homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mi-a luat cadou de ziua mea...

#1 2011-09-05 20:56:34

Gily
Full member
Inregistrat: 2007-10-20

Nu mi-a luat cadou de ziua mea...

De ziua mea prietenul nu mi-a luat niciun cadou  wow , iar la cateva zile dupa ..am implinit 1 luna de relatie (o alta ocazie).
Ce-i drept eu nu am facut nicio petrecere iar el a fost f ocupat cu jobul, dar ma gandeam ca nu e tarziu sa mi-l dea cu putina intarziere.
Intr-o luna si jumatate o sa fie ziua lui de nastere....credeti ca e cazul sa ii iau cadou? Voi ce ati face in locul meu?

#2 2011-09-05 20:58:17

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...

Avand in vedere ca el nu s-a simtit sa-ti ofere o atentie ( daca nu cadou ) de ziua ta,tu de ce ai face-o?
Nu ii cumpara nimic.

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#3 2011-09-05 21:04:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Ar trebui sa ii spui ca te deranjeaza.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2011-09-05 21:04:57

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

gily,asa se intampla la inceput.nu a trecut asa de mult timp incat sa faca acest lucru.tu ai putea da un exemplu wink

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5 2011-09-05 21:05:36

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

eu as mai spune si :NEXT

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

Publicitate

loading...

#6 2011-09-05 21:10:48

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

sunt de acord cu sonia... ofera-i tu cadou de ziua lui... sunt convinsa ca isi va da seama ca era frumos sa iti odere si el cadou de ziua ta smile

Iubesc si sunt iubita

#7 2011-09-05 21:19:22

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

de acord cu sonia si mina. imi dau seama ca nu ti-a picat prea bine, dar incearca sa treci peste (da vina pe faptul ca sunteti de putin timp impreuna si poate n-a stiut ce sa-ti ia). si ziua alui meu a fost dupa ce noi abia facuseram 2 luni. am avut mare noroc sa gasesc ce am vrut sa-i iau. era singura idee, deci daca nu gaseam ce voiam, probabil nici eu nu i-as mai fi luat nimic.
deci, nu fi suparata si gandeste-te sa-i iei ceva smile

bebe V., soarele si luna

#8 2011-09-05 21:20:22

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu nu consider ca asta poate fi un motiv de despartire smile si da, ar trebui sa vorbiti deschis, ca doar d-aia sunteti impreuna

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#9 2011-09-05 21:35:05

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Dupa doar o luna de relatie, nu mi se pare asa mare lucru ca nu ti-a luat cadou, inca nici nu e prea zdravana relatia, poate nici nu te cunoaste prea bine, hai sa zicem ca un buchet de flori ar fi fost si dragut si suficient.

Faptul ca impliniti o (una!!!) luna de relatie nu mi se pare deloc motiv / ocazie de cadou.

Pe de alta parte, nici eu nu i-as lua lui cadou, mai ales daca evenimentul e atat de apopiat de celalt. Ori amandoi, ori niciunul. Daca era peste cateva luni, dupa ca va veti fi cunoscut mai bine, era altceva.

PS. Eu, dupa o luna, nici nu cred ca as fi zis ca e "prietenul meu" inca, sau ca avem o "relatie". Acuma depinde si de fiecare cat de repede se misca.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#10 2011-09-05 21:43:34

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

kathrynn a scris:

Dupa doar o luna de relatie, nu mi se pare asa mare lucru ca nu ti-a luat cadou, inca nici nu e prea zdravana relatia, poate nici nu te cunoaste prea bine, hai sa zicem ca un buchet de flori ar fi fost si dragut si suficient.

Faptul ca impliniti o (una!!!) luna de relatie nu mi se pare deloc motiv / ocazie de cadou.

Pe de alta parte, nici eu nu i-as lua lui cadou, mai ales daca evenimentul e atat de apopiat de celalt. Ori amandoi, ori niciunul. Daca era peste cateva luni, dupa ca va veti fi cunoscut mai bine, era altceva.

PS. Eu, dupa o luna, nici nu cred ca as fi zis ca e "prietenul meu" inca, sau ca avem o "relatie". Acuma depinde si de fiecare cat de repede se misca.

Si eu sunt de aceeasi parere, nici nu prea o poti numi relatie dupa atat de putin timp... Deci chiar n-ai de ce sa te superi, nu-i iei nici tu lui si gata. Macar sa ajungeti sa aveti o relatie frumoasa si de lunga durata, o sa aveti timp sa va tot cumparati cadouri smile

#11 2011-09-05 21:43:39

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nu mai e un topic fix la fel?

