homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-23

#419 2011-07-30 10:29:54

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

neata mamici si burtici pusspuss
n-am intrat de 2 zile la voi, dar chiar nu am avut cum. ieri am fost la doctor, abia asteptam. bebe e bine, are 4 cm, are manutze, picioruse hjarta. doctorita a zis ca am un bebe tare frumusel. sarcina evolueaza bine, colul e inchis, mi-a scris ceva ce nu inteleg in totalitate " corp ... cat o portocala, globulos/g;obular" (nu inteleg tot). am 46,4 kg, 11/6 tensiune. burtica e mare dar nu din cauza ca am 2 bebei sau mai multe saptamani de sarcina, asa e ea si m-am obisnuit si cu curiosii din viata zilnica care se mira ca ce burtica mare am pt 11 sapt... la eco m-a dat mai mult ca sa fiu eu linistita ca e bine bebe, ea nu vroia sa-mi faca, dar spunandu-i ca se mira lumea de burta mea, mi-a facut din nou. mai merg la control pe 30 sau 31 august. a fost super de treaba doctorita, la controlul asta nu mi-a luat nici un ban pe motiv ca eu platesc mereu smile

mi-am dat seama f tarziu ca trebuia sa-l chem si pe al meu la eco sa-l vada, aparatul doctorei nu scoate poze. macar cu telefonul daca facea. oare sapt asta e periculos sa-i fac o surpriza si sa merg in oras sa fac un eco sa-mi dea poza? ca sa-l vada si el pe ingerashul nostru

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#420 2011-07-30 10:32:11

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

onutza felicitari puss mai lasa sa treaca macar 2 saptamani de la ultimul eco , prea il zapacesti pe bebe

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#421 2011-07-30 10:34:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

neata burtici!

onu, frumos!  hjarta
nu stiu ce sa zic daca e bine sau nu sa faci echo, parerile sunt impartite dar majoritatea sustin ca nu sunt riscuri pentru embrion. eu n-am auzit pe nimeni sa pateasca ceva de la prea multe echo. eu insami am facut o gramada, mai ales la inceputul sarcinii smile
si fii mandra de burtica ta mare  wink  la mine s-a vazut tarziu si eram cam ofticata lol

#422 2011-07-30 10:37:40

angel_sweety
Platinum member

Garga puss neataa

undele de la eco il supara rau de tot pe bebe, e ca si cum ti-as pune tie boxele la maxim langa urechi
aici , daca nu ai probleme , se face maxim 3-4 eco toata sarcina

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#423 2011-07-30 10:37:56

Onutza23
Insomniac member

multumesc fetelor pusspuss
si eu sunt atat de fericita ca e bine, aveam mari emotii. imi pare rau doar ca nu mi-am dat seama devreme sa vb cu doctora sa-l cheme si pe sot  bang  bang  bang , el a crezut ca nu i-a dat voie doctora sa intre. ufff... bang  bang

garga eu sunt f mandar de burtica mea, motiv pt care ii fac poze in fiecare sapt chicot. ma enerveaza curiosii care vorbesc de parca am burta de 9 luni, dar m-am obisnuit si cu ei. cat despre eco nu stiu ce sa fac, ma urasc ca nu m-am gandit mai devreme sa-l chem pe sot, am vazut in ochii lui cat regreta. nu as vrea nici sa-l supar pe bebe sau sa-i fac rau...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-30 10:49:21)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#424 2011-07-30 10:40:03

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Angel merci mult puss cat ma ridic din pat merg direct in pivnita la muraturi ca nu mai suport.

Onutza ce frumos hjarta hjarta felicitari pt bebe sanatos, ma bucur enorm pt tine, nu stiu ce sa zic de alta eco, oricum il poate vedea la urmatoarele, soti meu la fiecare eco a fost pt ca trebuie sa ma duca cu masina si asa nu a lipsit, ultima data imi era foame rau, am asteptat mult, dr a iesit putin si l-am trimis sa-mi ia ceva de papa, imediat a aparut dr, soti a fugit de abia sufla ca sa nu intru fara el chicot Felicitari inca odata!

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#425 2011-07-30 10:45:18

angel_sweety
Platinum member

Ana ce frumos hjarta
al meu la primul eco ii era rusine sa intre (era eco intravaginal) dar i-am zis ca de nu intra il dezmostenesc, acum insa el e primul in cabinet la doctor rotfl

#426 2011-07-30 10:50:45

AnaArc
Hero member

rotfl frumos si la tine Angel, imi imaginez ce fericiti sunteti ca mai aveti un bebe dupa atatia ani, ma bucur pt voi hjarta si sotiorului meu i-a fost rusine la inceput si acum ii mai este, tot timpul dr il cheama mai aproape sa vada bine, el sta mai deoparte, dar e fericit cand il cheama dr smile

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#427 2011-07-30 10:53:00

Onutza23
Insomniac member

ana multumesc. am inteles ca pe masura ce inainteaza sarcina nu se mai vede tot bebe, sau nu mai scoate doctora poza cu el, ci mai mult cu parti din corpul lui. dar banuiesc ca la 15-16 sapt tot asa o sa se vada bebitza cap coada si o sa fac atunci poza cu el

