homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52-91

#1711 2011-08-15 14:09:24

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-52

sonia puss multumesc mult kram tare al tau lol

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1712 2011-08-15 14:39:13

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poze din vacanta (sunt multe dar nu am stiut la care sa ma opresc si la care nu big_smile )

nu le las f mult, se vede si burtica si nu vreau sa se supere fetele pe mine, le scot azi

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-15 22:28:16)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1713 2011-08-15 15:05:32

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nu putui sa adorm nici o secunda

neru chicot

onu,nu stiu ce am,da ma doare si capu si ochii neutral frumoase poze.si tu applause si da,eu observai burtica si marea.da nu ma supar puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1714 2011-08-15 15:26:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ce frumosi sunteti, onutza! hjarta si tu si sotul rodnar
sa va fie de bine vacanta, la toti 3! se vede ca a mai crescut burtica chicot

#1715 2011-08-15 15:52:03

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

onutza,n-am putut sa ma abtin sa nu postez chicot se vede burticuta,iar tu esti tare micuta si frumusica hjarta hjarta hjarta pari un copil big_smile o sa fii un copil cu copil lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#1716 2011-08-15 17:51:52

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Onutza - poze minunate!, esti tare dulce  hjarta  Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare.
Toate fetele - va pup si va imbratisez cu drag  kram  par , intru mai rar acum, dar oricum intru  big_smile

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#1717 2011-08-15 19:24:21

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! puss

neruca puss puss puss  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday
să fii sănătoasă, să ai parte de tot ce-ți dorești și la anul pe timpul ăsta poate sărbătorim la mare (tu cu piciul tău și eu cu bebe la bord lol )

sonia, onu, mika puss puss puss să fie!

onu superbe pozele și burtica se vede bestial :droll:

vă pup pe toate puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1718 2011-08-15 19:26:54

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna fetelor!

N-am prea avut mult de recuperat  chicot

Sonia, imi pare rau ca v-a stricat grataru ala cu dacia. Sper sa rezolvati rapid cu masina! Si nu mai fi atat de suparata, incearca sa te implici in orice activitate ca sa nu te mai gandesti. Daca esti toata ziua asa suparata ai sa faci riduri de tanara  chicot

Almi, imi pare rau ca iar te lovesti de alte necazuri. Sper sa nu fie ceva f grav si sa o rezolvati voi cumva. Nu stiu ce sa zic de prolactina sotului, cel mai bine ai incredere in doctor, probabil ca stie el ce vorbeste. Multa bafta la analize, sa iasa bune si sa aflati cauza spermogramei proaste.  goodluck

Onu, bine ai revenit din concediu. Ce frumos ati petrecut, foarte frumoase pozele, si da, ti-am vazut si burticuta tongue.
Analizele astea care le-am facut nu-s pt dosar, dosarul l-am depus deja, de acum asteptam sa intre in comisie la analizat, probabil in sept, si speram sa fie acceptat. Hormonalele care le-am facut sunt necesare pt dr, pe baza lor o sa-mi stabileasca tratamentul hormonal cand incep FIV-ul. Ele se fac neaparat in z2-3 a ciclului, si cum eram la inceputul ciclului m-am dus sa le fac. Sper sa iasa bune, sincer nici nu ma astept sa iasa altfel  cesafac

nera, La multi ani!
Sa fii santoasa si sa ai un bebel sanatos si frumos !

Noi, in Moldova nu sarbatorim acum onomastica de Sf. Maria, ci in sept de nasterea Maicii Domnului.

april sunset, se spune Buna cand intri intr-o casa. Sper sa nu te superi ca ti-am atras atentia, dar cred ca asa e de bun simt. Mi s-a parut ca ai picat asa din cer cu postul tau, sau ca am ratat eu o pagina ceva...

Noi am fost plecati la socri, ieri am fost la plaja insa nu m-am putut baga in apa ca eram bocna de racita evident. Sotul e rac si acum nici nu pot sa il ating ca il ustura. Eu n-am probleme de astea, sunt mai negricioasa de fel si ma innegresc din prima. Insa sotul, de fiecare data se prajeste, indiferent cat de putin  sta la soare.

elena, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Sper sa treaca rapid perioada si sa revii in Romania, unde e mai bine.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1719 2011-08-15 19:57:00

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

onu, smart La mulți ani și vouă! puss puss și tuturor celor care-și serbează ziua numelui smile

diri puss să fie! am ?ncredere ?n medicul androlog smile
stay chill .. april sunset nu e singura care nu a salutat sau care intră mai des aici fără să salute tongue
?mi place că stai mai mult pe forum acum de c?nd ești moderator big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1720 2011-08-15 20:04:02

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna wave Am intrat numai sa va salut.Acum am intrat in casa , am fost in plimbare.

La multi ani Mariilor!  party 

sonis, imi pare rau ca esti trista  puss si imi pare rau si ca ati avut accident, bine ca voi nu ati patit nimic puss

Onu, bine ai revenit puss  ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu, frumoase pozele.Multumesc de intrebare , tata se simte bine , inca are nevoie de mine

Almi, sper sa descoperiti cat mai repde unde este problema puss .Sincer, imi pare rau ca trebuie as treceti prin atatea probleme puss  rugaciune  sa gasiti mai repede unde este '' buba''

Mika puss  tu sper ca esti bine big_smile  puss

angelus, iti simt lipsa puss  wink chiar daca nu am fost prezenta zilnic pe forum puss

mayya puss tu ce mai faci?

