|
Nu esti logat.
Secretie vaginala roz#1 2011-08-12 02:27:41
secretie vaginala rozBuna! Offline #2 2011-08-12 02:36:36
Re: secretie vaginala rozpoate fii o sangerare inainte de menstruatie.. sangerare provocata de ovulatie, sau de nidare.. Cum nu ai dat mai multe detalii poate fii orice.Spune in ce zi a ciclui esti, cand ai avut ultimul contact cu risc. Stii ca prin contactele alea neprotejate poti ramane insarcinata, nu ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-08-12 03:32:46
Re: secretie vaginala rozSincer nu stiu in ce zi a ciclului sunt, menstruatia presupun ca ar trebui sa-mi vina peste 2/3 zile. Contactele nu sunt cu rist, la inceput este numai neprotejat timp de maxim un minut apoi cu prezervativ, ultimul contact de acest fel a fost acu 3 zile. Offline #4 2011-08-12 03:57:31
Re: secretie vaginala rozSi minutul ala poate sa iti aduca un bebe. De ce te risti asa, inutil ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2011-08-12 04:22:44
Re: secretie vaginala rozok, merci...deci sa inteleg ca o astfel de secretie nu inseamna nimic? numai ca imi vine menstruatia? pentru ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva... Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-12 04:53:22
Re: secretie vaginala rozAm spus, poate fii un semn ca iti vine menstruatia . Asteapta sa-ti vina, si iti sugerez ca la 3 saptamani de la contactul de acum 3 zile sa faci un test de sarcina. Si numai fac jocuri din astea, ca apoi tu tragi, nu prietenul. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2011-08-12 15:08:33
Re: secretie vaginala rozam si eu o dilema...mereu citesc ca secretia trebuie sa fie alba sau transparenta; eu de cand ma stiu am secretia galbuie sau crem si cica nu e bine asa. la analiza de cultura imi iese flora fara semnificatie patogena; la analiza bacteriologica uneori ies leucocite, alteori deloc (flora e lactobacilara, dar secretia tot galbuie este). Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-12 15:10:34) Offline #8 2011-08-14 00:48:40
Re: secretie vaginala rozjeannie, si a mea tot galbuie este desi doc o vede alba Offline #9 2013-12-09 07:18:14
Re: secretie vaginala rozDe vero 2 zile am o scurgere vaginala abundenta roz, roz-maronie. La un control ginecologic de rutina facut in septembrie mi s-a spus ca am o rana pe col, dar fara sa mi se faca alte analiza in afara de lama (tipa la care merg mi-a aratat un buretel cu sange spunandu-mi ca am o rana pe col care sangereaza destul de urat. Mi-a dat Flucovim 150mg, Cervugid ovule si spalaturi cu Tantum Rosa. Trebuia sa repet tratamentul acum, in decembrie. Dat fiind faptul ca mi-a aparut secretia asta m-am hotarat s-o schimb pe doamna doctor pt ca eu am probleme cu candida iar dansa nu mi-a facut nici macar o data o antifunigrama desi eu fac candida de 3-4 ori pe an. Sper sa reusesc sa-mi fac o programare la alt medic vineri si sa nu mai incep tratamentul dat de doamna doctor. Ultima oara a fost editat de Melita (2013-12-09 07:19:51) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #10 2013-12-09 07:52:35
Re: secretie vaginala roz
Eu una nu stiu de ce singerezi....pe la inceputul postului astuia zicea una dintre fete ca pot fi multe cauze si e nevoie de mai multe date.......asa e doar o ghicitoare pe care nu se va grabi nimeni sa o dezlege. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2013-12-09 18:39:08
Re: secretie vaginala rozMultumesc pentru raspuns! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #12 2014-01-08 18:43:35
Re: secretie vaginala rozbuna fetelor Ultima oara a fost editat de diana platan (2014-01-08 18:55:19) Offline #13 2014-01-08 18:47:06
Re: secretie vaginala rozprobabil ca e un mic spotting daca zici ca nu ai si alte simptome, dar oricum ii poti spune medicului daca tot te duci Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|