|
Nu esti logat.
Pete maronii in relief pe fata#1 2006-04-19 14:27:40
pete maronii in relief pe fataiau logest de aproximativ 2 ani, cu mici pauze de o luna, doua. mi-au aparut pe fata niste pete albe mai intai, in relief, care apoi s-au facut maronii. mult timp nu le-am dat importanta pt. ca erau doar cateva. Offline #2 2006-04-19 14:48:05
Re: pete maronii in relief pe fatapete pe fata de la anticonceptionale? Offline #3 2006-04-19 17:35:02
Re: pete maronii in relief pe fataCine ti-a spus ca sunt de la anticonceptionale? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-04-27 00:10:10
Re: pete maronii in relief pe fataEste posibil ca petele de la anticonceptionale sa apara abia dupa 5 ani de utilizare? De 2 saptamani mi/au aparut si mie pete maronii pe fata (exact ca cele specificate de doctoressa), iar in urma analizelor a reiesit ca nu am nimic la ficat. Pot avea petele si o alta cauza? Offline #5 2007-04-27 15:12:16
Re: pete maronii in relief pe fatasi eu am patzit-o cu petele, mi-au aparut, zic eu de la soare, acum 2 ani jumate, timp in care s-au extins, de la mici pere de 1 cm, la mai mari, de 2-3-4 cm diametru, apoi au stationat... si stationeaza si acum (sub ambii ochi, si pe sub nas, la mustati .... ar fi indicata o schimbare de pilule? nici eu nu am ficatul cu probleme... analizele toate sunt ok E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-27 15:17:20
Re: pete maronii in relief pe fatala mine petele sunt pe frunte si spre tampla dreapta dar sunt la fel de mari ca si in momentul in care au aparut. Dupa cat timp au inceput petele sa ti se extinda? Offline #7 2007-04-27 15:56:59
Re: pete maronii in relief pe fatanu are rost sa schimbi pilulele, petele ramin pe loc. Si daca opresti pilulele tot pe loc ramin....e o reactie la soare de fapt, cu vinovat contraceptivele(astfel de pete apar si in sarcina si daca te expui la soare nu mai dispar) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-05-07 15:35:28
Re: pete maronii in relief pe fataEu am ramas cu pete pe fata de la sarcina.Cum adica, draga doctoressa, nu mai dispar?Niciodata?Nici daca folosesc creme speciale? Offline #9 2007-05-07 19:24:49
Re: pete maronii in relief pe fatasi mama mea are...nu prea ai cum sa scapi de ele...poate cu peeling chimic...dar n as baga mana n foc... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-05-08 10:37:18
Re: pete maronii in relief pe fataindiferent ce creme folosesti, nu dispar. Poti baga sume impresionante in orice tratamente cosmetice vrei tu...nu dispar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|