homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-6

#96 2011-07-27 12:26:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

georgy te inteleg si iti dau dreptate puss puss eu una nu cred ca as putea trai cu gandul ca as fi putut face ceva si nu am facut si la fel nu cred ca as putea lua o decizie corecta cu bebe in burtica ...rugaciune sa nu ajungem nici una in situatia asta ..imi vine sa plang numai cand ma gandesc ..

dea puss puss goodluck sa scapi de candida si goodluck sa fie ok rezultatul la pap si da, ne intereseaza si vreau sa intri mai des puss puss puss

#97 2011-07-27 12:26:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#98 2011-07-27 12:27:38

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

dea puss .... candida supa
goodluck sa scapi de ea cat mai repede si te mai asteptam pe aici , mai des, ori de cate ori ai timp kram
sper ca nu mai esti suparata neutral
bafta mai departe si muuulta relaxare puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#99 2011-07-27 12:28:30

mayya06
Insomniac member

onutza si bebe puss puss

#100 2011-07-27 12:30:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete,la amiaza chicot  puss

angelus,multu de cafeluta puss si asa fac sar pe el,da cand ajungem deseara la casuta noastra.

faruc,multumesc mult puss ma bucur ca te simti mai bine

any puss esti o scumpa.mersi  puss sper sa te simti mai bine  kram

DIRI,iiti doresc multa putere si sa fie bine rugaciune  puss

geo scump, puss va fi bine si pt tine.meriti rugaciune  par  kram

dea,ne intereseaza wink ma bucur ca e bine.sper sa scapi si de candida puss

va pup pe toate puss

eu fusei la ultima sedinta la dr.sper sa fie bine si pt mine cat mai repede,cu toate ca mi-a zis dr ca dureaza

maya puss ma bucur ca esti bine si sa scapati repede de persoanele in plus kram

azi imi iesii testu negativ.aseara am avut mici dureri in zona pelvina.cred ca am facut out.atunci e prea tarziu daca  sexinpat in seara asta.ca al meu vine tarziu dupa mine,ca l-au chemat la 50 km la comisia cu asigurarea.poate rezolvam pana la urma cesafac

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-27 12:32:27)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#101 2011-07-27 12:31:54

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

dea puss , '' in cazul in care va intereseaza'' spranceana ..revino pe forum  puss Onu nu ti-a zis nimic cu rea intentie...

Eu v-am impartasit  ceea ce gandesc eu , prin ce-am trecut eu si amicele mele...Acum ar trebuii sa va suparati pe mine?Eu zic ca NU , sunt lucruri triste/ socante dar adevarate...trebuie as invatam din greselile altor persoane, sa ne impartasim din experiente...Fiecare sa retina din ce se scrie , numai ce se considera ca este bun de luat ca exemplu.

buna Onu puss

mayya puss  rugaciune

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-07-27 12:32:45)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#102 2011-07-27 12:32:16

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

georgy kram  supa  imi pare rau prin ce ai trecut, nici nu pot sa-mi imaginez  ce ai avut/ai in suflet supa  nu mi se pare corect ca unii sa treaca prin asa ceva, iar altii fac copii pe banda rulanta (ma refer la cele inconstiente)
da, m-am ingrozit si m-am speriat de ce am citit ca a scris dirida supa
sunt foarte trista, nu stiu de unde mai aveti atata putere cesafac
eu incerc sa zic in fiecare zi ca va fi bine, ca sa-mi dea putere, dar am niste ganduri foarte sumbre, mai ales ca inca nu stiu ce ma asteapta si ce voi descoperii  neutral

deea ma bucur ca au iesit bune analizele, bafta goodluck  sa scapi de candida puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#103 2011-07-27 12:36:44

bunea georgeta
Platinum member
Site

muca , nu trebuie sa te sperii ..trebuie numai sa te documentezi bine..si sa inveti din esecurile noastre ( celor care am trecut prin asa ceva)

sonia puss , totusi tu presteaza wink ..cine stie de unde sare iepurele rugaciune

#104 2011-07-27 12:37:19

mayya06
Insomniac member

sonia puss puss puss si sa nu mai ai probleme cu spatele dupa tratament puss puss

georgy kram kram in fiecare zi ma gandesc cat m-ati ajutat voi aici si unde as fi fost daca nu intram aici ..experientele tuturor de aici ne ajuta enorm si nu as putea sa ma supar pe tine sau pe alte fete puss puss puss

#105 2011-07-27 12:37:45

sonia30
Moderator

geo puss asa o sa fac smile

onu puss

maya,multumesc kram rezultate se vad in timp.coloana mea nu mai e la locu ei.se va aseza cat de cat dupa multe luni de exercitii.da indur si am rabdare

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-27 12:39:18)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#106 2011-07-27 12:41:24

mayya06
Insomniac member

sonia goodluck goodluck

eu vad ca in ultimele luni am ovulat mai repede spranceana si am avut cm mai lung decat de obicei .. asa ca nu ma mai bazez pe nimic..am facut teste, am avut dureri luni seara si putin marti dimineata dar oricum prestez de cate ori am ocazia big_smile cu cat mai mult cu atat mai bine ! nu ma las rock

#107 2011-07-27 12:42:53

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Mayya puss puss multumesc! Draguta ca de obicei! Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede!

Far, puss nu sunt suparata! Multumesc! Sper sa scap cat mai repede de Candida,am auzit ca e tare pacatoasa,dar...culmea ca nu am avut nici un semn,nimic....

