homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-90

#1692 2011-08-14 21:06:53

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

buna scumpelor pusspusspuss kram kramkram

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1693 2011-08-14 21:07:53

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

onu puss ai venit?cum a fost?aici e liniste totala supa

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1694 2011-08-14 21:15:00

Onutza23
Insomniac member

soniush puss am vazut ca am lipsit 10 zile si sunt doar 12 pagini de recuperat, nici nu ma asteptam sa fie atat de putin. se cunoaste ca multe fete sunt in vacanta
eu m-am intors vineri la 2, atunci a aterizat avionul, dar am mai stat la socri, la ai mei, la bunici. azi am fost in plimbare la bicaz toata ziua
in vacanta a fost superb, ca in concediu, m-am simtit minunat. plaja putina dar cu succes la bronzat, plimbare multa, vizitat cat am putut si balaceala in marea mediterana care, apropo, in cipru e divina
tu cum esti? sper ca e totul in regula ca nu am apucat sa recuperez nimic, am vrut sa salut intai si in casa am un mare haos smile
ceva noutati pe care trebuie sa le aflu mai repede?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1695 2011-08-14 21:18:42

sonia30
Moderator

onu,ma bucur ca a fost bine puss eu nu sunt bine,da forgetit vestea rea e mada,care are rezultat prost la hsg.si care m-a intristat fff rau.o sa citesti tu.te pup,eu ma duc in pat kram

va pup,noapte buna puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1696 2011-08-14 21:20:35

Onutza23
Insomniac member

somn dulce sonia. o sa recuperez pana maine tot. imi pare rau ca nu esti bine krampusspusspuss

Publicitate

loading...

#1697 2011-08-14 22:33:42

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupicei dulci la toate fetele puss puss puss

almisor puss sa dea DD sa descoperiti unde e problema si tratamentul sa dureze cat mai putin si sa vina bebe rugaciune puss kram

sonia puss bine ca nu ati patit nimic rugaciune masina las-o in colo ca se repara... bine ca sunteti voi bine kram

onnu puss bine ai venit acasuca puss kram

pupici dulci la toate fetele si sper cat de curand sa nu mai fie atata tristete aici la aspirante, sa vina macar o veste buna, ca daca vine o veste buna urmeaza si altele puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1698 2011-08-14 23:19:47

Onutza23
Insomniac member

am reusit si am recuperat in seara asta:

Georgi puss cum se simte tatal tau, ce-i face mana? Am vazut ca te-ai dus la tara sa stai cu el si sa-l ajuti, sper sa-si revina cat mai curand

Mayya puss imi pare rau ca luna asta nu a fost sa fie bebe, goodluck in noua luna sa fie cu noroc! Distractie placuta la munte, sa vii cu forte proaspete!

Sonia puss ma bucur ca ati reusit sa plecati si la munte, sa te mai deconectezi. Sper ca sotul sa renunte la tigari, poate e doar ceva de moment, e greu sa renunti la tigari cand ai fost fumator atata vreme. Nu e drept sa fii suparata pt altele cand ai si tu destule pe cap. Am citit ca ai fost trista. Imi pare rau ca te simti asa, dar cel mai rau imi pare ca stiu ca nu pot face nimic sa-ti alung tristetea, doar DD poate sa-ti dea ceea ce-ti doresti tu si sper din suflet sa ai toate analizele si hsg-ul in regula si sa vina bebitza repede dupa aceea goodluck. Si ati mai avut si necazul cu masina, ufff. Sper sa se repare repede, bine macar ca v-a dat ala asigurarea

Mada puss si Transfagarasan si Delta, ce frumos
Am citit de rezultatul la hsg si de visul pe care l-ai avut inainte. M-am cutremurat. Dar cel mai tare m-am intristat pt tine. Nu stiu raspunsul la intrebarile tale, in timp sper sa le descoperi singura. Sunt alaturi de tine in tot, nu stiu cum sa te ajut, dar daca pot face ceva pt tine, cu mare drag. Dumnezeu iti da atat cat poti duce, sunt convinsa ca nu a uitat de tine, asta e voia Lui, te pune la incercare iar tu trebuie sa fii tare si sa-I arati ca poti. Iti doresc sa gasesti puterea necesara de a trece peste acea zi plina de durere, sa iei decizile cele mai bune si sa se vada rezultate. Regret enorm ca treci prin asta kram kram kram

