homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-36

#666 2011-08-04 11:49:08

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

Mie mi s-a parut ca are burtica rotunjoara ca a mea mai devreme cand m-am uitat la poze, dar am zis sa tac ca nu ma pricep,  chicot  Felicitari Angelus pt veverita, pt printesica mica, cred ca e fericita Ana ca o sa aiba o surioara.  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#667 2011-08-04 11:53:28

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
wow, puta s-a transformat! ce frumos hjarta sa fiti sanatoase, angel!
onu, sa stii ca nici pe mine nu m-a chemat doc la eco sa imi amsoare pliul nucal. nu stiu de ce, daca nu a zis nimic nici nu m-am stresat sa vad ce si cum e cu el nustiu
fetelor, aseara am tras o sperietura sora cu moartea! am aflat ca finuta mica (la care stam noi) are o forma de rujeola-rubeola, nu stiam prea bine ce e. a sunat-o iubi de urgenta pe fosta soata sa o anunte, ca am avut baiatul la noi pana ieri si sa stie in caz ca se trezeste cu ceva pe el. si ne-a zis ca sa nu ne mai ducem sa dormim acolo, ca e risc pt toata viata pt bebe, etc....a insistat ca sa ma duc sa dorm la ea (stia ca altundeva nu aveam unde) deci va puteti imagina ce a fost in sufletul meu...
ne-am intors inapoi la tara, desigur ca pe drum m-a busit plansul, din cauza stresului, cred, m-au apucat si cateva contractii dureroase.... mai aveam un pic si fugeam la spital...
pana la urma s-au uitat cumnata si soacra pe diagnosticul pus de medic, si ar fi roseola infantilum, de fapt....o boala tot din gama rujeolelor, dar care nu s-ar lua la adulti. am sunat toti medicii pe care ii cunosteam, au zis sa nu ne vfacem griji....dar recunosc ca tot am un pic inima indoita....

ana, imi pare rau ca tot rau te simti!
cmin, stai linistita cu colostrul...vezi ce zic fetele, ca nu e obligatoriu sa apara puss
anca, tu cum mai esti? si eu am fost luata prin surprindere de picatura, tot asa...credeam ca mai tarziu apare.

va puss pe toate!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#668 2011-08-04 12:03:51

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

smartuc puss din 15 august raman acasa...normal trebuia de la 32 de sapt dar din 12 aug vin astia sa ne monteze gazul, centrala, trebuie sa zugravim si am zis ca raman acasa... a zis dr ca imi da prenatal cu risc, eu oricum am avut si placenta dezlipita si a zis ca se poate... zicea ca daca vreau imi mai da si medical dar n-am vrut, asa ca mai am o saptamana fara ce a mai ramas din asta happy

ana puss kram

onuta puss kram

mika mea puss kram sa mai intri pe aici wink

cmin puss mai poti merge la lucru atat?? nu o sa iti fie greu? puss

poke puss nu te stresa ca nu cred ca are ceva daca mai multi medici au zis sa stai linistita kram

angelus puss felicitari pentru printesa kram sa creasca mare si sa fie sanatoasa puss

apropo de colostru... eu nu am in fiecare zi...

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-08-04 12:04:49)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#669 2011-08-04 12:08:46

pokemon
Diamond member

neruc, imediat trece si saptamana asta! goodluck cu centrala!
incerc sa nu ma stresez, oricum m-am uitat pe torch si am anticorpi pt rujeola, da' m-am panicat atunnci pe moment. mai ales ca fosta soata a insistat super mult sa nu dormim acolo, sa nu ma mai expun virusului....

#670 2011-08-04 12:10:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poke, bine ca e ok, roseola da, asa stiam si eu, nu se ia la adulti.
(tot ma minunez ce fam faina aveti.... ma ref la fam... extinsa in care gasesti intelegere smile mai rar ca la voi, aveti mare bafta smile )

angel, sa-ti traisca fetita!! hjarta mi se duce talentul de ghicitare vad. daca si poke face baiat, ma las de meserie rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#671 2011-08-04 12:13:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ana ti-am explicat ca sa intelegi ca nu am nimic cu tine, nici nu sunt suparata. eu vin aici sa vorbesc cu voi, sa ma bucur, nu sa-mi spun problemele care nu au nici o legatura cu forumul. mai sunt zile cand zic ca am treaba, ca e greu la munca, atunci cred ca nu mai pot nici eu. dar nu-mi place sa ma plang. acum ti-am spus asta ca sa intelegi de ce nu am comentat nimic la poza, nu a fost o zi usoara pt mine si mi s-a parut ca decat sa nu scriu nimic, mai bine sa scriu cat de putin, chiar daca nu a fost ce te-ai asteptat tu. imi pare rau ca ai fost suparata din cauza ta

poke si bebe pusspuss imi pare rau pt spaima pe care ai tras-o, tu nu ai avut rubeola cand ai fost mica? sai linistita si nu te mai agita, ca ii faci rau lui bebe si ai simtit-o pe pielea ta aseara

angel si bebe pusspuss felicitari pt printesa mica, sa fie sanatoasa pana la 9 luni si sa creasca tot mai mare!

