homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-24

#438 2011-07-30 14:48:57

ralutzica
New member
Inregistrat: 2011-07-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

nu se termina in mine,dar doctoriul imi spune dar ca trebuie spalate secretiile din timpul actului sexual,ca sa nu fac vreo vaginita ceva,,,noi folosim lubrifiantul de la durez play 2 in 1.am citit de el ca e ok in sarcina,,,am inteles acuma,,,nu ma mai spal inauntru deloc,,,,,stiu ca trebuia doctorul sa-mi spuna,dar el vorbeste din carti,,,,,mai relevante sunt sfaturile celor care au fost gravidutze si stiu cum sta treaba....

#439 2011-07-30 16:35:00

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

hello burticute

blueeyes a scris:

bubutadana a scris:

buna burtici puss
anca, anastasiu cel mai probabil iti va interzice contactele pana in saptamana 12 si dupa saptamana 28

hello burtici  wave

mie mi-a zis s-o iau usurel in trimestrul 1, si la fel si in trimestrul 3, dar a specificat ca daca nu am contractii, pot sa fac pana in saptamana 32  tongue Dupa, nu mi-a mai trebuit mie, ca am inceput sa am problemele cu sarcina  supa

stiu blue, la o sarcina fara probleme asa este
insa eu am avut sangerari la inceput si a considerat-o sarcina cu risc

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#440 2011-07-30 16:38:25

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

dana puss Mi-a trecut prin cap asta, insa nu am apucat sa scriu...

Pupam burticile si puiutii aferenti puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#441 2011-07-30 19:10:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
abia acum am net, am citit tot dar nu mai stiu prea bine ce si cum...
onu, felicitari pt puiut mic hjarta sa creasca mare!
kata, la multi ani cu intarziere puss
ana, pare rau pt gustul rau din gura...
va pup pe toate! puss
noi azi am facut niste pozici, sper maine sa apuc sa le pun....am implinit si noi 4 luni smile
onu, si eu zic sa mai astepti o sapt-doua pana la urmatoarea eco... cica nu dauneaza, dar pt bebe s-ar auzi un zgomot ca si cum ar trece trenul pe langa ei...
sapt viitoare cred ca mergem si noi la un eco la nasica noastra, sa vedem daca s-a mai ridicat plashenta smile in rest, ne-am programat la morfofetala pe 5 sept smile mai e muuuult pana atunci smile
puss puss puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#442 2011-07-30 19:10:10

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

puss pt toata lumea.

Onutza puss multumesc frumos, o sa pun poza cu placere cand intru de pe laptop, acum sunt de pe tel, doar sa-mi amintesti, poate uit, tocmai am baut un ceai cu lamaie si mai rau am facut pt gustul din gat, am incercat si cu muraturi azi, dar ma lasa putin pt 5 minute si iar e la fel de naspa.

Angel puss week-end placut.

Poke puss merci, Felicitari pt cele 4 luni, abia astept sa vad pozele, sarcina usoara in continuare.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-07-30 19:17:08)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

Publicitate

loading...

#443 2011-07-30 21:32:44

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ana si bebe pusspuss o sa-ti amintesc de poza. imi pare rau ca nu reusesti sa scapi de acrul din gat

poke si bebe pusspuss multumim. felicitari si tiept cele 4 luni, multe inainte! si succes la eco sapt viitoare, sa primesti numai vesti bune! goodluck si la morfofetala, chiar daca mai e pana atunci, iti spun de pe acum smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#444 2011-07-30 22:09:03

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

buna seara fetelor! ce mai faceti? nu v-am uitat. toate bune? felicitari noilor si viitoarelor mamici:*

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#445 2011-07-30 23:28:36

ralutzica
New member

tot nu m-a lamurit nimeni,,,va rog ajutati-ma cu un sfat.....daca eu si sotul meu avem chef de sex de 2 ori pe zi,,,si eu sunt gravida in 3 saptamani ,,,se poate face?ca am gasit pe forum raspunsuri, ca toata lumea face sex cand poate,daca poate,ca altele au libido ridicat,altele nu,,,dar nimeni nu m-a lamurit de cate ori este permis.si sa nu fac spalaturi dupa sex decat exterior.chiar si daca folosesc lubrifiantul?

#446 2011-07-31 07:53:21

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Neata burtici, puss puss puss duminica frumoasa va dorim, va saluta si fetita mea scumpa ca-i da ghiufi (asa zicem eu si sotul meu cand topaie) de zor lui mami de cand ne-am trezit.

Onutza si bebe puss puss asta e, suportam orice pt puii nostri.

