homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?-4

#58 2011-08-29 11:14:39

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?

eu ma refeream la cuplurile legate de un copil,  de niste acte...nu la o relatie ordinara

#59 2011-08-29 11:19:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

asa da smile pagina familiei smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#60 2011-08-29 11:26:23

sleeping_beauty
Addicted member

asa poze nu pun nici eu dupa 2 ani si ceva pe fb cu el, nici macar una si i-am zis si lui sa nu puna, maine daca ne certam nu vreau sa stau sa sterg poze si sa bocesc la comm-uri mai ales ca am avut pe hi5 poze cu el si ne-am despartitit pe la inceputuri si am sters toate pozele nu numai pe cele cu el si intr-un final profilul cu totul si am luat decizia sa nu mai pun niciodata poze cu iubiti la profil si cum avem prieteni comuni nu vreau sa imi apara moaca nici pe profilul lui...poate unele fete nu sunt de acord cu treaba asta ca ii da lui o libertate imaginara fata de alte fete ca deh ...daca nu are poze cu iubita...nu exista right? insa cine il cunoaste cu adevarat stie ca are o relatie si cu cine numai ca e neoficial (pe fb lol )

eu am de gand sa fac un profil familial cand vom fi o familie ca atunci nu vom mai fi fiecare cu pasarica mama`sii...mi s-ar parea bizar sa avem 2 profiluri cand noi reprezentam un tot, cu atat mai mult ca ne va lega un copil....cel putin ptr mine asta inseamna notiunea de familie, existenta fructului iubirii hjarta , momentan cat suntem doar noi doi reprezentam "tu si eu nu noi"

#61 2011-08-29 12:43:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mina, cu telefonul evident sunt de acord si tot ce aveam de zis in legatura cu situatia zairei am zis...mai zic inca o data, cred ca noi gresim foarte mult tragand de lucruri care nu mai sunt acolo si imaginandu-ne sentimente care nu exista, pentru ca apoi sa fim dezamagiti tot noi de noi insene. eu cred ca asta face si zaira.

sleeping, iti inteleg punctul de vedere, dar eu nu il impartasesc. ok, o sa fiu o familie cu cineva (practic deja sunt, eu, spre exemplu), dar asta nu inseamna ca nu pot sa am profilul meu personal (depinde aici si de activitate, eu spre exemplu imi petrec ceva timp online in exil, cand ma voi intoarce probabil nu va mai fi asa), in care sa ma desfasor eu cu mine. asa sunt intr-o familie cu mama si tata,  nu inseamna ca ne-am facut un profil comun al familiei.

la fel, respect ideea ta de familie, nu zic ca a mea e buna, dar eu cand aud asta cu un tot, un profil, o viata, o respiratie....nu e vorba ca ma sperii, imi aduc aminte de ce nu tin neaparat sa ma casatoresc. e vorba de ideile fiecaruia, doar ca eu am sesizat cupluri care au un singur profil si mi-a displacut, astfel ca incercam sa aflu ce motiv se ascunde in spatele ideii.

#62 2011-08-29 12:51:03

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

un pic offtopic
eu nu am vazut profiluri la comun, dar mi se pare ciudata ideea, adica nu o inteleg..
si cred ca se da totusi prea multa importanta facebook-ului, pana la urma e doar un site si cum suntem in lumea reala ar trebui sa conteze mai mult decat ce scriem pe o pagina de net

Publicitate

loading...