Neru , la multi ani , fata frumoasa big_smile  puss

Eu ies. Merg sa pregatesc masa si apoi  in pat.Maine plec de dimineata.Aveti grija de voi
Va pup pe toate puss  puss Maine seara nu stiu daca intru dar poimaine sigur voi intra pe forum wave

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1721 2011-08-15 20:46:40

Onutza23
Insomniac member

buna fetelor, din nou puss
s-a blocat stick-ul de net si n-am mai apucat sa dau restart la calc ca am plecat la nasi, la o nepotica, sa le ducem suveniruri si cadouri. va multumesc la toate pt urarile facute, am ales ce a fost mai frumos fara vreo intentie sa va arat burtica, dar ce sa fac ca n-o mai pot ascunde acum smile. va multumesc ca nu v-ati suparat pe mine, o sa editez postul si le sterg

sonia puss nu ti-ai mai revenit deloc? maine sper sa te simti bine kram

anca puss

rrammonna puss ma bucur ca voi fi o mamica-copil cu un bebelas, sper sa raman asa toata viata

tatiana puss multumesc si te astept mai des pe la noi, poate cu o veste dungata curand

almi puss multumesc pt urari, multi pupici dulci si de la mine

diri puss multumesc si tie mult succes la analize sa fie bune. iar cu dosarul stii deja, tin pumnii stransi pt tine. sa va fie de bine plaja si sotului sa-i treaca repede arsurile
imi place ca de cadn esti moderator stai mai mult cu noi, ma bucura mult lucrul asta

georgi puss sa-ti fie de bine plimbarea. ma bucur ca e bine tatal tau, usor-usor sa-si revina de tot. pofta mare si odihna placuta!

si o ultima poza ca abia acum am reusit sa intru in posesia ei smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-16 10:47:44)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1722 2011-08-15 22:25:14

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

am revenit wave am fost la soacra mea,acum ca au venit aia!da nu fu rau.io sunt clovnu,ii fac pe toti sa rada...ca sa nu se prinda ca-s atata de suparata in interior.mai avusei momente cand nu schitai un gest,da nu puteam sta asa...moarta

diri,multumesc mult puss n-am riduri,da nici tanara nu mai sunt.iti tin pumnii rugaciune

almisor puss

geo scump puss suntem bine noi.sper ca si tu kram

onu puss imi mai trecu putin,da ma simt fff obosita.o sa ma culc pana n 12.ca si asa dorm prost noaptea.

mi-e dor si de miku si de angelus smile

va pup pe toate.noapte buna puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-08-15 22:31:56)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1723 2011-08-15 22:30:18

Onutza23
Insomniac member

sonia ma bucur ca nu a fost chiar asa rau la soacra
ce bine ca te simti mai binisor. baga-te in pat si odihneste-te, maine vreau macar sa te simti bine fizic, stiu ca tristetea nu va trece prea curand. somn dulce, sa visezi frumos! pusspusspuss kram

si mie mi-e dor de mika si angel pusspuss

mikule tu unde ai disparut azi?puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-15 22:30:59)

#1724 2011-08-15 23:11:28

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

buna seara frumoasele mele puss puss puss puss puss puss puss puss puss
mii de pupici pt toate
nu de mult am ajuns si eu acasa, sunt franta dar a fost tare frumos
am citit ca ati fost tare triste supa avem nevoie de o veste buna..

sonia puss puss puss puss scumpa cate necazuri pe capul vostru..bine ca nu a fost mai grav ..iti inteleg tristetea si as vrea sa pot sa te ajut sa scapi de ea dar ... sper ca perioada asta proasta sa se termine odata , ca dupa atatea probleme meriti si tu o veste buna . te imbratisez tare tare kram

neruca si bebe birthday birthday birthday multa sanatate si un bebelas cuminte si frumos puss puss puss

birthday tuturor sarbatoritelor de azi

almisor puss puss goodluck cu analizele , sper sa gasiti cauza spermogramei proaste si sper sa scapi cat mai repede de probleme puss puss

mikulina puss puss ce mai faci? cum merge treaba la casuta?

georgy puss puss sper ca esti bine kram

onutza si bebe puss puss bine ai revenit! ma bucur ca ati avut un concediu placut, am vazut pozici la burtici hjarta hjarta

ana si bebe puss puss cum te mai simti?

dirida puss puss sper ca te simti mai bine si goodluck cu analizele

elena puss puss applause pt kg pierdute, te asteptam acassica big_smile

green puss , cmin si bebe puss puss , far puss puss , mada puss puss si restul fetelor multi pupici

angelus si bebelino puss puss ne e dor de tine kram

#1725 2011-08-15 23:20:41

Onutza23
Insomniac member

mayya puss buna. gata mini vacanta?

#1726 2011-08-15 23:22:41

mayya06
Insomniac member

onutza puss puss buna, gata ..tare scurta dar am profitat la maxim

#1727 2011-08-15 23:24:04

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

va urez si eu, cam cu intarziere ce-i drept, La multi ani daca sunt sarbatorite printre voi  birthday  birthday  birthday  birthday

pupici pentru toate  puss  puss  puss  puss  puss  puss

#1728 2011-08-15 23:25:34

mayya06
Insomniac member

garga puss pusspuss buna! si pupici lui stefanut kram e un scump

#1729 2011-08-15 23:27:17

Onutza23
Insomniac member

mayya puss ma bucur, f bine ai facut ca ai profitat

garga puss multumesc. pupici dulci lui stefanut pusspusspuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.