homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mi-a luat cadou de ziua mea...-2

#20 2011-09-06 10:31:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...

yoyolina a scris:

cat despre "nu mi-a luat cadou, nu ii iau nici eu", ce-i cu mentalitatea asta de copil de gradi? faci cadouri ca sa te achiti de o obligatie sau le faci pt ca asa simti, si pt ca vrei sa oferi bucurie? incet incet o sa ajungem niste materialisti "vaaaaai la naiba... mi-a luat cadou... fi-r-ar el/ea sa fie, acu' tre sa-i iau inapoi", asta in caz ca nu suntem deja asa.

Subscriu.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2011-09-06 11:05:39

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

si la mine tot asa s-a intamplat la inceput. Aveam vreo 3 sau 4 sapt impreuna cand a fost ziua mea, si la fel, nu mi-a luat nimic; mi-a zis un simplu "la multi ani". Dar nu mi s-a parut ciudat, m-am gandit ca nu a stiut ce sa-mi ia, pt ca eram de putin timp impreuna, sau pur si simplu nu considera ca avem o relatie in adv sens al cuvantului. Eu in schimb, i-am luat de ziua lui (dupa ceva timp), si de atunci nu a mai ratat nici el nicio ocazie.
Oricum, asta nu mi se pare ca e motiv de despartire.

#22 2011-09-06 19:02:37

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

carmen_21 a scris:

yoyolina a scris:

cat despre "nu mi-a luat cadou, nu ii iau nici eu", ce-i cu mentalitatea asta de copil de gradi? faci cadouri ca sa te achiti de o obligatie sau le faci pt ca asa simti, si pt ca vrei sa oferi bucurie? incet incet o sa ajungem niste materialisti "vaaaaai la naiba... mi-a luat cadou... fi-r-ar el/ea sa fie, acu' tre sa-i iau inapoi", asta in caz ca nu suntem deja asa.

Subscriu.

La primul nostru Craciun impreuna, eu m-am prezentat cu cadou, el fara. Rezultatul a fost ca ne-am simtit penibil amandoi. Nu stiu daca trebuia sau nu, dar eu una asa m-am simtit si s-a vazut pe el ca si el a fost jenat de situatie.
Si, sincer, ca femeie mi s-ar parea deplasat ca doar eu sa-i fac cadouri si el nimic. Obligatie ar fi daca as tine socoteaza, care cate ocazii de cadou avem pe an, ceea ce nu e cazul.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#23 2011-09-06 19:13:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu stiu daca e atat de grav ca nu ti-a facut nici un cadou dupa o luna de relatie... Oricum o floare macar putea sa iti aduca, si nu stiu daca e bine sa le gasim atatea scuze lol
Acum conteaza si felul in care se  poarta de obicei, daca in general se comporta bine si nu ti-a luat cadou poti sa ii gasesti o scuza gen nu a stiut ce sa-mi ia sa nu se faca de ras, etc... Dar daca asta e un alt lucru care te-a deranjat printre altele nu stiu daca ar trebuii tratat asa... Tu stii mai bine care e situatia....  Si probabil daca te-ai hotarat sa te desparti de el este pentru ca mai ai si alte motive. smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#24 2011-09-06 19:15:54

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iar daca tu simti ca iti doresti sa ii cumperi lui cadou, ar trebuii sa o faci, fara sa ti cont ca el nu ti-a luat tie...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#25 2011-09-06 19:48:56

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kathrynn a scris:

carmen_21 a scris:

yoyolina a scris:

Subscriu.

La primul nostru Craciun impreuna, eu m-am prezentat cu cadou, el fara. Rezultatul a fost ca ne-am simtit penibil amandoi. Nu stiu daca trebuia sau nu, dar eu una asa m-am simtit si s-a vazut pe el ca si el a fost jenat de situatie.
Si, sincer, ca femeie mi s-ar parea deplasat ca doar eu sa-i fac cadouri si el nimic. Obligatie ar fi daca as tine socoteaza, care cate ocazii de cadou avem pe an, ceea ce nu e cazul.