#63 2011-08-29 12:54:18

sleeping_beauty
Addicted member

moksha nici eu nu sunt adepta casatoriei, daca pana recent ziceam ca voi face o cununie civila amarata in luna a7-a sau pe acolo de sarcina, citind pe forum si vazand si in jurul meu cat se degradeaza o relatie odata cu venirea unui copil m-am razgandit si am zis ca facem treaba asta cand o avea copilul 4-5 ani si ne punem problema aducerii pe lume a celui de-al doilea copil....daca noi ca si cuplu supravietuim tuturor inconvenientelor pe care le poate aduce un copil (oricat l-ai iubi pune niste probleme) si ne gandim ca suntem in stare sa mai facem inca unul si noi inca ne intelegem bine in masura in care suntem oameni si avem zile mai bune zile mai rele ...atunci intradevar suntem unul ptr celalalt si ne putem pune si streangul de gat...pt ca actul ala nu e o simpla hartie, daca vrei de exemplu sa emigrezi in canada ghici cine are prioritate: da, familiile cu copii mici, daca vrei sa te desparti de partener te mai gandesti o data cand ai si actul facut...nu iti mai iei bagajele si fugi la mami...deci cine spune ca actul ala e o simpla hartie ori isi spune ca strugurii inca sunt acri cand nu ajunge la ei ori e de-a dreptul naiv

le: am scris ditamai carnatul si nu am mai tras concluziile: paginile de fb comune in momentul in care e treaba inchegata bine mi se par minunate, insa nu am nimic impotriva celor care nu fac o pagina comuna...poate nici eu in viata asta nu voi ajunge sa am o pagina comuna cu barbatul iubit pt ca nu ajungem in punctul potrivit....nu vad de ce vi se pare ciudata o pagina comuna si as vrea si eu macar un argument pt "asa nu"

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-08-29 13:03:03)

#64 2011-08-29 13:39:27

moksha
Hero member

nu am sa intru in discutia cu actul si casatoria, pentru ca nu am starea acum. nu e oricum prima  oara cand aud pe cineva care e absolut convins de importanta actului ca spune de noi ceilalti ca suntem ca vulpea la strugurii acri. e ca si cum as spune eu ca cele care tin neaparat sa se casatoreasca sunt niste victime ale mentalitatii impuse de mamele noastre si ca e vorba doar de o conventie sociala. dar cum am zis, nu vreau sa intru in discutie, caci suntem prea off topic si nu am starea.

facebook >
pai eu ti-am dat argumente, dar daca vrei fac un rezumat. profilul de fb e cumva o imagine a ta in lumea virtuala. adica e felul in care tu te exprimi, personal. chiar daca esti intr-o relatie sau intr-o familie, nu inseamna ca nu mai ai personalitatea ta, prietenii tai si gandurile tale. daca ai un profil comun pleci de la ideea ca toti prietenii vostri sunt comuni, ca va plac suta la suta aceleasi chestii etc. ceea ce e nu numai imposibil, dar absolut neverosimil. argumentul de baza e ca desi esti intr-o relatie esti o persoana si mie se pare bolnavicios sa nu poti sa ai nici macar o identitate virtuala doar a ta.

si in afara lumii virtuale, ca asa e, i se da prea multa importanta, eu cred ca e vorba tot de o idee fixa pe care o avem multe dintre noi. sa ne imbracam la fel, sa gandim la fel, sa nu fim deloc pentru noi, sa renuntam la prietene (Cum a facut zaira)....e gresit. nu inseamna ca daca avem un iubit/sot/familie nu avem nevoie sa ne conservam propria personalitate. de aia se ajunge la situatii ca a zairei, care sta si se intreaba ce o sa faca ea singura...pentru ca ne diluam personalitatea atat de mult in personalitatea "relatiei", ca ne pierdem.

nu e nimic personal cu nimeni si nici nu vreau sa ia nimeni in nume de rau ce am scris, e doar parerea mea. evident fiecare se ghideaza dupa propriile sale principii si idei.

#65 2011-08-29 16:12:43

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

moksha a scris:

si la fel, desi sunt de acord ca multe relatii ne pot imbogati emotional sau ca putem intalni oameni care sa scoata ce avem mai bun din cotloanele noastre, nu cred ca rolul unui barbat in viata noastra e sa ne rezolve problemele emotionale pe care le caram cu noi de ani buni si sa ne schimbe personalitatea. de aici cred de multe ori ca se exagereaza cand aud si-a batut joc de increderea mea/imi ignora sentimentele/ma domina emotional....nu, noi lasam sa se intample asta si cum am mai scris, doar noi putem sa avem grija de noi si nu putem sa asteptam de la un barbat sa o faca. e un scenariu care invariabil duce spre dezamagire.

