca nu stiu ce o sa fac dar gasesc eu o modalitate sa ma simt bine! trebuie doar sa vreau! la mine anul trecut a fost prima data cand aveam pe cineva de sarbatori si sincer nu pot sa zic ca a fost atat de deosebit...de tipul cu care eram atunci m-am despartit si ulterior mi-am gasit alt prieten, dar nu a mers si desi puteam foarte bine sa o lalaiesc doar de dragul de a nu fi singura de sarbatori, am preferat sa tai raul de la radacina! so.........relax people si bucurati-va de sarbatori chiar daca sunteti singuri...nu e un capat de lume...hai sa fim optimisti si sa ne gandim ca la anul pe vremea asta o sa fim toti cei care scriu la acest topic in bratele cui trebuie! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|