|
Nu esti logat.
Probleme cu increderea in sine-3#39 2011-08-26 14:48:18
Re: probleme cu increderea in sineok, dar daca esti mai retrasa de felul tau, si stii ca nu te poti schimba, obisnuieste-te cu asta. Invata sa te simti bine singura, cu tine, sa-ti gasesti ocupatii, fara sa astepti sa te roage cineva sa joci volei, sa te traga langa el etc. Nu esti copil mic, asuma-ti personalitatea pe care o ai, si nu te supara din nimicuri. Eu il inteleg pe prietenul tau, pentru ca tu esti aia care nu prea comunica, care sta mai de-o parte, si tot tu te superi ca nu te-a bagat el in seama. Daca tu ai fii ok cu tine, nu cred ca ar avea ce sa-ti reproseze Offline #40 2011-08-26 14:52:37
Re: probleme cu increderea in sineDe ce vedeti numai partea ei de vina? Evident ca nu m-as simti nici eu bine, sa ma simt asa data la o parte, al meu nu iese fara mine. Sa mearga sa se joace, dar cu limita nu sa uite de ea. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #41 2011-08-26 14:56:36
Re: probleme cu increderea in sinenu la asta ma refeream april, ai scos fraza aia din context. Ideea era sa te simti ok cu faptul ca esti mai retrasa si sa nu te superi ca nu vine sa te ia de manuta sa te bage in joc. Vrei sa joci, joaca, alearga si tu pe acolo, chiar daca nu prea nimeresti, incurajeaza-l cand da bine, etc. Offline #42 2011-08-26 14:58:54
Re: probleme cu increderea in sineDaca nu iti convine ca se uita, si te deranjeaza asa de tare, da-i papucii, si gata. Ca nici in stresul asta nu poti continua. Si eu am avut probleme cu increderea in mine, dar mi-am ,,revenit". Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-08-26 15:02:32) I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #43 2011-08-26 14:59:24
Re: probleme cu increderea in sinekatrynn pot si stau eu destul fara el.pb la noi a fost ca a facut histerii k un copil mic k el a stiut k mie imi va fi frica sa ma dau cu el si k acum el sa se dea singur?m-a tot imbarbatat el si m-am dat de cateva ori cu el dar nu am mai rezistat.mi frica si de inaltime si de apa.si am precizat k nu m-am suparat ca a plecat sa se dea fara mine, din contra m-am bucurat k nu a trebuit eu sa-mi rup fundu pe topoganele alea.de fapt daca ma gandesc mai bine avem chiar f putine hobby-uri impreuna si nu m-a ingrijorat niciodata treaba asta.m-a enervat uneori knd au fost mai importante decat mine dar am fost intelegatoare.poate prea mult. si cat despre machiaj cu rimel ma dau mereu si luciu iar cand e frig afara si cu fond de ten.dar e nasol sa ma pregatesc atata pt cateva ore cat stau la el si poate nici nu ma baga in seama k e mai preocupat de munca sau joaca pe calculator, si apoi sa vin acasa si jumatatea de ora de make-up sa o sterg intr-un min.merita asa k nici nu observa?nu ma duc in trening.nici nu umblu in asa ceva decat la sala.am multi pantofi cu tocuri dar tot adepta pantofilor comozi sunt. Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-26 15:05:10) Offline Publicitateloading...
