homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?-2

#20 2011-08-26 00:23:06

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?

Zaira nu te supara pe mine dar ai cam multe frustrari in relatia ta. Mie cel putin asa mi se pare. Te preocupa prea tare relatia asta si te gandesti non-stop la ce probleme ai putea avea din cazua ca e deja de ceva timp si voi sunteti tineri. Lasa-ti frustrarile deoparte si traieste-ti viata.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-08-26 00:31:08)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#21 2011-08-26 01:18:23

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

coraline a scris:

eu nu cred ca un barbat daca a avut mai mult de o femeie e afemeiat lol poate sa fi avut 1000 si una de  femei, daca cu mine e ok si cuminte, ce imi pasa de trecut? lol

poate sunt eu mai tacanita, dar cred ca as prefera sa nu apara si aici discutii despre "vai eu sunt singura, el e singurul" mi se par atat de irelevante si neimportante. si offtopic bazandu-ne pe titlul topicului.

daca e cu referire la mine (dar sigur e cu referire la mine dance ) atunci te asigur ca nu am sugerat precum ca al tau e afemeiat, chiar am mentionat la alt topic ca as fi vrut sa "ne gasim" mai tarziu pentru a avea mai multa experienta in materie de relatii si pentru a ma lipsi acum de ingrijorarile pe care le are acum zaira...Comentariul meu a venit ca o incurajare pentru ea, sa stie ca nu e singura, in asa situatie. O sa editez si o sa pun un "offtopic" in fata comentariului meu ca sa nu te mai deranjeze atat lipsa legaturii cu titlul topicului. Sa ai o zi buna !

Ultima oara a fost editat de Orange (2011-08-26 01:26:11)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#22 2011-08-26 02:19:44

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

popicel a scris:

(pe toace, cu buzuce si bruneta si botic)

offtopic ce sunt alea BUZUCE? va

#23 2011-08-26 08:37:08

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Sumire:
http://daddyknowsless.com/wp-content/uploads/2011/08/02ecb72f5a9df267_Collagen.jpg

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#24 2011-08-26 09:53:54

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Publicitate

loading...

#25 2011-08-26 09:57:42

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

smile))) nu ma gandea la asa ceva:)))) am buze destul de pline dar sa stii ca am observat ca pitzi astea isi tuguiesc buzele in poze ca sa para mai groase, asta in lipsa de bani pt o injectie cu hyaluron banuiesc
si ms orange pt sustinere.aveam nevoie sa stiu daca mai e cineva in situatia mea si cum controleaza ea gandurile astea

#26 2011-08-26 13:37:52

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

eu observ ca aici se dezbate problema tipelor brunete si a pitipoancelor. Draga mea zaira,spune-mi si mie ce definitie ai pentru pitipoanca.
De ce te intreb asta:pentru ca si eu sunt bruneta,si imi tuguiez buzele uneori. Dar stii de ce? Pentru ca asta imi da incredere in mine uneori,si am o atitudine diferita. Acum ce vrei sa spui,ca sunt pitipoanca sau ce?

#27 2011-08-26 14:25:13

zaira
Full member

observi gresit. aici se dezbate k am ajuns sa ma subapreciez din cauza lor si a aprecierii prietenului meu pt ele.tu cum te-ai simti daca prietenul tau ti-ar zice ca genu lui sunt blondele?nu foarte bine iti zic eu.
pitipoanca=fata superficiala, preocupata mai mult decat trebuie de fizic si aparente, totul e fals la ea,poze retusate la max  nud sau cel putin in costum de baie pe site-uri de socializare , genul ala de fata care vrea ca toti barbatii sa-i fie la picioare, o egoista ce nu se gandeste k face alte fete sa sufere,vrea mereu sa fie in centrul atentiei astfel furand ocazia ca si altii sa fie in centrul atentiei, o increzuta cu o atitudine si o privire superioara.(si chiar nu e mai superioara k mine, k se lauda cu ce are mami si tati si nu are nik pe numele ei in comparatie cu mine).
si dak tu iti tuguiesti buzele e pb ta.nu vb de tine ci am dat un exemplu.acum daca tu te simti si tu vrei sa te incadrezi in def succinta data de mine n-ai decat.
e cam stresant sa dai mereu de oameni care intra pe astfel de site-uri pt a lua alti oameni la misto din plictiseala sau din frustrarea pe care nu vrea sa o recunoasca.mai incetati sa fiti rautaciosi si prin asta ma adresez tuturor. si as propune si administratorilor sa aspreasca regulile pe site si sa dea ban glumetilor astia

