Un caz in care-mi logica da gres
- cristi_vasile
- New member
- Inregistrat: 2011-06-22
Un caz in care-mi logica da gres
1.Acum cateva luni,ma bag in vorba pe mess cu o fata,habar am de unde luasem id ei.Ca fapt divers,fata are 21 de ani si 9 luni,e anul 3 la ase,nu iese in cluburi,discoteci,mai mult sta in casa si citeste.E pasionata de matematica si istoria religiilor.Arata destul de bine dpdv fizic.Toate bune pana aici.
2 Inca de la prima conversatie fata isi varsa sufletul in fata mea:imi spune ca e virgina,ca nu a avut niciodata vrun prieten,nu s-a sarutat vreodata cu vrun baiat,nu a atins-o niciodata vrun baiat,"decat cu fortza,ca stii cum sunt baietii din ziua de azi" Cum explica ea problema: parintii ei au fost si sunt f exigenti cu ea si nu ii da voie sa-si faca iubit pana nu termina scoala si se aseaza la casa ei.
3.Dupa doua zile,ii cer nr de tel si mi-l da fara probleme.La tel,imi marturiseste despre temerile ei;se teme de penetrare,nu isi doreste sa fiu doatat,se teme ca o sa curga sange,se teme sa nu ramana gravida,nu doreste in niciun caz sa faca sex oral sau anal.In fine,hotaram ca dupa trei zile sa ne intalnim undeva la munte.
4.La intalnire se para ca fata nu prea e incantata de mine.Ea nu stia cum arat ca nu-mi ceruse poze.Seara,cand ne bagaram la culcare,tipa imi spune f clar ca nu e pregatita sa faca sex,totusi si-ar dori sa fie tinuta in brate si mangaiata.Asa am si facut,am tinut-o in brate si mangaiat-o pe tot corpul.M-am speriat cand,excitata fiind f tare,s-a tras din bratele mele,incepand sa planga.Daca am vazut asta,m-am intors cu spatele la ea si m-am culcat pana dimineata.
5.Aveam de gand sa n-o mai bag in seama.La despartire fata imi spune "mi-a parut bine",eu nu am zis nimic. In zilele ce urmara,fata incepu sa sune in disperare,si dimineata si seara,oricand ma puteam astepta sa sune ea.Isi dorea sa vb cu mine ore intregi.Eu i-am explicat ca nu ma mai intereseaza si ca nu am sa mai vb cu ea.Incepu sa planga f tare,ma implora cu cerul si cu pamantul sa n-o parasesc ca eu sunt singurul care o intelege,ca ea nu are cu cine vb decat cu mine etc.De mila accept sa vb cu ea.
6.Cu toate ca imi cersea prietenia,fata nu mai era dispusa sa ne intalnim si pana la urma imi zice ca nu i-a placut cum arat si de aceea a refuzat sa faca sex,totusi vrea sa ramanem prieteni.Cu trecerea timpului,constatam cu stupoare ca fata si-ar dori sa aiba un amic si sa vorbeasca cu el ore in sir la tel si pe mess exclusiv despre problemele ei.Am amenintat-o ca daca mai refuza sa ne intalnim,nu am sa mai vb cu ea.Speriindu-se fata accepta sa ne vedem din cand in cand.Tin sa precizez ca ii place sa doarma cu mine in pat,sta dezbracata in brate la mine,o mangai oriunde,dar nu vrea sa aiba vrun contact cu penisul.