Nu, sigur nu e rolul unui barbat sa ne rezolve problemele emotionale. Dar in situatia de fata, mi se pare ca el a creat o mare parte din aceste probleme. Una e sa fii o femeie puternica, la o varsta, cu o experienta de viata, care stii sa stii cum sa iei atitudinile proaste alte tipilor, alta e sa fii la o varsta in formare, a adolescentei--care e oricum o varsta a insecuritatilor. Au fost impreuna de cand ea avea 16 ani, daca calculez bine, deci o varsta cand mi se pare ca el clar a avut o infuenta puternica in a ii submina increderea in sine...zic eu.

Ultima oara a fost editat de miruna25 (2011-08-29 16:13:50)

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#66 2011-08-29 20:43:26

moksha
Hero member

miruna, sunt de acord. era mai mult o idee generala si un indemn.

da, o relatie de la 16 ani evident ca influenteaza in mare masura personalitatea femeii adulte de peste ani DAR tocmai de aia sustin eu mai sus sau daca nu sustin acum smile ca mentalitatea e de vina. trecem peste orice, oricum, stam in relatii care nu mai sunt, doar ca sa stam, pentru ca am invatat acasa ca pentru o relatie trebuie sa lupti....da, lupti pentru o relatie. nu accepti orice oricum de la primul barbat pe care il intalnesti in cale la 16 ani, nu? doar de teama sa nu ramai singura.

felul in care se dezvolta increderea in sine e extrem de complex si e influentat de numerosi factori, asa ca totul e aproape ambiguu....

in fine, asa cum am scris mai sus, zaira are evident probleme de lamurit cu ea insasi, la multe niveluri, inainte sa poata sa relationeze eficient cu un barbat. sper ca un alt barbat.

#67 2011-08-29 20:45:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

la faza cu facebookul, subscriu la ce a zis moksha.. tot asa gandesc si eu si mai scriu din noi aceleasi idei

#68 2011-08-30 18:00:01

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

scz k nu am mai scris.am avut ceva pb cu laptopul.
april sunset nu stiu cum putem face.nu vreau sa-mi dau adresa de mail pe forum.vreau sa raman anonima.scrie aici ce vroiai.

am avut timp cateva zile sa ma gandesc la tot ce mi-ati scris...si am ajuns la concluzia k asa k va scriu doar o intamplare k si asta cu fb sau nr de tel nu va releva ce e intre noi si ce s-a intamplat in cei 5 ani. si mai ales k v-am scris si intr-un moment de furie knd am incercat k el sa para raul suprem.
evident k facem sex, si k vb la tel.
cat despre ce s-a intamplat am discutat si i-am zis k poate nu a observat dar intr-o anumita masura si el este de vina pt pb mele cu increderea in sine si k vreau sa termine cu lucrurile care ma necajesc pt k vreau sa ma "vindec" si sa revin la fata care am fost inainte...
cat despre ce lucruri frumoase a facut..poate asta care a facut-o knd i-am povestit cat de rau ma simt in pielea mea si k am impresia k m-ar lasa pt oricare..: statea pe scaun, m-a chemat in fata lui si mi-a zis sa ma dezbrac...cu greu si cu ochii in lacrimi am facut-o(nu mi-a fost asa rusine niciodata) si atunci mi-a zis:"tie cu corpul asta ti-e rusine?tu nu vezi cat esti de frumoasa?cine te-a comparat cu alta?eu niciodata!", i-am zis k dar fata aia la care i-ai dat like e asa de frumoasa apare deja in reviste si mi-a zis:"nu ma intereseaza.tu esti mai frumoasa.in ce revista vrei sa apari k rezolv eu si termina cu prostiile esti frumoasa, te iubesc si nu vreau sa te parasesc pt alta". mie mi s-a parut f frumos gestul lui
urmatoarea seara nush ce m-a apucat dar am bagat muzica, am dansat pt el, l-am lasat sa ma pozeze si am facut dragoste cum demult n-am mai facut. asa vrajit a fost k nu putea zice altceva decat k sunt o femeie adevarata k pe str sunt o doamna si in pat o nebuna si k nu ar da el "fofo"rotfl asta pt nik in lume nici azi nici maine nici dupa aceea.

