|
Nu esti logat.
Probleme cu increderea in sine-2#20 2011-08-25 20:16:14
Re: probleme cu increderea in sineUnii mai zic prostii dinastea si ca sa te fac pe tine sa devii mai "competitiva". Adica aiurea situatie imho...Tu daca esti sigura ca tu esti cea mai importanta( si, daca nu ai copii, asa e normal sa fie) ar trebui sa te imbraci/porti fix asa cum stii ca nu i-ar placea sau nu i s-ar parea adecvat, conform preferintelor lui. Num-asa. I love you. Remember. They cannot take it Offline #21 2011-08-25 21:14:55
Re: probleme cu increderea in sine
Regret sa te anunt, dar prietenul tau categoric, 100% si ce mai vrei se uita si la altele Acuma ca nu sesizezi tu sau ca o face cand nu e in preajma ta e altceva. Nici una nu e perfecta, absolut tot ce si-ar dori un tip, steaua cazuta din cer si mai stiu eu ce. La fel cum nici noi nu suntem. Si uitatul ala nu trebuie sa fie "Ai de plm ce-as f***-o". Poate sa fie doar "Meh... nice boobs", si-mi vad mai departe de drum. Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-25 21:15:30) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #22 2011-08-25 23:24:26
Re: probleme cu increderea in sinepoate k e din cauza lui k sunt asa defapt mai mult k sigur, pt k eu nu am fost nici geloasa si nici asa deprimata si nemultumita de mine niciodata.nu-mi place la mine zambetul, mai exact dintii(asta cred k mi se trage de la maikmea care mereu zice la orice film wow ce dinti frumosi are ala, si stiu k zambetul acela mai mult k sigur e fabricat la estetician dar ...)apoi nu-mi place k nu am pometi proeminenti, k am sani asimetrici,k am vergeturi si celulita si cel mai rau urasc ca nu am atitudinea aia cu care sa vrajesc pe oricine.de exemplu am o prietena care desi nu pot zice k e mai frumoasa ca mine dar are un zambet, o privire si un sex-appeal k mereu a avut mai mult succes la barbati k si mine care sunt mai mereu serioasa si nu-mi place sa zambesc pt k imi urasc dantura:( Offline #23 2011-08-25 23:35:12
Re: probleme cu increderea in sinePai, eu cred ca toata lumea are framantari si indoieli. Eu de exemplu mi le reprim. Sa luam exemplul tau. Prima data cand ai crezut ca te inseala... A trecut ceva vreme... apoi a 2a oara... a mai trecut ceva vreme... si tot asa... Si dupa atata vreme, daca tot nu v-ati despartit, pai inseamna ca nu te inseala Uite si eu aveam toane mai demult si ma tot gandeam ca pfff... nu mai dureaza mult, ... nu mai dureaza mult... Dar dupa ce "n-a durat mult" vreo inca 8-10 luni, mi-am zis ca sunt cam prostalau Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #24 2011-08-25 23:42:02
Re: probleme cu increderea in sinesi eu incerc sa pun vina pe varsta lui dar daca nu se va schimba?incerc sa imi bag ganduri pozitive in cap vis-a-vis de relatia noastra si de fidelitatea lui dar nu merge f mult timp.stiu si k nici prea enervanta si geloasa nu e bine sa fiu dar baiatu asta da semne pe care nu ar trebui sa le faca dak nu ma inseala.acum chiar asa prostanac sa fie?chiar nu realizeaza ce imi face si mie si lui? Offline Publicitateloading...
