|
Nu esti logat.
Singur/a de sarbatori-20#362 2008-12-27 21:34:03
Re: singur/a de sarbatorihai ma ca o sa stea cu tine! daca nu....e porc! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #363 2008-12-27 21:34:27
Re: singur/a de sarbatoriasta zic si eu....acum sa vedem expect the worst , hope for the best! Offline #364 2008-12-27 21:44:43
Re: singur/a de sarbatoriehe! aveti grija! de cate ori zic eu ceva ca asa simt...se intampla!si acum am zis-o ca asta am simtit si a fost si din tot sufletul. deci astept invitatii la nunta! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #365 2008-12-27 21:54:31
Re: singur/a de sarbatorilucia in legatura cu mine? e de bine cu tipul asta? expect the worst , hope for the best! Offline #366 2008-12-27 21:57:44
Re: singur/a de sarbatorihai mai oana_...nu sunt mama Omida I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#367 2008-12-27 21:58:41
Re: singur/a de sarbatoriexpect the worst , hope for the best! Offline #368 2008-12-27 22:10:33
Re: singur/a de sarbatoriiubita, in cazuri d-astea nu se bea! in cazuri d-astea iti revizuiesti pozitia, te pui tu pe primul loc pentru tine, iti schimbi coafura, culoarea la par, felul in care te machiezi, eventual iti cumperi ceva nou de imbracat si cand revine gaseste o noua "tu" ceva mai detasata si care nu va mai fi afectata de chestii d-astea! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #369 2008-12-27 22:17:50
Re: singur/a de sarbatori
Pot sa iti zic ca nu crema antirid Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #370 2008-12-27 22:22:36
Re: singur/a de sarbatorinu te rupi...incepi sa te detasezi, asta iti va da posibilitatea pe viitor sa te desprinzi mai usor...in 2 ani trebuia sa nu mai fie o pseudo-relatie! stii unde gresim noi femeile? ca ne imaginam si ne spunem si ne autoconvingem ca nu putem trai fara ei! si nu e asa deloc! dar ne lasam pe noi, ne apuca cheful sa credem ca suntem facute in special si in principal pentru viata de familie, pentru un barbat si un copil...si chiar daca ceea ce se intampla ne da dreptate sa credem ca asa e , pentru o perioada, pana la urma ajungem sa fim dezamagite si suparate pe noi ca nu am realizat mare lucru pentru noi ci doar ne-am dedicat altora. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #371 2008-12-27 23:24:57
Re: singur/a de sarbatoriAre sens pentru ca tu il iubesti poate mai mult si decat esti dispusa sa recunosti fata de tine. Si pentru ca limitele pe care el le-a pus relatiei voastre nu te-au lasat sa intri in vartejul ala al relatiei unde sunt certuri/discutii de o anumita factura, unde iti faci ganduri, ai asteptari si automat dezamagiri. Si e mai simpla o astfel de relatie... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #372 2008-12-28 00:28:03
Re: singur/a de sarbatoridar el unde e? si dc zici ca se poate termina totul....ca ai vb asa ambiguu Offline #373 2008-12-28 00:36:36
Re: singur/a de sarbatorise poate termina si daca ati fi casatoriti...daca nu va e dat sa fiti impreuna nu va e...fie ca sunteti casatoriti sau nu Offline #374 2008-12-28 15:55:36
Re: singur/a de sarbatoribun dar cu mine cum ramane? sunt inca singur si dornic de cunoastere Stai langa mine si priveste'ma Dormi langa mine si viseaza'ma Inchide lumina si aprinde'ma Rupe din tine, intregeste'ma Offline #375 2008-12-28 17:02:15
Re: singur/a de sarbatoriDoamne ce aiurea a fost Craciunul asta....in ziua de Craciun am vb cu fostul la telefon....k aproape in fiecare zi pt k in continuare ma cauta...si am plans o groaza...apoi de vineri pana azi ai mei au fost la bunici...si chiar am ramas sg de tot...si vineri seara stateam si boceam la filme de Craciun....m-a invitat sa ne vedem dar nu am vrut...pt k iar ajungeam sa dezgropam trecutul si iar plangeam si deja nu mai pot....i-am zis k poate iesim mai incolo dar ca amici si atat...aseara macar am fost cu o prietena in oras si m-am mai relaxat...el zicea k o sa ma sune sa vada daca iesim dar nu a facut-o...in schimb m-a sunat azi si cand a auzit k am iesit cu o prietena s-a enervat k ies cu ea dar cu el nu am vrut...pe el nu l-am sunat...k el e prost k ma tot cauta si eu nu vreau sa ne impacam....offff.....vreau si eu sa uit tot mai repede si sa fiu fericita.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #376 2008-12-28 17:17:57
Re: singur/a de sarbatori
Poti oricand sa iti faci cont pe matrimoniale.ro Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #377 2008-12-28 17:51:37
Re: singur/a de sarbatorinu fi rea kdeea expect the worst , hope for the best! Offline #378 2008-12-28 18:14:54
Re: singur/a de sarbatoriSorry. Just kiddin`. Te rog sa nu te superi pe mine gab0624 Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #379 2008-12-28 18:16:29
Re: singur/a de sarbatorimatrimoniale . ro zici ??......ia sa vad io .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #380 2008-12-28 18:31:41
Re: singur/a de sarbatoriUmm ... nu stiu daca exista, eu am zis asa, ca idee Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-12-28 18:32:17) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|