homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu increderea in sine-3

#39 2011-08-26 14:48:18

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Re: probleme cu increderea in sine

ok, dar daca esti mai retrasa de felul tau, si stii ca nu te poti schimba, obisnuieste-te cu asta. Invata sa te simti bine singura, cu tine, sa-ti gasesti ocupatii, fara sa astepti sa te roage cineva sa joci volei, sa te traga langa el etc. Nu esti copil mic, asuma-ti personalitatea pe care o ai, si nu te supara din nimicuri. Eu il inteleg pe prietenul tau, pentru ca tu esti aia care nu prea comunica, care sta mai de-o parte, si tot tu te superi ca nu te-a bagat el in seama. Daca tu ai fii ok cu tine, nu cred ca ar avea ce sa-ti reproseze

#40 2011-08-26 14:52:37

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

De ce vedeti numai partea ei de vina? Evident ca nu m-as simti nici eu bine, sa ma simt asa data la o parte, al meu nu iese fara mine. Sa mearga sa se joace, dar cu limita nu sa uite de ea.

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#41 2011-08-26 14:56:36

meliko
Full member

nu la asta ma refeream april, ai scos fraza aia din context. Ideea era sa te simti ok cu faptul ca esti mai retrasa si sa nu te superi ca nu vine sa te ia de manuta sa te bage in joc. Vrei sa joci, joaca, alearga si tu pe acolo, chiar daca nu prea nimeresti, incurajeaza-l cand da bine, etc.

#42 2011-08-26 14:58:54

buburuzza90
Full member

Daca nu iti convine ca se uita, si te deranjeaza asa de tare, da-i papucii, si gata. Ca nici in stresul asta nu poti continua. Si eu am avut probleme cu increderea in mine, dar mi-am ,,revenit".

Eu cred ca totul sta in felul cum gandesti.

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-08-26 15:02:32)

#43 2011-08-26 14:59:24

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

katrynn pot si stau eu destul fara el.pb la noi a fost ca a facut histerii k un copil mic k el a stiut k mie imi va fi frica sa ma dau cu el si k acum el sa se dea singur?m-a tot imbarbatat el si m-am dat de cateva ori cu el dar nu am mai rezistat.mi frica si de inaltime si de apa.si am precizat k nu m-am suparat ca a plecat sa se dea fara mine, din contra m-am bucurat k nu a trebuit eu sa-mi rup fundu pe topoganele alea.de fapt daca ma gandesc mai bine avem chiar f putine hobby-uri impreuna si nu m-a ingrijorat niciodata treaba asta.m-a enervat uneori knd au fost mai importante decat mine dar am fost intelegatoare.poate prea mult. si cat despre machiaj cu rimel ma dau mereu si luciu iar cand e frig afara si cu fond de ten.dar e nasol sa ma pregatesc atata pt cateva ore cat stau la el si poate nici nu ma baga in seama k e mai preocupat de munca sau joaca pe calculator, si apoi sa vin acasa si jumatatea de ora de make-up sa o sterg intr-un min.merita asa k nici nu observa?nu ma duc in trening.nici nu umblu in asa ceva decat la sala.am multi pantofi cu tocuri dar tot adepta pantofilor comozi sunt.

april sunset incearca sa nu iei asa pe suflet ce zice lumea pe aici.stiu k e greu pt k si eu iti seaman si de multe ori m-au jignit sau au ras de mine oamenii de pe aici, dar am trecut peste si i-am ignorat.si da e adevarat k in cazul nostru orice remarca sau privire nelalocul ei te poate dobori si face sa te simti k naiba.

sumire am facut si sala intr-un timp dar ma plictisea.n-am gasit ink un sport care sa ma animeze si sa-mi doresc cu nerabdare sa pot sa ma duc.si abdomene am incercat o vreme dar mi se intaresc muschii dedesubt si grasimea tot nu merge jos. nu se vede decat cand ma asez macar atata.si cat despre atitudine nu o am.si acum de multe ori mi se intampla sa ma rusinez in fata lui dezbracata.inainte nu ma acopeream nu ma jenam dar acum nu mai pot.nu mai pot nici sa ma duc pe str cu capu sus, am mereu impresia k se uita ciudat lumea la mine.acum cativa ani puteam umbla goala prin casa dak eram singura si ma admiram in oglinda, acum dimineata and ma trezesc si ma vad ma apuca groaza si sunt prost dispusa toata ziua.

Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-26 15:05:10)

Publicitate

loading...