cat despre fb a zis k nu vrea sa se expuna si mai mult si k dak chiar ar vrea sa agate pe alta atunci ar putea si asa k are nr meu salvat sau k are pus in a relationship si k cine conteaza stie k noi suntem impreuna si oricum are poza cu noi. dar dak vreau at pune dar i-am zis sa nu puna asa sub presiune k nu asta imi doream.nr de tel iar l-am salvat eu dar a zis k "stii k nu salvez nre de tel si apoi nu le mai gasesc si k de aia nu ti-am mai salvat nr k il stiu pe de rost si nu mai stau sa te caut in agenda ci iti tastez nr." i-am zis sa nu dea semnale gresite dak nu ma inseala si in adancul sufletului stiu k nu ma inseala dar asa is eu, mereu ma indoiesc de oameni.

#69 2011-08-30 19:28:58

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

te-a prostit big_smile

ente....

#70 2011-08-30 19:32:03

moksha
Hero member

zaira, ma bucur ca ai scris. dar totusi imi scapa ideea mesajului tau.

#71 2011-08-30 19:44:42

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

zaira, daca bifezi sa poti fi contactata prin e-mail, poti alege ca adresa sa fie ascunsa. astfel nu iti vede nimeni e-mail-ul, decat daca tu ii scrii altui user.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-30 19:45:27)

#72 2011-08-30 23:08:00

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

rotfl  belea

Greenvision a scris:

te-a prostit big_smile

#73 2011-08-30 23:34:04

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

f amuzant....

april am schimbat setarea.acum cred ca poti sa-mi trimiti mail.astept...

Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-30 23:39:06)

#74 2011-08-30 23:48:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu am citit numai pagina asta da' cred ca mi-am facut o idee. Acum, eu nu inteleg o chestie: pe zaira o deranjeaza ca el i-a dat like pe fb altei tipe, care - crede ea - arata mai bine? lol Doamne apara si pazeste... iubita, asta e paranoia smile Uite, iti dau un exemplu in care al meu ar trebui sa se poarte ca tine dar nu o face: am avut prieteni care aratau spectaculos pe langa el, care erau mai bine facuti, mai blonzi, mai nu stiu cum. Si i-am lasat, si l-am ales pe el. smile Culmea, pe destui dintre ei inca ii am pe facebook la friends. Culmea, le mai dau si like-uri la poze, ca o poza poate fi reusita si fara sa insemne neaparat ca persoana din poza e awesome. Iar al meu nu e gelos. De ce? Pentru ca daca vroiam pe altcineva, ma duceam la altcineva, nu stateam cu el, nu il iubeam pe el si asa mai departe. In momentul in care esti cu o persoana, ai niste motive. Daca nu renunti la persoana aia, inseamna ca e mai buna in comparatie cu altele. Ce-i atat de greu de inteles? Si eu aveam increderea de sine varza... pana cand m-am prins ca "ba, daca sunt intr-o relatie si asta ma iubeste si ma place si ma apreciaza, inseamna ca sunt misto".

#75 2011-08-30 23:57:46

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

^ 100% de acord.

offtopic  Omnia,cred ca imi esti datoare cu o continuare a unei povestioare  punish

#76 2011-08-31 00:04:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Ce povestioara? big_smile Zi-mi despre care e vorba si o continui la offtopic big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.