homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-5

#77 2011-07-27 11:15:40

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

din pacate depindem de bani ca sa putem fi fericiti
tocmai din aceasta cauza am renuntat si la concediu pt anul acesta, am decis  sa mergem doar pt o noapte pe la tusnad, apoi cheile bicazului

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#78 2011-07-27 11:26:33

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

georgy multumesc de incurajare si de sfaturi.

Din pacate e o decizie foarte grea de luat, si o sa trebuiasca sa o iau cu riscurile de rigoare. Nu ne dau banii afara din casa, ba mai mult, tb sa ne imprumutam ca sa reusim ce ne-am propus. Pe langa toate astea mai sunt si alte cheltuieli care nu pot fi amanate, nunti, tb sa punem bani la comun cu vecinul sa ne facem drumul din fata casei si multe multe altele. Si eu am citit despre cariotip si toate aceste analize genetice, si m-am speriat, cu atat mai mult cand mi-a povestit georgy de prietena ei. Insa nu stiu de unde sa scot banii astia, ca daca i-as avea le-as face pe toate. Dar nici nu vreau sa renunt la FIV, asta inseamna sa renunt de tot la dorinta de a avea un copil. Oricum ne-am hot ca nu aruncam banii pe analize pana nu ne vine raspunsul daca s-a aprobat dosarul. Apoi dupa aceea mai analizam inca o data si in functie de timp si bani o sa luam o decizie atunci.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#79 2011-07-27 11:29:46

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

off ce rau imi merge netul

angelus si bebe puss puss puss si goodluck de acum inainte , ai ajuns la jumatatea drumului puss puss pupam pepenasul

georgy puss puss puss si goodluck si rugaciune sa reusiti sa faceti toate analizele si sa fie totul bine pt FIV puss puss

angel ai dreptate , ne-am cam imputinat aici sad , putine aspirante, putine vesti bune supa

#80 2011-07-27 11:32:58

mucoasa
Insomniac member

ma uitam azi pe prima pagina si acolo sunt multe aspirante trecute, ce s-a intamplat cu ele?

5 iunie 2012

#81 2011-07-27 11:40:00

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Diri , daca ce iti scriu te deranjeaza, te rog sa imi spui...Dar iti spun din suflet..macar cariotipul sa il faci...Si la noi sunt probleme financiare , stiu ca este greu...dar sincer, gandeste-te bine la hotararea pe care o luati.Draga mea, ca va accepta dosarul sau nu ..Doamne ajuta , sa vi-l accepte!! rugaciune  rugaciune  rugaciune ..acest cariotip arata daca vei da nastere unui copil cu malforamtii: fara o mana , un picior..si exemplele pot contiuna...Sincer , cu ce o sa va ajute daca vei fi in luna a 4 si primesti asa veste?..poti arunca cu pietre in mine acum supa dar aceasta este realitate...aiurea sa te risti cu asa ceva..Nici nu indraznesc sa o sun pe prietena aceea cu fiv-ul ...Chiar imediat dupa ce a facut embriotransferul , m-a sunat si era in culmea fericirii si chiar i-am spus de acest cariotip..mi-a spus si daca stia dinainte tot nu il facea din cauza banilor supa   ...acum este prea tarziu , cand m-a sunat si mi-a spus , nu am putut decat sa plang , sa plang odata cu ea...Ii parea rau si-mi spunea ca , chiar daca isi doreste sa devina mama nu poate sa aduca un asa copil pe lume, il va chinuii si pe el si ei ca parinti vor duce toata viata acest blestem ca au fost egoisti.

angelus puss  , asa este neutral

Multe dintre cuplurile din Ro care isi doresc un copil prin FIV, depind 100% de partea financiara .......care este precara..

muca, o parte din ele au fost aspirante de cateva zile cesafac

mayya, doamne ajuta!! rugaciune

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-07-27 11:42:23)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Publicitate

loading...

