homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?

#1 2011-08-25 15:16:04

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?

se sperie barbatii de relatii lungi?adik ii apuca panica, teama sau orice altceva knd le aduci aminte de exemplu ca sunteti de 5 ani impreuna?le este frica ca de casnicie?baieti astept raspunsurile voastre si mai ales propuneri cum sa abordam noi fetele pb asta...sa nu mai sarbatorim aniversarea k va trece cu fiori?sau altele...

#2 2011-08-25 15:24:59

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?

Nu stiu, eu personal ador aniversarile si ma bucur de fiecare data cand mai trece cate o luna. Ma gandesc ca virgula cu cat a trecut mai mult timp, cu atata inseamna ca suntem mai potriviti unul pentru celalalt. Dar ce ti-a venit?

offtopic DOAMNE DUMNEZEULE cat ma plictisesc la servici  grater

EDIT: Am uitat sa zic. Cunosc in schimb tipi care si-au lasat prietenele pentru ca era unu' in grup care "Pfoaaaaai, da de ce tot stai cu aia? N-ai vreme destula mai incolo? Amu' trebe sa bem si sa f***m pana picam jos. Ce ratat esti!" Depinde cum se lasa sau nu influentat, unu la mana, si doi la mana, aia care se lasa asa influentati, no offense, sunt prosti ca lemnu.

Nu cred ca se plictisesc tipii de relatie, doar ca intervine probabil rutina. Alt motiv nu vad.

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-25 15:31:37)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#3 2011-08-25 15:50:13

zaira
Full member

mi-a venit faptul ca suntem impreuna de imediat 5 ani si el are 22 si sunt singura cu care s-a culcat.cel putin sper. si...as vrea sa stiu ce ar putea sa-i treaca prin cap. nu e adeptul sarbatoririi aniversarii mai ales knd vine vorba de cadouri, dar f rar a uitat de "luniversarea" noastra.

#4 2011-08-25 15:52:08

popicel
Full member

Si acum a uitat sau ceva? Eu zic ca n-ai motive sa-ti faci griji. Si partea ca esti singura cu care te-ai culcat, e irelevanta. Si eu m-am culcat cu o singura fata pana in ziua de azi si cu putin noroc nici n-o sa ma mai culc cu alta lol

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-25 15:52:21)

Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#5 2011-08-25 16:02:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

offtopic popicel applause mai rar asa ceva!zau!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#6 2011-08-25 16:17:57

zaira
Full member

chiar ca..felicitari! sa stii ca eu admir asta.nu sunt adepta barbatilor macho si afemeiati.fug de ei:)))

#7 2011-08-25 18:01:13

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

nu, nu ne plictisim. dar depinde si de tipa, daca ea ne plictiseste atunci ne plictisim (logic)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#8 2011-08-25 18:23:48

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Cred ca si eu m-as plictisi de mine dupa 5 ani  sjuk

Glumesc, dar nu m-am putut abtine dupa replica de mai sus:

..daca ea ne plictiseste atunci ne plictisim (logic)

Banuiesc ca Zaira se refera in primul rand la plicitiseala de a face dragoste cu o singura fata/femeie.

Ce raspuns sa dam?, sunt probabil barbati care se plictisesc de orice femeie, care cauta satisfactia in cat mai multe relatii, si sunt altii care se simt foarte impliniti si fericiti cu o singura femeie/fata.
Cand te potrivesti cu cineva din toate punctele de vedere, de ce te-ai plictisi?!

Deh, cum ti-o fi norocul, Zaira.
Eu cred ca felul in care partenerii se inteleg cand fac dragoste este foarte important, dar nu se rezuma totul la asta , si in niciun caz o relatie nu va rezista in timp numai printr-un sex de calitate. drool

MM

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-08-25 18:27:45)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#9 2011-08-25 18:25:40

Random
Hero member
Inregistrat: 2011-01-28

eu personal nu

Do the world a favor, stay like this forever.

#10 2011-08-25 19:56:37

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

eu nu deduc din primul post ca s-a referit la "a face dragoste cu o singura fata/femeie." din contra, s-a referit la relatia in ansamblu

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#11 2011-08-25 20:07:04

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

offtopic si noi am fost , suntem si ramanem a fi singurii unul pentru altul (pe plan sexual). Facem in curand 5 ani:) Si eu am avut ganduri de astea...ca poate candva va vrea sa o mai faca cu altele, dar mi le-a spulberat el (cu multa rabdare). Referitor la "luniversarile" big_smile noastre....pai...nu uitam de nici una smile si e aproape de fiecare data frumos ... smile

Ultima oara a fost editat de Orange (2011-08-26 01:19:08)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#12 2011-08-25 22:05:44

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu nu cred ca un barbat daca a avut mai mult de o femeie e afemeiat lol poate sa fi avut 1000 si una de  femei, daca cu mine e ok si cuminte, ce imi pasa de trecut? lol

poate sunt eu mai tacanita, dar cred ca as prefera sa nu apara si aici discutii despre "vai eu sunt singura, el e singurul" mi se par atat de irelevante si neimportante. si offtopic bazandu-ne pe titlul topicului.

nu se sperie zic eu, ci doar se plictisesc, aici fiind de acord cu voi smile sau sa fie prea mic si sa vrea sa copilareasca si sa f** pana pica jos tongue desi si asa multi aleg o relatie stabila pentru a avea siguranta. omul, prin nastere, tinde spre siguranta. dar si spre nou tongue acum depinde de om cum alege sa impace capra si varza

