|
Nu esti logat.
Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2011-08-18 19:23:01
Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(Hei..va salut pe toate\toti` As avea o nelamurire si as vrea sa va cer parerea .. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #2 2011-08-18 20:54:41Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(pai nu poti decat sa te abtii de la a manca peste masura. Cu sau fara anticonceptionale, uneori apare foamea necontrolata care trebuie tinuta in frau Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-08-18 22:42:56
Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(Inainte credeam ca asta e doar un mit pana am cam patit-o pe pielea mea . Bine ca mi-am dat seama la timp ca mananc cam peste masura si am inceput sa ma abtin de la multe chestii. Asta ar trebui sa faci si tu, incepe sa tii un regim alimentar, nu rezolvi nimic doar cu alergatul, trebuie sa le combini. Dar cel mai important e sa fii relaxata in privinta asta ca daca te stresezi si zici doar " sunt grasa" nu-ti mai iese nimic . Iar in privinta poftelor eu cumparam tot ce mi'era pofta miroseam bine de tot si dupa aia ii dadeam iubitului meu sa manance ! ma saturam cu mirosul. O sa treaca si asta o sa vezi, mai tine si de psihic de la un moment dat Offline #4 2011-08-18 22:54:56
Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(nu ma prea pricep la diete sanatoase, dar eu am inceput sa inlocuiesc painea alba cu cea neagra, ca am auzit ca painea alba are doar calorii si nicio substanta hranitoare; pe cand cea neagra are B-uri si fibre Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-18 23:15:02) Offline #5 2011-08-18 23:57:17
Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(jean, stiu cum se face painea, crede-ma pe cuvant ca e paine alba cu (mult) colorant si (poateee) cateva firicele minuscule de fibre... Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-19 00:10:02
Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(Incearca si tu sa te controlezi, macar asa....nu manca seara cartofi sau de astea Offline #7 2011-08-19 13:07:52
Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(Si nu tine diete stricte, cel mai important. Ideea de a avea un trup sanatos are la baza un regim alimentar echilibrat si mai els constant, insotit de miscare. Incearca sa mananci des, eu spre exemplu am 6 mese zilnice (3 mese principale si 3 gustari) iar de 4 ori pe saptmana fac miscare (nu la sala, ci acasa, fac timp de 30 de minute miscare si 10 minute stretching). Offline #8 2011-08-19 13:53:23Re: Tulburari Alimentare?!!!! Help me! :(Avand in vedere ca topicul e despre slabit/ingrasat iar legatura cu anticonceptionalele s-a lamurit, continuati la topicul dedicat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|