#82 2011-07-27 11:42:20

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

muco, sa stii ca si eu mi-am pus intrebarea asta neutral
poate fetele mai vechi stiu mai multe .... mai vreau o cafea big_smile cine-mi face? tongue

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#83 2011-07-27 11:43:16

bunea georgeta
Platinum member
Site

farhttp://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25769_ca432nqf.jpg

#84 2011-07-27 11:46:20

far_away
Hero member

georgiiii pusspusspuss
simt ca-mi pica ochii aici, pe hartoage neutral
m-ai salvat puss
trist ce ne povestesti tu acolo georgi supa
diri, eu nu pot sa zic nimic altceva decat ca sper sa fie totul bine, sa devii mamica cea mai fericita si sa ai un copil sanatos, si asta cat mai curand rugaciune

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#85 2011-07-27 11:48:24

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

buna puss
ce fac fetele mele, dragi?
mi-am luat si eu pauza 10 min sa pap niste fructe. merg sa citesc macar ce ati scris in noua casuta...
va pup pe toate puss

#86 2011-07-27 11:50:29

far_away
Hero member

mada puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#87 2011-07-27 11:50:48

mucoasa
Insomniac member

scuze nu am fost pe faza cu cafeaua, uite va servesc acum mornincoffee
georgy cariotipul acesta de care vorbesti, trebuie sa-l fac si eu?adica oricine care vrea bebe sau se face doar pt FIV? si daca da, te rog frumos sa-mi spui exact cum se numeste analiza puss
imi pare rau pt prietena ta supa  sa o ajute Dzeu sa treaba peste aceasta durere rugaciune  si sa aiba un bebe sanatos la momentul potrivit
dirida kram  sa fie bine rugaciune
mada  puss  cum stai cu curatenia?

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-07-27 11:52:56)

5 iunie 2012

#88 2011-07-27 11:52:17

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Muca eu pot sa-ti zic de cine stiu ;

cocolina29  - a disparut subit
elena.plahatca - e plecata cateva luni
mi_ka - nu a mai intrat de ceva timp, cred ca  azis ca renunta o perioada
Raluk - a plecat din tara .. a mai intrat ocazional , nu reusise cu bebe
timean86 - a renuntat pt moment , nu era pe aceiasi lungime de unda cu sotul, care nu isi mai dorea bebe
vrabiutza - nu a mai intrat in urma unor discutii mai aprinse
yk_avk - a disparut

cam atat stiu eu  nustiu

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-07-27 11:54:44)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#89 2011-07-27 11:54:52

mucoasa
Insomniac member

cmin am inteles, mersi puss
ce face bebe? iti muta burtica chicot ? am vazut la cumnata mea cum ii facea valuri burtica hjarta

5 iunie 2012

#90 2011-07-27 11:57:22

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

da muca o muta ...  hjarta  .. nu ma lasa sa stau la birou  chicot  ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#91 2011-07-27 11:57:30

bunea georgeta
Platinum member
Site

muca , se face mai ales la Fiv...

Cariotipul genetic efectiv arata ca niste betisoare...dar daca o liniuta din aceea nu este cum trebuie , sansele sunt de 100% sa dai viata unui copil cu handicap supa

buna mada puss

#92 2011-07-27 12:01:16

mucoasa
Insomniac member

cmin ce frumos hjarta  inca o luna si ai concediu apoi puss
georgy mersi pt raspuns.dar trebuie facuta analiza asta sau nu pt cei care nu fac fiv?
cand se cere a fi facuta? daca iese aiurea o analiza?
scuze ca pun asa multe intrebari, dar in ultimele zile am citit mult si m-au dat peste cap disperat

