|
Nu esti logat.
Se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?-4#58 2011-08-29 11:14:39
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?eu ma refeream la cuplurile legate de un copil, de niste acte...nu la o relatie ordinara Offline #59 2011-08-29 11:19:04
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?asa da pagina familiei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #60 2011-08-29 11:26:23
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?asa poze nu pun nici eu dupa 2 ani si ceva pe fb cu el, nici macar una si i-am zis si lui sa nu puna, maine daca ne certam nu vreau sa stau sa sterg poze si sa bocesc la comm-uri mai ales ca am avut pe hi5 poze cu el si ne-am despartitit pe la inceputuri si am sters toate pozele nu numai pe cele cu el si intr-un final profilul cu totul si am luat decizia sa nu mai pun niciodata poze cu iubiti la profil si cum avem prieteni comuni nu vreau sa imi apara moaca nici pe profilul lui...poate unele fete nu sunt de acord cu treaba asta ca ii da lui o libertate imaginara fata de alte fete ca deh ...daca nu are poze cu iubita...nu exista right? insa cine il cunoaste cu adevarat stie ca are o relatie si cu cine numai ca e neoficial (pe fb ) Offline #61 2011-08-29 12:43:15
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?mina, cu telefonul evident sunt de acord si tot ce aveam de zis in legatura cu situatia zairei am zis...mai zic inca o data, cred ca noi gresim foarte mult tragand de lucruri care nu mai sunt acolo si imaginandu-ne sentimente care nu exista, pentru ca apoi sa fim dezamagiti tot noi de noi insene. eu cred ca asta face si zaira. Offline #62 2011-08-29 12:51:03
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?un pic Offline Publicitateloading...
#63 2011-08-29 12:54:18
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?moksha nici eu nu sunt adepta casatoriei, daca pana recent ziceam ca voi face o cununie civila amarata in luna a7-a sau pe acolo de sarcina, citind pe forum si vazand si in jurul meu cat se degradeaza o relatie odata cu venirea unui copil m-am razgandit si am zis ca facem treaba asta cand o avea copilul 4-5 ani si ne punem problema aducerii pe lume a celui de-al doilea copil....daca noi ca si cuplu supravietuim tuturor inconvenientelor pe care le poate aduce un copil (oricat l-ai iubi pune niste probleme) si ne gandim ca suntem in stare sa mai facem inca unul si noi inca ne intelegem bine in masura in care suntem oameni si avem zile mai bune zile mai rele ...atunci intradevar suntem unul ptr celalalt si ne putem pune si streangul de gat...pt ca actul ala nu e o simpla hartie, daca vrei de exemplu sa emigrezi in canada ghici cine are prioritate: da, familiile cu copii mici, daca vrei sa te desparti de partener te mai gandesti o data cand ai si actul facut...nu iti mai iei bagajele si fugi la mami...deci cine spune ca actul ala e o simpla hartie ori isi spune ca strugurii inca sunt acri cand nu ajunge la ei ori e de-a dreptul naiv Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-08-29 13:03:03) Offline #64 2011-08-29 13:39:27
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?nu am sa intru in discutia cu actul si casatoria, pentru ca nu am starea acum. nu e oricum prima oara cand aud pe cineva care e absolut convins de importanta actului ca spune de noi ceilalti ca suntem ca vulpea la strugurii acri. e ca si cum as spune eu ca cele care tin neaparat sa se casatoreasca sunt niste victime ale mentalitatii impuse de mamele noastre si ca e vorba doar de o conventie sociala. dar cum am zis, nu vreau sa intru in discutie, caci suntem prea off topic si nu am starea. Offline #65 2011-08-29 16:12:43
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?
Nu, sigur nu e rolul unui barbat sa ne rezolve problemele emotionale. Dar in situatia de fata, mi se pare ca el a creat o mare parte din aceste probleme. Una e sa fii o femeie puternica, la o varsta, cu o experienta de viata, care stii sa stii cum sa iei atitudinile proaste alte tipilor, alta e sa fii la o varsta in formare, a adolescentei--care e oricum o varsta a insecuritatilor. Au fost impreuna de cand ea avea 16 ani, daca calculez bine, deci o varsta cand mi se pare ca el clar a avut o infuenta puternica in a ii submina increderea in sine...zic eu. Ultima oara a fost editat de miruna25 (2011-08-29 16:13:50) Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #66 2011-08-29 20:43:26
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?miruna, sunt de acord. era mai mult o idee generala si un indemn. Offline #67 2011-08-29 20:45:16
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?la faza cu facebookul, subscriu la ce a zis moksha.. tot asa gandesc si eu si mai scriu din noi aceleasi idei Offline #68 2011-08-30 18:00:01
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?scz k nu am mai scris.am avut ceva pb cu laptopul. Offline #69 2011-08-30 19:28:58
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?te-a prostit ente.... Offline #70 2011-08-30 19:32:03
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?zaira, ma bucur ca ai scris. dar totusi imi scapa ideea mesajului tau. Offline #71 2011-08-30 19:44:42
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?zaira, daca bifezi sa poti fi contactata prin e-mail, poti alege ca adresa sa fie ascunsa. astfel nu iti vede nimeni e-mail-ul, decat daca tu ii scrii altui user. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-30 19:45:27) Offline #72 2011-08-30 23:08:00
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?belea
Offline #73 2011-08-30 23:34:04
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?f amuzant.... Ultima oara a fost editat de zaira (2011-08-30 23:39:06) Offline #74 2011-08-30 23:48:18
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Eu am citit numai pagina asta da' cred ca mi-am facut o idee. Acum, eu nu inteleg o chestie: pe zaira o deranjeaza ca el i-a dat like pe fb altei tipe, care - crede ea - arata mai bine? Doamne apara si pazeste... iubita, asta e paranoia Uite, iti dau un exemplu in care al meu ar trebui sa se poarte ca tine dar nu o face: am avut prieteni care aratau spectaculos pe langa el, care erau mai bine facuti, mai blonzi, mai nu stiu cum. Si i-am lasat, si l-am ales pe el. Culmea, pe destui dintre ei inca ii am pe facebook la friends. Culmea, le mai dau si like-uri la poze, ca o poza poate fi reusita si fara sa insemne neaparat ca persoana din poza e awesome. Iar al meu nu e gelos. De ce? Pentru ca daca vroiam pe altcineva, ma duceam la altcineva, nu stateam cu el, nu il iubeam pe el si asa mai departe. In momentul in care esti cu o persoana, ai niste motive. Daca nu renunti la persoana aia, inseamna ca e mai buna in comparatie cu altele. Ce-i atat de greu de inteles? Si eu aveam increderea de sine varza... pana cand m-am prins ca "ba, daca sunt intr-o relatie si asta ma iubeste si ma place si ma apreciaza, inseamna ca sunt misto". Offline #75 2011-08-30 23:57:46
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?^ 100% de acord. Offline #76 2011-08-31 00:04:56
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Ce povestioara? Zi-mi despre care e vorba si o continui la offtopic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|