#44 2011-08-26 15:00:40
Re: probleme cu increderea in sine
e clar ca ei doi au temperamente diferite, el e sociabil, activ, ea retrasa. Trebuie sa gaseasca o cale de mijloc. Normal, nu sa uite de ea, dar nici sa stea lipit de ea, ca 2 siamezi. Intr-o relatie e normal sa gasesti lucruri in comun, pe care ambii le fac cu placere, si sa incerce sa le exploateze. Eu nu vad s-o fi dat la o parte. El si-a vazut de joc, ea putea sa joace daca vroia, nu a trimis-o sa sta pe seizlong singura Offline #45 2011-08-26 15:05:43
Re: probleme cu increderea in sinePai daca ea ia explicat, zice ca ea si face ca el, ce e de facut, ori se schimba ea, ori il accepta asa cum e, ori se desparte. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #46 2011-08-26 15:08:49
Re: probleme cu increderea in sine
Pai tocmai april, ca problemele legate de stima nu le rezolvi pe un forum. Nu e ca si cum ar veni cineva acum sa-ti spuna ca esti fumoasa si inteligenta si gata, s-ar rezolva problema, ca daca e asa, crede-ma ca nu ii e greu nimanui sa faca cateva remarci care sa-ti ridice moralul. Ultima oara a fost editat de meliko (2011-08-26 15:12:32) Offline #47 2011-08-26 15:11:06
Re: probleme cu increderea in sinesunset eu nu am fost la psiholog dar am o prietena mai in varsta pe la 40 de ani care umbla si cu care tot vb de pb mea si ea avand aceeasi pb si parca si mai multe intrebari am atunci.adica sa nu te astepti ca vei iesi din cabinetul dr simtindute neaparat mai bine.eu sunt si mai debusolata dupa ce vb cu prietena asta a mea si imi zice ce i-a spus psihologul sau ce a citit in nush ce carte pe acest subiect.is praf zile intregi dupa aia.nu se poate vb cu mine.ma simt atat de jos incat nu vad cale de ridicare din groapa aia. eu vb cu prietenele mele dar nu prea pot sa ma sfatuiasca vad altfel lucrurile si imi zic asa cu usurinta sa-mi revin si k is frumoasa si de astea dar nu functioneaza si de aia am incercat forumul asta.si nu e prima data cand intrebarile mele au ramas fara o rezolvare:( Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-26 15:15:11) Offline #48 2011-08-26 15:49:42
Re: probleme cu increderea in sineapril,eu ti-am mai zis,problema nu e numai la tine,daca nu v-a ajutat faptul ca ati vorbit,iar tu te simti in continuare nervoasa,deprimata,poate ar trebui sa stai deoparte un timp,sa vezi cum te simti.si iei apoi o hotarare "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #49 2011-08-26 15:52:12
Re: probleme cu increderea in sineda, april, te ajuta mult sa discuti, in primul rand ca te descarci, in al doilea rand ca ajuta oarecum la maturitatea emotionala in relatiile cu ceilalti, sa zicem. doar ca problema increderii in sine uneori nu dispare asa usor, chiar daca clarifici multe lucruri in discutiile respective. Offline #50 2011-08-26 16:06:51
Re: probleme cu increderea in sineZaira, in primul rand increderea in tine nu o sa ti-o ridice niste haine, machiajul, culoarea parului, formele, greutatea, zambetul. Chiar tu ai spus ca nu vrei sa faci anumite chestii,ca nu te simti in niciun fel cu anumite haine, ca nu vrei sa fii bruneta etc. Deci tu stii (si spui) ca lucrurile astea de suprafata nu te vor duce nicaieri, insa tot mentionezi de kilograme, de dinti &co. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #51 2011-08-26 16:12:13
Re: probleme cu increderea in sinesi daca el se uita non stop dupa altele,la cine e problema? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #52 2011-08-26 16:25:00
Re: probleme cu increderea in sine@Sonia Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #53 2011-08-26 16:32:16
Re: probleme cu increderea in sinecarmen,a scris april mai sus ca se uita el dupa toate.eu cred ca asta nu e libertate/am o cu totul alta opinie "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #54 2011-08-26 16:45:36
Re: probleme cu increderea in sineEu nu vorbesc strict de situatia lui april, pentru ca nu i-am citit posturile cu atentie. Insa oricum ar fi, se uita, nu le atinge, nu le fluiera. Imi dau seama ca nu e un sentiment placut, dar daca ea accepta asta inseamna ca omu ala ii ofera destule bucurii, incat sa vrea sa ramana langa el. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #55 2011-08-26 16:57:41
Re: probleme cu increderea in sineZaira,iti place sa dansezi? Offline #56 2011-08-26 17:01:53
Re: probleme cu increderea in sineapril,imi place statusul tau... dar,dar,dar... intelegi ca esti fata desteapta! Offline #57 2011-08-26 17:08:42
Re: probleme cu increderea in sinesumire nu mi-am pus mailul sus pt k am preferat sa raman anonima cat de cat.dans?nu am dansat niciodata.adica la cursuri de dans.mi-as dori si mi-am dorit sa merg cu el dar nu a vrut pt k nu-i place si singura n-am vrut sa ma duc.dar de ce intrebi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|