5 iunie 2012

#93 2011-07-27 12:13:10

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

dirida puss puss puss puss am vrut sa citesc mai intai tot din urma sa iti pot scrie ceva
grea decizie ...nici nu imi pot inchipui ce ganduri te incearca acum dar parerea mea , strict personala nu vreau sa te superi in vreun fel, e sa faci analizele ..stiu cat de greu e sa faci rost de bani de unde nu sunt ..eu cand va scriu cate ceva ma pun in locul vostru si ma gandesc ce as face eu ..si eu le-as face ..as apela la parinti , la rude , sa ma ajute cu bani si as face analizele ..cand esti atat de aproape sa iti realizezi visul si vezi ca iar te doboara ceva e crancen dar acum cand medicina a evoluat atat de mult si putem preveni o viata distrusa cu niste analize ar fi pacat sa nu profitam de sansa asta
m-a impresionat ce a povestit si almi si georgy ..stiu ca sunt cazuri rare si nu e bine sa ne gandim mereu la ce e mai rau dar totusi nu trebuie neglijate
eu sper sa gasiti raspusul cel mai bun si ma rog pentru voi sa reusiti si cu dosarul si cu FIV si visul tau sa devina realitate

felicitari surorii tale , ii doresc o sarcina usoara si un bebelas sanatos si voinic

#94 2011-07-27 12:17:51

bunea georgeta
Platinum member
Site

muca, nici o problema puss Uite cum este cazul Diridei , dr nu au aflat  de unde este problema..ei facand toate analizele posibile+ au mers si la androlog

Eu am alergat ani de zile...am inceput cu analizele uzuale ..C nu a fost de acord cred ca vreo 2,3 ani sa-si faca analizele..Imi spunea ca el este ok si ca la mine este problema...Ma insotea la fiecare drum la Bucuresti.. istilatii cateva luni , analize + tratamente si iar analize ..etc .Am aflat  ce probleme am , m-am operat , intr-un final a acceptat sa-si faca si el spermograma...Soc : Oligoastenoteratospermie severa + varicocel...normal ca a fost / am fost daramati...a urmat tratament ..cu operatia de de varicocel nu a fost de acord ...Dar pentru imbunatatirea spermatozoizilor ar trebuii sa fac operatie...Asa ca ne-am pregatit de fiv cu analize si toate necesare..Atunci i s-a gasit prolactina marita de vreo 7-8 ori( exact nu-mi mai amintesc) ..Dr cu care am facut fiv ne-a spus ca nu este nici o problema la fiv , nu afecteaza cu nimic aceasta prolactina.( Fac o paranteza..dr vazand ca este aproape steril C , atunci am facut si cariotipul , spunandu-ne ca nu cumva sa aibe un cromozom handicap in sange ) ..si macar la aceasta analiza am fost amandoi ok..
  In ziua cand am facut embriotransfer C a mers si la dr endocrinolog , alt soc  supa d-na Dr Neamtu Corina , ia spus sotului ca NU trebuia sa facem fertilizare , ca NU o sa -mi prinda...asa a si fost supa

Muca , la persoanele care nu se stie de unde pleaca aceasta sterilitate

Mayya , eu sincer ma gandesc numai acolo supa
Dupa atatea ani de suferinta , de lacrimi , DE DISPERARE ...cum as putea sa stiu ca port in pantec un copil cu probleme..depinde si ce fel de probleme de sanatate ..
Andreed a fost unul dintre cazurile mai fericite

La noi atunci nu au fost problema banilor , acum sunt ...Acum nu as mai repeta aceeasi greseala....VREAU SA-MI FAC toate analizele..chit ca mai astept inca 2 ani...Vreau un copil sanatos

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-07-27 12:22:09)

#95 2011-07-27 12:19:56

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Buna ,,dimineata''!
Am  promis ca voi intra cand voi avea rezultatele de la analize(asta in cazul in care mai intereseaza pe cineva)! Cultura col:ok,secretie vaginala :Candida! In rest toate bune,mai ramane Papanicolau,rezultat pe care il voi primi vineri cand merg la doc sa- mi de-a ceva tratament pt Candida!

V-am citit in fiecare zi!

Diri imi pare tare rau...........nu stiu ce sa zic,decat sa gasesti puterea si credinta de a merge mai departe indiferent ce decizie vei lua! kram

Va doresc o zi reusita!

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.