#428 2011-07-30 11:02:43

AnaArc
Hero member

Nu stiu Onutza, eu la 13 sapt am primit poze cu bebe tot, acum sambata trecuta mi-a dat numai cu fata fetitei mele, cele de la 3D intradevar sunt cam cum zici tu mai mult cu anumite parti ale corpului, intra la eco si vede acolo. puss

ne auzim mai tarziu ma pun pe treaba puss

#429 2011-07-30 11:10:43

Onutza23
Insomniac member

spor la treaba ana

am reusit sa recuperez si din urma:

ana si bebe pusspuss ma bucur ca ati scapat in sfarsit de musafiri. ce frumos ca ai primit poza cu bebe, am pierdut-o, poate o pui si pt mine 5 min
si legat de doctorita cu vaccinul, tu faci ce vrei tu, nu ce vrea ea
la mine greturile puternice trec cu lamaie cu zahar smile

angel si bebe pusspuss abia astept sa ne confirmi daca e flacau sau nu bebitza al tau  goodluck
ce frumos ca misca tot timpul hjarta

anca felicitari din suflet si bine ai venit la burtici!puss sa fie totul bine pana la capat, sa nu mai ai probleme de nici un fel. eu cand am mers la primul control aveam 8 sapt ci bebe masura un cm, deci nu cred ca ai vreun motiv sa te sperii. daca e ceva, intreaba aici, fetele vor sti sa-ti raspunda, si pe mine m-au linistit mult ele. sunt fericita pt voi, felicitari! eu am un document cu sarcina pe saptamani, daca vrei sa ti-l trimit spune-mi

cmin si bebe pusspuss mie doctora mi-a zis ca pot intra in apa, i-am zis ca plecam in concediu, dar cu conditia sa nu fie apa rece  spranceana

ada puss sarcina usoara in continuare, ma bcuur ca e totul in regula

deya puss sarcina usoara mai departe, sa fie bine pana la capat!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-30 11:29:19)

#430 2011-07-30 11:29:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da angel, stiu ce zici si stiu ca asa se practica inafara. e stresant pentru bebici dar un rau efectiv nu cred ca le face :) onu face cum crede ea.

#431 2011-07-30 11:31:46

Onutza23
Insomniac member

asa e garga. poate am rabdare sa mai treaca putin si sa merg dupa. mi-e teama ca la urmatorul control nu-l vom mai vedea pe bebe tot, mai mult de asta as vrea sa-l vada si sotul cum e acum. tu cad de des faceai eco la inceput de sarcina? ai avut probleme sau doar vroiai sa stii ca e bine?smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-30 11:54:39)

#432 2011-07-30 12:20:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Onutza23 a scris:

mi-am dat seama f tarziu ca trebuia sa-l chem si pe al meu la eco sa-l vada, aparatul doctorei nu scoate poze. macar cu telefonul daca facea. oare sapt asta e periculos sa-i fac o surpriza si sa merg in oras sa fac un eco sa-mi dea poza? ca sa-l vada si el pe ingerashul nostru

eu zic sa nu, sincer, e un moft si nu e prea recomandat sa fai eco des. angel zice ghini, in alte tari nu-i moda asta ca la noi. ma bucur ca sunteti bine!

despre ecografiile excesive: http://bbmic.ro/echografie.php (a NU se intelege ca-s anti-ec, ba chiar la cris am facut lunar, dar nici sa faci pt... poze/ca ai chef sa0ti vezi copilu' nu e tocma ok..)

neata

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#433 2011-07-30 12:34:52

Onutza23
Insomniac member

neata kata puss

#434 2011-07-30 12:52:04

angel_sweety
Platinum member

Kata super articol puss
burtici eu va las, nu stiu de mai reusesc sa intru ca imi vin niste musafiri
va pup si va urez wk placut tuturor

#435 2011-07-30 13:21:56

Onutza23
Insomniac member

angel si bebe weekend placut pusspuss

#436 2011-07-30 13:37:05

ralutzica
New member
Inregistrat: 2011-07-30

buna ziua,sunt noua pe acest site,dar va urmaresc discutiile cu mare atentie.acuma as avea si eu o nelamurire.poate ma ajutati.sunt gravida de 3 saptamani.pot sa am relatii cu sotul meu in fiecare zi ?de cate ori ?noi avem chef si de  3 ori pe zi.si dupa contactul sexual ma spal inauntru usor cu degetul si cu apa chioara?sau merg pe premisa ca vaginul se autocurata...ca atata discutii am citit despre spalaturile vaginale de nu mai inteleg nimik.eu stiu ca se pot intretzine relatii sexuale in timpul sarcinii,daca sarcina e normala,dar nu stiu cum sa fac cu spalarea de dupa contact....va multumesc

#437 2011-07-30 14:04:24

Onutza23
Insomniac member

ralu eu nu am facut sex pana nu am mers la doctor sa-si dea acordul. sfatul meu e sa astepti sa mergi la control, sa stii ca e totul in regula. la o sarcina fara probleme doctorul isi da acordul, dar nu cred ca e in regula sa faci sex de cateva ori pe zi. si cu spalatul in interior, de ce tre sa faci asta? doar nu termina in tine nu? acum vezi ce spun si celelelate fete, ele sunt mai experimentate decat mine. sarcina usoara in continuare!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-30 14:05:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.