homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-38

#704 2011-08-04 14:24:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

le-a completat doamna de la agentie formularele, nu mi-a pus astfel de intrebari. asa zic si eu, ca n-o sa avem nevoie de ele, dar pt 46 lei cat ne-au costat, am zis ca mai bine le facem

cmin sper sa-i dai de capat pana la urma si fie bine

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#705 2011-08-04 14:40:12

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

cmin puss nu sunt junghiuri, e durere hmm parca ma inteapa coastele in ce am prinauntru lol

plec acasa puss vb cand ajung wave

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-08-04 14:40:43)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#706 2011-08-04 14:43:31

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

pa nera  wave

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#707 2011-08-04 14:47:44

Onutza23
Insomniac member

nera si bebe pusspusspuss acum ca nu cred ca ma mai gasiti wave

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#708 2011-08-04 16:00:49

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

fetele, eu iar am niste intrebari in cap rodnar

1. daca intre 2 masuratori, sacul gestational a crescut, inseamna ca sarcina este in evolutie, nu?
2. eu ma epilez cu epilatorul inclusiv in zona inghinala. ma gandesc ca de la un punct incolo, bebe ar percepe un zgomot care ar fi destul de puternic si infricosator pt el. voi ce ziceti? e cazul sa apelez la alta metoda (de ex. ceara) si daca da, cam de prin ce saptamana? hmm

Publicitate

loading...

#709 2011-08-04 16:06:12

cmin
Addicted member

anca
1. in principiu da, acum daca e destul timp intre masuratori ar trb sa apara si embrionul acolo
2.  ceara nu e recomandata in sarcina, chiar nu e buna .. bebe nu percepe sunetele pana la 20 sapt , daca nu ai probleme cu durerea, ca sa te faca sa iti contracti burta atunci ar fi ok epilatorul ... daca nu, cel mai ok pt el e lama (chiar daca nu si pt tine)
la creme depilatoare nici sa nu te gandesti

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#710 2011-08-04 16:13:13

anca90
Platinum member

multumesc pt raspunsuri si sfaturi, cmin! :kiss
nu stiam de ceara; deci nu e buna nici pe restul corpului? planuiam sa ma epilez pe brate cu ceara, pe la sfarsitul lunii, deci prin saptamana 8+... nici atunci nu e voie, nu? hmm

a doua masuratoare a fost la fix 5 saptamani... am inteles ca embrionul se vede abia din saptamana 6, nu?

#711 2011-08-04 16:19:37

Onutza23
Insomniac member

mamici eu plec. va pupacesc pe toate si sa va gasesc sanatoase si cu puiuti mai mari. pusspusspuss

#712 2011-08-04 16:20:42

anca90
Platinum member

distractie placuta, onutza! sa ai o vacanta de vis! happy

#713 2011-08-04 16:24:15

cmin
Addicted member

da anca ... la 5 sapt nu se vede nimic ... de ceara eu stiam ca nu e buna niciunde ... poti intreba doctorul sa fi sigura

onu .. Vacanta placuta .... sa va distrati, sa va bronzati , sa va iubiti mult

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-08-04 16:24:31)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#714 2011-08-04 16:34:34

deya
Sr. member
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-07-13

hello din nou

anca eu la 6 saptamani am fost la control si s-a vazut embrionul
ceara stiam si eu ca nu este indicata

cmin imi pare rau ca nu ti-au iesit analizele excelente ... dar o sa fie bine pana la urma

vacanta placuta pt cele care se bucura de concediu

8.10.2012 — Eduard Cristian  hjarta
16.02.2014 - Alexandru Valentin hjarta

#715 2011-08-04 16:41:11

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

anca90 a scris:

buna dimineata! kram

pokemon, sper sa te impaci usor cu secretiile astea, sa nu-ti creeze un discomfort prea mare. si poate ai noroc sa apara doar cand si cand.
nu-mi imaginam ca se intampla atat de curand treaba asta, ma gandeam ca doar prin ultimele luni poate sa apara.

legat de asta, o mamica povestea mai demult ca in spital, inainte de prima alaptare, a venit o asistenta si i-a strans sanii ft tare (a zis ca a fost tare dureros cesafac) ca sa iasa laptele pt prima data. stiti ceva de asta, e o practica uzuala? cesafac altfel nu iese laptele singur, cand o sa traga bebe?

cam da, si mie mi-au facut asa in maternitate si unei prietene la clinica eva

hello burtici

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#716 2011-08-04 16:47:29

Onutza23
Insomniac member

anca, cmin multumim. va pupacesc, sa aveti grija de voi! pusspuss

deya multumesc puss

am plecat wave

#717 2011-08-04 17:05:09

anca90
Platinum member

anca90 a scris:

fetele, eu iar am niste intrebari in cap rodnar

1. daca intre 2 masuratori, sacul gestational a crescut, inseamna ca sarcina este in evolutie, nu?
2. eu ma epilez cu epilatorul inclusiv in zona inghinala. ma gandesc ca de la un punct incolo, bebe ar percepe un zgomot care ar fi destul de puternic si infricosator pt el. voi ce ziceti? e cazul sa apelez la alta metoda (de ex. ceara) si daca da, cam de prin ce saptamana? hmm

asa, simteam eu ca am uitat ceva:
3. am voie sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac? din aceea care se gaseste in faramcii, gen color&soin, korres...