Blue puss Nati ce face? Am si eu o nepotica tot Natalia nascuta tot anul acesta pe 17 aprilie smile

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-07-31 08:04:15)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#447 2011-07-31 09:22:43

pokemon
Diamond member

neata si de la mine puss
onu, multumesc kram
ralu, in primul rand nu prea imi dau eu seama cum de esti tu gravida in 3 saptamani si stii asta, cand de existenta unei sarcini afli la 4 saptamani.... dar, trecand peste acest aspect, poti face cat sex vrei, atata timp cat nu ai dureri, sangerari, etc. si ar trebui sa nu fie prea 'violent' wink

#448 2011-07-31 11:32:27

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss
va doresc o duminica insorita si frumoasa alaturi de cei dragi!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#449 2011-07-31 13:47:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

ce liniste  hmm  pe unde umblati, dragelor?  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon

#450 2011-07-31 13:54:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ralutzica a scris:

tot nu m-a lamurit nimeni,,,va rog ajutati-ma cu un sfat.....daca eu si sotul meu avem chef de sex de 2 ori pe zi,,,si eu sunt gravida in 3 saptamani ,,,se poate face?ca am gasit pe forum raspunsuri, ca toata lumea face sex cand poate,daca poate,ca altele au libido ridicat,altele nu,,,dar nimeni nu m-a lamurit de cate ori este permis.si sa nu fac spalaturi dupa sex decat exterior.chiar si daca folosesc lubrifiantul?

in primul trimestru sarcina este destul de sensibila si nu se prea recomanda contactele sexuale, sau macar sa nu fie dese..
totusi, cu tot cheful pe care il aveti, banuiesc ca de dragul lui bebe puteti sa va abtineti, nu?

sper sa nu te superi ca iti spun, dar citesc putina disperare in posturile tale repetate, pe aceeasi tema... te preseaza sotul cumva?

#451 2011-07-31 14:09:43

pokemon
Diamond member

da, garga...e liniste smile se vede ca e duminica si fetele nu stau pe acasa-servici wink
fetelor, ce vroiam sa va intreb: voi recoltati celule stem? daca da, la cine?
noi ne-am cam hotarat la regina maria, stocheaza decat celule stem, fara sange s iam prins o promotie prin care recoltam si cordon ombilical, pt alte tip de celule... nustiu nu mai stiu exact cum se chemau big_smile meze....nu stiu cum big_smile
am stat cam in dubiu, ca vroiam la cord blood, ca au mai multa experienta...dar am citi si deja mi se par cam depasiti smile au aparut tehnici mai noi, dar ei nu le adopta inca...
si vreau saimi cumpar haine de gravida hjarta vreau sa se racoreasca afara big_smile sa am motiv sa schimb garderoba chicot prevad o gaura in buget in septembrie rotfl2

#452 2011-07-31 14:23:36

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Stai sa vezi gaura din buget  - cea din ianuarie  lol , dar  e si cea mai placuta  al9leacer
Eu am recoltat , dupa muulte ezitari, invarteli, nehotarari, am mers pe "mana" celor de la Stem Sure. Eu nici acum nu sunt convinsa de necesitatea acestei recoltari, dar, in fine, m-a cam furat valul...Sa speram ca va fi o investitie ne-necesara. Ce bine era sa se faca si la noi banci publice...

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#453 2011-07-31 14:57:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mi se par atat de scumpe bancile astea de celule stem...
toate mamicile si-ar dori sa aiba o astfel de rezerva in caz de ceva, dar din pacate putine iti permit...

#454 2011-07-31 15:16:41

Onutza23
Insomniac member

garga si gargaritul cel mic pusspuss

camysh puss sunt de acord cu tine in ce i-ai spus ralucai. ralu nu te supara, dar sa faci sex de 3 ori pe zi la inceput de sarcina mi se pare exagerat. eu n-am facut deloc pana la 8 saptamani, am o sarcina fara probleme si doctorul a zis asa: sex cu bun simt si nu partide inflacarate. si eu sunt innebunita dupa sex si sotul la fel, dar cand e un copil la mijloc, care acum abia e in formare, mai lasi placerea ta deoparte si te gandesti la binele lui. tu faci cum vrei, noi doar iti impartasim din experienta noastra

poke si bebe pusspuss si noi ne gandeam azi la recoltat, dar inca nu ne-am hotarat in privinta asta. si abia astept si eu sa fac gaura in buget si sa-mi innoiesc garderoba chicot

cocof puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-31 15:17:10)

#455 2011-07-31 18:54:25

ralutzica
New member

va multumesc la toate pentru mesajele primite....si va sunt recunoscatoare.ptr pokemon,,,,stiu ca sunt insarcinata pentru ca mi-au iesit doua liniute la barza si plus la blue clear si stiu cand am fost la ovulatie.nu ma preseaza sotul deloc,,,mie imi place sexul,,am un libido crescut si eram curioasa de cate ori se poate.o femeie gravida nu este o femeie bolnava,dar e o femeie mai atenta,,,am inteles sfaturile voastre si voi face sex mai cu precautie...cateodata pun mai mare pret pe sfaturile celor care au mai trecut prin diverse probleme decat sfatul doctorului(nu de alta dar ginecologul mi-a zis ca trebuie sa ma spal vaginal dupa fiecare contact sexual cu ceai de musetel,,si eu am facut ochii cat cepele ca stiam ca in sarcina nu ai voie sa te speli inauntru)............... oricum va multumesc la toate si pupici.

#456 2011-07-31 19:52:09

deya
Sr. member
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-07-13

buna burtici

m-am intors si eu din plimbareli, din pacate cu putina temperatura .... nimic de speriat dar oricum
am intrat sa va salut dupa care ma bag in pat
ralu felicitari si sarcina usoara
poke felicitari pt cele 4 luni
va pupic

8.10.2012 — Eduard Cristian  hjarta
16.02.2014 - Alexandru Valentin hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.