kata si eu ce o sa am? big_smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-04 12:14:10)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#672 2011-08-04 12:17:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Onutza23 a scris:

kata si eu ce o sa am? big_smile

fetita?  cesafac (am persoane la care puteam sa bag mana-n foc, cum ar fi fost baiatul lui angel rotfl2 ). la tien nu-s sigura lol anul trecut chiar nimeream binisor big_smile acu vad ca expir lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#673 2011-08-04 12:23:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

razu, iti multumesc pt raspuns. m-am mai lamurit acum ce si cum.

smart, am avzut poza cu burtica hjarta... de revista, ce mai! imi place ca nu a crescut mult, iar tu te-ai mentinut excelent pe parcursul sarcinii. felicitari! ps: cum ai reusit, nu ai avut/ai pofte?

Ana, sper sa treaca repede etapa asta cu gustul, sa nu te mai chinuie kram.

AnaArc a scris:

Mie mi s-a parut ca are burtica rotunjoara ca a mea mai devreme cand m-am uitat la poze, dar am zis sa tac ca nu ma pricep,  chicot

exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut pozele. stiam de pe aici ca daca e tuguiata e de baietel, daca e mai rotunjoara, e fetita. iar burtica lui angel era mai degraba rotunjoara decat tuguiata chicot. felicitari lui angel pt fetita! smile

pokemon, imi pare rau pt stresul de aseara, de asta nu aveai tu nevoie acum kram. daca medicii au zis ca nu exista niciun risc, nu-ti mai face griji.
eu sunt bine, multumesc ptr intrebare puss. sangerarile au fost ft slabe ieri (mici firisoare rozalii) iar azi au disparut complet big_smile. cred ca utrogestanul e cel care ma ajuta (duphaston-ul luat pe gura nu prea isi facea efectul), sper sa nu mai vad picatura de sange 9 luni de acum inainte smile.
ce ma tem acum, e sa nu fie prea multi hormoni cesafac, sa nu ne afecteze in vreun fel pe bebe sau pe mine. utrogestanul e de 200 si pun 2 pe zi, iar duphaston-ul e de 10 si iau 4/zi... deci 440 mg progesteron cesafac. ma gandeam daca imi merge bine 2-3 zile, pe urma sa revin la 3 duphaston pe zi si doar 1 utrogestan hmm... sa vad, n-as vrea sa fac o prostie.

kata lol. eu nu'ndraznesc sa te intreb, ca deocamdata nu e stabila sarcina... dar tare mult imi doresc o fetita hjarta

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-08-04 12:25:36)

#674 2011-08-04 12:23:45

deya
Sr. member
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-07-13

neatza

felicitari Angel pt tanara domnisoara   smile

puss la toata lumea pentru ca am uitat ce am mai citit big_smile

8.10.2012 — Eduard Cristian  hjarta
16.02.2014 - Alexandru Valentin hjarta

#675 2011-08-04 12:24:04

pokemon
Diamond member

ei, kata mai exista si la noi niste impunsaturi si chestii din astea, dar cand stai la gramada (in aceeasi casa, cum stam noi acum, e normal-cred) . treaba e ca parintii nostri mai incearca sa ne mai spuna ce si cum sa facem, dar fiecare ii controleaza pe ai lui smile
in rest, chiar nu am ce sa le reprosez, cateodata imi reprosez mie ca nu sunt asa de sociala smile adica simt ca ele(soacra si cumnata) ar vrea sa stam mai mult la povesti, dar eu sunt mai anti-sociala lol
kata, eu sper sa ma fi nimerit rotfl2 ca de nu, nush cum ne-om mai incuscri noi big_smile
onu, acum m-am mai calmat. am facut rubeola, dar nu stiam exact ce are si atunci cred ca nici nu am mai gandit. nah, e instinctul care a actionat!
anca, eu zic sa nu iti faci griji, in mod normal hormonii astia sunt produsi de organism....cumnata mea a luat pana la 23 de sapt doza maxima permisa si are un copil perfect sanatos!mai ansol a fost de ea, ca dupa a avut niste explozii de cosuri pe fata, dar s-au dus cam intr-o luna de la nastere

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-04 12:30:52)

#676 2011-08-04 12:24:53

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Multumim Mika pt vesti puss
Angel lol sa va traiasca fetita si sa creasca mare si frumoasa majoreta

Poke puss asa zic si eu ca daca toti zic ca nu se ia, inseamna ca bebelu' nu e in pericol

