homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-26

#476 2011-08-01 11:07:48

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

si eu sunt foarte happy cu rochite si bluzite usoare... dar cand e frig mai merge si salopeta chicot

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#477 2011-08-01 11:22:30

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Azi sun Poke, cumnatele mele tot la 7 luni implinite au sunat. merci.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#478 2011-08-01 11:28:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nerama, doctorul mi-a zis sa-l sun doar daca sangerez mai tare hmm sper sa nu fie probleme.

pokemon a scris:

anca, stiu ac tue rai cam oripilata de burticile mari...sper sa ai noroc, sa nu creasca asa mare wink

pai nu prea am noroc smile. am vazut pozele tale (a crescut mult fata de ultima data - erai intr-o rochita neagra atunci) si prima poza in care se vede burtica goala seamana bine cu ce prestez eu acum, dupa mese hmm. si inainte ma balonam dupa mese, dar acum mai tare. si doar mananc mai putin, simt ca nu mai intra ca inainte smile...

#479 2011-08-01 11:33:31

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Hello burtici ci mamici kram

Onu applause felicitari pt bebelas cumintel si marisor din burtica ta, sa creasca mare si sanatos puss

Anca eu in perioada cat am avut sangerari aproape ca nu m-am ridicat deloc din pat. Nu stiu daca a contribuit sau nu si asta la stopare, dar poate ar fi bine sa stai si tu la orizontala kram

O saptamana usoara tuturor!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#480 2011-08-01 11:35:43

nerama
Insomniac member

anca puss dar si daca persista sangerarea eu zic sa suni... daca deja dupa o sapt de tratament tot e colorata secretia eu zic sa suni dr... cat despre burtica mare, tu si bebe sa fiti sanatosi ca burtica dupa nastere o sa revina la normal daca ai putin grija wink

Publicitate

loading...

#481 2011-08-01 11:40:26

AnaArc
Hero member

Smartuc  kram

Swetty  daca intri cumva, stiu ca ai luat Duphaston pana la 30 si ceva de saptamani, vroiam sa te intreb ai luat in ultimul timp o pastila sau 2 pe zi? Si a mai luat o burtica, dar nu mai retin cine anume, daca stie cineva cum e mai bine sa iau de acum, una sau 2 va rog sa-mi spuneti, pana acum am luat 2, mai am doar pe maine, pe dr l-am intrebat daca sa mai iau sau sa-l opresc si mi-a zis ca mai pot lua, dar pot si sa nu mai iau linistita. Mai lucrez saptamana asta si cateva zile din cealalta ( sper ca nu toata ca sefa mea e nesi si ma tot amana  skitarg  ) si as fi vrut sa mai iau pana atunci ca e destul de lucru si mi-e frica putin, ma mai tot doare burtica, pe urma cand sunt in concediu sunt linistita, lucrez mai putin si mai incet, pe rand. Sa iau tot 2 pastile pana atunci sau doar una? Nu m-am gandit cand am fost la dr sa-l intreb.  supa

Eu sunt mandra ca am burtica mare  happy soti meu e foarte multumit si el, zice ca sunt sexi cu burtica mare  tongue  Ieri o tanti la biserica cand a auzit ca abia in octombrie nasc m-a intrebat daca am gemeni cumva ca am burta mare pt 7 luni  chicot

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-01 11:43:00)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#482 2011-08-01 11:42:13

anca90
Platinum member

miercuri seara am inceput tratamentul.. mai astept o zi, doua si daca nu se schimba nimic, sun. smart, in pat nu pot sa stau, ca trebuie sa vin la servici.
sper ca bebe e puternic, daca a rezistat el la sangerari mai mari.

Ana, tu de la inceputul sarcinii iei duphaston? eu speram sa mi-l taie de pe lista la controlul urmator.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-08-01 11:43:46)

#483 2011-08-01 11:48:11

nerama
Insomniac member

anca pai eu credeam ca stai acasa... ar fi trebuit sa iti dea medical dr... si eu am stat in medical si nu ma ridicam decat sa mananc si sa merg la wc...

si mie imi place ca am burtoiul mare  chicot ati vazut si voi cat e tongue

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-08-01 11:48:48)

#484 2011-08-01 11:52:27

anca90
Platinum member

doctorul a zis ca nu ia in calcul sangerarile, cat timp sarcina arata bine la ecograf. sper sa stie el ce stie.

#485 2011-08-01 11:55:45

AnaArc
Hero member

Anca  puss  la 10 saptamani am avut spotting, dar foarte putin, abia am observat si mi-a dat dr ovule Utrogestan 2 saptamani, la 13 saptamani am fost la un control pe capra pt ca tot aveam contractii, totul ok, dar cand am ajuns acasa aveam o pata de sange pe absorbantul zilnic, am fugit la spital, am stat 2 zile internata, dr au zis Iminenta de avort, de atunci iau 2 Duphaston pe zi. Sunt mai linistita ca il iau, ajuta si ala sigur.

Onutza pun poza pt tine si dupa ce o vezi o sterg eu, uite :

Anca eu cand am fost internata se mirau dr si radeau de cum topaia bebe in burtica, era super ok la eco, dar pastile tot mi-au dat si vezi pana acum, asa ca mai bine sa iei.