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#13 2011-08-25 22:17:19

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Eu cand l-am luat pe al meu, cea mai lunga relatie a mea fusese de 6 luni, iar a lui de 2 luni. Am ajuns la 2 ani si nu stiu cum, nu-mi dau seama cum au trecut asa repede. Pot sa zic in cazul meu, ce ne tine pe noi apropiati, in afara de dragoste: sexul. Pt ca daca pe alte planuri te mai plictisesti sau intervine rutina, dpdv sexual, gasim mereu cate ceva nou, care ne condimenteaza viata. Si niciodata nu e de 2 ori la fel. Nu se sperie ca suntem impreuna de 2 ani...i se pare putin. lol

#14 2011-08-25 22:47:10

zaira
Full member

orange atunci te poti pune in locul meu f bine...si tu ai avut aceleasi intrebari.problema la mine este k sau nu-mi zice destul de mult sau nu e destul de convingator cand vine vorba de curiozitate fata de altcineva. luniversarsile ni le amintim mereu doar k nu mereu suntem impreuna sa le si sarbatorim.
m-am referit la frica de o relatie lunga k si la frica de casnicie..si asta da implica si frica de monotonie si rutina.adica mi-e si frica sa nu fie influentat de altii cum ca sa faci sex cu o singura femeie toata viata ar fi rusinos.
si eu mereu zic asa:avem 3 variante:1. ne vom desparti. 2. ramanem impreuna si ma va insela k aflu k nu  si 3. varianta prea frumos pt a fi adevarat care presupune ca imi va fi fidel o viata intreaga...parca e scos din poveste cand vad in ce lume traim

#15 2011-08-25 22:52:21

popicel
Full member

Nu te supara pe mine, dar daca tu din start nu crezi ca relatia va merge... Iti sapi singura groapa

#16 2011-08-25 23:31:56

zaira
Full member

nu am garantia ca va merge dar macar de as vedea k isi face planuri de viitor in care sa apar si eu...de exemplu zice k i--ar placea sa-si ia ap si sa stea singur...si eu unde sunt in visul asta?a zis k vin in vizita si ii mai plimb cainele:rotfl m-am gandit atunci ca nu as putea sa ma fortez pe el si k e d inteles k ar vrea o perioada sa stea singur dar nici un plan nik...ce sa cred atunci?mai are relevanta atunci k suntem impreuna de 5 ani?

#17 2011-08-25 23:43:31

popicel
Full member

Bine, hai sa te iau altfel lol
Pe de-o parte, sa presupunem ca va despartiti. Ati petrecut impreuna 5 ani (frumosi presupun din moment ce au fost 5). Eu zic ca n-are rost sa regreti. Tu iti dai seama ca el cand va da de prima fata cum ii place lui (pe toace, cu buzuce si bruneta si botic) o sa stea cu ea o zi doua, dar la un moment dat tipul o va lua razna daca aia e pe spate la capitolul IQ, intrucat daca ai stat TU cu el 5 ani, presupun ca el nu e prostanac rotfl
Pe de alta parte, nu stiu cati ani are, dar n-ar putea sa fie si varsta de vina? Pe la 2x de ani ii apuce pe barbati "combinatu' in masa", sau mai bine zis mentalitatea de "combinat in masa", da le trece o data ce prietenii lor incep sa se aseze la casa lor. Si atunci o sa-si dea seama ce vrea defapt in viata, recte mataluta tongue

Nu stiu, mie asa mi se pare logic sa mearga lucrurile daca e sa imi dau cu presupusul. Poate nu am dreptate... dar eu as paria pe logica mea in 9 cazuri din 10 lol

#18 2011-08-26 00:02:04

zaira
Full member

22 de ani are si eu 21.pai sunt ativa care se casatoresc deja mai in varsta fiind si zice de ei k sunt prosti si rade de ei. dar tu ce varsta ai?cum de pe tine nu te-a apucat combinatul in masa? si poate k o va lua razna dar tind sa cred k pana knd nu va umbla cu una ca aia pe mine nu ma va putea aprecia. cateodata ma gandesc sa ma despart de el k sa aiba ocazia sa vada cum e cu altele, dar intrebarea e k il voi mai putea primi inapoi stiind k s-a atins de alta?voi putea sa stau si sa sufar in tacere uitandu-ma la el cum se afiseaza cu altcineva in oras? si ink o intrebare:dc nu pune pe fb k e intr-o rel sau intr-o rel cu mine?bine k are 2 poze cu mine dar totusi...eu vreau mai mult.adik altii isi pun k is u una sau alta dupa cateva sapt de rel nu dupa 5 ani.am obosit sa fiu intelegatoare.simt k nu mai are frica aia de mine k il voi parasi.parca e prea sigur pe el.si adevarul e ca nu as putea nici drept test sa-l parasesc de frica ca il voi pierde...dne grea e dragostea asta:(

#19 2011-08-26 00:11:21

popicel
Full member

22 fac si eu imediat lol Pai uite, si prietena-mea si-a pus dupa cam un an (cred) ca e intr-o relatie, si asta dupa ce i-am spus eu lol Si poze cu mine, acum doar, nu demult. Asta a pus din proprie initiativa. Deci nu e capat de lume lol Eu zic intr-o seara cand stii ca ar avea chef de iesit sa-i spui ca mergi cu niste "prietene" in club. Mai faci asa peste vreo 2 saptamani... Atunci sigur va intra la banuieli. Asta daca zici ca vrei sa-l testezi. Dar asteapta sa-ti dea si fetele alte sfaturi, ca poate te sfatuiesc aiurea si apoi te superi pe mine lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.