hello bubu

onu wave

#718 2011-08-04 17:19:05

cmin
Addicted member

Asta ma intreb si eu  nustiu  nustiu

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#719 2011-08-04 17:31:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

am revenit si eu!
anca, nu e voie ceara pt ca prin smulgere supui burtica la un soc. plus ca te incordezi si iti poate dauna.plus ca e calda si se dilata vasele de sange. d-aia se zice ca nu e buna, ca ar favoriza varicele si alte probleme de circulatie.
eu acum ma fac in zona intima cu lama grater dupa ce ani de zile m-am facut numai cu ceara. se rarise si el frumos, creste incet...s-a ales praful acum, dar nu am vrut sa risc nimic.
crema e chimica rau si sa nu cumva sa treaca la bebe, iar durerea de la epilator eu nu as putea sa o suport. oricat as uri lama...tot ea e cea mai buna solutie.
cat despre vopsit, se zice ca se poate cu vopsea fara amoniac. oricum, eu am vb cu coafeza mea care are un bebe de 3 luni si a zis ca de fapt cel mai rau dauneaza vaporii care se evapora, nu neaparat ceea ce intra prin pielea capului. eu m-am vopsit doar 1 data, inainte de nunta si nu cred ca ma mai vopsesc in sarcina de mai mult de 2 -3ori

cmin, imi pare rau pt fier...daca zici ca mereu l-ai avut mic, o fi ceva problemuta de absorbtie la tine nustiu succes sa se rezolve, chiar daca cu injectabil cesafac

onu, distractie placuta si vreme superba! te astept cu poze hjarta
aha...acum am vazut intrebarea legata  de sani. sincer, cred ca peste tot se cam practica sa vina ei sa te controleze la sani, mai ales daca esti la prima sarcina. laptele ar trebui sa iasa si singur cand suge bebe, depinde cat de usor se desfunda canalele, cat de puternic e bebe...dar probabil ei tot vin sa te controleze. la cumnata mea, noi ziceam ca are lapte ca avea sanii umflati dar cand au muls-o asistentele nu a iesit nici picatura....parerea mea e ca tot raul (si durerea) sunt spre bine.
oricum, dupa durerile nasterii, indiferant ca e naturala sau ceza, nu te doboara o durere de cateva sec...

le: azi am scris numai posturi cat cearceaful rotfl

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-04 17:32:35)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#720 2011-08-04 17:39:33

anca90
Platinum member

deci pe brate n-ar trebui sa influenteze... doar daca mai e vreo legatura cu ceara calda, circulatia...
nasol cu lama. imi aduc aminte ce mancarimi aveam si ce aspru era a doua zi.

de vopsit, vad ca o data la 4 luni e nevoie, deci ar fi de 2 ori in timpul sarcinii hmm

#721 2011-08-04 17:41:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bubutadana a scris:

anca90 a scris:

buna dimineata! kram

pokemon, sper sa te impaci usor cu secretiile astea, sa nu-ti creeze un discomfort prea mare. si poate ai noroc sa apara doar cand si cand.
nu-mi imaginam ca se intampla atat de curand treaba asta, ma gandeam ca doar prin ultimele luni poate sa apara.

legat de asta, o mamica povestea mai demult ca in spital, inainte de prima alaptare, a venit o asistenta si i-a strans sanii ft tare (a zis ca a fost tare dureros cesafac) ca sa iasa laptele pt prima data. stiti ceva de asta, e o practica uzuala? cesafac altfel nu iese laptele singur, cand o sa traga bebe?

cam da, si mie mi-au facut asa in maternitate si unei prietene la clinica eva

hello burtici

NU, este o deosebita aberatie pe care o poti, f frumos, refuza. eventual daca are cineva de comentat, sa ii explici cas tie bebe ce are de facut, numa sa te lase ei sa-l pui la san imediat dupa nastere si la liber dupa big_smile
pe mine nu m-a strans nimeni de niciun san, ne verificau sa nu dam in mastita, fara sa stranga  nustiu

poke, daca pe cumnata ta au muls-o si nu a iesit NU inseamna ca nu avea lapte. nici mie nu imi iesea nik la muls in primele zile... si AVEAM lapte destul, cris a iesit din spital cu saderea fiziologica aproape recuperata smile fara pic de lp wink se poate, ba chiar e f frecvent (si vreo desteapta de asistenta care n-are nici in clin nici in maneca cu alaptatul se trezeste vb prstii... si mamee chiar le cred bang )

onu, concediu faaain!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#722 2011-08-04 17:42:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

anca, daca nu iti trebuie urgent acum,eu as mai astepta un pic.
acum e cel mai vulnerabil bebic nustiu
cat despre ceara pe maini, nu vad de ce sa nu ai voie...
da, cu lama asa e...parca  sunt un porc mistret grater
am zis ca o sa incercs a ma fac cu masina de tuns a lui hubby....sa vad cum o fi si cu aia sad
kata, o fi cum zici tu. eu atat ziceam ca din ce am citit, s-ar practica frecvent treaba asta nustiu eu una nu as refuza, pt ca oricum nu ma pricep si nu stiu cum sa imi dau seama daca e ori nu ceva in instalatie...

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-04 17:45:04)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.