Nera intram amandoua odata in concediu puss

Cmin e bine daca poti sa stai pana atunci. Eu daca stau juma de ora in scaun e mare belea sad

Cica ma duc sa dau indicatii pt bulion chicot

Anca daca stau sa ma gandesc nu m-am abtinut de la absolut nimic, am mancat ce si cand am vrut , inclusiv aseara pe la 11.30 chicot . Cik as fi fire a dracului si de-aia nu se pune lol . Cat despre pofte (si sper sa nu se supere fetele pe mine) eu cred ca sunt un mit nustiu . Nu am avut niciodata reactii de genul " daca nu maninc aia acum, crap... . Merci mult de tot de compliment si abia astept sa vedem si burtica ta smile

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-08-04 12:27:31)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#677 2011-08-04 12:30:19

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

nera, smart  atat am zis la serv ca stau .. sunt si ei intr-o situatie nasoala cu personalul ... acum daca nu oi putea, nu stau asa am zis .. ma doare si pe mine spatele si obosesc repede dar fac pauze ... acum vedem ce o fi ... daca ma incep sa ma simt rau sau am vreo problema intru mai dev .. trb sa vb si cu doc sa mai fac o eco sa vad cum e colul ....

mie nu mi-au triis astia nicum rez la analize, au zis in trei zile ... de luni pana azi sunt tei zile inchieate si depasite ... cred ca sun la ei   diablo

smart eu am avut ... poate si un pic de paranoia (sau mai multa  chicot ) dar am avut vreo 2 episoade de pofte cu contractii si toate cele ...

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-08-04 12:31:39)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#678 2011-08-04 12:36:06

pokemon
Diamond member

cmin, suna si intreaba!
smart, sa stii ca eu cred ca sunt la fel ca tine rotfl in sensul ca mananc oricat, oricum...si nu ma ingras. cel putin inainte de sarcina, dar si in sarcina tot asa mi se pare. ca deja am 4 luni si nu zic ca am slabit, ca am dubii in ceea ce priveste cantarul doc, dar de ingrasat mai mult de 1kg nu am luat. si nici pofta nu am avut cu nimic!
am mancat multa placinta cu branza, dar as fi mancat si inainte de sarcina big_smile doar ca acum am profitat si m-am alintat si l-am trimis pe iubi sa imi ia. inainte imi era jena sa il ocolesc pe la mama naibii ca vreau eu plasinta lol

#679 2011-08-04 12:38:51

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

kata vedem poate la urmatorul eco se vede. iti spun atunci daca expiri sau nu rotfl2

anca si bebe pusspuss felicitari ca ti s-au oprit sangerarile de tot, sa fie bine pana la 9 luni goodluck

deya si bebe pusspuss

cmin suna pt rezultate goodluck sa fie bune

smart si sotul meu zicea ca pana la mine credea ca sunt un mit poftele. in schimb la mine nu au fost exagerate, rar daca am auzit de ceva si am vrut sa mananc, dar cand mi-am cumparat am intarziat in a manca smile. in schimb poftesc cand vad ceva si imi si cumpar imediat smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#680 2011-08-04 12:39:27

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

cmin puss vezi daca poti... daca nu stai cumintica acasa ca nu-ti gace nimeni statuie la lucru kram

pofte nici eu nu am avut... doar prin martie ma tot vedeam cum musc dintr-o felie de lubenita lol a trebuie sa ma duc sa imi cumpar lol
in rest n-am avut treaba... eu de felul meu sunt o pofticioasa dar nu l-am trimis niciodata pe barbatu sa imi cumpere in miez de noapte cine stie ce ganganii ca imi e pofta... pot sa zic ca inainte de a ramane gravida eram mai pofticioasa decat acum...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#681 2011-08-04 12:47:05

cmin
Addicted member

grater  grater     

mi-a reaparut candida
hemoglobina a crescut de la 9.05 la 9.33 dupa inca 3sapt de tratament    bang  bang   

deci nu stiu ca sa mai fac

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#682 2011-08-04 12:53:04

anca90
Platinum member

poke, mie de cateva saptamani mi-au aparut cosurile visslar. voi nu aveti/ati avut problema asta?

smart, super asa!
eu ma uimesc pe mine ca de cand am aflat de sarcina nu mai poftesc la dulciuri. da doamne sa ma tina!

onutza, multumesc mult! puss

cmin, pare rau kram. e de incredere laboratorul?

#683 2011-08-04 12:55:13

cmin
Addicted member

anca lab e de incredere ...

cosurile apar si dispar ...
nici eu nu mancam dulciuri la inceput deloc .. ma miram ce-i cu mine  chicot  ..dar pe urma am recuparat  rotfl

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#684 2011-08-04 13:03:34

anca90
Platinum member

cesafac

of, multa bafta atunci, sa scapi repede de probleme!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.