#28 2011-08-26 14:48:37

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Zaira si eu ma uit, multi bne uitam fie ca suntem famei sau barbati. Mie iubitul meu mi-a zis ca el nu poate fi cu o fata ca aia mai mult de o noapte. Scurt si la obiect.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#29 2011-08-26 15:22:59

zaira
Full member

bine dar iubitul meu nu are experienta.a facut sex doar cu mine.nu are termen de comparatie.poate k dupa ce ar incerca cu una ca aia nu i s-ar parea asa grozav cum credea dar eu nu vreau sa risc asta.stiu k nu poate sa-mi dea garantie k vom ramane impreuna dar parca vreau mai mult..vreau sa-l vad k isi face planuri pt noi nu doar pt el, sa zica k nu ma va parasi niciodata chiar dak o data poate se va intampla.intelegi?nu simt siguranta aia k ar ramane langa mine orice ar fi.oare cer prea mult de la el?

#30 2011-08-26 15:48:08

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mi se pare mie ori tu esti geloasa si posesiva mai mult decat trebuie?! daca se uita dupa una pe un site de socializare nu inseamna ca in seara aia si-o pune cu ea.. acum sa-l faci sa-si inchida ochii cand mergeti pe strada/strand/plaja mi se pare deja prea mult.. ce daca se uita? cu uitatul ramane.. ori voi nu sunteti bazati pe relatia pe care o aveti si ea scartaie si de asta esti tu impotriva brunetelor ori pur si simplu tu vezi lucruri neadevarate si crezi prostii (de genul ca daca vede o bruneta si-o si trage in secunda 2 si pe tine te-a uitat). Eu m-as stresa rau in locul lui sa mi se reproseze de fiecare data daca ma uit dupa o gagica.. lasa-l in pace ca nu e in puscarie, e intr-o relatie totusi.
barbatilor nu le e frica de relatii lungi atata timp cat nu sunt extra-sufocati si "certati" de fiecare data cand intorc capul..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#31 2011-08-26 15:58:40

zaira
Full member

da?si ce era sa fac acum de exemplu cand vad pe fb ca i-a dat like la una bruneta evident de care stiu k ii place si nici zambeste knd neaga k nu-i place de ea.l-am sunat si l-am intrebat ce faci.a zis k moare de cald.la care l-am intrebat k asa se racoreste dandu-i like la aia(evident de pe profilul firmei scuzanduse k eu stiu cate likeuri da el zilnic k sa vada lumea peste tpt numele firmei)?ce naiba, neaparat vrea sa ma enerveze?si ink e mi-a inchis in nas tel.frumos...sa nu ma enervez si sa nu fiu deprimata si complexata k nu sunt o bruneta nenorocita(no offence celor de fata)?

#32 2011-08-26 16:06:56

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

te-ai gandit ca poate o face ca sa te necajeasca pe tine?! eu in locul tau l-as lasa o perioada fara sa-i mai reprosez ca da like-uri sau se uita dupa fufe si as incerca sa vad daca se schimba ceva in comportamentul lui. si al meu se mai uita pe strand dupa fete, ma uit si eu (tot dupa fetele alea lol ) apoi daca vad ca insista cu privirea ii zic zambind ca intr-o zi ii scot ochii aia frumosi.. si gata.. nu ne certam ca nu are rost si stiu ca ramane cu privitul, altfel nu ar veni in fiecare noapte langa mine in pat. nu trebuie sa te mai necajesti atata doar fiindca se uita..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#33 2011-08-26 17:19:45

zaira
Full member

bine dar stiu k ii place de fata asta.de vreun an din cate stiu eu.adevarat k ea are prieten si la cat e de frumoasa k pozeaza deja si pt reviste pt femei poate nu l-ar baga in seama dar stii ce doare sa vad admiratia lui ascunsa fata de ea sau alta?ce dzeu nu putea gasi pe altcineva dintre 4000 si ceva de prieteni cati are?numa pe ea?de ce nu vrea sa inteleaga cat de deprimata si la pamant is cu moralu?in loc sa ma ajute ma adanceste si mai tare.i-am zis asta dar se pare k nu intelege.nu stie sa zica decat k sa-l las in pace cu parcariile si k el e obosit k a lucrat si nu a dormit decat 3 ore.sunt atat de suparata:(

#34 2011-08-26 17:31:20

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

dar tu de ce nu dai like la masculii de pe FB? asa ca sa vada si el ca si tie iti place????

