|
Nu esti logat.
Seri romantice in doi pe malul marii :X-4#58 2011-06-24 23:03:49
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xma gandeam sa stam sa vedem si rasaritul... are momentele lui.. singura lui chestie e ca nu poate sa inteleaga de ce eu am nevoie uneori sa ma plimb noaptea pe malul marii ca o dementa...si nu poate sa inteleaga cat de mult ma poate relaxa...e ca un restart pt mine ca sa spun asa....intr-o seara de ex am vrut sa merg sa vad eclipsa cu el de pe plaja...eclipsa de luna care a fost...s-a suparat ca i s-a parut ca am i-am zis eu pe un ton aiurea "bine" cand a spus ca nu mergem nu am vrut sa ies cu el nici la pizza,nici sa merg la el..a venit la mine ca asa am vrut...am stat pe strada,am vazut eclipsa,am baut cate o bere si ne-am ciondanit ca la final sa ne impacam intr-un mod tare placut Ne dorim si noi Offline #59 2011-06-30 21:15:25
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xmai e foarte putin pana sambata...sper sa fie frumos afara...ca vad ca s-a stricat vremea....am niste emotii.... ... Ne dorim si noi Offline #60 2011-07-03 12:29:38
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XMna cum a fost? :> daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #61 2011-07-03 12:38:41
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xpublicul vrea detalii Do the world a favor, stay like this forever. Offline #62 2011-07-03 13:36:05
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XSe odihneste acum ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#63 2011-07-03 13:38:13
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xla cum e vremea acum, vad o seara romantica cu sosete de lana, o umbrela si un cojoc imblanit Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #64 2011-07-03 13:45:30
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xcora,in grecia la mare e asa cald si frumos noaptea.... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #65 2011-07-03 21:06:27
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xsunt online acum ... m-am odihnit si eu ... cei drept a fost cam rece...foarte rece...dar am stat amandoi aproape pana dimineata.. am baut sampanie si ne-am mozolit cu frisca ...am privit stelele si am stat de vorba linistiti ... a fost superb..si mi-a dat cadoul exact cum mi-as fi dorit eu Ne dorim si noi Offline #66 2011-07-04 03:10:01
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xsi eu asteptam (din umbra) detalii e bine totusi cand se termina cu bine sper sa am si eu o vacanta frumoasa ... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #67 2011-07-04 09:23:34
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XPai astea-s detalii? :-w daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #68 2011-07-04 20:15:41
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xun inel de aur si un buchet de flori .. pai dupa toata agitatia, ne-am retras pe malul marii la o plimbare....cand am ajuns la locul nostru i-am spus ca vreau sa ma intind...s-a uitat ciudat la mine...am scos paturica,ne-am asezat..apoi am stat in bratele lui (tremuram de frig) ne-am harjonit un pic...am scos din geanta un tub de frisca si ne-am "pictat",a mai trecut timpul,am vorbit despre una alta...apoi cand am vazut ca nu mai pot de frig am scos si sticla de sampanie... bine ca si-a pastrat temperatura si nu s-a incalzit ( ca nu avea cum) din cauza vremii nu am putut sa vedem rasaritul... dar nu-i timpul trecut... totusi cel mai frumos moment a fost la 00:00 cand stateam imbratisati si el se juca cu o mana in parul meu si a inceput un foc superb de artificii Ne dorim si noi Offline #69 2011-07-04 20:27:48
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XEu cred ca intrebarea ce sta pe buzele / tastele tuturor e daca ati facut sex sau nu Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #70 2011-07-04 20:30:24
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xmi-ai luat vorba din gura kath Do the world a favor, stay like this forever. Offline #71 2011-07-04 20:32:59
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XCe romantic! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #72 2011-07-04 20:36:08
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :X
Pai ce ne tot invartim atata in jurul cozii cu flori, artificii, sampanie? Intrebarea de baza era " a fost sau n-a fost ... sex" Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #73 2011-07-04 21:08:00
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xda,am facut dragoste si este una din acele nopti speciale Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-07-04 21:09:01) Ne dorim si noi Offline #74 2011-07-04 21:20:48
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XDo the world a favor, stay like this forever. Offline #75 2011-07-04 21:26:33
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :Xm-am ofticat ca a fost rece si nu am putut sta pana dimineata...cel putin macar sambata, vremea a tinut cu mine ca a fost frumos,nu a plouat. in schimb duminica a plouat cam toata ziulica... dar cu prima ocazie o sa ramem sa vedem si rasaritul dupa Ne dorim si noi Offline #76 2011-07-04 21:43:45
Re: Seri romantice in doi pe malul marii :XApropo de cadou ... cum ai reactionat cand ti-a dat inelul? Nu te-ai gandit ca te cere in casatorie? Sau chiar te-a cerut? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|