7.Incep sa-mi pun intrebari.Deja intuisem ca tipa are probleme psihice destul de grave...Observasem ca pe mess,fata dadea add oricui.Dealtfel are peste o mie de id-uri.Hotarasc sa-mi fac un nou id.Imi da add.O abordez banal cu "buna,am luat id tau,bla bla".Ma dau in vorba cu ea,ii trimit cateva poze banale luate de pe net.Se pare ca ma placea.Individa deja incepu sa-mi spuna aceeasi poveste veche si de demult.O intreb daca s-a sarutat vreodata cu vrun baiat,daca a luat-o vrun baiat in brate vreodata,daca s-a tinut vreodata de manuta cu vrun baiat,iar raspunsul ei era un NU categoric.MIntea cu nerusinare.Doar stiam ce facuse cu mine.Nu stiu de ce voia sa-si construiasca o imagine de "fata neatinsa".Chiar ma luasem odata de ea pe motiv ca "sta in bratica la toti amicii ei"Fata se simti indignata si imi veni cu un raspuns tare induiosator"eu simt ca sunt un copilas,am si eu nevoie de afectiune,nu ma gandesc la toate prostiile care le ai tu in cap"In fine,mie nu mi se pare lucru prea curat sa stea in masina sau pe unde apuca, "in bratica" la amicii/cunoscutii ei.Din fata onesta,cultivata,copilaroasa si isteata,in ochii mei ramase doar imaginea unei mici mitomane cu probleme psiho emotionale.Cu toate ca pe "pizzi"le agati in cateva zile,ea dandu-se exact opusul unei pizzi,punea botul la vrajeala ieftina mult mai repede decat o pizzi.A doua zi, dupa ce imi da add,o pun la incercare si ii cer politicos nr de tel:D.Raman surprins ca mi-l dadu cu atata usurinta.Daca am vazut asa,i-am propus sa incepem o relatie,i-am bagat cateva abureli si accepta propunerea.Deja discutam cu ea despre problemele ei sexuale si cum o s-o facem prima data.Se pare ca ii placea sa aiba astfel de discutii.Imi spune din capul locului ca nu e dispusa sa faca sex oral si ca ar pune capat relatiei daca eu nu as accepta.Eu ii spun ca daca constat ca m-a mintit si ca de fapt nu e virgina,am s-o las acolo in camera si am sa plec.Asta pt ca chipurille,nu suport minciunile inutile.Fata nu se sperie,ba chiar e foarte sigura pe ea.In sfarsit,hotaram sa ne vedem in week end la o pensiune propusa de ea.
8.Fata asta mi se pare o virgina foarte usor abordabila. La cat de usor pune botul,cum de a rezistat ea sa ramana virgina pana la aproape 22 de ani? Eu am agatat-o in doua randuri,foarte usor,oare nu s-au gasit si altii mai destepti decat mine sa faca acelasi lucru? Pe cat de virgina e,se pare ca accepta foarte usor sa pice la pat.Daca prima data,i-ar fi placut cum arat,ar fi facut sex cu mine.A doua oara la fel s-ar fi intamnplat ,de data asta chiar acceptand sa faca sex pt ca ii placeau pozele care i le trimisesem. La cat de virgina si neatinsa e,cu ea mi-a fost mai usor decat cu oricare alta fata sa ajung in pat.Culmea,agatand-o de doua ori,de pe id-uri diferite. Nu stiu de ce minte atat de mult. Oare care este adevarul in cazul acestei fete? Cine/ce este ea de fapt?
P.s.Mi-e ca ma duce de nas.Ma tine in tensiune doar ca sa aiba un spoveditor.Dealtfel,cand e bagata in seama de prietenii ei,nu mai da niciun semn de viata.
Dvs ce parere aveti?
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Re: Un caz in care-mi logica da gres
parerea mea e sa-ti vezi de viata ta si s-o lasi balta. e plin netul de nebuni....
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
cristi, din ceea ce ai spus tu mai sus, la o prima vedere poate fi luata ca pe o abureala, vrajeala sau ce mnai vrei tu....dar vad ca pe tine te intereseaza extrem de mult de fata asta, chiar te macina.... vrei ceva cu ea, de incercei sa rezolvi tot misterul asta ?
- cristi_vasile
- New member
Ms de raspunsuri Dar ce ma fac cu lacrimile ei,ca mi se rupe sufletul cand o vad plangand?
Nu cred ca as putea avea o relatie normala cu aceasta fata,totusi,poate are probleme grave si as dori s-o duc la un psiholog/psihiatru.Totusi e un suflet si ar fi pacat sa-si rateze viata.
Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 10:00:29)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Subscriu la ce a zis alinda... e clar ca are probleme la mansarda. Cat despre lacrimi, nici nu stii cat de usor poate o femeie sa planga la comanda. Nu te lasa induiosat de chestia asta.
