|
Nu esti logat.
Nu mi-a luat cadou de ziua mea...-2#20 2011-09-06 10:31:41
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...
Subscriu. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #21 2011-09-06 11:05:39
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...si la mine tot asa s-a intamplat la inceput. Aveam vreo 3 sau 4 sapt impreuna cand a fost ziua mea, si la fel, nu mi-a luat nimic; mi-a zis un simplu "la multi ani". Dar nu mi s-a parut ciudat, m-am gandit ca nu a stiut ce sa-mi ia, pt ca eram de putin timp impreuna, sau pur si simplu nu considera ca avem o relatie in adv sens al cuvantului. Eu in schimb, i-am luat de ziua lui (dupa ceva timp), si de atunci nu a mai ratat nici el nicio ocazie. Offline #22 2011-09-06 19:02:37
La primul nostru Craciun impreuna, eu m-am prezentat cu cadou, el fara. Rezultatul a fost ca ne-am simtit penibil amandoi. Nu stiu daca trebuia sau nu, dar eu una asa m-am simtit si s-a vazut pe el ca si el a fost jenat de situatie. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #23 2011-09-06 19:13:26
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Nu stiu daca e atat de grav ca nu ti-a facut nici un cadou dupa o luna de relatie... Oricum o floare macar putea sa iti aduca, si nu stiu daca e bine sa le gasim atatea scuze „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #24 2011-09-06 19:15:54
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Iar daca tu simti ca iti doresti sa ii cumperi lui cadou, ar trebuii sa o faci, fara sa ti cont ca el nu ti-a luat tie... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#25 2011-09-06 19:48:56
Ah, si eu am trecut prin asta de vreo 2 ori dar i-am spus clar ca m-am simtit prost, ca sunt suparata, dar nu "i-am facut-o" si eu, altfel unde am fi ajuns... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #26 2011-09-06 19:52:00
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...pai razbunarea-i arma prostului sau cum s-o fi zicand prin partile voastre... in fine, nu incercam sa zic ca relatia mea e de nota 10, si ca daca nu ganditi ca mine sunteti naspa departe de mine gandul asta; la urma urmei, fiecare are asteptarile proprii si personale de la o relatie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #27 2011-09-06 19:54:48
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Eu cred că i-aşi trage c?teva apropouri gen ... mi.ar fi placut să primesc asta sau asta sau sa-l ?ntrebi ce vrea de ziua lui. Dacă nu expune nici un motiv plauzibil pentru care te-a ignorat oarecum nu prea cred că e cea mai bună idee să continuaţi. Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #28 2011-09-06 20:07:06
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...yoyo, eu nu ma supar, stiu ca fiecare are opiniile lui si relatia lui. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #29 2011-09-06 20:10:29Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Daca nu ti-a luat nici o floare, o ciocolata cu rom, sau macar o felicitare de ziua ta. macar un sms mai deosebit sau pnm, o atentie cat mai mica in afara de un la multi ani si atat eu as avea ubii de el. Offline #30 2011-09-06 20:11:46
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...kath nu ma refeream la tine sau la carmen, doar ca din post-urile voastre mi-am dat seama ca poate s-a inteles cu totul altceva din post-ul meu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #31 2011-09-06 20:35:35
Si eu cu a mea sarbatorim aniversarea de o luna Bine, printr-o urare, eventual o floare si o iesire undeva, la o inghetata, nu prin gesturi mari. Si suntem impreuna de mai bine de 2 ani Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #32 2011-09-06 21:00:02
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...nu mi se pare deloc copilaresc sa sarbatoresti lunile, ba dimpotriva! V., soarele si luna Offline #33 2011-09-06 21:04:10
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Dar nu ar fi mai simplu sa-l intrebi pe el de ce nu ti-a luat macar o floare din gard decat sa-ti faci tu scenarii ? Nu trebuie sa-i spui sub forma de repros dar totusi o relatie presupune comunicare si discutii mai ales cand ceva nu-ti place iar daca tu o sa ramai cu frustrarea asta mica nu o sa fie okey. Offline #34 2011-09-06 21:46:31
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Poate a si uitat. Baietii nu tin uror minte datele. Iubitul meu stia de ziua mea si imi tot spunea "azi caut cadou la fata"sau "nu am gasit cadoul pe care vroiam sa-l iau la fata" iar seara la ora 12 m-a sunat o prietena sa-mi zica la multi ani si eu stateam de vb cu el prin videocall dar el uitase, atunci si-a adus aminte. Pur si simplu nu a realizat ca atunci se trecea in ziua in carema nascusem eu si nu m-am suparat pe el. Stiu ca nu tine minte datele si atat, nu pt ca nu ar vrea sau ar face-o ca am facut eu nu stiu ce. Anul trecut eu i-am adus aminte sa-i zica sorasii "la multi ani". In schimb cand a venit acasa mi-a facut un cadou de am ramas masca. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #35 2011-09-06 22:01:22
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...noi imediat facem 4 ani... si doar cand mai trece cate un an ne luam cate ceva sau facem ceva impreuna, dar in niciun caz lunar Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #36 2011-09-06 22:14:15
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...nici noi nu ne luam cadouri de aniversarile relatiei, la fiecare luna nici intr-un caz, doar cand e rotund - 1,2,3 X ani iesim la masa la un restaurant unde nu mergem prea des (de obicei mai scump, sa ne rasfatam ). Cadouri in obiecte nu ne facem in ocaziile astea, nici de valentine's day, paste, dragobete, mos nicolae & co. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #37 2011-09-06 22:21:55
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...Kath, exact... cum ai zis de kinder... mie de cate ori venea de undeva, daca era plecat si nu ne vedeam cateva zile imi aducea un ou kinder Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #38 2011-09-06 22:34:29
Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...si pr. meu a avut o perioada cu oua kinder, era plina casa de surprize. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|