Sa nu te astepti sa te salut!

#12 2011-09-05 21:48:19

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathrynn a scris:

tummenupp

#13 2011-09-05 21:51:51

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Din moment ce este considerata relatie, exista niste sentimente acolo, macar si de atractie,isi petrec timpul impreuna.. nu cadou, dar o floare cu 5 lei putea sa cumpere.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#14 2011-09-05 23:42:20

Gily
Full member
Inregistrat: 2007-10-20

Da, pot spune ca a evoluat putin mai repede, din cauza asta am zis "relatie". Ideea e ca zilele alea a fost extrem de ocupat ..insa putea sa mai intarzie o ora ca sa se duca la o florarie non stop smile
E vorba de gest...eu chiar ma gandeam din timp la ce super cadou o sa ii iau...acum insa...cred ca renunt la plan.

Ultima oara a fost editat de Gily (2011-09-16 19:55:48)

#15 2011-09-05 23:51:01

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Puteai sa ii spui ca asteptai o mica atentie din partea lui.
Sincer mie nu mi se pare capat de tara,sunteti la inceput..poate nu a avut bani atunci ,poate nu i s-a parut potrivit sa iti cumpere cadou dupa o luna de relatie.Nu poti sti ce  gandeste el daca nu comunicati.

Love.  Live. Laugh.

#16 2011-09-06 00:30:50

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

cum, nu ti-a luat cadou de ziua ta si inca mai stai cu el?! vai, trebuia sa-i dai papucii si sa-i spui ca e badaran.

sunt doar ironica.. mie nu mi se pare chiar ok ca nu ti-a luat nicio floare, nimic, dar se mai intampla si la case mai mari. asta este, poate omul nu a a vut bani, idei, etc sau nu a vrut sa vezi ca se implica emotional..eu stiu...
cat despre faptul ca nu ti-a luat nimic la o luna de relatie e o aberatie, nu am suportat niciodata "lunarismele" de genul acesta.. la an e o treaba o iesire/o atentie.. la luna.. maxim un "la multe luni inainte" si gata

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#17 2011-09-06 09:19:48

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

kathrynn a scris:

sunt de acord cu tot ceea ce ai scris

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#18 2011-09-06 09:24:16

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Chiar La multi ani ti-a zis?

Poti sa facio si tu o chestie draguta, nu ii iei cadou,dar ii arati ca iti pasa, iei si tu o briosa si ii pui o lumanare, ii canti la multi ani ii dai un pusi si e super:))

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#19 2011-09-06 09:31:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

intr-adevar... barbatul trebuie sa tina minte totul: ziua de nastere, ziua in care v-ati cunoscut, ziua in care v-ati cuplat, ziua in care v-ati pupat prima oara forgetit
fiti serioase, chiar e o asa mare tragedie? dupa cativa ani, inteleg... dupa perioada aia "uitatul" poate chiar sa insemne altceva; dar acum???

daca un cadou venit la timp e atat de important intr-o relatie... ma abtin; oi fi eu de moda veche, dar mie una mi se rupe de cadouri smile da, ma bucur cand le primesc, sunt ca un copil mic, poate le si astept intr-o oarecare masura, dar daca nu le primesc, nu fac o tragedie din asta.

eu n-am primit cadou la un an de relatie, din lipsa de fonduri; eu i-am luat... habar n-am ce, dar stiu ca i-a placut, si eu am fost fericita pt asta; la randul meu, nu i-am luat cadou la 2 ani, ma chinui din iulie sa ii fac ceva handmade si n-am timp... si el mi-a luat smile si nu l-am vazut vreo secunda consternat de faptul ca mi-a luat trandafiri, prajitura si alte nimicuri si eu m-am dus cu mana-n c*r; cand vad ceva cute/util/kitchos care-mi place si stiu ca i-ar placea si lui, ii cumpar, fara sa fie vreo ocazie speciala.

cat despre "nu mi-a luat cadou, nu ii iau nici eu", ce-i cu mentalitatea asta de copil de gradi? faci cadouri ca sa te achiti de o obligatie sau le faci pt ca asa simti, si pt ca vrei sa oferi bucurie? incet incet o sa ajungem niste materialisti "vaaaaai la naiba... mi-a luat cadou... fi-r-ar el/ea sa fie, acu' tre sa-i iau inapoi", asta in caz ca nu suntem deja asa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.