Ah, si eu am trecut prin asta de vreo 2 ori dar i-am spus clar ca m-am simtit prost, ca sunt suparata, dar nu "i-am facut-o" si eu, altfel unde am fi ajuns...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#26 2011-09-06 19:52:00

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai razbunarea-i arma prostului angel sau cum s-o fi zicand prin partile voastre... in fine, nu incercam sa zic ca relatia mea e de nota 10, si ca daca nu ganditi ca mine sunteti naspa lol departe de mine gandul asta; la urma urmei, fiecare are asteptarile proprii si personale de la o relatie big_smile

ideea era ca la o luna de "relatie", mi se pare putin deplasat sa te simti lezat/a in adancul corazonului ca nu ai primit o chestiuta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#27 2011-09-06 19:54:48

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

Eu cred că i-aşi trage c?teva apropouri gen ... mi.ar fi placut să primesc asta sau asta sau sa-l ?ntrebi ce vrea de ziua lui. Dacă nu expune nici un motiv plauzibil pentru care te-a ignorat oarecum nu prea cred că e cea mai bună idee să continuaţi.

Nu e vorba de cadou. E vorba că a uitat/ignorat, şi pe viitor lucrurile de genul s-ar putea să dăuneze relaţiei, pentru că ar trebui să te simţi importantă ?n ochii lui smile

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#28 2011-09-06 20:07:06

kathrynn
Hero member

yoyo, eu nu ma supar, stiu ca fiecare are opiniile lui si relatia lui.
ziceam doar ca eu ma simt penibil ca doar eu sa-i dau cadou si el mie nu, fara legatura cu partea materiala, ci doar cu cum ma simt eu.
nici razbunare nu cred ca e, daca ar fi razbunare as zice ca nu-i iau cadou de onomastica, pt ca eu nu am onomatica, dar ii iau (chiar daca el zice ca nu) pt ca e o ocazie buna de luat cadou si pt ca ma bucur sa-i iau ceva ce isi doreste sau are nevoie si nu tin cont cate aniversari avem fiecare pe an.

insa la ocazii de schimb de cadouri, cum ar fi Craciunul, Valentine's Day, mi se pare penibil ca doar unul sa apara cu cadou.

i-am dat fetei sfatul asta nu din egoism sau copilarie, ci poate ca sa nu-l faca pe el sa se simta jenat (ca prietenul meu) cand o sa-si dea seama ca el nu i-a luat ei cadou de ziua ei, chiar daca la ei ocaziile sunt putin separate in timp, nu in acelasi moment cum a fost la noi.

#29 2011-09-06 20:10:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Daca nu ti-a luat nici o floare, o ciocolata cu rom, sau macar o felicitare de ziua ta. macar un sms mai deosebit sau pnm, o atentie cat mai mica in afara de un la multi ani si atat  eu as avea ubii de el.

Daca el ti-a luat ceva mic, o floare, sau a fost atent intr-un fel (chit ca te-a scos la o inghetata sau ceva mic mic cat de mic)  atunci probabil ca i s-a parut prea devreme pentru un cadou mare. Tu ai [utea sa ii raspunzi printr-un get dragut, sau tot printr-o atentie mica, sau daca tu simti ca sunteti gata un cadou ceva mai mare tongue.

Cat despre aniversarea de 1 luna... asta  o sarbatoresc pustii de 14- 15 ani la care cea mai lunga relatie e de 2 luni, asa ca nah, e nevoie de sarbatoare mare, dar daca vrei o relatie serioasa, nu e motiv de sarbatoare o luna, ci 1 an 2, 10.

#30 2011-09-06 20:11:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

kath puss nu ma refeream la tine sau la carmen, doar ca din post-urile voastre mi-am dat seama ca poate s-a inteles cu totul altceva din post-ul meu big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2011-09-06 20:35:35

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Monica999 a scris:

Cat despre aniversarea de 1 luna... asta  o sarbatoresc pustii de 14- 15 ani la care cea mai lunga relatie e de 2 luni, asa ca nah, e nevoie de sarbatoare mare, dar daca vrei o relatie serioasa, nu e motiv de sarbatoare o luna, ci 1 an 2, 10.

