|
Nu esti logat.
Nu mi-a luat cadou de ziua mea...#1 2011-09-05 20:56:34
Nu mi-a luat cadou de ziua mea...De ziua mea prietenul nu mi-a luat niciun cadou , iar la cateva zile dupa ..am implinit 1 luna de relatie (o alta ocazie). Offline #2 2011-09-05 20:58:17
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Avand in vedere ca el nu s-a simtit sa-ti ofere o atentie ( daca nu cadou ) de ziua ta,tu de ce ai face-o? iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #3 2011-09-05 21:04:41
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Ar trebui sa ii spui ca te deranjeaza. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2011-09-05 21:04:57
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...gily,asa se intampla la inceput.nu a trecut asa de mult timp incat sa faca acest lucru.tu ai putea da un exemplu "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #5 2011-09-05 21:05:36
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...eu as mai spune si :NEXT iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-05 21:10:48
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...sunt de acord cu sonia... ofera-i tu cadou de ziua lui... sunt convinsa ca isi va da seama ca era frumos sa iti odere si el cadou de ziua ta Iubesc si sunt iubita Offline #7 2011-09-05 21:19:22
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...de acord cu sonia si mina. imi dau seama ca nu ti-a picat prea bine, dar incearca sa treci peste (da vina pe faptul ca sunteti de putin timp impreuna si poate n-a stiut ce sa-ti ia). si ziua alui meu a fost dupa ce noi abia facuseram 2 luni. am avut mare noroc sa gasesc ce am vrut sa-i iau. era singura idee, deci daca nu gaseam ce voiam, probabil nici eu nu i-as mai fi luat nimic. V., soarele si luna Offline #8 2011-09-05 21:20:22
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...eu nu consider ca asta poate fi un motiv de despartire si da, ar trebui sa vorbiti deschis, ca doar d-aia sunteti impreuna zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #9 2011-09-05 21:35:05
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Dupa doar o luna de relatie, nu mi se pare asa mare lucru ca nu ti-a luat cadou, inca nici nu e prea zdravana relatia, poate nici nu te cunoaste prea bine, hai sa zicem ca un buchet de flori ar fi fost si dragut si suficient. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #10 2011-09-05 21:43:34
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...
Si eu sunt de aceeasi parere, nici nu prea o poti numi relatie dupa atat de putin timp... Deci chiar n-ai de ce sa te superi, nu-i iei nici tu lui si gata. Macar sa ajungeti sa aveti o relatie frumoasa si de lunga durata, o sa aveti timp sa va tot cumparati cadouri Offline #11 2011-09-05 21:43:39
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...nu mai e un topic fix la fel? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #12 2011-09-05 21:48:19
Offline #13 2011-09-05 21:51:51
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Din moment ce este considerata relatie, exista niste sentimente acolo, macar si de atractie,isi petrec timpul impreuna.. nu cadou, dar o floare cu 5 lei putea sa cumpere. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #14 2011-09-05 23:42:20
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Da, pot spune ca a evoluat putin mai repede, din cauza asta am zis "relatie". Ideea e ca zilele alea a fost extrem de ocupat ..insa putea sa mai intarzie o ora ca sa se duca la o florarie non stop Ultima oara a fost editat de Gily (2011-09-16 19:55:48) Offline #15 2011-09-05 23:51:01
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Puteai sa ii spui ca asteptai o mica atentie din partea lui. Love. Live. Laugh. Offline #16 2011-09-06 00:30:50
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...cum, nu ti-a luat cadou de ziua ta si inca mai stai cu el?! vai, trebuia sa-i dai papucii si sa-i spui ca e badaran. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #17 2011-09-06 09:19:48
sunt de acord cu tot ceea ce ai scris Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #18 2011-09-06 09:24:16
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Chiar La multi ani ti-a zis? Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #19 2011-09-06 09:31:58
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...intr-adevar... barbatul trebuie sa tina minte totul: ziua de nastere, ziua in care v-ati cunoscut, ziua in care v-ati cuplat, ziua in care v-ati pupat prima oara daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|