Pe de alta parte, nu inteleg cu o tipa de varsta ei, cu studii (ca nu e orice proasta) poate merge sa se intalneasca cu un tip si sa petreaca noaptea cu el dupa cateva zile de vorbit pe mess. Daca erai ceva violator/sadic/ciudat? (no offense). Nu pot sa inteleg ce vrea de fapt.
Aveam o colega in care printr-a 11a au dat hormonii de n-a mai vazut numa penisuri peste penisuri si nu stia cum sa si-o traga mai repede. Era cuminte, desteapta, cu capul pe umeri. Ce e acum? Curva. Inainte de asta avea cam acelasi comportament ca si tipa de care povestesti tu... o tona de baieti in lista de mess, conversatii gen "cum as vrea sa mi-o tragi", iesiri in club cu necunoscuti.
Eu zic sa ai grija cu ea, pentru ca nu m-ar mira sa cedeze, sa o faceti, iar mai apoi sa te acuze de viol sau mai stiu eu ce. Ia-ti masuri de precautie.
Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-23 10:11:32)
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- alinda
- Diamond member
cristi_vasile a scris:Ms de raspunsuri Dar ce ma fac cu lacrimile ei,ca mi se rupe sufletul cand o vad plangand?
Nu cred ca as putea avea o relatie normala cu aceasta fata,totusi,poate are probleme grave si as dori s-o duc la un psiholog/psihiatru.Totusi e un suflet si ar fi pacat sa-si rateze viata.
fara gluma acum, eu zic sa nu faci pe bunul samaritean ca nu e cazul.
- cristi_vasile
- New member
@Violete, Si-o fi pus ea sperante in mine,dar,in ciuda faptului ca tot imi repeta ca ea nu vrea sa aiba vreo relatie cu vrun baiat,ca nu e pregatita ca bla,bla,discutia de pe mess mi-a dovedit contrariul.Culmea,chestia asta nu s-a intamplat in real life ci pe mess. Printre altele,de pe noul id ii spuneam ca eu nu suport sa aiba amici,ca vreau exclusivitate asupra ei.Ea ma incredinta ca va renunta la toti amicii ei,daca asta ma va face fericit.Daca faza asta ar fi fost adevarata,ceva imi spune ca ea tot s-ar fi intalnit cu mine s-o tin "in bratica",in ciuda faptului ca ar fi avut iubit....Sau poate ca nu.Poate ca ar fi disparut ca magarul in ceata.
@Alinda,mi-ai dat doua raspunsuri foarte transante. Ce stii despre astfel de cazuri si nu vrei sa-mi zici? @yoyolina,ms pt sfat. Cand avea vrun examen mai greu si eu nu prea aveam timp sa vb cu ea sau nu eram bine dispus si ii vorbeam mai rece,ma acuza ca daca pica examenul,din cauza mea il va pica,deoarece "imi strici toata starea mea de bine,raule!"
Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 10:26:11)
- alinda
- Diamond member
cristi, nu stiu nimic secret despre astfel de cazuri. ma bazez pe faptul ca ai o varsta, esti om in toata firea si, mai presus de astea, iti pui si tu niste intrebari vizavi de aceasta persoana. am impresia ca fara sa vrei te-ai cam lasat manipulat de persoana asta si vad ca vrei sa te lasi si in continuare dus de nas. pe de-o parte e prea abordabila, se rasfata ("raule", etc), pe de alta parte iti spune clar ca nu-i placi dpdv fizic; ba e virgina si timida, ba are probleme cu actul sexual, ba e dezinhibata si vorbeste cu un strain despre sex. ori mie toate astea imi dau de inteles ca fie e mincinoasa, n-are ce face si-si bate joc de straini pe net, fie e dezaxata. in oricare din variante nu vad ce anume ai vrea tu de la ea sau cu ce tia-r fi de folos o relatie (de orice natura) cu ea. nu mai bine iti cauti o prietena in viata reala?