Si eu cu a mea sarbatorim aniversarea de o luna lol Bine, printr-o urare, eventual o floare si o iesire undeva, la o inghetata, nu prin gesturi mari. Si suntem impreuna de mai bine de 2 ani big_smile

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#32 2011-09-06 21:00:02

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu mi se pare deloc copilaresc sa sarbatoresti lunile, ba dimpotriva!
eu cu al meu nu le sarbatorim, dar ne spunem "la multi ani". daca am avea mai multi bani, probabil am sarbatori fiecare zi chicot  luna trecuta (am facut 3 ani si 4 luni) a fost, insa, prima data cand am uitat amandoi complet lol mi-am amintit eu pe seara si i-am spus "la multi ani". acum imi dau seama ca eu sunt genul de persoana care tine la lucrurile marunte, dar nu m-am suparat niciodata cand a uitat de ziua noastra.

bebe V., soarele si luna

#33 2011-09-06 21:04:10

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar nu ar fi mai simplu sa-l intrebi pe el de ce nu ti-a luat macar o floare din gard decat sa-ti faci tu scenarii ? Nu trebuie sa-i spui sub forma de repros dar totusi o relatie presupune comunicare si discutii mai ales cand ceva nu-ti place iar daca tu o sa ramai cu frustrarea asta mica nu o sa fie okey.

#34 2011-09-06 21:46:31

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Poate a si uitat. Baietii nu tin uror minte datele. Iubitul meu stia de ziua mea si imi tot spunea "azi caut cadou la fata"sau "nu am gasit cadoul pe care vroiam sa-l iau la fata" iar seara la ora 12 m-a sunat o prietena sa-mi zica la multi ani si eu stateam de vb cu el prin videocall dar el uitase, atunci si-a adus aminte. Pur si simplu nu a realizat ca atunci se trecea in ziua in carema nascusem eu si nu m-am suparat pe el. Stiu ca nu tine minte datele si atat, nu pt ca nu ar vrea sau ar face-o ca am facut eu nu stiu ce. Anul trecut eu i-am adus aminte sa-i zica sorasii "la multi ani". In schimb cand a venit acasa mi-a facut un cadou de am ramas masca.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#35 2011-09-06 22:01:22

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

noi imediat facem 4 ani... si doar cand mai trece cate un an ne luam cate ceva sau facem ceva impreuna, dar in niciun caz lunar lol
eu una nu astept niciun cadou nici de ziua mea, ma bucur cand le primesc (pt. ca le primesc de fiecare data) dar de asteptat, in niciun caz... ma bucur mult mai mult ca persoanele dragi sunt alaturi de mine...
Asa ca eu zic sa dai uitarii cadoul de ziua ta sau de O luna de relatie (una)...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#36 2011-09-06 22:14:15

kathrynn
Hero member

nici noi nu ne luam cadouri de aniversarile relatiei, la fiecare luna nici intr-un caz, doar cand e rotund - 1,2,3 X ani iesim la masa la un restaurant unde nu mergem prea des (de obicei mai scump, sa ne rasfatam tongue ). Cadouri in obiecte nu ne facem in ocaziile astea, nici de valentine's day, paste, dragobete, mos nicolae & co.
Ne facem cadouri de zilele aniversare / onomastice, de craciun, 8 martie (flori pt mine) dar nici astea prea scumpe.

Recunosc ca ma astept sa-mi ia ceva de ocaziile astea si ma bucur de orice ar fi mai ales ca suntem la faza in care ne permitem sa ne intrebam ce ne-am dori, dar ma bucur foarte mult si cand, trimitandu-l la ABC sa cumpere paine, se intoarce si cu un kinder pt mine  hjarta  ca s-a gandit el din sufletul lui, fara sa-i spun eu.

#37 2011-09-06 22:21:55

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Kath, exact... cum ai zis de kinder... mie de cate ori venea de undeva, daca era plecat si nu ne vedeam cateva zile imi aducea un ou kinder lol
noi si cand ne luam ceva... ne intrebam de ce ai avea nevoie, ce ai vrea... decat se ne luam tot felul de chestii mai bine ne luam ceva de care chiar sa ne folosim...
Noi nici la multi ani nu ne zicem lunar... de ziua noastra si de ziua fiecaruia, atat...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#38 2011-09-06 22:34:29

kathrynn
Hero member

si pr. meu a avut o perioada cu oua kinder, era plina casa de surprize.
bine, eu am zis kinder ca simbol al oricarei chestii dulci din cele care imi plac.

de aniversari, noi ne uram si ne gandim cate sunt si cate mai avem pana la un nr. rotund. Dupa ce am numarat 50, 69, asteptam cu interes 100  party

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.