Cmin si bebe pusspuss sapt asta sper ca vei avea cateva zile libere. Vorbeste cu sefii tai, spune-le ca aduci adeverinta de la medic si va sta itm-ul pe capul lor toata ziua in control. Nu stiu exact cum e cu chestia asta, mama soacra lucreaza la resurse umane si mi-a povestit de niste colege de-ale ei care sunt insarcinate, au adus adeverinta si acum itm-ul vine una-doua sa vada in ce conditii lucreaza doamnele respective. Deci treci la amenintari ca nu se poate sa nu ai si tu liber, insarcinata fiind

Any puss ti-am zis si la tel, repet acum: ma bucur din suflet pt tot ce ti-a spus doctorul la control, iti doresc sa iasa analizele in regula si sa ne pui in curand poza cu testul goodluck

Nera si bebe pusspuss oficial esti in concediu, felicitari. Sa te bucuri de perioada de sarcina ramasa si sa te odihnesti cat poti de mult, chiar daca te apuci de curatenie, sa te menajezi si sa te odihnesti!

Ana si bebe pusspuss si tu in concediu, felicitari si odihna cat mai multa, pt toate saptamanile de sarcina in care ai lucrat! Ce ai patit de ai ajuns la urgente? Ma bucur ca e totul bine cu bebe si ca a trecut cu bine necazul!

Bmihaela, Diri  goodluck la doctor, sa reusiti cu fiv-ul sa va indepliniti visul!

Diri puss tu iar cu soricei. Eu cred ca e un semn de bun augur pt tine, poate vi se analizeaza dosarul si intrati la fiv goodluck la analize, sa fie bun rezultatul, asa cum iti trebuie tie la dosar

Angel si bebe pusspuss ma bucur ca ai reusit sa intri macar putin la noi. Cum e in concediu, cum e acasa? Ma bucur ca ai rezolvat cu actele, de acum odihneste-te putin, ca peste o sapt iar te asteapta un drum lung kram

Almi puss felicitari pt vacanta in delta, chiar daca a fost scurta tare, ma bucur ca a fost relaxanta. Si ma bucur ca la Bucuresti nu a fost chiar atat de descuranajnt la doctor, mult succes va doresc sa aflati unde e problema care va impiedica sa aveti bebe si sa se rezolve cu tratament goodluck

Mika puss ai un barzoi vizitator la casuta. Sa-i transmiti te rog din partea mea ca vreau la anul sa le aduca in cioc cate un bebe la fiecare aspiranta. Sper din suflet sa fie un semn bun pt tine si sa reusesti cu fivul in septembrie  goodluck . Sa nu uiti, te rog, mesajul meu!

irina_traistaru bine ai venit la aspirante si sa ramai cat mai curand gravida. Si legat de intrebarile tale, fetele te-au sfatuit f bine, esti abia la a doua luna de incercari, niste tincturi nu-ti garanteaza succesul, asa ca iubeste-te mult si fara stres, dar mai ales fa analizele prenatale sa stii de la inceput ca e totul in regula

Elena puss nu ne-ai uitat, ma bucur. Vad ca nici la tine nu-i prea roz situatia, iti doresc sa treaca timpul cat mai repede si sa te intorci acasa! Felicitari pt kg date jos applause

noapte buna tuturor, ne citim maine! pusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-14 23:57:09)

#1699 2011-08-15 08:54:39

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata gagicute kram

La multi ani tututror Mariilor, sa fiti fericite si implinite ! puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1700 2011-08-15 09:17:57

sonia30
Moderator

neata fete puss  mornincoffee

neru puss asa este.cel mai important e sa fim sanatosi

onu puss multumesc mult.sper sa fie bine si la mine.sotul fumeaza ca inainte,asta e.i-am zis ca peste 2 luni il duc iar la spermograma.o sa luam din craiova iar masculion de a luat,i-a zis si dr urolog sa ia preventiv,da cum el s-a apucat iar de fumat....sunt f suparata si dezamagita de tot.nici macar el nu lupta cu mine.