- cristi_vasile
- New member
Da,are probleme psihice.In momentul de fatza nu mai vad in ea o posibila iubita.Mi-e teama ca sufera foarte tare daca nu am sa mai vorbesc cu ea.Tin sa mai mentionez ca din cand in cand fata merge la biserica.Discutand cu un psiholog,acesta mi-a expus un posibil scenariu:
1.Si-a inceput deja viata sexuala intr-un mod neplacut (partener brutal/sex fortat), doreste sa uite incidentul sau sa reverseze incidentul la modul halucinant, mergand pana la a se crede in continuare fecioara (deja asta e psihopatologie)2.Mergand mai departe, poate a avut un avort, trauma facand-o sa caute ispasirea in fata substitutului patern, Dumnezeul crestin.3.Sufera de erotofobie, (sublimeaza libidoul in activitati ritualistice ca mersul la biserica).4.Ii place sa doarma in pat alaturi de diferiti barbati pentru a-si stapani hormonii.5.Ca sa nu se simta vinovata,isi spune singura ca e "copilas nevinovat"Nu mai are curaj sa faca sex datorita traumelor din trecut.6.Face sex ocazional,apoi cere iertare Dumnezeului crestin.Vrea sa fie alintata si sa se simta copilas pentru a se putea convinge mai usor pe sine insasi ca e pura si nevinovata.
Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 11:12:21)
- alinda
- Diamond member
pai asta pare a fi o psihoza cu adanci conotatii mistice... either way, nu inteleg ce mai vrei tu de la ea... ii spui frumos ca ti-ai facut o prietena si ca nu mai poti vorbi cu ea. case closed...
- Karina_
- Full member
- Inregistrat: 2010-12-16
Pana una alta tu alegi daca vrei sa-ti bati capul cu fata asta. Eu nu as accepta o relatie cu ea din simplul fapt ca minte cu nerusinare si scuze ca spun dar nu ti-ai pus niciodata intrebarea cat de virgina mai e daca tot vorbeste asa deschis despre sex cu oricine, da numarul oricui, are mii decontacte in lista de mess, se intalneste cu oricine dupa cateva zile de chat? Am eu un prieten care imi povestea ca el cu inca vreo 2-3 amici s-au culcat cu una si ea spunea la toti "esti primul"... si au pus botul pana cand s-au intalnit ca baietii la o bere si au povestit ce au facut cu respectiva. Te complici prea mult cu fata asta, las-o ca mai sunt si alte fete, in viata reala vorba fetelor, nu pe messenger ca cine stie peste cine mai dai.
- yoyolina
- Moderator
si pe langa asta, sa te astepti la santaje sentimentale
- cristi_vasile
- New member
Sa zicem ca am inceput sa vorbesc cu o fata de la mine de la munca. Totusi,daca as ramane fratiorul ei mai mare,ce as avea de pierdut?i
Am eu un prieten care imi povestea ca el cu inca vreo 2-3 amici s-au culcat cu una si ea spunea la toti "esti primul"... si au pus botul pana cand s-au intalnit ca baietii la o bere si au povestit ce au facut cu respectiva.
Da,dar oare,fata de care va vb nu e constienta ca minciuna se va dezvalui in momentul cand se va culca cu iubitul ei? Nu e constienta ca s-ar duce totul de rapa pt ca a incercat sa minta? De asta mi s epare mie asa ciudat cazul fetei asteia.
Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 11:27:22)
- yoyolina
- Moderator
timp si nervi, plus ca ea nu te va vedea ca pe un frate; parerea mea.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
ea ar trai cu iluzia ca esti altceva si de aici decurg consecintele. subscriu ca mai bine o uiti si o stergi din lista de messenger. cu atat mai mult cu cat esti pe punctul de a incepe o relatie cu colega de care spuneai.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-06-23 11:24:27)
- alinda
- Diamond member
cristi_vasile a scris:Sa zicem ca am inceput sa vorbesc cu o fata de la mine de la munca. Totusi,daca as ramane fratiorul ei mai mare,ce as avea de pierdut?
ai avea de pierdut timp pretios din viata conversandu-te cu o nebuna dar ce ai avea de castigat te intreb?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
probabil o constiinta impacata ... dar cu ce pret?
- alinda
- Diamond member
anca, nu vreau sa devin paranoica dar sper sa nu se dezvolte si aici un topic populat cu pilde crestine si indemnuri la salvarea sufletului. ca mie asa incepe sa mi se para
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|