#44 2011-08-26 15:00:40

meliko
Full member

buburuzza90 a scris:

De ce vedeti numai partea ei de vina? Evident ca nu m-as simti nici eu bine, sa ma simt asa data la o parte, al meu nu iese fara mine. Sa mearga sa se joace, dar cu limita nu sa uite de ea.

e clar ca ei doi au temperamente diferite, el e sociabil, activ, ea retrasa. Trebuie sa gaseasca o cale de mijloc. Normal, nu sa uite de ea, dar nici sa stea lipit de ea, ca 2 siamezi. Intr-o relatie e normal sa gasesti lucruri in comun, pe care ambii le fac cu placere, si sa incerce sa le exploateze. Eu nu vad s-o fi dat la o parte. El si-a vazut de joc, ea putea sa joace daca vroia, nu a trimis-o sa sta pe seizlong singura

#45 2011-08-26 15:05:43

buburuzza90
Full member

Pai daca ea ia explicat, zice ca ea si face ca el, ce e de facut, ori se schimba ea, ori il accepta asa cum e, ori se desparte.

#46 2011-08-26 15:08:49

meliko
Full member

april sunset a scris:

buburuzza90 a scris:

De ce vedeti numai partea ei de vina?

chiar nu vreau sa fac pe victima, dar pe bune, nici macar putin, nu vi se pare ca am motive sa fiu asa cum sunt? am si spus ca nu-l tin legat de mine, dimpotriva. stiu ca se plictiseste la plaja, de aia i-am spus de fiecare data cand am mers, sa se duca pe teren, sa joace fotbal, ca nu mor daca stau singura o ora, de ex.

observ ca niciuna nu are probleme cu increderea, stima de sine. pt ca atunci cand le ai, si cel mai mic rahat de observatie te doboara.

Pai tocmai april, ca problemele legate de stima nu le rezolvi pe un forum. Nu e ca si cum ar veni cineva acum sa-ti spuna ca esti fumoasa si inteligenta si gata, s-ar rezolva problema, ca daca e asa, crede-ma ca nu ii e greu nimanui sa faca cateva remarci care sa-ti ridice moralul.
Mie mi se pare ca tu te vezi tot timpul nedreptatita, data la o parte, neglijata, criticata etc. Si din ce ai scris tu, mi se par chestii atat de copilaresti, peste care muuuuuulte fete ar trece imediat cu vederea si nu ar fi nevoie sa se transforme in discutii si certuri inutile.
Daca chiar consideri ca problema e la el, si nu te intelege, nu mai continua in relatia asta. Dar cred ca e o problema la tine, pentru ca nu stii sa te apreciezi, si sa te simti bine cu tine, si ai toate sansele sa dai de 100 de alti baieti care sa se poarte la fel. Nu mai lua tot ce spune in serios, nu o sa dai de cineva care sa se poarte cu tine ca cu un ou, de teama ca oricand se poate sparge.
Iar increderea in tine, o sa inveti sa o ai, atunci cand o sa iti vezi partile bune, cand nu o sa te mai compari cu fetele dupa care se uita el, cand o sa te apreciezi si o sa-ti dai seama ca valorezi mult. Ca normal, fiecare avem defecte, dar si calitati, si la partile rele trebuie sa lucrezi, dar nu sa te cramponezi de ele

L. E am citit tot, dar nu te-a trimis ca vroia sa joace singur, sau mai stiu, ci pentru ca tu te fereai. vrei sa joci, implica-te, cum spuneam, alearga si tu, cere pase, chiar daca le mai ratezi, asa inveti, nu daca faci figuratie pe acolo.
Ma rog, o sa-mi sariti in cap ca sunt rea, dar asta cred. Probabil ai vrea sa auzi ca ce prieten nesimtit si porc ai, ca trebuia sa te invite de 10 ori sa te joci, sa stea numai langa tine, eventual sa te si apere de mingi, dar pur si simplu mi se pare ca nu e asa nustiu
pe bune, nu am scris nimic cu rautate, si sper sa nu te superi, incerc doar sa fiu obiectiva si realista

Ultima oara a fost editat de meliko (2011-08-26 15:12:32)

#47 2011-08-26 15:11:06

zaira
Full member

sunset eu nu am fost la psiholog dar am o prietena mai in varsta pe la 40 de ani care umbla si cu care tot vb de pb mea si ea avand aceeasi pb si parca si mai multe intrebari am atunci.adica sa nu te astepti ca vei iesi din cabinetul dr simtindute neaparat mai bine.eu sunt si mai debusolata dupa ce vb cu prietena asta a mea si imi zice ce i-a spus psihologul sau ce a citit in nush ce carte pe acest subiect.is praf zile intregi dupa aia.nu se poate vb cu mine.ma simt atat de jos incat nu vad cale de ridicare din groapa aia. eu vb cu prietenele mele dar nu prea pot sa ma sfatuiasca vad altfel lucrurile si imi zic asa cu usurinta sa-mi revin si k is frumoasa si de astea dar nu functioneaza si de aia am incercat forumul asta.si nu e prima data cand intrebarile mele au ramas fara o rezolvare:(

Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-26 15:15:11)

#48 2011-08-26 15:49:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

april,eu ti-am mai zis,problema nu e numai la tine,daca nu v-a ajutat faptul ca ati vorbit,iar tu te simti in continuare nervoasa,deprimata,poate ar trebui sa stai deoparte un timp,sa vezi cum te simti.si iei apoi o hotarare puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#49 2011-08-26 15:52:12

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

da, april, te ajuta mult sa discuti, in primul rand ca te descarci, in al doilea rand ca ajuta oarecum la maturitatea emotionala in relatiile cu ceilalti, sa zicem. doar ca problema increderii in sine uneori nu dispare asa usor, chiar daca clarifici multe lucruri in discutiile respective.

#50 2011-08-26 16:06:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Zaira, in primul rand increderea in tine nu o sa ti-o ridice niste haine, machiajul, culoarea parului, formele, greutatea, zambetul. Chiar tu ai spus ca nu vrei sa faci anumite chestii,ca nu te simti in niciun fel cu anumite haine, ca nu vrei sa fii bruneta etc. Deci tu stii  (si spui) ca lucrurile astea de suprafata nu te vor duce nicaieri, insa tot mentionezi de kilograme, de dinti &co. 
Poate suna a cliseu, dar trebuie sa te cunosti pe tine, sa fii deschisa catre interiorul si subconstientul tau, sa te dezvolti spiritual. 

Eu una nu cred ca exista cineva care sa corespunda in totalitate dorintelor partenerului, sa aiba exclusivitate in mintea lui, sa intruchipeze perfectiunea. Si chiar daca mi/ti s-ar spune asta, tot n-as crede, pt ca suntem oameni, nu piese de puzzle.

Si nu, nici eu nu stau extraordinar de bine cu increderea in mine, de multe ori chiar ma mir cum se face ca niste fete uratele radiaza mereu incredere,  sunt inconjurate de prieteni, nu se intimideaza si parca n-ar avea niciun stres in universul asta!

Am o relatie la fel de lunga ca a ta, si mi se mai intampla cateodata sa fiu geloasa din prostii sau nesigura. Dar toata nesiguranta asta vine din mine, el  nu e responsabil pt felul in care ma simt eu... asta ar tb sa intelegi si tu.
Poate chiar aveti probleme si ingrijoararile tale sunt reale, nu am de unde sa stiu, dar chiar si asa, problema ta nu e cu/la  el, ci la tine.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#51 2011-08-26 16:12:13

sonia30
Moderator

si daca el se uita non stop dupa altele,la cine e problema?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#52 2011-08-26 16:25:00

carmen_21
Insomniac member

@Sonia
La tine (spus la modul general) De ce stai cu el daca se uita la altele? Pentru ca il iubesti, zic... si atunci, daca il iubesti de ce il privezi de libertate, de ce ii impui sa te priveasca doar pe tine, de ce sa fii egoista, de ce sa iti fie frica (mai ales cand stii ca te iubeste).  Nu ne apartinem reciproc, nu suntem stapanul unul altuia.

Nu spun ca eu actionez asa in totalitate, dar imi asum trairile, nu caut vinovati pt instabilitatea mea emotionala.

#53 2011-08-26 16:32:16

sonia30
Moderator

carmen,a scris april mai sus ca se uita el dupa toate.eu cred ca asta nu e libertate/am o cu totul alta opinie

#54 2011-08-26 16:45:36

carmen_21
Insomniac member

Eu nu vorbesc strict de situatia lui april, pentru ca nu i-am citit posturile cu atentie. Insa oricum ar fi, se uita, nu le atinge, nu le fluiera. Imi dau seama ca nu e un sentiment placut, dar daca ea accepta asta inseamna ca omu ala ii ofera destule bucurii, incat sa vrea sa ramana langa el.

#55 2011-08-26 16:57:41

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Zaira,iti place sa dansezi?

#56 2011-08-26 17:01:53

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

april,imi place statusul tau... dar,dar,dar... intelegi ca esti fata desteapta!

#57 2011-08-26 17:08:42

zaira
Full member

sumire nu mi-am pus mailul sus pt k am preferat sa raman anonima cat de cat.dans?nu am dansat niciodata.adica la cursuri de dans.mi-as dori si mi-am dorit sa merg cu el dar nu a vrut pt k nu-i place si singura n-am vrut sa ma duc.dar de ce intrebi?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.