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#35 2011-08-26 18:05:59

zaira
Full member

pt k nu vreau sa intru intr-un joc asa copilaresc.nu e asta solutia sa ma razbun pe el.acum am zis k nu ii raspund la tel pana maine in caz k ma suna k doar el mi-a inchis tel in nas. si maine dak ma suna o sa-i rasp si o sa-i zic k n-am rasp pt k sunt suparata pe el si k dak dupa 5 ani nu-si asuma relatia asta si nu isi da mai mult silinta il las.nu mai pot asa...dar nu m-as mira sa nu ma sune.face pe orgoliosu.atata sacrificiu si compromis necesita sa mentii o relatie de durata..sad

#36 2011-08-26 20:13:15

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

zaira, nu stiu daca relatia voastra are probleme, dar tu sigur ai o problema... inteleg din posturile tale ca ai complexe si frustrari...nu esti sigura deloc pe tine, de unde apare si gelozia asta ...nu am de gand sa te critic, dar cateva vorbe si de la mine, poate'ti prind bine!

nu te mai gandi la asta (faptul ca relatia voastra ar avea o problema...doar pt ca v-ati avut doar unul pe altul ) ... daca e sa se duca se duce, fie ca vrei, fie ca nu...fie ca aflii, fie ca nu... iar in legatura cu bruneta respectiva (inteleg ca aici ai o problema) ...nu te teme ...tipa nu cred ca are "gaura" pe reteaua de socializa, si daca'si mai arunca omul privirea nu e dracul chiar asa de negru...gandeste;te ca e sufocant si enervant pentru el sa fie controlat...cui da like si cui nu, de ce se uita? si tot asa... mai lasa-l liber ca nu are unde se duce...cum s-a zis si in posturile anterioare, daca e de tine, cu tine va ramane, daca nu....asta e!

si faptul ca e cu tine de atata timp, inseamna ca te place si tine la tine ....nu te mai subaprecia si compara cu toate "pipitzele" (indiferent cum ar fi ele) tu esti tu...si restu' nu mai conteaza...invata sa ai un pic incredere in tine...si vei putea mult mai bine sa controlezi situatia...

take care puss sper sa nu te supere postul meu smile

#37 2011-08-27 00:38:09

zaira
Full member

nu ma supara postul tau.am incercat sa abordez situatia asa cum zici tu dar nu prea imi iese.ma enerveaza k dupa 5 ani de zile nu-si asuma relatia asta nici atata incat sa scrie langa poza cu mine k sunt iubita lui daca tot nu pune k e in relatie cu mine.si ce sa inteleg din faptul k nu mai are nr meu de tel salvat?evident k primul lucru e k cine se mai uita in tel lui de nu tre sa-mi vada numele acolo si k ma inseala.tu nu asa ai gandi?parva vreau mai mult de la el.merit atata nu?nu a zis nimeni sa fiu salvata drept iubirea mea si de astea dar prenumele chiar nu ar fi greu sa-l salveze.ce toane mai is si astea?m-am saturat sa fiu mereu intelegatoare si sa trec peste.si acum ca fraiera am zis k nu-i vor raspunde azi in incercarea mea de a-l pedepsi dar cand a sunat am ridicat din reflex fara sa ma mai gandesc.atunci mi-am amintit k nu trebuia defapt si am fost f seaca cu el.dar maine vreau sa am o discutie cu el sau cel putin sa-mi sustin monologul cu ce as vrea sa fie altfel.

#38 2011-08-27 09:56:15

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

parerea mea e ca el ar vrea sa fie mai free, mai liber, mi se pare ca prea te "bagi" in sufletul lui si cam ai pretentii de la el.. e doar o parere, dar asa mi se pare. lasa omu sa intre pe fb, sa dea like, sa se distreze, non stop nu poate fi cu tine si langa tine

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.