#25 2011-08-25 23:55:10
Re: probleme cu increderea in sineOf, nu-mi placeti voi astea care nu vedeti decat partea goala a paharului Ca tare greu va convinge omu' Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #26 2011-08-26 00:06:42
Re: probleme cu increderea in sinestiu.mi-ar placea sa fiu mai simpla si sa gandesc mai putin dar "filozofeala" si combinatul sunt specialitatea mea:))))creieru asta ma conduce si rar reusesc sa-l controlez.e un adevarat manipulator. din pacate...dar imi place de noi, popicel, cum vorbim pe 2 fronturi. Offline #27 2011-08-26 00:13:13
Re: probleme cu increderea in sineDa, stiu... ar trebui sa inchizi unul din topicuri si sa postezi doar intr-unul Nu mai stiu unde care era intrebarea... defapt postez cam aceleasi chestii in ambele locuri. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #28 2011-08-26 09:51:35
Re: probleme cu increderea in sinepopicel,sotul meu,nu prietenul si acea comunicare m-a facut sa stiu ce am langa mine. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #29 2011-08-26 10:12:57
Re: probleme cu increderea in sinenu as vrea sa inchid topicul.stiu k adancindu-ne in discutii se ajunge la lucruri comune, dar aici as vrea sa aflu daca mai e cineva in situatia mea, cum controleaza si gestioneaza pb cu increderea in sine si cum face sa se simta mai bine in pielea ei...la mine nu prea functioneaza treaba cu machiatu si aranjatu..adik nu ma face sa ma simt mai bine.si in plus nici nu am cu cine sa ies in oras k sa am ocazia sa ma aranjez pt k prietenele mele sunt plecate la facultate in alte orase.si ce ma mai dispera acum e k m-am ingrasat 2 kg.dar nu ar fi o pb asta,avand48 kg acum, ci aia k s-a depus pe burta si spate si nu mai intra pe mine rochia mea preferata si tin dieta de 2 luni si tot nu a mers jos:(((( adevaru e k el nici nu a observat dar pe mine ma frustreaza. Offline #30 2011-08-26 11:48:21
Re: probleme cu increderea in sineal meu nu are pb cu condusul cu cu faptu k nu lucrez si nu am facut nik pe cont propriu.am inceput acum sa lucrez cu el dar tot nu vad sa ma aprecieze.din contra mereu este ceva la care sa comenteze.ma enerveaza k nu-i pasa de sfatul meu si k e mereu mai destept.uneori poate fi atat de misogin incat mi-e rau de el. Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-26 11:55:58) Offline #31 2011-08-26 11:59:40
Re: probleme cu increderea in sinesumire celulita mea nu e vizibila decat at knd strang pielea..si imi fac aproape zilnic masaj acasa si ma dau cu tot felul de creme.intr-un timp am umblat si la salon pt masaj dar acum nu-mi mai permite bugetul din pacate. kg in plus incercs le dau jos mancand f putin si masand mereu abdomenul si spatele. Offline #32 2011-08-26 12:04:24
esti copil de tata? ai nevoie de aprobarea lui si sa mergi 2 metri mai in fata,singurica, ca sa-ti cumperi o inghetata? Offline #33 2011-08-26 12:32:35
Re: probleme cu increderea in sineApril & zaira,
e inadmisibil. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #34 2011-08-26 14:08:11
Re: probleme cu increderea in sineSi nu l-ai intrebat, de ce nu ai deschis subiectul? E foarte dureros, cand esti dat la o parte. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #35 2011-08-26 14:13:53
Re: probleme cu increderea in sineam observat ca aici te-a deranjat f mult tonul lui sumire si ai reactionat, cu iubitul tau faci asa, din ce reiese nu ?m-a intrebat daca m-am suparat pe el, i-am zis ca nu? , ceea ce este foarte gresit, mai fetelor daca va deranjeaza ceva la iubitii vostri puneti punctul pe i, vorbiti ceea ce va deranjeaza, ceea ce va supara pentru ca altfel nu va tine relatia, pana cand o sa va mai simtiti asa, fara incredere in voi, daca ei nu va apreciaza si mereu tanjesc la altceva inseamna ca nu e ceea ce va doriti. Acum nici sa ne complacem, sa nu ne mai aranjam sau sa ne neglijam total pentru ca lucrurile astea le facem in primul rand pentru noi, nu pt. altcineva. Offline #36 2011-08-26 14:18:47
Foarte adevarat! I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #37 2011-08-26 14:33:14
Re: probleme cu increderea in sinemie mi se pare ca iei prea in tragic totul. Si ce daca a zis ca rasese de prietenul tau, sau cu el? din ce spui, reiese ca ei deja se cunosteau, si tu de-abia facusei cunostinta cu ele. Deci normal, ca mai vorbisera si alta data, si isi amintise de ceva amuzant. Ce e ofensator in asta? Offline #38 2011-08-26 14:34:39
Re: probleme cu increderea in sineati avut o discutie serioasa? in sensul adevarat al cuvantului, nu stiu ce varsta aveti dar mie conflictele astea ale voastre mi se par putin puerile, acum depinde si de anturajul vostru, atitudinea lui lasa putin de dorit, faptul ca iti face numai reprosuri , mereu tanjeste dupa alte standarde feminine imi da de gandit... de cat timp sunteti impreuna? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|