|
Nu esti logat.
Pauza anticonceptionale#1 2011-07-19 13:07:44
Pauza anticonceptionaleBuna fetelor. Offline #2 2011-07-19 13:22:41
Re: Pauza anticonceptionaleIn general nu se recomanda o pauza daca nu au aparut probleme pe parcursul folosirii pastilelor, deoarece organismul s-a acomodat cu hormonii, pierderea de sange pe parcursul menstrei se diminueaza si, ca atare, se reduce riscul ingrosarii endometrului...mai exact, reduci riscul de aparitie a fibromului uterin, dar si riscul de a face chisturi ovariene (prin absenta ovulatiei). Pe de alta parte, insa, dupa o folosire indelungata de a.c. poti sa faci amenoree - se subtiaza foarte tare stratul interior al uterului si nu-ti mai vine ciclul.Asadar, tu decizi, dar nu intrerupe pastilele daca totul e bine, pentru ca n-ai uzat de ele foarte mult timp. Offline #3 2011-07-20 10:09:53
Re: Pauza anticonceptionalede obicei se recomanda intreruperea anticonceptionalelor cand vrei sa ramai insarcinata sau cand ai probleme de sanatate. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-07-28 18:32:00
Re: Pauza anticonceptionaleBuna ..eu am luat 3 ani ac fara intrerupere....insa auzid in stanga si in dreapta ca e bine sa faci o pauza,....am facut . Pauza a durat 3 luni timp in care mi-am facut niste analize prescrise de ginecolog, mi-am rezolvat o rana pe col, si dupa 3 luni le-am reluat. Singura prb pe care am avut-o in cele 3 luni de pauza a fost accnea(mi-au aparut niste bubite, cosuri, pe ?gat) ceea ce eu nu am avut in viata mea.Insa acum sunt la a 2 folie si deja au disparut complet..Aaaa si menstruatia a durat ceva mai mult in periaoda de pauza(fara ac). Offline #5 2011-08-02 11:51:21
Re: Pauza anticonceptionaleam si eu o intrebare legata de acest subiect ! iubitul meu este navigator si pleaca in voiaje destul de lungi, in lunile respective eu nu iau AC, iau doar cand vine el, in lunile in care sta acasa. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-02 11:54:00
Re: Pauza anticonceptionaleE simplu: ori iei constant, ori nu mai iei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-08-02 11:56:44Re: Pauza anticonceptionaledepinde ce inseamna ca nu le iei continuu, daca o luna le iei o luna nu cu siguranta nu e bine. In general e recomandat sa le iei continuu pentru a-i da corpului timp sa se adapteze Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2011-08-02 12:25:27
Re: Pauza anticonceptionalepai ca sa va dau un exemplu mai concret, voiajul trecut prietenul meu a fost plecat 6 luni, timp in care nu am luat AC, apoi a stat 6 luni acasa si am luat ! Acum a plecat din nou in voiaj si as fi vrut sa nu mai iau pana vine ca tot cam cat data trecuta cred ca va sta ! si asa ca sa vb putin pe langa subiect, e asa greu cu distanta asta fetelor, sa nu va gasiti iubiti care pleaca des ! Offline #9 2011-08-02 12:36:36Re: Pauza anticonceptionaleparerea mea e ca da, altfel cu 6 luni luat 6 luni pauza sa nu te trezesti cand le lasi de tot cu o dereglare de toata frumusetea Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2011-08-02 12:38:27
Re: Pauza anticonceptionaleSi eu zic sa iei tot timpul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-08-08 12:46:58
Re: Pauza anticonceptionalebuna, nu stiu daca e topicul ok, dar nu gasesc si am o intrebare. ieri, duminica, trebuia sa incep o noua folie de ac novynette , am uitat sa le cumpar , are ceva daca le incep de luni, adica de azi, o singura zi intarziere? multumesc ! We live in a free woooorld, I whistle down the wind... Offline #12 2011-08-08 12:58:27
Re: Pauza anticonceptionaleTrebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile Offline #13 2011-08-08 13:28:07
Re: Pauza anticonceptionaleiar daca vrei ca menstruatia sa-ti vina in aceeasi zi ca de obicei, ia azi 2 pastile (cea de ieri si cea de azi), ca si cum cea de ieri ai fi uitat-o; daca incepi folia de azi, si iei o pastila pe zi, menstra iti va veni cu o zi intarziere fata de obicei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-08-08 15:54:56
Re: Pauza anticonceptionalemultumesc mult pt raspunsuri ! We live in a free woooorld, I whistle down the wind... Offline #15 2011-08-08 17:01:34
Re: Pauza anticonceptionaleeu mereu cand imi cumpar ac de la farmacie, mi se recomanda sa iau un hepatoprotector(nu am luat insa), cu motivatia ca sunt toxice. voi luati si asa ceva pe langa anticonceptionale? Offline #16 2011-08-08 17:13:55
Re: Pauza anticonceptionale
nu e deloc o idee rea sa iei. nu inseamna ca neaparat o sa te apere de efectele nedorite ale anticonceptionalelor la nivel hepatic, dar nici rau nu e, cred eu. Offline #17 2011-08-08 18:06:24
Re: Pauza anticonceptionalepai atunci de ce il recomanda, daca nu apara totusi de efectele nedorite ale ac la nivel hepatic? Offline #18 2011-08-08 18:33:41
Re: Pauza anticonceptionale
nu o sa te apere nimic de o tumora hepatica,descrisa la efecte adverse. la fel, toxicitatea hepatica directa nu poate fi controlata eficient de nimic. e riscul pe care ti-l asumi cand iei orice fel de medicament. totusi, un hepatoprotector nu are ce sa iti faca rau, ba din contra. doar ca nu poti sa zici ca daca iei un hepatoprotector, gata, se duc toate efectele. e doar un ajutor in plus in lupta medicamente (aproape orice fel, nu numai anticonceptionale) - ficat, lupta in care iti doresti sa pierzi cat mai putin tu. Offline #19 2011-08-08 18:47:53
Re: Pauza anticonceptionaleok, deci as putea sa iau si eu un hepatoprotector, avand in vedere ca mai iau si un tratament pt rinichi, si daca face un bine cat de mic , de ce nu. multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|