homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prieteni cu beneficii?! Pro sau contra?!

#1 2011-08-30 19:49:50

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Prieteni cu beneficii?! Pro sau contra?!

Buna,as vrea sa deschid un subiect..nu stiu daca s-a mai vorbit despre asta ..si daca da imi cer scuze ca ma repet! ..
As vrea sa stiu care e parerea voastra in legatura cu acesti,,prieteni cu beneficii" ?  ( Sa te intalnesti cu ex-ul sau cu un amic,coleg de servici..si sa intretii doar relatii sexuale..fara nici o implicare sau promisiune!) ..Sunt curioasa..Astept raspunsurile voastre!big_smile Multumesc:P

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#2 2011-08-30 20:32:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Prieteni cu beneficii?! Pro sau contra?!

o poti face fara sa te implici deloc? eu nu cred...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2011-08-30 20:51:05

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Si mie imi vine greu sa cred ca nu poate exista implicare. Cel putin,din punctul meu de vedere,ca femeie,nu ma vad facand sex fara nicio implicare. Adica cel putin,trebuie sa ma atraga ca sa fac sex cu el,si cum adica,a2a zi sa nu mai stiu ce face,sa nu ma caute sau sa il vad cu alta si sa ma prefac ca nu s-a intamplat nnimic...just sex?!
Poate ca am o gandire ciudata si ca sunt...egoista la faza asta,da` in general imi place ca barbatul cu care imi impart pasarica,sa isi imparta si viata cu mine.
Dar nu zic ca nu exista femei care pot face asta...sau nu pot,si sunt doar ipocrite,sustinand ca nu le pasa.

#4 2011-08-30 23:25:53

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu sunt pro! nu vreau sa imi bat capul cu o relatie serioasa, cel putin nu acum, asa ca prefer relatiile de prietenie care implica si sex! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2011-08-31 07:45:31

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

O aud pe o colega de fuck friends. Ce e asta? Fosti iubiti care raman prieteni la pat, se intalnesc se rezolva si isi vad de treaba mai departe. De ce fac asta? Pt ca s-au despartit din diferite motive, se cunosc fosrte bine si isi satisfac nevoia sexuala fiind siguri ca nu o sa aiba probleme de sanatate. Eu am ramas un pic socata si nu as putea sa fac asta, dar se pare ca sunt persoane care pot si sunt destul de multe.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#6 2011-08-31 10:35:19

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Nu tine chestia asta, lol eu am incercat, am zis ca nu vreau relatie si nici el.A fost fain,  foarte fain, acum avem un an jumate de cand suntem impreuna, deci nu ne-a iesit cu just fuck friends, si ma bucur.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#7 2011-08-31 11:29:21

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

... eu una n-as putea smile probabil..

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#8 2011-08-31 11:47:35

jackal
Hero member
Inregistrat: 2010-03-15

nici eu nu as putea sa am doar sa fiu un fuck friend,dar stiu persoane care o fac si chiar destul de multe

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#9 2011-08-31 12:35:33

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

fuck buddies se mai cheama, si e plina lumea de d-astia

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#10 2011-08-31 12:45:23

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Cred ca stiam f multi dintre noi cum s numeste,si nu vad nicio crima daca unii folosesc fuck friends  forgetit

#11 2011-08-31 12:51:18

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

importanta-i actiunea, nu denumirea tongue

Do the world a favor, stay like this forever.

#12 2011-08-31 13:05:14

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

wild_wind a scris:

o poti face fara sa te implici deloc? eu nu cred...

subscriu... si vorbesc din propria experienta... am incercat....oricat am dat'o ca eu is tare si nu-mi pasa  disperat daca nu ajungi sa o iubesti pe persoana respectiva, ajungi sa tii la ea... la inceput totul  pare o joaca, apoi lucrurile iau amploare si incep sa se complice... si asta fiindca incepe sa'ti pese... sjuk

#13 2011-08-31 13:05:30

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Chiar se poate si la femei. Nu mai suntem asa sentimentale ca altadata lol Chestia se poate aplica atunci cand, de exemplu, esti indragostita de unul cu care nu poti fi dintr-un motiv sau altul si gasesti pe cineva cu care sa faci doar sex, fara atasament, fara obligatii. Mie mi se pare foarte ok big_smile

#14 2011-08-31 16:28:19

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Biannca a scris:

Cred ca stiam f multi dintre noi cum s numeste,si nu vad nicio crima daca unii folosesc fuck friends  forgetit

am spus eu ca ar fi o crima?!  roll  e pur si simplu o alta denumire

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#15 2011-08-31 16:34:58

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Nu exista sex fara implicare?! Sa ne amintim si de milioanele de femei care fac sex doar pentru: bani, functie, statut etc. Alea tot beneficii se numesc.
Eu personal nu ma vad facand asta (eu nu ma vad facand sex cu nimeni altcineva decat cu iubitul meu, dar eu sunt mai inapoiata deci nu se pune) dar stiu ca astfel de cazuri sunt peste tot in jurul nostru wink .

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#16 2011-08-31 16:43:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

x_ynna a scris:

Nu exista sex fara implicare?! Sa ne amintim si de milioanele de femei care fac sex doar pentru: bani, functie, statut etc. Alea tot beneficii se numesc.
Eu personal nu ma vad facand asta (eu nu ma vad facand sex cu nimeni altcineva decat cu iubitul meu, dar eu sunt mai inapoiata deci nu se pune) dar stiu ca astfel de cazuri sunt peste tot in jurul nostru wink .

Subscriu. In ce lume traiti ?! lol Vai de capul meu, pai sunt o gramada de fete care o fac doar asa, de dragul de a o face ... Si nici nu trebuie sa cunosc concret pe cineva anume, ca sa vad efectiv in jurul meu ca se intampla asta ...

Si subscriu si ultima fraza - dar nu ma consider deloc inapoiata si nici tu nu ar trebui, x_ynna. Pentru mine asta e normalitatea. Dar fiecare isi defineste propria normalitate ...

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-08-31 16:44:12)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#17 2011-08-31 18:13:08

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Daca n-as fi intr-o relatie, si s-ar ivi ocazia, as fi in stare sa o fac.

Dar as face-o numa' cu din-aia frumosi plini de muschi & patratele DAR tantalai nevoie mare ca sa fie sigur ca nu ma indragostesc  lol

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#18 2011-08-31 18:14:37

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

am fost intr-o relatie de genu.. problema a intervenit cand ea s-a implicat .

ente....

#19 2011-08-31 18:57:15

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

stati putin, nici eu nu pot sa fac sex fara sa ma implic deloc! am fost cu cativa tipi si niciunul nu mi-a fost indiferent, nici nu cred ca as putea sa ma culc cu un barbat care sa nu-mi "spuna" nimic! dar de aici pana la dragoste, sentimente profunde, angajament, responsabilitate si mai stiu ce alte astfel de cuvinte mari e pur si simplu cale lunga! pentru mine, "prieten cu beneficii" se traduce mot-a-mot, adica prieten = o persoana cu care ma simt bine, ma inteleg bine si LA CARE TIN!!! , la care se adauga beneficiile, adica partidele de sex! am de cativa ani un prieten cu care fac sex, chiar daca am mai fost si cu alte persoane il prefer in continuare pe el, iar daca as inceta sa-l mai vad as fi f trista, si nu neaparat din cauza sexului, ci pentru ca as pierde prietenia lui, care a ajuns sa fie f importanta pt mine smile

Ultima oara a fost editat de dea_di (2011-08-31 18:59:10)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.