Ma pun pe treburi fetelor, va pup  puss  wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-02 07:14:16)

#486 2011-08-01 12:08:58

anca90
Platinum member

hmm, inseamna ca o sa iau si eu mult si bine...
imi pare rau ca ai avut probleme kram. nu-mi imaginam ca e atat de sensibila o sarcina cesafac. multumesc ca mi-ai povestit din experienta ta puss.
acum vad si eu fata fetitei in poza de la ecograf big_smile. prima data ma uitam dupa indicii mult mai mici, nu-mi imaginam ca se vede asa de mare. sa creasca in continuare acolo in burtica si sa vina pe lume la termen!

#487 2011-08-01 12:35:52

nerama
Insomniac member

si la mine se vedea bebe ca e bine... dadea din manute si din piciorute dar cu toate astea am primit medical... si am avut dezlipire de placenta...

#488 2011-08-01 12:39:14

anca90
Platinum member

vai, am citit articolul pus de katami, despre ecograf cesafac disperat
pai eu deja o sa am 2 ecografii la doar 2 saptamani distanta, in primul trimestru sad. daca sarcina e cu probleme, ce alternativa exista? mi-e si rusine sa-i zic doctorului ce am citit.
pe de alta parte, daca toate efectele enumerate in articol sunt adevarate, ar trebui sa se nasca doar copii afectati, ceea ce presupun ca nu se intampla... nu stiu ce sa cred, dar e foarte trist daca e adevarat supa

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-08-01 12:40:37)

#489 2011-08-01 13:28:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Anca eu am luat pana in sapt 18 inclusiv duphaston si sa stii ca m-am menajat f mult. Poate ar fi bine sa discuti cu doc daca nu ar fi indicat sa-ti deca ceva medical.

Ana si Nera hjarta voi aveti burtici uriase prin comparatie cu a mea puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#490 2011-08-01 14:24:25

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si mie mi-ar fi placut sa am burtoi maaaare hjarta dar ce sa fac?
important e sa fie bine!
nu va spun ca in fiecare seara ma dezbrac si il intreb pe iubi: se vede? a mai crescut? big_smile lol
neruc, da...cu hainele groase o sa fie bai...dar cred ca voi imprumuta o geaca de=a lui iubi, ca eu am doar din alea cu cordon in talie...
si pt perioada mai putin....geroasa, o sa iau cateva poncho-uri ( si asa imi doream, da' iubi imi zicea ca arat ca o talibanca cu alea) acum am motiv rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#491 2011-08-01 16:50:48

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss

razu puss multumesc pt lamurire, am inteles ce mi-ai explicat

anca puss multumesc. am primit mailul tau, imediat ce am putin timp liber iti trimit ce am eu
cu burtica mi-a zis doctora ca e normal, e de la balonare. si cu mancatul la fel am patit si eu, unde mancam bine inainte, acum mananc fortat ca sa nu moara bebe de foame chicot

smart si bebe pusspuss multumesc. e mic acum bebitza, dar il face mami mare! sarcina usoara si tie in continuare!

ana si bebe pusspuss multumesc ca ai pus poza pt mine, am vazut-o, cand ai timp o poti sterge puss

am vazut ca ati vorbit despre haine. pana acum mi-am luat o singura bluza, ati vazut-o intr-o poza cu burtica mea. in rest cred ca pt vremea racoroasa o sa-mia achizitionez multe tricotate, ca-mi plac mult, plovere si rochii

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#492 2011-08-01 17:26:51

pokemon
Diamond member

hello si de la mine! again!
azi m-am pus si eu pe sortat poze, urcat pe facebook si, mai nou, m-am gandit sa fac si un blog.....sa vedem cat ma tine, ca am mai inceput unul anul trecut si l-am lasat de izbeliste smile

#493 2011-08-01 17:27:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anca90 a scris:

vai, am citit articolul pus de katami, despre ecograf cesafac disperat
pai eu deja o sa am 2 ecografii la doar 2 saptamani distanta, in primul trimestru sad. daca sarcina e cu probleme, ce alternativa exista? mi-e si rusine sa-i zic doctorului ce am citit.
pe de alta parte, daca toate efectele enumerate in articol sunt adevarate, ar trebui sa se nasca doar copii afectati, ceea ce presupun ca nu se intampla... nu stiu ce sa cred, dar e foarte trist daca e adevarat supa

desi sunt de acord cu ce scrie in articol, nu as ezita sa fac eco daca ar fi vb de confirmat/infirmat pb... articolul il postasem in ideea in care e bine sa evita ecografiile INUTILE (poze, vazut bb etc), nu ecografiile intr-o sarcina cu risc.
insa da, de acord cu faptul ca ecografia este o tehnica INSUFICIENT TESTATA... adica e testata pe noi, acum. totusi, mi-e greu sa cred ca ar putea fi la fel de periculoasa ca razele x...

iar burta da, revine usor la locul ei dupa, mai ales dupa nasterea normala (poke, si eu imi doream burta mare si ma gandeam ca n-o sa ma mai incapa nik... de unde, o geaca mai larguta a fost perfecta in luna a 9a lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#494 2011-08-01 17:31:42

pokemon
Diamond member

kata, tu esti pusa pe mine! rotfl
eu chiar nu cred ca o sa am ce lua pe mine, ca geci am doar stramte, iar trench-urile sunt cu cordon in talie.
iar la pantaloni, poate m-or incapea ca au talia joasa, da' sa sed cu schinarea goala nu prea-mi vine smile deci tre' din aia cu burta, sa fiu acoperita lol

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-01 17:32:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.