la multi ani tuturor care poarta acest nume de sfant! birthday

azi ma trezii ametita,azi noapte cand am mers la toaleta,am mers pe pereti.nu stiu de ce

va pup pe toate puss

#1701 2011-08-15 11:39:44

Onutza23
Insomniac member

buna dragelor puss
am mai postat o data, dar nu inteleg de ce nu a aparut mesajul meu

smart si bebe pusspuss

sonia puss doar esti ametita sau ti-e si rau, greata?
legat de sot te inteleg, si eu as fi dezamagita sa vad ca e contra mea. sper sa se rezolve pana la urma si sa fie bine

birthday Mariilor de azi, va felicit si eu desi in zona mea numele se sarbatoreste pe 8 septembrie, nu astazi. eu personal doar de la orange primesc mesaj aniversar astazi, in rest petrec in septembrie

#1702 2011-08-15 12:41:12

nerama
Insomniac member

wave ceau dragele mele puss puss

la multi ani Mariilor  birthday

si eu dau azi de baut storstark storstark storstark si de papa food food ca sunt mai batrana cu un an  chicot si sunt si Marie lol

va pup dulce pe toate puss puss puss

#1703 2011-08-15 12:52:30

Onutza23
Insomniac member

nera si bebe pusspuss pupici si aici si la multi ani fericiti!

#1704 2011-08-15 12:55:17

nerama
Insomniac member

onu puss puss sarumana kram

#1705 2011-08-15 13:04:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello fetelor
nera LA MULTI ANI si petrecere frumoasa
la multi ani tuturor sarbatoritelor de azi puss
almi bafta la medic
sonia bine ca nu a fost mai rau cu masina. se rezolva toate, e doar o perioada nefasta.
onu sa-ti fie de bine vacanta
smart puss

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1706 2011-08-15 13:06:54

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Hello fete cucuiete! va pup pe toate  puss
birthday  Mariilor! storstark 

Nerucut, la multi ani!!!!! http://s7.rimg.info/a104862c0d625d268cd96f65f80d47e0.gif sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si un bebel mancacios !  kram  par

Onutza, bine ai revenit!  puss  ma bucur ca ai avut un concediu frumos ...astept pozuci  puss  par

Soniuc puss  offf...dupa atatea ,,belele" trebuie sa ai parte parte si de ceva frumos...am vb cu vizitarorul meu  wink

Almi puss  succes pe mai departe !  puss sa gasiti o rezolvare cat mai repede la problemuta voastra puss  par

merg sa recuperez din urma  smile

.

#1707 2011-08-15 13:17:56

Onutza23
Insomniac member

green multumesc puss

mika puss mornincoffee
aleg niste poze sa va arat si voua

#1708 2011-08-15 13:33:21

nerama
Insomniac member

mika mea scumpa puss puss multumesc din suflet kram

green puss puss multumesc frumos kram

#1709 2011-08-15 13:48:26

sonia30
Moderator

am fost un pic la plimbare si cumparaturi.ne suna si soacra meaca in 3 min vine cu sora sa,nepoata si gagicu alia,ca au venit din italia.da zice al meu-bine ca ma sunasi in fata blocului!pai ce dracu ma suna cand vine!daca faceam sex,zice al meu ii spuneam ca ne f... lol

neru,la multi ani,sanatate si un bebe la termen! birthday  puss

onu puss nu-mi vine sa vomit,da sunt ametita,nu am echilibru.

green,asa e puss

miku puss multumesc ca ai vorbit cu vizitatoru par tu ce faci?

mancaram,acu ma bag un pic in pat

#1710 2011-08-15 13:49:11

Onutza23
Insomniac member

sonia odihneste-te. poate ai o scadere de calciu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.