Onutza si bebe! kram

Sonia puss goodluck sa fie cu ochisori luna asta! puss

Giorgi puss imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea...... si inca mai treci prin ele! Chiar imi pare rau....Sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce vreti sa face-ti,pt ca meritati! Da.....sa nu mai dezgropam trecutul.....ce a fost a fost......

Muco kram multumesc frumos! Sper din suflet ca si tu esti bine!

Almi,iti multumesc pt raspunsurile tale! Iti doresc distractie placuta la munte! puss

Acum trebuie sa plec!
Va doresc o zi frumoasa tuturor! wave

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-27 12:44:51)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#108 2011-07-27 12:45:00

mucoasa
Insomniac member

onutza puss  cum te simti azi?
sonia puss  bafta multa pt azi puss  goodluck  si sa dea roade terapia, sa scapi de dureri
georgy eu accept orice sfat, mai ales ca eu sunt la inceput de drum de investigatii si nu stiu in ce parte s-o iau
am invatat foarte multe de cand sunt aici cu voi rodnar

deea multumesc puss  te asteptam cu drag inapoi, ok?

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-07-27 12:46:45)

5 iunie 2012

#109 2011-07-27 12:46:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

mayya, ai mare dreptate puss  puss
  Aici nu trebuie sa existe egoism , ura si invidie..fiecare din putinul pe acre il stim sa-l povestim ...
  Au fost discutii aici de multe ori pe lucruri aberante ( da , stiu si eu am participat la ele)
  M-am apucat sa scriu asa mult acum, de cariotip si fiv ...unde am retrait acea perioada prin care am trecut...Nimeni sa nu intampine asa greutati si esecuri...
Culmea , din dorinta de a deveni parinti , devenim egoisti...dar acel egoism de multe ori platim toata viata pentru el...Eu daca stiam ce inseamna prolactina , nu m-ai faceam nici un Fiv..am ramas cu sechele, am incetat sa ma gandesc la acea zi ...indiferent cand o sa fie ...imi este groaza de inca un esec...
  Totusi la mine si C ramane un semn de intrebare: aceasta operatie de varicocel nu o sa existe niciodata...atunci cand ne vom hotara , sa avem spermatozoizi buni macar pentru 2 embrioni..
  Timpul trece , anii trec dar probabil ca acesta este cursul vietii mele.

Gata, inchid acest subiect.Nu vreau as va plictisesc big_smile

#110 2011-07-27 12:46:45

sonia30
Moderator

maya puss multumesc si bine faci.baga sexinpat !la mine luna asta cam slabut.cu plecarea mea la craiova.si na,ca ovulai si mai devreme.cel mai devreme.si nu am avut nici barbatu cu mine...pfffiu!ce ghinion!

dea,multumesc mult puss la fel si la tine goodluck

any puss  kram multumesc

geo par tu nu ai putea sa ne plictisesti niciodata,nici sa ne superi,cel putin sa ma superi.eu una iti multumesc ca existi puss  rugaciune

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-07-27 12:48:57)

#111 2011-07-27 12:49:03

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

georgy, nu m-am suparat si nici nu m-a deranjat ce mi-ai zis. STIU ca ai dreptate, si daca as putea le-as face pe toate.
Deocamdata pana nu primim un rasp poz in vederea aprobabrii dosarului nu ma apuc de nici o analiza , in afara de hormnalele mele care nu-s foarte scumpe si oricum tb sa la fac odata si odata. Dupa ce primim un rasp afirmativ o sa na hotaram ce facem, dar probabil ca macar cariotipul o sa-l facem.

Gerorgy, iti doresc sa reusesti sa faci toate analizele, sa iasa bune si sa iti reuseasca FIV-ul atunci cand te vei hot sa-l faci. Si multa putere si sufleteasca si financiara.
Multumesc tututor de incurajari. Intr-adevar e greu cand te gandesti ca visul tau depinde de bani, dar asta e , mergem inainate. Nu stiu cu ce am gresit amandoi de tb sa trecem prin asa ceva, dar asta este, mergem inainte.

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-07-27 12:50:21)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#112 2011-07-27 12:49:36

mucoasa
Insomniac member

georgy adevarul e ca din experienta altora invatam, si nu ne-ai plictisit dumbom
stiu cat e de pacatoasa prolactina, si eu cu asta ma confrunt supa , altceva inca nu stiu sa fie

maya imi place tare mult asa  cum esti acuma applause

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-07-27 12:51:06)

5 iunie 2012

#113 2011-07-27 12:51:12

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

da, fetelor, multumesc de intrebari si de urari! tot nu am terminat treaba. la serviciu e o nebunie totala, iar acasa si mai rau cesafac
am senzatia ca nu mai termin niciodata curatenia cesafac ni s-a spart si vasul de wc, ne-a cazut si o plinta de la geam...numai d-astea...forgetit
o sa terminam noi pana la urma smile

Onu ma bucur ca plecati in vacanta! distractie maxima puss
Diri mult succes cu analizele si cu dosarul puss si sa faceti rost de banutii necesari puss
Mayya multa bafta, sa fie luna norocoasa puss
Almi puss sa-ti treaca durerea de stomac!
Dea imi pare rau pt candida mult noroc sa scapi repede de ea puss imi pari suparata, cred ca eu am ratat ceva discutii p-aici....cesafac
Geo off, te pup puss
Angel draga mea nu-mi vine sa cred ca au trecut 20 de saptamani....Doamne ce repede trece timpul...puss
Muco puss cmin puss
Sonia nu e tarziu sa prestezi astazi wink mult noroc puss
va pup pe toate de zeci de ori puss puss puss

#114 2011-07-27 12:53:20

sonia30
Moderator

mada puss spor la treaba!sa scapi si sa vii aici cu noi! puss si multumesc big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.